Autobus232

Martin Pajtl

/ #28 Re: Re: Re: Obyvatel, Martin Vesely, anonym P.

2012-11-20 15:32

#25: - Re: Re: Obyvatel, Martin Vesely, anonym P.

Paní Ferynová,

jako člověk, který každodenně z okna viděl ten narůstající nepořádek v okolí konečné Vám musím poděkovat za Váš čas a nervy v komunikaci s úřady.

Zastávám vlastně zcela totožný názor jako Vy, takže to zde nemusím rozvádět. Snad jen uvedu ještě nějaké fakta:

Se železnou pravidelností jezdí v 5:20 z naší zastávky dvě osoby - má přítelkyně a paní z vedlejšího domu. Někdy s němi jezdí ještě další dva pasažéři. Odpůrci na to mohou nahlížet jako můj osobní zájem a ano, je to tak. Budu vždy radši, když pojede autobusem, než by šla přes prázdné sídliště, kde už k napadením došlo. Není tedy pravda, že jezdí autobusy v tuto dobu prázdné.

Jako obyvatel domu 963/22 v 1. nadzemním patře s ložnicí otočenou přímo k zastávce si troufám říct, že z nové zástavby bych si měl jako první stěžovat já - měl bych mít podle vás nejvíc zvýšenou prašnost a hluk. S lítostí Vám oznamuji, že prašnost se nezvýšila. A to je jeden člen domácnosti alergik mimojiné na zvířený prach.

Hluk se samozřejmě zvýšil, ale přijde mi zcela v normě pro naprosto klidný spánek. Hluk pro mě není argumentace, žil jsem v okolí Ruzyně i na Plzeňské ulici (výpadovka ze Smíchova směr Řepy), autobus na Milíčově je proti tomu rajská hudba.

Přijde mi nefér řešit zrušení autobusové zastávky bez toho, aniž by se vyjádřili spoluobyvatelé, kteří se teprve nastěhují do právě stavěných domů. Bude jich mnohem více než nyní. Máme rozhodovat i za ně?