Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana

Neandertálec z pražské kavárny

#1476 Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa)

2015-01-10 12:25

Všichni ožralové blili, jen indisponovaný pan prezident Zeman zvracel. A všichni tuneláři, zloději a korupčníci z řad pravice, zvláště pak z ODS, TOP, církve, korumpovali, kradli a tunelařili, jen kancléř Mynář výhodně nakupoval za poctivě vydělané peníze.

Pak zazvonil zvonec a blbé pohádky o čestném, spravedlivém, moudrém a střízlivém prezidentu Zemanovi, byl konec. A blbečci, co ho milovali a zbožňovali pro jeho nebojácnost, odvahu nazývat věci pravým jménem, znalost angličtiny a nekompromisní postoj k tunelářům a korupčníkům plně podle prezidentova hesla "Padni komu padni" se probudili do reality. Tunelovat a krást smí jen našinec, poskok nebo pohůnek našeho spravedlivého pana prezidenta (zásada volně podle bandity Calvery).

A je jasno.


Nepřihlášený uživatel

#1477 Re: Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa)

2015-01-13 16:43

#1476: Neandertálec z pražské kavárny - Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa) 

 Kdo umí, umí a je prezident, kdo neumí, kadí do pampersek na Orlíku.

*

Už byste měli umět sportovně přiznat prohru a skutečnost, že pan prezident Zeman je ve všech ohledech (inteligence, vzdělanost, sociální cítění, vlastenectví) o mnoho tříd výše, než váš poražený "kníže", který se nechal v dospělém věku (!) adoptovat aby mohl korupčně (!) restituovat podle rakouských (!!!) zákonů. Schwarzenberg je vlastizrádce, který velmi uškodil České republice. Je velmi dobře, že nyní je už jen politickou mrtvolou. Ať si jde odpočinout a nezesměšňuje se více a hlavně ať neškodí !

A vy, jeho sirotci, se konečně zapojte do zvelebování České země.

This time around

#1478

2015-01-14 20:40

Skutečný pan prezident a nejlepší dramatik, kterého jsme tu v 2. polovině 20. století měli!!!

ODPOČÍVEJTE V POKOJI PANE PREZIDENTE! (*1936 - †2011)


Nepřihlášený uživatel

#1479

2015-01-14 22:07

Sousedovic Miloušek,

nemá žádný koníček,
ruce jdou mu dozadu,
on je zkrátka pozadu.


Nepřihlášený uživatel

#1480 Re: Re: Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa)

2015-01-16 08:44

#1477: - Re: Mynáře neodvolám a neodvolám a neodvolám (Zeman ve stopách Jana Husa) 

 Koho vlastně myslíš že "umí"?

Toho, co zná pár anglických slov (která se naučil ještě někde v kanále, proto zná jen sprosté významy), ví úplné kulové o vývoji člověka a jeho předcích, o historii Ukrajiny a dalších a dalších věcech, přesto jako úplný hlupák chce ostatní poučovat ....? Samolibého polovzdělaného primitiva, skutečného "Highlandpitheka putinensis", ostudu jinak celkem kulturního a vzdělaného českého národa?

Ty budeš asi také pěkný "yntelygent"!


Nepřihlášený uživatel

#1481

2015-01-20 17:08

Pan prezident Milos Zeman rika svuj nazor a i preziden ma na svuj nazor pravo a proto pohrdam lidmi kteri ho za svuj nazor pejskuj ja s panem prezidentem souhlasim a podporuju ho
lux

#1482 Miloš Zeman musí vydržet

2015-01-27 08:25

Sem rád že jsou v tomto státě i sečtělý a moudří lidé, kteří vytvořili tuto petici a dali sem svůj podpis.

Má ovšem někdo nápad, jak "zabojovat" proti záporné petici na Miloše Zemana? už to opravdu přehání.


Nepřihlášený uživatel

#1483 Re: Miloš Zeman musí vydržet

2015-01-27 14:49

#1482: lux - Miloš Zeman musí vydržet 

proc by se proti tomu melo bojovat proboha, stejne sou obe(jak tahle, tak ta proti) k nicemu a plny trotlu co chtej jen prudit


Nepřihlášený uživatel

#1484 Re:

2015-01-31 23:23

#1478: This time around -  

 Čurák Havel byl skurvenej vychcanej zmrd, nic víc, nic míň! Nevyléčitelnej notorik, kterej za těžký lováče z disentu se vozil v meďouru, pořádal divoký mejdany a nezřízeným životem, chlastem a hulením amerických cigaret vedl hrdinskej boj proti komančům, hahaha :-D Takovej kriminál jakej měl ten "statečný disident" by mu záviděli i komunistčtí promineti.. KSČ počítala s možností převratu a proto si vychovávala tzv. kádrový rezervy, který se měly ujmout vedoucíh funkcí v případě změny režimu. No a bezcharakterní egoista, alkoholik a slaboch z kolaborantský rodiny Havel k tomu byl ideálním adeptem. Neštítil se mávat nadšeným a doufajícím davům a poté přísahat věrnost komunistické ústavě. Prakticky byl zavázán oběma stranám. Tím získali jistotu, že bude tancovat, jak oni budou pískat, což se taky dělo. První o co se ten pokrytec a ješita zajímal jak získat v restituci svůj majetek. Prolomil Benešovy dekrety, rozdal majetky byvalym komunistickym vrahum a rozjel svoje pravda&láska co. Kecal o humanitě a pacifizmu ale házet bomby na hlavy srbskejm civilistům mu vrásky nedělalo. A stádo prostitutů z médií mají tu drzost toho mizeru a lháře považovat za velikána české historie. Výsměch. Jak toho šaška kulisáka může vůbec někdo považovat za filosofa? Zasvinil všechno svým pokrytectvím a národ se z toho bude jen těžce vzpamatovávat. Celý generace budeme žít v Havlových zvratkách a výkalech. Havel byl vypočítavej, amorální a bezohlednej sobec, vlastizrádce, rakovinovej nádor národa. Ten tuberák naši zemi velmi poškodil, jednou se to bude učit ve školách až opadne ta mánie kolem jeho osoby, ale to chce zatím čas a vystřízlivění z falešnejch ideí naordinovaných sametovým podvodem.

Zuzka

#1485

2015-02-01 14:02

Miluji pana prezidenta Miloše Zemana Sice to není bůhvíjaký krasavec, ale má vnitřní kouzlo, má svůj názor, charisma a není to pokrytecká loutka jako ostatní. To si na něj cením :-*


Nepřihlášený uživatel

#1486 Re: Re: Bingo ! Teď demograt uhodil hlavičkou o hřebíček :-)

2015-02-03 14:32

hlas ze zapadlého venkova

#1487 ... k situaci

2015-02-04 18:29

Zdá se, že naši "nejvyšší a nejobdivovanější" představitelé Jaceňuk, Porošenko (= fašisti z Ukrajiny), Merkelová, Tusk (…a ta bruselská úřednická mašinerie amatérů, která pokazila co mohla a teď si tam může akorát tak přehrávat jen Ódu na radost …) se nepoučili z historie. Je mi líto, že EU v době 70. výročí osvobození koncentračního tábora Oswiecim Rudou armádou (nikoli ukrajinskou) se nedovede zmobilizovat a zabránit tomu, aby tito nejvyšší představitelé (nebylo nám umožněno je volit) uzavírali mezi sebou vzájemné přátelství za účelem podlézání mocenským zájmům USA. Cítím to jako zradu na obyvatelích EU a rovněž jako naši nedostatečnost, která může eskalovat v rozšíření fašismu ze západní Ukrajiny. V tom případě se bude historie opakovat. Pokud se naši představitelé EU včas nevzpamatují a nezačnou prosazovat alespoň objektivní nezkreslené informace o politickém dění, bude se situace opakovat a nejspíš je může stihnout stejný osud jako Hitlera. ČR se může stát jaderným válčištěm, protože v Německu jsou jaderné základny (pochopitelně americké) a v Rusku, jako jaderné velmoci, rovněž. Momentálně je Putin mírotvorce, do doby než tento východní medvěd bude námi (a nám podobným s červenými kartičkami) vyprovokován k rozšíření 3. světové války. Ta už začala, jenom se bojíme tuto válku tak nazvat. Pochopitelně Miloš Zeman za ČR (a podobně smýšlející představitelé ostatních zemí z bývalého Rakouska-Uherska) oproti bruselským úředníkům momentálně nic nezmůže, snaží se ale alespoň o politiku, která by mohla lidem trochu otevřít oči. Proto mu fandím a pokládám ho zatím za nejlepšího prezidenta v posametové době. Snad by mohlo ve střední Evropě vzniknout podobně smýšlející soustátí (Česko, Slovensko, Maďarsko, Rakousko), které by jako jednotný celek mohlo mít větší vliv na rozhodování Bruselu. Z výše uvedených důvodů nesouhlasím se silně proevropskými postoji našeho prezidenta Zemana. Doufám, že si včas uvědomí cíle proamerické geopolitiky, které nás mohou uvrhnout do války nebo do koloniálního područí USA. Je zajímavé, že lidé, pokud jsou postaveni před nějaký zásadní problém a mohou si ještě relativně včas svobodně zvolit, většinou si dobrovolně vyberou tu horší variantu řešení. 

Luďa

#1488 Re:

2015-02-05 21:21

#1478: This time around -  

 Václav Havel je dokonalý symbol falešné a pokřivené morálky naší společnosti. Na úpadku morálky a národního cítění se Václav Havel podepsal ještě více, než celý komunistický režim. Ten, kdo jej uznává a uctívá jako “morální symbol”, tímto zároveň přijímá tuto pokřivenou a neupřímnou morálku za svou.


Nepřihlášený uživatel

#1489 Re:

2015-02-06 09:42

#4: Dingisek -  

 Plně souhlasím. Jde opravdu o štvavou kampaň médií proti Zemanovi. Poslední jasný důkaz je starý dva dny. Všechna média jednohlasně vykřikovala jak presidenta nesměli při obědě obsluhovat postižení zaměstnanci jedné restaurace. Místo nich musel majitel prý použít učně hotelové školy.Později bublina v tichosti splaskla. Večer se ukázalo, že ani jeden z obou postižených se nemohl zúčastnit. Jednak jim pracovní doba začínala až v 16  hodin a navíc jeden se v poledním čase zúčastnil té slavné proti zemanovské manifestace asi desítky chovanců místního ústavu. Prostě média sprostě lhala. ANI JEDEN s těch "informovaných" rádoby novinářů se ani slovem neomluvil. Nejen pomlouvaným ale hlavně  obelhaným občanům.


Nepřihlášený uživatel

#1490 Re: Re: Re:

2015-02-06 09:47

#356: Demograt - Re: Re:  

 ......mnozí lidé jsou v jádru bolševici, kteří se ohánějí demokracií jen tehdy, když volby dopadnou podle jejich představ.

Zlatá slova.Vytesat je do skály. Jasně nám ukázala proč vy a vám podobní jednáte tak jak jednáte.

Zjevně vám na hradě chybí ten s červeným čírem na hlavě.


Nepřihlášený uživatel

#1491 Re: Miloš Zeman musí vydržet

2015-02-06 09:53

#1482: lux - Miloš Zeman musí vydržet 

 Co např sehnat 10000 podpisů pod petici aby  senát tou hloupou proti zemanovskou peticí vůbec neprojednával. Také je nejvyšší čas udělat pořádek ve veřejnoprávní televizi ve způsobu jejich nevyvážených až štvavých výstupech


Nepřihlášený uživatel

#1492 Re:

2015-02-06 10:03

#1479: -  

 Není autor jedním z těch mentálně postižených? Jak text tak i "obraz" tomu nasvědčuje!

V demogracii jsou můzy

co někdy políbí i blba

pak čtu a vidím hrůzy

jež přináší nám doba


Nepřihlášený uživatel

#1493

2015-02-07 23:10

Akce Americké ambasády je, myslím, protiprávní. Štvavá propaganda, kterou vede proti prezidentovi Zemanovi je neslučitelná se zastupitelskou organizací cizího státu na našem území.

Nepřihlášený uživatel

#1494

2015-02-08 12:00

Nelíbí se mi, když uřvaná a ulhaná menšina rádoby občanů této země sprostě dehonestuje jak úřad prazidenta, tak jeho současného představitele Miloše Zemana na základě vykonstruovaných lží a pomluv šířených novinářskými šmejdy a Českou televizí.

Nepřihlášený uživatel

#1495 Re: Re:

2015-02-08 21:05

#1484: - Re:  

 Vy jste ubohý, pan prezident Havel si něco podobného vůbec nezaslouží..  Proč ho urážíte, už není mezi námi, tudiž se nemůže bránit.  Velmi špatný prezident je Zeman, který se do křesla dostal podvodem a hlavně svým lhaním. Na tohle zlo byste se měl zaměřit a ne tu špinit člověka, který byl slušný a pro naší zemi udělal neskutečně mnoho dobrého. Zeman našemu státu jen a jen škodí !!!!


Nepřihlášený uživatel

#1496 Re: Zeman patří na Vysočinu !!!

2015-02-08 21:17

#1482: lux - Miloš Zeman musí vydržet 

 Petice proti Zemanovi má obrovský význam a je velmi dobře , že byla založena. Musí se bojovat proti zlu, které se Zemanem přišlo !!! Vemte si jen to, jakým podlým způsobem se Zeman dostal na Hrad. Je to odporné lhaní, to byl jeho prostředek, který se neštítil použít při předvolební kampani !!! Zeman musí být za každou cenu sesazen, nepatří do žádné politické funkce a v prezidentském křesle , tam už nemá vůbec co dělat !!! Věřím, že to dobře dopadne a vrátí se zpět domů na Vysočinu, tam je jeho místo !!!


Nepřihlášený uživatel

#1497 Re: Agitace proti Zemanovi zesiluje...

2015-02-08 21:20

#1459: ajaj - Agitace proti Zemanovi zesiluje... 

 ZEMAN NEMÁ V PREZIDENTSKÉM ÚŘADĚ  CO DĚLAT, JE TO PODVODNÍK, OPILEC A LHÁŘ !

Věra Kopečná
Nepřihlášený uživatel

#1498 Re: ZEMAN SE NA HRAD PROLHAL A VÍME TO VŠICHNI !!!

2015-02-09 04:38

#1467: -  

 Stát za opileckou kreaturou, která se dostala na Hrad díky lži a podvodu ??

NIKDY, MUSELA BYCH SE ZA SEBE STYDĚT DO KONCE ŽIVOTA !!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#1499 Re: KOMUNISTA ZEMAN NEMÁ NA HRADĚ CO POHLEDAVAT

2015-02-09 04:47

#68: -  

 TENTO ČLOVĚK TO MYSLÍ S ČECHY DOBŘE ??????

 VY JSTE DOBRÝ SRANDISTA...

ZEMAN MYSLÍ JENOM NA SEBE, NA SVŮJ PROSPĚCH, JEHO VOLIČI JSOU MU UKRADENÍ

A NEVOLIČI DVOJNÁSOB.

JE TOTÁLNÍ BLBOST, ŽE BUDE PREZIDENTEM SPODNÍCH 10 MILIONŮ.

VŽDYT SVÉ VOLIČE PODVEDL,

VY TO SKUTEČNĚ NEVIDÍTE ????

POKUD TO NEVIDÍTE,  TAK JSTE BLÁZEN..


Nepřihlášený uživatel

#1500 Re:

2015-02-09 05:34

#1405: Svaťa -  

 Svaťo, Svaťo, Ty máš v hlavě pořádný galimatyáš, běž za maminkou nebo tatínkem, ať Ti to všechno někdo z dospělých vysvětlí.