Zrusenie povinneho cipovania psov

Quoted post

rozhorčený

#22 spravme niečo

2013-03-03 21:20

Aj ja mám psíka a keď som sa to dozvedel, že aj na Slovensku je povinnosť čipovať psíkov,prešla mnou hroza a strach. Dnes sú to naši domáci štvornohí členovia rodiny a zajtra to budeme my. Prosím nebudme k tomu ľahostajní, pretože može sa nám to vypomstiť tak spravme niečo proti čipovaniu psíkov a nebudme ako ovce, ktoré sa nechávajú zastrašovať a tlačiť do otroctva ktoré je už na tomto svete alarmujúce.Nech sa dajú začipovať tí čo to schválili a vymysleli.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#41 Re: spravme niečo

2013-03-09 21:41:40

#22: rozhorčený - spravme niečo

ahoj, snad sa moja sprava dostane k tomu spravnemu cloveku. mam rovnaky nazor ako vy a chcem spustit celoslovensku peticu za zrusenie tohot zakona, peticia vsak nemoze byt elektonicka,inak bude neplatna. preto hladam ludi po celom Slovenku ktori by spojil sili,aby sa tieto hrozne ciny zastavili. najdem u vas podporu ??? Adriana

abc

#200 Re: spravme niečo

2013-07-23 15:02:33

#22: rozhorčený - spravme niečo

Dobry den.

Priatelia, ide tu o jedno jedine _Je to priprava na cipovanie ludi!!!!!! Ak sa nezastaneme zvieratok, zivych a citlivych bytosti, ako sa zastaneme seba. Nie cipy! Nie banky! Nie zlociny! Nie otraveny vzduch, voda, potraviny! Nie chemtrails! Otvorte oci ludia!!!!!!