Proti Transformaci příležitostné osobní dopravy na taxislužbu

Michal Popluhár
Autor této petice

/ #263

2013-05-12 21:52

Paní Tvarůžková má to štěstí, že dělá mnohem bohulibější činnost smluvní přepravy než většina z nás a hlavně činnost, kterou zajímá mnohem více obyčejnějších lidí, tudíž i s medii to pak jde snáz. Je úplně jedno, že si tu s námi nepíše, pod petici se podepsala a je úplně jedno odkud a jak se proti nesmyslnosti novely bojuje. Ona je pro nás a pro budoucí asociaci velice důležitý člověk. Stejně pak pan Křenek a všichni co se snaží cokoli dělat a kontaktovat různé úřady a ministerstva. Je to mravenčí práce a každého dělníka je třeba.
Jinak mě samozřejmě neskutečně štve, jak těžko se v Praze jedná s medii a jak málo jsme pro ně zajímavý. I přes všechny sliby se zatím v MF dnes neobjevilo to, co jsme s reportérem který o taxi, a této problematice píše, probírali.
Věřím v pomoc asociace ACK CŘ kde by se v druhé polovině tohoto týdne mělo oficiálně rozhodnout o našem začlenění. Jsou tam lidé, které naše problematika zajímá a jsou nám schopni pomoci jak s medii, tak v kontaktování zásadních institucí.
Jinak, že někdo registruje sebe, vozidlo a že se chystá na zkoušky, nebo už je má za sebou, nepovažuji za nic špatného. Takový je zákon, a pokud nejste sólisti, živíte rodiny, splácíte auta nebo máte jiné závazky, určitě není čas na hrdinství a je potřeba udělat co nejvíce proto, aby se dál dalo v rámci možností dál pracovat.
Přeji všem klidný týden, a pokud se někdo stane obětí kontroly v rámci smluvní dopravy, určitě se podělte.