Petice proti vystěhování obyvatel z ul. Přednádraží

Quoted post

Plzeňák

#13 Re: Re: Tím, že budete odstraňovat slušné ale pravdivé příspěvky,...

2013-05-07 12:24

#12: - Re: Tím, že budete odstraňovat slušné ale pravdivé příspěvky,...

Ano, pokud si každý aktivista vezme na byt a stravu jednoho práce se štítícího, vrozená zločinnost tohoto etnika se rozředí na větší území a sociálně závadový dopad bude menší, než při centralizaci nepřizpůsobivých do vyloučených lokalit.

Odpovědi

Miloš H.

#19 Re: Re: Re: Tím, že budete odstraňovat slušné ale pravdivé příspěvky,...

2013-05-09 08:00:41

#13: Plzeňák - Re: Re: Tím, že budete odstraňovat slušné ale pravdivé příspěvky,...

Ad "Ano, pokud si každý aktivista vezme na byt a stravu jednoho práce se štítícího, vrozená zločinnost tohoto etnika se rozředí...":

Prosím pěkně, nemluvil bych o vrozené zločinnosti jakéhokoli etnika, nýbrž leda o jednotlivcích z různých etnik. O vrozené zločinnosti poněkud jiného etnika svého času mluvil jeden syn jednoho Lojzy z Broumova nad Hospodou (německo-anglicky Braunau am Inn) a kdo neví, co z toho vzešlo, ať navštíví jeden areál s nadpisem "Arbeit macht frei" nad vchodem v jednom městě poblíž Krakova. Mám pocit, že vlezné je tam zdarma (a na rozdíl od situace před lednem 1945 se dá zdarma vylézt i odtamtud ven, a to i jinak než komíny tamních krematorií).

Měl jsem svého času v podnájmu osobu, kterou jsem tam při nejlepší vůli dokázal strpět tak čtvrt roku. (Mimo jiné nedokázala respektovat, že mám poněkud jiný denní režim a vstávám ráno do práce.) Jenže rozhodně nepatřila k onomu etniku, jež zde bývá paušálně označováno jako "nepřizpůsobivé"...

Mimochodem slovo "nepřizpůsobivý" by správně mělo být hodnotově neutrální. Ono totiž někdy je správné nepřizpůsobovat se čemukoliv, například špatným poměrům. Nakříklad jakákoli stávka za vyšší mzdy je projevem nepřizpůsobivosti. Totiž nepřizpůsobivosti vůči nízkým mzdám.