Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

/ #851 Re:

2014-11-13 10:23

#846: Luboš Rapant -  

"Většina obyvatel je na straně prezidenta, který sice velmi vulgárně, ale popsal pravý stav věci a řekl pravdu." 

Omyl, nemá už pan Zeman podporu ani rozumné podpoloviční menšiny a preference padají dolů, jak jeho řeči dále tečí našimi i cizími médii, podobny vulgární politické zabedněnosti...

A co pravdy, pane Rapante, je na tvrzení, že poslanci služební zákon (cituji prezidenta republiky:) "zkurvili"?

Nezlobte se, ale tohle je jen stupidní TVRZENÍ prezidenta, které pan Zeman nemůže nijak prokázat. Takto on si váží práce jiných obecně, a to jen proto, že není zákon takový, jak by ho pan Zeman chtěl mít. Jenže politické strany potřebují mít na některých ministerstvech "své" lidi a věřte mi, že s tím nemám žádný problém, ani kdyby to byli odborníci z KSČM, nebo Úsvitu, ANO, nebo ČSSD.

Prohlašovat o nich předem a veřejně, že to budou stejně jen "povaleči a trafikanti" může tak ještě přihlouplý vulgární opilec, pane Rapante...

P.S. Uvidíme, co na to řekne Ústavní soud, podle mě návrh pana Zemana a jeho profíků na Hradě, prostě zamítne, takže poslanci nebudou muset zákon projednávat znovu a my ho možná stihneme opravdu uvézt do života k nektrému dni v lednu 2015, jinak nám hrozí dost velké sankce.

A jen připomenu, že právě včasná účinnost platnosti tohoto zákona (1.1.2015) byla základní podmínkou pro jmenování vlády pana Sobotky, tím samým prezidentem, který dělá vše proto, aby právně účinný nebyl včas, protože musí vědět, že podání k Ústavnímu soudu platnost oddaluje a není ani relevantně možné zjistit o jakou dobu.

Co pan pan Zeman vlastně vůbec chce?