Petice za podporu Miloše Zemana

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za podporu Miloše Zemana

Roman Skácel
Hodonín

#851 Re:

2014-11-13 10:23

#846: Luboš Rapant -  

"Většina obyvatel je na straně prezidenta, který sice velmi vulgárně, ale popsal pravý stav věci a řekl pravdu." 

Omyl, nemá už pan Zeman podporu ani rozumné podpoloviční menšiny a preference padají dolů, jak jeho řeči dále tečí našimi i cizími médii, podobny vulgární politické zabedněnosti...

A co pravdy, pane Rapante, je na tvrzení, že poslanci služební zákon (cituji prezidenta republiky:) "zkurvili"?

Nezlobte se, ale tohle je jen stupidní TVRZENÍ prezidenta, které pan Zeman nemůže nijak prokázat. Takto on si váží práce jiných obecně, a to jen proto, že není zákon takový, jak by ho pan Zeman chtěl mít. Jenže politické strany potřebují mít na některých ministerstvech "své" lidi a věřte mi, že s tím nemám žádný problém, ani kdyby to byli odborníci z KSČM, nebo Úsvitu, ANO, nebo ČSSD.

Prohlašovat o nich předem a veřejně, že to budou stejně jen "povaleči a trafikanti" může tak ještě přihlouplý vulgární opilec, pane Rapante...

P.S. Uvidíme, co na to řekne Ústavní soud, podle mě návrh pana Zemana a jeho profíků na Hradě, prostě zamítne, takže poslanci nebudou muset zákon projednávat znovu a my ho možná stihneme opravdu uvézt do života k nektrému dni v lednu 2015, jinak nám hrozí dost velké sankce.

A jen připomenu, že právě včasná účinnost platnosti tohoto zákona (1.1.2015) byla základní podmínkou pro jmenování vlády pana Sobotky, tím samým prezidentem, který dělá vše proto, aby právně účinný nebyl včas, protože musí vědět, že podání k Ústavnímu soudu platnost oddaluje a není ani relevantně možné zjistit o jakou dobu.

Co pan pan Zeman vlastně vůbec chce?


Nepřihlášený uživatel

#852 Re:

2014-11-13 10:26

#845: Markéta -  A pro nepřihlášeného uživatele - dement je člověk, který trpí demencí, jež vzniká nadměrným požíváním alkoholických nápojů.

 Markéto, Markéto, vidím, že o příčině demence nic nevíte, tak se raději neztrapňujte. Opičky se vám budou zase smát ...

Roman Skácel
Hodonín

#853 Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR

2014-11-13 10:27

#790: - Re: Jsem plně za prezidentem ČR 

 Jsem i proti tomu, aby byl byť jen spojován pan Zeman s tou státní zástavou a názvem země v logu, protože je jeho chování v příkrém rozporu s tím, co ty symboly historicky znamenají.


Nepřihlášený uživatel

#854 Re: Re:

2014-11-13 10:28

#852: - Re:  Markéto, Markéto, vidím, že o příčině demence nic nevíte, tak se raději neztrapňujte. Opičky se vám budou zase smát ...

 

Co je příčinou vzniku demence?

Demenci může způsobit řada příčin. Některé z demencí je možno vyléčit, ale je důležité jejich včasné rozpoznání. Nejčastěji je demence způsobena Alzheimerovou nemocí, a to až 6 z 10 případů. K dalším příčinám patří narušení cévního zásobení mozku, které může souviset s vysokým krevním tlakem nebo postižením mozkovou mrtvicí. Demence může také provázet i jiná onemocnění mozku, jako je například Parkinsonova a Huntingtonova nemoc či roztroušená skleróza mozkomíšní. I jiná tělesná onemocnění (infekční choroby, srdeční či jaterní selhání, dýchací onemocnění nebo pokročilá nádorová onemocnění) mohou vést k rozvoji obrazu demence.

 

Příčiny vzniku nejčastější formy demence stále neznáme. Hledají se společné genetické dispozice, intenzivně jsou zkoumány látky, které slouží k přenosu informací mezi nervovými buňkami. Dalšími oblastmi zájmu výzkumu jsou látky, vznikající při látkové přeměně v neuronech a současně ohrožující jejich život (zkracují jejich přežívání). Věda se snaží zkoumat i vliv jiných faktorů, jako je role diety, pohybu, vlivu životního prostředí, geografických rozdílů apod.


Nepřihlášený uživatel

#855 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 10:29

#849: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Můžete se stavět na hlavu, manifesovat, protestovat, psát petice, kafrat na inernetu, vyjde vám to pořád nastejno, nic z toho nebude. Za 2 roky si ho zvolíme zase a protože v demokracii rozhoduje většina, tak utřete hubu. A pokud to nechcete akceptovat, tak běžte třeba někam do prdele. Howgh.

P.s:

Do té doby vám klesnou preference z 9 a 6 % tak asi na 5 %, protože Kalousek a vyčůraní Pražáčci vstoupí do ANO a budou hájit Babiše. Opravdu pochmurná budoucnost.


Nepřihlášený uživatel

#856 Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR

2014-11-13 10:35

#853: Roman Skácel - Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR  Jsem i proti tomu, aby byl byť jen spojován pan Zeman s tou státní zástavou a názvem země v logu, protože je jeho chování v příkrém rozporu s tím, co ty symboly historicky znamenají.

 Co si to dovolujete! Jedině demence vás omlouvá!


Nepřihlášený uživatel

#857 Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR

2014-11-13 10:43

#853: Roman Skácel - Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR 

 Skácel, oni jsou ale myslivna !!  Nechějí dělat našeho informátora?

Roman Skácel
Hodonín

#858 Re: Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR

2014-11-13 10:58

#856: - Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR 

Dovoluji si nesouhlasit, Vaše anonymní Neomalenosti s tím, že je pan Zeman hoden spojení s naší státní zástavou, tedy symbolem, za který položilo život nejen v légiích, ale i za 2.SV nemálo skutečně cenných lidí, i kdybychom jejich jména už dnes neznali. Nemluvě ani o hrdinech naší moderní doby, které sám im memoriam vyznamenal.

On má poněkud aktuálně odlišné vidění světa, od toho, který naše národní vlajka symbolizuje, které už ani zdaleka není zřetelně nikomu jasné tak, jak bylo hrdinům v historii našeho státu pod tou zástavou, kterou dnes pan Zeman dehonestuje svými činy i slovy.


Nepřihlášený uživatel

#859 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 10:58

#855: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 

#849: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Můžete se stavět na hlavu, manifesovat, protestovat, psát petice, kafrat na inernetu, vyjde vám to pořád nastejno, nic z toho nebude. Za 2 roky si ho zvolíme zase a protože v demokracii rozhoduje většina, tak utřete hubu. A pokud to nechcete akceptovat, tak běžte třeba někam do prdele. Howgh.

 

Roman Skácel
Hodonín

#860 Re: Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR

2014-11-13 11:00

#857: - Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR 

Ale pane závodčí, kdo to dnes po včerejší opici snídal vtipnou kaši?


Nepřihlášený uživatel

#861 Re: Re: Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR

2014-11-13 11:01

#858: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR Dovoluji si nesouhlasit, Vaše anonymní Neomalenosti s tím, že je pan Zeman hoden spojení s naší státní zástavou.

 Dovoluji si nesouhlasit, Vaše adresná Neomalenosti s tím, že jste hoden spojení s naší krásnou zemičkou.

Roman Skácel
Hodonín

#862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 11:06

#855: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Mám pro Vás špatnou zprávu, tady opravdu nejde o mě, ale o to, co za další dva roky z této země ještě zbude, až s námi pan Zeman bude hotov.

Bděte!

P.S. Mě žádné preference neklesnou, jsem zde sám za sebe a nesbírám preferenční hlasy, jen považuji za absurdní, že někoho podporujete a ani nevíte proč. Víte, ono to svědčí o Vaší schopnosti vnímat svět.

I náš kocour vyhodnotí jakoukoli situaci lépe, protože věří svým očím a uším, než Vy, voliči a ideoví vstoupenci zhovadilostí pana Zemana, podobni svou neschopností vnímat realitu...

...tupému stádu hovádek...

Roman Skácel
Hodonín

#863 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR

2014-11-13 11:10

#861: - Re: Re: Re: Re: Re: Jsem plně za prezidentem ČR 

A proč si to myslíte v souvislosti s probíraným tématem?

A bude asi hluboké ticho... :-) :-) :-)

Jste Vy vsoupenci pana Zemana všichni stejní a snadno čitelní, jako jeden a ten samý bezpohlavní Anonym, jak jen chtít myšlení od příznivců Miloše Zemana...??? 


Nepřihlášený uživatel

#864

2014-11-13 11:46

Nelíbí se mi,že ti bezcharakterní rádoby umělci a novináři vedou tak hnusnou kampaň i se sprostými nadávkami,hrubostí a neskutečnou vulgaritou(známka lidí,kteří se tomu propůjčili) jenom proto,že ten jejich guru nevstoupil na hrad,vždyť by ho svou přítomností pošpinil.Pan prezident Zeman se mi líbí,jsem jeho fanda.

Nepřihlášený uživatel

#865 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 12:57

#862: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Skácel, to je fakt špatná zpráva.

Nechaj to ale na nás, jesli víme nebo nevíme a držej se svýho kocoura. Nám je šuma fuk, čeho oni jsou "vstoupenec", ale kdyby jim to přece arciť klesalo, mohli by mít z toho polízanici. Víme?


Nepřihlášený uživatel

#866

2014-11-13 13:49

Lid si p. Zemana zvolil, tak hájí názory lidí. Je prvním prezidentem, co si najde čas a skutečně se zamýšlí nad šílenými nesmysly, které jsou zakořeněné v této společnosti. Od korupce nám určitě nepomůže americký vysl. Šapiro, ale může s tím pohnout p. Zeman s podporou národa. Šapiro má asi na starosti jak se spíš Zemana zbavit. Jedno sprostý slovo mi nemůže rozhodit, koneckonců to ze mně vyjde tak 5x za den. Spíš nám pan prezident chtěl tímto něco naznačit, neboť jeho slovní zásoba je tak bohatá, že nemůže skončit u jednoho sprostého slova, že? Držím palce a lidi nenechte se zblbnout propagandou (bůhví kým)

Nepřihlášený uživatel

#867 Re:

2014-11-13 13:55

#845: Markéta -  

 Souhlas paní, je to krasavec inteligentní!

Roman Skácel
Hodonín

#868 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 14:16

#865: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Na veřejném diksuzním fóru se diskutuje, nikoli oznamují přihlouplé zbytečnosti.

Nemohu za to, že nemáte názor a na lidech bez názoru to nechat nemohu, to by mohlo špatně pro tuto zemi časem dopadnout. Lidé bez názoru tu podporují nejvyšší státní představitele, v jejich přízemní zhovadilosti, je čas něco s tím dělat a přemýšlet Vás nutit, i když vím, že to bude bolet...


Nepřihlášený uživatel

#869 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 14:26

#868: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Skácel, voni sou vlastně naše spása! Voni jedinej do toho viděj. A když je někdo jedinej, tak musí, kapišto?

Roman Skácel
Hodonín

#870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-13 15:22

#869: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Ále jo, já Jim "kapišto", jen jaksi nekapíruju, voč jim běží, Anonym?

Nejsem členem žádné strany, nikam mě nezaškatulkujete, z ničeho mě nemůžete osočit, z ničeho obvinit, to že jsem zde vám hýbe žlučí, to že na mě nemůžete rovnou egem, to že na mě nemůžou ani úřady, přesto, že zde vystupuji pod svým jménem, musí pro Vás být demoralizující.

Myslel jste, že takoví nejsou, já vím.

Jsem dokonalým paradoxem aktuální české občanské demokracie s hóóódně malým "o", když si dovolím mít svůj neprůstřelný názor k důležitým změnám (hodně špatným směrem) české demokracie, které hrozí rovnou ztrátou kredibility i tak nevysoké úrovně české politické kulturnosti (obsahově i formálně)..

Pravda bolí příteli, bolí až do samotného morku kosti, máte to se mnou fakt marné...

Roman Skácel
Hodonín

#871 Re:

2014-11-13 15:34

#866: -  

O kom to mluvíte, pan Zeman není ani náhodou žádný Mirek Dušín, to spíš kompletní Bratrstvo kočičí pracky, a to všechno v jednom...

P.S. Wash Hand, pak taky Go Up, ... a jak se jmenoval ten třetí? Jo aha ...Great Destroy!


Nepřihlášený uživatel

#872

2014-11-13 15:58

Je to účel a záměrně vyvolaný.Pan prezident se nedá jen tak "ohnout",zvláště ne od těch,kteří mají plnou pusu tak zv.demokracie,pokud je v zájmu USA.

Nepřihlášený uživatel

#873 Re: Re:

2014-11-13 16:31

#871: Roman Skácel - Re:  

 Skácel, jich je tady velká škoda. Voni by měli hrát raději Ivánka v Mrazíkovi ("Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit...).

Ale teď vážně, vy trpíte poruchou osobnosti s diagnozou - Lehká forma psychózy s manifestací narcismu. Není to nic vážného, ale jsou s tím velké problémy v osobním životě. Zkreslené představy o realitě, přehnané ambice a názory sama na sebe atp.. Zkuste to nějak pořešit (ve Vašem zájmu). Jinak tím pádem pro mne diskuze s Vámi ztrácí tak nějak cenu.

Chápu, že tato forma diskuze Vám přináší jistou formu uvolnění a seberealizace, ale na druhou stranu posiluje Vaše chorobné představy a tím jenom dochází k progresi Vašich problémů.

Takže nic ve zlém.  Nashle.  

Roman Skácel
Hodonín

#874 Re: Re: Re:

2014-11-13 16:52

#873: - Re: Re:  

Já už vše důležité řekl výše. Mějte se.


Nepřihlášený uživatel

#875

2014-11-13 17:18

Znám p. Zemana osobně, on neprodá svou rodinu. Ještě že tak, pokud by ho ofic mainstream (prestituti) chválili, bylo by asi něco špatně.:)