Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Michal

#1147 Re: Re: Stydím se za autory této petice

2012-12-17 23:13

#1141: m158 - Re: Stydím se za autory této petice 

Je bohužel smutnou pravdou, že jsme se 23 let po listopadu 1989 dostali do této situace. Bohužel neznám demokratickou metodu, jak bránit vůli těchto voličů, jestli tedy lze tuto skupinu specificky sociologicky, demograficky a intelektuálně determinovaných jedinců nazvat voliči. Rozhodně se také nechci dočkat kádrování - toho jsme si právě díky soudruhům soudružky Baborové užili dost. Jen cítím velkou dávku znechucení a obav o budoucnost svých dětí, když vidím, že se tyto osoby opět nenápadně - a mnohdy i nápadně - ocitají opět tam, odkud jsme je již jednou poslali, tam kam patří - do zapomnění. A je opět smutnou pravdou, že se  - právě díky demokracii. na kterou nyní hází špínu - na ně nezapomnělo a oni naopak dostali možnost škodit i nadále. Je mi z toho smutno a zároveň jsem připraven učinit maximum, aby se moje děti nemusely opět učit Píseň práce či Internacionálu.    

      

Odpovědi

demokrat

#1151 Re: Re: Re: Stydím se za autory této petice

2012-12-17 23:45:52

#1147: Michal - Re: Re: Stydím se za autory této petice

Michale, hlavu vzhůru! Uvědomte si, že nejsou padesátá léta, komunisté nemají lidové milice, nejsme v područí SSSR, jsme v NATO a EU. Komunisté dnes vskutku nejsou hrozbou. Je dobře, že mají možnost ukázat, zda se změnili či ne. A pamatujte si, že pokud se ve funkcích neosvědčí, lidé je příště volit nebudou, podobně jako asi nebudou volit VV atd.

Aktivity studentů a jejich příznivců jsou víc než trapné. Nutno upozornit, že radní pro školství je funkce spíše technického rázu, např. se stará o stav školních budov atd. S výchovou a osnovami nemá co do činění.

No- a že se k studentův přidává sestra loupežných vrahů Mašínů - k tomu netřeba nic dodávat.

A Píseň práce - ta by mě vůbec nevadila. Myslím, že by ji tisíce lidí rády zpívaly, jen aby tu práci měly! Michale - přemýšlet!




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...