Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Michal

#1137 Stydím se za autory této petice

2012-12-17 20:58

Stydím se za autory této petice a vyjadřuji svou podporu jihočeským studentům!
Někdo z komentátorů dříve prohlásil, že počínání studentů je trapná štvanice a facka demokracii .. Fackou demokracii - ale bohužel i nechtěným potvrzením toho, že demokracii tady už skutečně máme - je skutečnost, že paní Baborová a jí podobní držitelé rudých knížek, v sobě vůbec našli tu neskutečnou drzost a kandidovali. Ta nulová míra sebereflexe je alarmující, ale ještě více alarmující, je to, že to bohužel není o sebereflexi, ale o jejich cílené cestě zpět do minulosti. Ti co argumentují demokratičností voleb by si měli uvědomit, že volby v roce 1946 byly také demokratické - a na dlouhou dobu poslední demokratické.
Mám děti školou povinné a rozhodně si nepřeji, aby o školství (a v podstatě vůbec o něčem) rozhodovali následovníci těch, které lze bez sebemenších problémů označit za masové vrahy, zrádce národa, likvidátory inteligence a členy zločinecké organizace.

Odpovědi

Karlos

#1139 Re: Stydím se za autory této petice

2012-12-17 21:04:49

#1137: Michal - Stydím se za autory této petice

Díky takovým jako jste vy , jsme dnes tam kde jsme. Naštěstí váš názor začíná být menšinový a věci se začínají nazývat správnými jmény.

m158

#1141 Re: Stydím se za autory této petice

2012-12-17 21:18:39

No, Michale, já neříkám tak, ani tak. Ale máme tady situaci, kdy si voliči demokraticky, dle platných zákonů zvolili. Jakou metodou chceš bránit jejich vůli? Bude takové bránění demokratické? To po každých demokratických volbách bude následovat kádrový soud konaný těmi "nejukřičenějšími" a mediálně podporovanými, kteří budou mít právo veta? To bude demokratické??? Myslím, že né pro každého. Jojo, ta relativita pravdy :-).




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...