„Nechceme výstavbu polyfunkčních domů - Centrum Lužiny Praha13“

Quoted post

Jacques, zelená díra

#19 Re:

2013-09-19 14:41

#15: -

Kapacita metra ? Ta stačí i na Národní třídě natož v tom vašem nocležníkovém prdelákově. Buďte rádi, že tam vůbec někdo chce vrazit korunu nebo se vám toho brzo stane Pařížské předměstí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#20 Re: Re:

2013-09-19 15:00:22

#19: Jacques, zelená díra - Re:  

 Vidím, že si zde developer zde angažoval profesionální odpovídače, že ano ...

V pořádku, ať sem "někdo" vrazí korunu, i dvě, ale ať tak hrubě nenarušuje aktuální situaci a původní záměr zeleného města!

Jinak se mýlíte, zde se nehovoří francouzsky, ale česky a rusky a naší noví spolubydlící jsou vesměs inteligentní a spořádaní lidé - na rozdíl od předměstí Paříže a Varnsdorfu .... !!!

Janžy

#26 hezky vyřešná stavba

2013-09-20 05:23:24

#19: Jacques, zelená díra - Re:

souhalsím, kapacita Metra je naprosto dostatečná. Čím déle se na ten projekt divám, tím víc mi přijde geniální. Podle mě se to nejprve snažili dostat na obchodní centrum, ale tam to nejde moc symetricky udělat , nehledě na statiku, kterou asi betonový skelet OC neunese.

Tak se to snažili dostat mimo budovu OC, čímž vyřešili parkování, protože v prvních patrech nelze stavět byty, když z jedné strany je OC a z druhé parkování.  A navíc jim nemůže nikdo říkat, že maximalizují prostor, protože se připravili o několik nadzemních pater. Architektonicky zvolili asymetrickou kapacitu 2:3 čímž rozbíjejí opačnou asymetrii školy a dvou vnitrobloků, výškově se budovy snižují směreme od centra, jak chtělo město  v ÚP a urbanistické studii. Zaměřením na služby a kanceláře chtějí oživiti sídliště o pracovní místa a možnosti vyžití (na původnícj parkovištích nic takovéhé nebylo, navíc to rozmetá argumenty o nebezpečéí pro školáky atp. - co je horšíhoi než rozlehjlé parkoviště, kde se couvalo atp.?). Odstupové vzdálenosti jsou vysoko nad normu, vysoko na průměr JZM.

 

Teď vypadám jakjo jejich agent, ale nejsem, prostě se mi to líbí.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#43 Re: Re:

2013-09-22 10:42:59

#19: Jacques, zelená díra - Re:

Milá paní co se vubec angažujete v těchto diskuzích,když tu vubec nebydlíte!!!!!!! tak vám ten náš prdelákov muže být také u prdele!!!!!!! Takové lidi jako jste vy absolutně nechápu a každý by se Vám měl i vysmát!!!!!!