Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu

Quoted post

Michal Popluhár
Autor této petice

#224

2013-05-02 21:15

Dobry vecer pratele kolegove, rozhodne si peclive proctete co metodický pokyn Min. dopravy vlastne znamena. Je videt, ze je to jen velky chaos a proto do teto doby misto provadeci vyhlasky dokazali vydat jen metodicke pokyny. Bohuzel si myslim, ze si z toho spousty z nas vybralo jen co chteli a podstatne veci se pak snadno opomenou. Verte mi, ze i pod odlehcenim situace vydanou metodikou, 90% z nas v konecnem dusledku porusuje zakon. Stale trvam na tom, ze novy zakon je pro nas likvidacni zalezitosti. V utery se rozhodne, jakym zpusobem se bude pracovat na vytvoreni asociace a zvazi se dalsi kroky k ovlivneni dalsi pripravovane novely. Jinak ve ctvrtek dopoledne probehla cca 2 hodinova kontrola na letisti T2 , pokud mate nekdo za sebou zminovanou nebo jinou kontrolu po 1.5. docela by bylo zajimave se o tuto zkusenost podelit.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#225 Re:

2013-05-02 21:42:26

#224: Michal Popluhár -

jo, jo je to chaos.. co jsou tedy podle tebe podstatne veci?

carlos

#226 Re:

2013-05-03 04:51:58

#224: Michal Popluhár -

Ahoj, taky by mě  zajímalo jak kontrola na letišti probíhala- ve své podstatě mě to připadá vše velmi ,,tragikomické´´ přece nemůže někdo přikazovat kde můžu podnikat a kde ne - dávám tomu tak rok a určitě se to musí upravit, souhlasím z technickou jednou za rok a případně registrací jako ,,smluvka´´ možná nějaký průkaz podobný profesnímu-objednávka ano ale mailem nebo písemně-počet lidí a jména je pitomost.

Je to smutný po cca 24 letech co dokážou některé zájmové skupiny prolobovat- v tom budou asi pěkný ,,kačky´´ !!!!

(vrabci na Kampě pípají že ten pán a paní na magistrátě vzali před připomínkování toho paskvilu..........a strčili do kapsy)