Zrusenie povinneho cipovania psov
Re: Re: Re: ˇPovinné čipovanie - týranie zvierat
#127: miky - Re: Re: ˇPovinné čipovanie - týranie zvierat
Gratulujem! To musíte mať múdreho psa.Určite vám to povadal ,že nemá problém,keď to tak dovbre viete.
Re:
Urobili ste niečo preto aby psy vaších susedov už nebehali voľne a nanapadali iných psov?Určite ste to nenahlásili mestskej polícii.Ak budú tieto psy začipované,už budú krotké?Presne je to o tom,že váž sused je nezodpovedný.
Čipovanie to nevyrieší.Ak sú ľudia nezodpovední,treba trestať ich a nie psov a nás všetkých ,ktorí sa o svijích psov staráme.
Re: Som proti čipovaniu psov a hlavne proti čipovaniu ludi v USA
Re: Som proti čipovaniu psov a hlavne proti čipovaniu ludi v USA
#176: - Som proti čipovaniu psov a hlavne proti čipovaniu ludi v USA
Suhlasím, a nie len to,zvieratá sú cítiace žívé tvory,ktoré sú právne klasifikované ako Veci!!? Ako je to možné??????
Takže zoberiem plyšového psíka/mačku a dám tú"Vec" začípovať, veď je to jedno nie?! Sú ľudia, ktorí si osvojili mačiatká
z ulice a psíkov z útulkov, tento diabolský výmysel je vlastne trestanie aj týchto záchrancov. Tí čo to vymysleli sledujú jedinú vec a to do akej miery im dovolíme manipulovať snami....!
Zvieratá nie sú veci......
Re: čipovanie psov
Čipovanie psov je štátom riadená zlodejna. Zase vyhral
lobing výrobcov čipov nad zdravým rozumom. Zase to postihne iba ľudí, ktorí dávajú
podstivo očkovať psov proti besnote.
To chcete donútiť ľudí aby prestali dávať očkovať psov
proti besnote a vyhnali ich na ulicu, tak ako to robia cigáni. Pre takých
neplatia žiadne zákony.
NECIPOVAT!
PES NIE JE TOVAR
myslela som si, že sme "slobodní" ľudia so "slobodnou" voľbou tak ako nám hovorí ústava - PES NIE JE TOVAR, je to živá bytosť!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vláda nás skúša ,kam až môže zájsť?!!!
Re:
a kupiš si psa s čipom ,ktorý vlastne svojmu psovi dať nechceš.aký to má význam?!Určite by sa našlo iné riešenie,len netreba slepo poslúchať ,čo nadyktuje EÚ.!
2013-05-25 19:36
Na internetovom rádiu SLOBODNY VYSIELAČ si môžete k tejto téme vypočuť rozhovor s pani Adrianou ktorá je iniciátorka petície proti povinnému čipovaniu . Na ulož to.sk sa dá stiahnuť petičná listina na ktorú môžete zbierať podpisy a poslať jej to poštu .http://www.slobodnyvysielac.sk/video/m8/p11 . http://ulozto.sk/xyJdA4QT/peticia-cipovanie-doc
ústavný súd.ústavný súd.ústavný súd.ústavný súd.ústavný súd
ústavný súd
Re:
..ale co ked budem potrebovat psov zaockovat?...a veterinar samozrejme odmietne....
??? o co tu ide?
Re: ??? o co tu ide?
#198: cip 9410000134777 - ??? o co tu ide?
Vítaj medzi psychopatmi a keď nevieš o čo tu ide tak sa neozývaj
Re: spravme niečo
#22: rozhorčený - spravme niečo
Dobry den.
Priatelia, ide tu o jedno jedine _Je to priprava na cipovanie ludi!!!!!! Ak sa nezastaneme zvieratok, zivych a citlivych bytosti, ako sa zastaneme seba. Nie cipy! Nie banky! Nie zlociny! Nie otraveny vzduch, voda, potraviny! Nie chemtrails! Otvorte oci ludia!!!!!!
| This discussion has been closed. |
Som proti čipovaniu psov a hlavne proti čipovaniu ludi v USA
#17: Lena - ˇPovinné čipovanie - týranie zvierat