Chci zpět hratelné WoT!

Lupalupa

/ #148 Re:

2015-04-05 16:35

#67: WG Rogalaf CZ -  

Zdravím,

myslím si že dosavadním problémem je ve hře samotné WG ..... Hra už totiž neslouží k pobavení hráčů a jejich uvolnění. Jde jen o to je stresovat a vytáhnout z nich co nejvíce peněz!!!! (Pak to má lidi bavit)?...

Je to od WG dobrý tah.. :) ... MM se nikdy nezlepší, jelikož díky němu hráči hodně prohrávají a jsou nuceni si kupovat zlaťáky a premium účty, jinak by byli v mínusu takovém, že kdyby od nich chtěl někdo účet koupit, měl by cenu 0 a ještě by mu musel majitel pár tisíc zaplatit...

Ale mimo tuto problematiku:

1. Co lidi také hodně s**e je to, že MM typu: 15 hráčů - nejlepší 2 zelení..... protivník - 7 fialových... good los....

2. Mapy (některé) jsou absolutně nevyvážené... to TOTÁLNĚ!!!!

3. Ta hamižnost WG... Pořád chce, aby se platilo za premium tanky a pořád přidává další a další, aby z lidí vyrejžoval co nejvíce..... A největší ostuda při výročí apod... dát 3. tier to je dost slabý.. Nebo ted ta novinka, že hráči co mají X FV. ho po přesunutí na premium tank nedostanou, ale dostanou jen tu X?? Vždyt to přece není takový problém, dát třeba k narozeninám WG každému 1000 zlaťáků.. vždyt je to nic nestojí...

4. Nevím proč všude píšete že je to online FREE to play.... když ten, kdo do týhle hry něco nehodí je absolutně v ***** protože bez peněz se tahle hra fakt nedá...

---------

Prosím, vzkažte to svým kolegům :) .... Při tom, jak nyní s tou hrou postupujete (ne abyste opravovali chyby co ve hře jsou a starali se o to, co chtějí hráči.. Ale přidáváte pořád nové tanky, mapy atd... takže si ty problémy spíše přiděláváte), už je jasné, že se sami ničíte.. Už je jen otázka KDY dojte lidem trpělivost...

..... Jsem zvědavý, až vyjde Armored Warfare, co budete dělat... protože už tak vás tolik lidí nesnáší (kvuli tomu co jsem psal výše), jsem fakt zvědav, jak přesvědčíte komunitu, aby u týhle hry zůstala...