Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...
pohled shora
Stromy
Stromy byly na naší planetě dřív než my lidé, díky nim můžeme dýchat. Na rozdíl od nás nechtějí nic jiného, než být a růst. Spojují energii Vesmíru s energií Země. Když my ubližujeme jim, ubližujeme sami sobě,nic zde Příroda nevytvořila náhodně. Až jednoho dne člověk přestane vítězit nad přírodou,zvítězí sám nad sebou.
Anna Hýžová, Hradec Králové
Co na to Královéhradecký kraj
S pozdravem L. Peterková.
Re:
jen pro upřesnění - ta hráz nepraskla (přetekla a promlela) ve Svinarech ,ale v Malšovicích z důvodu snížení stávající hráze pro pohodlnější sjezd na louku (opět provedlo povodí labe)
VÁŽENÍ , VYRŮSTALA JSEM V DOMĚ VEDLE MĚSTSKÉHO PARKU. STROMY MÁM V ÚCTĚ , NEBOŤ ONI NEMOHOU MLUVIT JAKO LIDÉ A ŠTĚKAT NA OBRANU,JAKO ZVÍŘATA. POSKYTUJÍ NÁM VÍCE, NEŽ SI PŘIPOUŠTÍME.TO JE OSTUDA.STROMY MAJÍ DELŠÍ PŮSOBNOST A HODNOTU ,NEŽ NĚKTEŘÍ LIDÉ !!! BYLY TU PŘED NÁMI A BUDOU TU PO NÁS . KÁCENÍ JE NEVRATNÉ A BOHUŽEL NĚKDY I NEOMLUVITELNÉ !!! TEĎ SI UVĚDOMUJI POŘEKADLO -NESMRTELNÁ JE BLBOST LIDSKÁ . NEBO NESCHOPNOST??? D.
Re: Nekácet
#276: Muž, který sázel stromy - Nekácet
Děkujeme za Vaší pomoc. Kniha " Muž, který sázel stromy" je jednou z motivací pro tuto akci pro měřítka hodnot Člověka.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: To je až neuv??itelé co tahle ... na vedoucích místech Povodí Labe si ješt? dovolí. Vyže?te je.
Re:
Prosím pokuste se zachovat slušnost ve svých komentářích ať je nemusím mazat je to škoda.
Děkuji
Díky
Re: Díky
Děkujeme za pomoc a podporu. Z jednání a podle dokumentů, které máme k dispozici se stanovisko PLa změnilo 2.10.2013. Takže bych to opravdu nenazýval planým poplachem.
Re: Re: Díky
#293: Jaroslav Hamáček - Re: Díky
Aha, tak o to více záslužná činnost! :) Četla jsem jen tu tiskovou zprávu, která vyzněla samozřejmě trochu jinak.
Děkuji za pozornost a vítězství rozumu a citu.
Mgr. Jaroslav Novák
V Hradci králové jsem žila s rodinou přes dvacet let, stromy znám, jezdila jsem často tudy na kole a chodila i s kočárkem s dětmi, krásná příroda, kterou je nutné zachovat, děkuji za všechny, které mají rády přírodu Š.L.
Re:
Oni jí k životu potřebují jenom o tom zatím nevědí. My jsme pouze malou i když důležitou součástí Přírody v tomto Stvoření.
Jedno výstižné rčení:
Každý by se chtěl vrátit k přírodě, ale nikdo pěšky.
| This discussion has been closed. |
Nekácet