Sportovní hala České Budějovice

Quoted post

Tomas Zdvihal

#50 Diskuze

2013-02-25 15:19

Pane Rataji, proč si protiřečíte? Vy chcete veřejnou a odbornou diskuzi o sportovce a zároveň říkáte: "Naším cílem je nebourat stávající Sportovní halu, ale postavit novou na jiném vhodnějším
místě." To mi nepřijde jako demokratická diskuze, když jednu zásadní možnost předem odmítáte. Sám se tím dostáváte do úzkých a chybí Vám argumenty. Opravdu existuje lepší místo? Jak o tom můžete být bez oné diskuze přesvědčen? Je to Váš pocit? Nebo jste to někde slyšel?

Odpovědi

Stanislav Rataj
Autor této petice

#51 Re: Diskuze

2013-02-25 15:35:02

#50: Tomas Zdvihal - Diskuze

Vážený pane Zdvihale, přečtěte si komentář č.49. Nevím čím se dostávám do úzkých, když jsem napsal, že je nutné před rozhodnutím o takové gigantické investici vypracovat studie atd. atd. Nevím co je nesrozumitelného na tom, že funkční prostor pro sport zachovat a nový postavit na "zelené louce".
Určitě existuje lepší varianta než zbourat a postavit ten samý prostor (resp. 2 prostory, v případě II etapy).

Pane Zdvihale, vy jako mladý perspektivní architekt chcete Vaším komentářem naznačit, že není v Českých Budějovicích vhodnější místo pro Centrum halových sportů než v místě stávající sportovní haly? To snad ani nemyslíte vážně!

O několika lokalitách se mluvilo (prostor za Kauflandem, Čtyři Dvory) a možná by se našly i další místa. A nalezení těchto míst je právě úkolem studií, které nám chybí. Podle Vás demokratická diskuze znamená, že pár chlapíků, politiků a kamarádů si usmyslí, že v jednom místě zbourá Sportovní halu a postaví za cizí peníze novou, bez ohledu na potřeby tohoto města. Já vím každý si tu demokracii představuje nějak jinak.
Mějte se hezky a přemýšlejte o možné jiné variantě umístění CHS.