Nechceme, aby příštím ministrem školství byl komunista!

Michal

#77

2012-11-30 21:17

Gympl v akci

24. 11. 2012, 56 reakcí

Feudální loajalita hodná předrevolučního carského Ruska v ČR ožívá. O úrovni dnešního školství veřejnost přesvědčil nedávný případ třeboňského gymnázia, kde se přičinlivý pan učitel spolu s naivními studenty pustili do boje proti výsledkům krajských voleb. Pobavené veřejnosti takto sehranou scénkou nechtěně připomněli normalizační poměry v bývalém předlistopadovém Československu (ČSSR). Obílené hroby zakrývají hnijící mrtvoly a vědecký, technický a informační pokrok zakrývá reakční vývoj.



Můžete se vsadit, o co chcete, ale být to v oněch sedmdesátých letech minulého století, tak pan (soudruh) učitel by dozajista byl členem KSČ a jeho zagitovaní studenti by byli členy SSM. Bylo to zábavné, sledovat v televizi, jak uvedení aktéři ve svých zajíkavých prohlášeních na své českobudějovické manifestaci (17. 11. 2012) u příležitosti výročí 17. listopadu přednášeli své naučené fráze, kterým nerozuměli.



Jsou skutečně tak hloupí, že si neuvědomovali, že nic lepšího na podporu toho, proti komu protestovali, udělat vskutku nemohli? Příznivci konspiračních teorií si kladli otázku, kdo byl ve skutečnosti schován za onou trapnou maškarádou, zda pravicoví straníci nebo příznivci, informátoři nebo vtipní inspirátoři, kteří chtěli podpořit toho, na koho se mělo házet bláto.



Pouze provokatér, dezinformátor nebo naprostý hlupák může dnes v médiích vytýkat nevoličům, že kvůli nim se dostali do krajů komunisté. Kdyby šli nevoliči v posledních volbách ve výraznějším počtu volit, vyhráli by komunisté na plné čáře. Soudnému občanovi je jasné, že sociální a politický vývoj celých 23 let po 17. 11. 1989 k tomu systematicky směřuje. Nic lepšího pro „návrat starých časů“, než pokračovat ve stejné zlodějské politice a ekonomice, pro to nelze dělat. Je to záměrné?



Kdo se v pravé poledne jakoby nic bleskem otočil na obrtlíku jednou, je schopen se otočit i podruhé. Kdo zradil jednou, podruhé a potřetí, zradí jistě i počtvrté. Kdo deklaruje své upřímné postoje, s tím lze jednat, a je možné si jej vážit. Horším nepřítelem je podrazák, který se za upřímnost pouze schovává. Avšak bulvárnímu davu agenti a kariéristé s kompromitující jedno-stranickou minulostí na nejvyšších sociálních, politických a ekonomických postech nijak nevadí.



Jízlivého občana jistě potěší, když se k minulé době vyjadřují svými hloupými říkankami oslové a hejlové, kteří ji nezažili. Takových sehraných projevů, které manifestovaly „upřímné“ rozhořčení lidu, si pamětníci bývalého režimu (reálné karikatury socializmu) užili za 40 let více než dost.



Retro je dnes v módě. A smutně proslavený třeboňský gympl je opět v čele. Je nechvalně známý tím, že krátce po převratu (1989) patřil tento ústav k prvním středním školám, kde se nitrožilně fetoval Pervitin. Náhražky a éčka nepostihly jen (p)otraviny, ale i mozky.



Proboha, to nám ještě k poslednímu udolání scházelo, abychom snášeli školácké rezoluce třídních učitelů proti třídnímu nepříteli. Jak vidno, ve školství se místo dějepisu učí jen vulgární propaganda. Není nad to, když se skutečná avantgarda nahradí typickým národním vlezdoprdelizmem. Stará generace může být spokojená. Ta mladá jde zdárně v jejích stopách - kráčí vpřed, zpátky ni krok, pod prapory „revoluce“ do degenerace…nebo někam jinam.

Honza

#78 Re: ne komunistům

2012-11-30 21:28

#1: - ne komunistům 

 Pravici máme špatnou, střed bohužel v ...., do školství patří socialismus(dostávat potenciál s celého genofondu národa, a dávat dětem šanci od nuly dostat takové vzdělání jaké je možné, ne bandu pseudoIngů s titulama a pár chytrých) KSČM toho zas tolik nemá :) a naši novodobí zloději ve vládě ve svém kradení brzy doženou KSČ. :D Pokud se to nevzpamatuje a nebude to tady fungovat jinak než pod vládou gangsterů tak to směřuje ke zvratu kamkoli. 

Komunismus, kapitalismus. oligarchie jsou jen prostředky, a našimi tupými předsudky vůči prehistorickým "dinosaurům" by nás neměly ovlivňovat. Kolik z vás půjde na půlnoční mši do svatostánku těch co upalovali lidi?

BACHANAKK

#79 Báseň

2012-11-30 22:02


Rosocha a Amnabe, jedno velká banda je.
Tluče dětěm do palice, jaká má být koalice.
Šup dětičky na náměstí, pište, křičte, bijte pěstí.
Karlík ten nás podporuje, prezidentem chce se stát,
česky blebtnou neumí, zato umí dobře spát.
Za vaše aktivity provede vás Rosocha a spol světem peněz, odkoupí staré mince za skvělou cenu.
Milan Wölfl

#80 Za petiční výbor: Martin Rosocha, Dvorce 139, Třeboň Břilice, 379 01

2012-11-30 22:04


http://svetpenez.eu/
Naše zboží je každodenně revidováno.
Objednávka je Vám doručována pro nejvyšší bezpečí a pohodlí rychle, až
do domu.

● Realizujeme prodej mincí a bankovek od antiky až po současnou dobu.
● Zprostředkujeme prodej Vašich mincí a bankovek.
● Vlastníte staré mince nebo bankovky? A nevíte, jakou mají hodnotu? Vaše otázky rádi zodpovíme! Obraťte se na nás a využijte kvalitních služeb eNumismatika!


Příjemné chvíle, strávené nejen ve Světě peněz Vám přejí autoři projektu,
Milan Wölfl & Mgr. Martin Rosocha
BACHANAKK

#81 Šokující ceny ve vládní kantýně: Levná bašta? Přejme jim to, říká kulinářský guru Vaněk

2012-11-30 22:09

Mirka

#82 Zákon o právu petičním

2012-12-01 21:37


Zákony
Zákon o právu petičním
Zákon číslo: 85/1990 Sb.
Oficiální název: Zákon č. 85/1990 Sb., o právu petičním, ze dne 27.03.1990

Aktuální znění zákona najdete na Portálu veřejné správy.


§ 1-2 Úvodní ustanovení
§ 3 Petiční výbor
§ 4 Shromažďování podpisů pod petici
§ 5 Podání a vyřízení petice
§ 7-10 Společná ustanovení

85/1990 Sb.
ZÁKON
ze dne 27. března 1990
o právu petičním

Federální shromáždění Československé socialistické republiky se usneslo na tomto zákoně:
Úvodní ustanovení
§ 1

(1) Každý má právo sám nebo společně s jinými obracet se na státní orgány se žádostmi, návrhy a stížnostmi ve věcech veřejného nebo jiného společného zájmu, které patří do působnosti těchto orgánů (dále jen "petice").

(2) Právnické osoby mohou toto právo vykonávat, je-li to v souladu s cíli jejich činnosti.

(3) Peticí se nesmí zasahovat do nezávislosti soudu.

(4) Petice nesmí vyzývat k porušování ústavy a zákonů, popírání nebo omezování osobních, politických nebo jiných práv občanů pro jejich národnost, pohlaví, rasu, původ, politické nebo jiné smýšlení, náboženské vyznání a sociální postavení, nebo k rozněcování nenávisti a nesnášenlivosti z těchto důvodů, anebo k násilí nebo hrubé neslušnosti.
Josef

#83 Pro pana Ing. Radko Sáblíka ředitele Smíchovské stř. průmyslové školy, Praha

2012-12-01 22:12

Toto jste také studoval pane řediteli,pokud ne tak se to doučte a můžete poslat ještě jednu petici flanďákovi - ThLic. Dominiku kardinálu Dukovi občanským jménem Jaroslavu Dukovi.

Ze zločinů katolické církve:

Zločiny papežů

Kdo jiný by měl být vzorem morálního a ctnostného chování, když ne papež. I mezi nimi se však našli jedinci, páchající zrůdnosti a zločiny. Poslali tak vzkaz řadovým věřícím: Nebojte se boha, ani my se ho nebojíme.

Štěpán VI.

Svolal do Říma synod, dal vykopat mrtvolu svého předchůdce, papeže Formosy, obléci ji do papežského ornátu a přivázat ji v Lateránu na trůn. Pak ji tři dny soudili. Mrtvý papež Formosus byl prohlášen vinným, pak byl vláčen ulicemi Říma nakonec vhozen do Tiberu.

Sergius III.

Dal chladnokrevně zavraždit své předchůdce, Benedikta IV. a Lva V. a spolu s nimi i několik nepřátelských kardinálů.

Jan XII.

Pijan, smilník, nadutý tyran, rozhazoval peníze kuplířům a děvkám, obžalovaný z vraždy, křivopřísežnictví, hanobení chrámu, krvesmilstva s vlastními příbuznými a se dvěma vlastními sestrami. Byl zabit manželem své milenky.

Benedikt IX.

Podle slov jeho nástupce se život papeže Benedikta skládal z loupeží, vražd a neřestí. Ze strachu před svým zavražděním opustil Řím, rozhodl se, že se ožení, prodal papežskou tiáru za 1 500 liber ve zlatě, aby nebyl chudým ženichem. Údajně dal otrávit papeže Klimenta II.

Řehoř VII.

Vedl spory s králem Jindřichem IV., dal ho do klatby, povolal do Říma normanské vojsko, které bestiálním způsobem Řím vyplenilo, povraždilo nevinné, znásilňovalo ženy a masakrovalo děti. Za tento masakr nese plnou zodpovědnost.

Kliment VII.

Ještě jako kardinál si vysloužil přezdívku „Kat z Ceseny“, když dal povraždit 4 000 obyvatel tohoto města kvůli povstání proti francouzským okupantům.

Urban VI.

Dal v roce 1385 uvěznit šest kardinálů v hluboké nádrži, kde byli na příkaz papeže krutě mučeni. Později z nich nechal pět zabít.

Bonifác IX.

Za jeho pontifikátu se hnací silou staly peníze. Každý církevní úřad měl stanovenou peněžní hodnotu, za každý prosebný list si dával papež platit.

Inocenc VIII.

V roce 1484 vyhlásil svou bulu Malleus maleficarum, neboli Kladivo na čarodějnice, kterou vypracovali dva němečtí mniši a která měla na svědomí statisíce mučených a zavražděných.

Alexandr VI.

Měl se svou milenkou Vanozzou de Cattanei čtyři děti, které obdaroval poctami a prebendami. Měl další milenku, Giuliu Farnese, se kterou měl dvě děti. Byl proslulý prodejem kardinálských postů, likvidací svých odpůrců a neřestným životem. Byl otráven kardinálem Adrianem Cornetem da Castellesi.

Julius II.

Byl nazýván „Hrozný“, dal v Římě pověsit tisíce zlodějů a pobudů. Jeho největší zálibou bylo válčení. Bojoval proti francouzskému králi Ludvíku XII.

Lev X.

Byl proslulý obchodováním s církevními úřady, odpustky, desátky, obíral nekřesťansky poutníky do Říma, zaměstnával hordu poradců, kteří objevovali nové zdroje peněz. Přesto po sobě zanechal díky svému rozmařilému způsobu života horu dluhů.

Pavel IV.

Byl nemilosrdný pronásledovatel kacířů. Podle jeho názoru si inkvizice počínala příliš mdle. Vinou jeho nelidské přísnosti nabyla inkvizice strašné pověsti. Nikde na světě nebyly vynášeny strašnější a hroznější rozsudky.
Je znám jeho výrok: „Kdyby můj vlastní otec byl kacíř, vlastnoručně bych snášel dříví, abych ho mohl dát upálit.“ Tomuto papeži vděčí církev za seznam zakázaných děl a spisů.

Pius XII.

Byl tichým podporovatelem nacismu a s tím spojeným vražděním židů. Nevyslovil otevřený nesouhlas, naopak poslal Hitlerovi blahopřání ke zvolení kancléřem. Jeho postoj k Německu asi nejlépe vyjadřuje tento text: "Vždy jsme milovali Německo, kde jsme mohli strávit léta svého života, a milujeme je teď mnohem víc. Radujeme se z velikosti, rozmachu a blahobytu Německa, a bylo by špatné tvrdit, že si nepřejeme vzkvétající, velké a silné Německo." Vatikánskou banku I.O.R. založil v roce 1942, v době vrcholícího holocaustu.
Chorvatský masový vrah Pavelić informoval papeže o svých krvavých čistkách v koncentračním táboře Jasenovac. Od všech spojeneckých vlád přicházely papeži protestní dopisy. Mlčel ke všemu, i k zatýkání židů v Itálii, i když byl vystaven naléhání ze všech stran.
Zobrazit/skrýt komentář | Zobrazit/skrýt větev | Zobrazit vše | Skrýt vše
Re: Katolická církev není nepřítelem českého národa. Právě naopak
(Znabog, 21.9.2012 18:25:08) Odpovědět

V seznamu ještě chybí
Jan XXIII (Baldassare Cossa)námořní lupič, smilník a sodomita, sesazený kostnickým koncilem. Jeho jméno a pořadové číslo převzal v roce 1958 Angelo Giuseppe Roncalli, jemuž pro změnu nemohou přijít na jméno erckatolíci.

Byl nemilosrdný pronásledovatel kacířů. Podle jeho názoru si inkvizice počínala příliš mdle. Vinou jeho nelidské přísnosti nabyla inkvizice strašné pověsti. Nikde na světě nebyly vynášeny strašnější a hroznější rozsudky.
Je znám jeho výrok: „Kdyby můj vlastní otec byl kacíř, vlastnoručně bych snášel dříví, abych ho mohl dát upálit.“ Tomuto papeži vděčí církev za seznam zakázaných děl a spisů.


Synoda mrtvých (897), latinsky Synodus horrenda, je jedním z vrcholů úpadku papežství v jeho temném období (891–1049), k níž došlo na popud Štěpána VI.

Po smrti Bonifáce VI. dosadil na papežský stolec Lambert ze Spoleta Štěpána VI., který vzápětí svolal nechvalně známou synodu mrtvých.
Štěpán VI. (896–897) nechal vykopat mrtvolu svého předchůdce Formosa (891–896). Mrtvola stará devět měsíců byla oblečena do slavnostního papežského oděvu, posazena na trůn a takto souzena. Na otázky za něj odpovídal děkan.

Mrtvý Formosus byl sesazen, jeho administrativní rozhodnutí i svěcení byla prohlášena za neplatné a prsty jimž žehnal, useknuty. Pak byla Formosova mrtvola smýkána ulicemi a hozena do řeky Tibery.
Papež Štěpán VI. se však z výsledků procesu dlouho netěšil. Lid v následném zřícení baziliky sv. Jana v Lateránu spatřoval trest za zohavení mrtvoly. Štěpán VI. byl zajat svými odpůrci a uškrcen.
Období teroru skončilo po vraždách, které inicioval papež Sergius III. (904–911), otec levobočka a budoucího papeže Jana XI. (931–935).

------------------------------

Totéž podrobněji:

Mrtvý papež přijde o prsty i hlavu

Mrtvola: Formosus
Postavení: papež
Léta života: asi 816–896
Doba zhanobení: leden 897 a 906
Pachatel: papežové Štěpán VI. († 897) a Sergius III. (?–911)
Motiv činu: Štěpán se chce odvděčit svému chlebodárci a Sergius jde v jeho stopách.

Než 75letý Formosus usedne na papežský stolec, má na svém kontě hodně dobrodružný život. Jako biskup působí v Portu jižně od Říma a ve službách několika papežů vede řadu diplomatických misí. Ve věčném městě totiž právě kvasí půtky dvou znesvářených stran – progermánské, jež straní vladařům Východofrancké říše, a profrancké, která se přiklání k Západofrancké říši.

Život jako na houpačce
Formosus ještě roku 875 projednává se zakladatelem a prvním králem Západofrancké říše Karlem II. Holým (823–877) z dynastie Karlovců jeho císařskou korunovaci. Pak ale upadá v nemilost. „Má v tom puči taky prsty! To si nenechám líbit,“ zlobí se o rok později papež Jan VIII. (†882), proti němuž bylo spiknutí namířeno. Formosa zbavuje jeho úřadu. Zpátky do sedla se tak protřelý církevní hodnostář dostává až o pár let později, když na Petrově stolci sedí už papež Marinus I. (†884). Formosus se stává jeho poradcem a těší se jeho plné důvěře.

Svatý otec volá o pomoc
Římem se 6. října 891 nesou oslavné chorály. Sám Formosus byl právě zvolen novým papežem. Jeho volba proběhla sice bez problémů, ale politická situace ve městě se mění. Část kléru straní italskému vzdorokráli Widovi ze Spoleta (†894), jemuž není nový papež příliš nakloněn. Po Widově smrti ale jeho vdova donutí Formosa, aby korunoval jeho syna Lamberta (asi 875–898) císařem. Moc Spoletských stoupá tak, že se papež cítí ohrožen a obrací se s žádostí o pomoc na východofranckého panovníka Arnulfa Korutanského (asi 850–899). Ten skutečně vytáhne do Itálie a papeže osvobozuje z područí mocného rodu. Za odměnu dostává 22. února 896 korunu římského císaře.

Hledá se správný kůň
Jakmile Arnulf vytáhne paty z Říma, papež se ale opět stává terčem nenávisti nacionalistické kliky. Ta ho s největší pravděpodobností otráví. Lambert se jen tak nevzdává a chce potvrdit svou roli římského císaře. Když Formosův nástupce Bonifác VI. (†896) po několika měsících umírá, Lambert dosazuje na jeho místo svého koně – Štěpána VI. A ten už umí být vděčný.

Oběť bizarní hry
„Svolám synodu mrtvých (latinsky synodus horrenda – pozn. red.),“ napadá Štěpána. Nechává proto exhumovat teprve devět měsíců pohřbené tělo Formosy a přepraví je, oblečené do slavnostního roucha, k soudu. Zde má být zesnulý Svatý otec souzen za křivou přísahu a údajné zlovolné obsazení papežského stolce. „Cítím se vinen,“ odpovídá na otázky za notně se rozkládající ostatky předchozího papeže přizvaný děkan. Formosus je sesazen a jeho rozhodnutí a počiny jsou prohlášeny za neplatné.
Odsouzením mrtvoly však bizarní divadlo ještě nekončí. Mrtvole jsou useknuty prsty, kterými nejvyšší představitel křesťanů za svého života žehnal. Pak je nebohé tělo vláčeno ulicemi města a hozeno do Tibery. Formosovi příznivci je naštěstí vyloví a pohřbí. Zato Štěpán si radosti ze zosnovaného procesu dlouho neužije. Když se zřítí bazilika sv. Jana z Lateránu, lidé dávají vinu jemu. „Je to trest za to, jak zohavil Formosovu mrtvolu,“ volají. Rozlícení odpůrci Štěpána zajmou a uškrtí ho.

Hrůzné repete
Děsivé hře však ještě není konec. Další papež Sergius III., který je příznivcem zavražděného Štěpána, se během svého pontifikátu rozhodne vyjmout Formosovo tělo z hrobu podruhé. Deset let od jeho smrti, tedy roku 906, nechává kostře setnout hlavu, useknout tři zbylé prsty z ruky, kterou Formosus rozdával svá požehnání. Všechny části ostatků znovu putují do Tibery. V řece se však bezhlavá kostra zachytává do sítě rybáře, který ji vyzdvihne a předá k druhému uložení do hrobu.
Nová ministryně školství a ministr vnitra.

#84 Nová ministryně školství.

2012-12-01 23:33

http://cs-cz.facebook.com/pages/Styd%C3%ADm-se-za-vl%C3%A1du-%C4%8CR-a-chci-jej%C3%AD-demisi/114805421936180

http://vtipy.netroof.eu/item/9294/schwarzenbergova-reklama-na-rohypnol/

Stydím se za vládu ČR a chci její demisi
čtvrtek
"Karolína Peake – rodina její matky, Radky Kvačkové, rozené Šebkové, obdržela darem od maltézských rytířů Velkopřevorský mlýn na Čertovce (Praha – Malá Strana), kde dosud bydlí. Za co??? Karolína Peake má potřebu dostat se k moci v politice. Byla členkou ODS, ale nemohla se protlačit na přední místa (jo, naši modří kmotři tam jen tak někoho nepustí, jen své vyvolené a posichrované, Karolína zosobňuje totiž cizí elitářské zájmy), takže tudy cesta nevedla, musela odejít, nechtě
la být řadovou členkou. A kdopak ji v tom přímo podporuje?
Její vlastní manžel. A kdopak to je? Charles Peake. Narodil se v Sydney hongkongskému Číňanovi a české matce, jejíž rodiče v roce 1948 do Austrálie emigrovali. Anglické příjmení si nechal po adoptivním otci, který byl Američan. Peake v USA získal titul MBA na The Garvin School of International Management, kde pracoval pro renomovanou investiční společnost ErnstYoung, Goldman Sachs. Pak se v roce 1995 objevil „náhodou“ v Praze.Kde měl zabezpečené místo? V Citybank, dál následovala Commerzbank (netřeba dodávat, že tyto 2 banky spolu ještě s dalšími třemi, včetně Goldman Sachs a americkým FEDem prioritně hrají se světem špinavou a chamtivou hru a přivedly svět na pokraj obrovské krize) a coby předseda představenstva také vedl firmu Czech On Line, která provozovala webový portál Volny.cz. Pak následovala spousta dalších společností, mezi nimi i vedení Unipetrolu, odkud byl panáček Peake vyhozen, neboť pro Francouze vedl zkorumpované výběrové řízení, ale nevydařilo se, přišlo se na to. Měl by být za mřížemi, ale pánové ve vedení se dohodli, že budou obě strany mlčet, ale on musel opustit post. Nyní se sice oficiálně věnuje obchodu s realitami. Je to americký grázl, stejný jako všichni lumpové v bankách, co manipulují a okrádají celý svět!!! Karel Gott řekl, že světu vládnou lóže a elity, má bohužel pravdu. Karolína – maltézští rytíři (proto si rozumí se Schwarzenbergem a jeho Bilderbergem), její manžel – investiční zloděj velkého kalibru, přímo ze zdroje – z Ameriky z bandy kolem Goldman Sachs!!! Tak tady máme zase další plevel, mělo by se s tím něco udělat".
Je to arogance nejhrubšího zrna. Názorná demokracie občanské strany. Byla tato "hvězda" VeVerek volena voliči? Byla. Měla by se těchto voličů ptát, jestli jí dají mandát přepřahat za jízdy do dalšího chléva. Jim to ani nepřipadá. Jak se dostanou ke korytu, neví kdy přestat mlaskat. Pan Baťa měl pravdu – „Není ekonomická krize, jen a jen morální krize."
Fotka: "Karolína Peake – rodina její matky, Radky Kvačkové, rozené Šebkové, obdržela darem od maltézských rytířů Velkopřevorský mlýn na Čertovce (Praha – Malá Strana), kde dosud bydlí. Za co??? Karolína Peake má potřebu dostat se k moci v politice. Byla členkou ODS, ale nemohla se protlačit na přední místa (jo, naši modří kmotři tam jen tak někoho nepustí, jen své vyvolené a posichrované, Karolína zosobňuje totiž cizí elitářské zájmy), takže tudy cesta nevedla, musela odejít, nechtěla být řadovou členkou. A kdopak ji v tom přímo podporuje? Její vlastní manžel. A kdopak to je? Charles Peake. Narodil se v Sydney hongkongskému Číňanovi a české matce, jejíž rodiče v roce 1948 do Austrálie emigrovali. Anglické příjmení si nechal po adoptivním otci, který byl Američan. Peake v USA získal titul MBA na The Garvin School of International Management, kde pracoval pro renomovanou investiční společnost ErnstYoung, Goldman Sachs. Pak se v roce 1995 objevil „náhodou“ v Praze.Kde měl zabezpečené místo? V Citybank, dál následovala Commerzbank (netřeba dodávat, že tyto 2 banky spolu ještě s dalšími třemi, včetně Goldman Sachs a americkým FEDem prioritně hrají se světem špinavou a chamtivou hru a přivedly svět na pokraj obrovské krize) a coby předseda představenstva také vedl firmu Czech On Line, která provozovala webový portál Volny.cz. Pak následovala spousta dalších společností, mezi nimi i vedení Unipetrolu, odkud byl panáček Peake vyhozen, neboť pro Francouze vedl zkorumpované výběrové řízení, ale nevydařilo se, přišlo se na to. Měl by být za mřížemi, ale pánové ve vedení se dohodli, že budou obě strany mlčet, ale on musel opustit post. Nyní se sice oficiálně věnuje obchodu s realitami. Je to americký grázl, stejný jako všichni lumpové v bankách, co manipulují a okrádají celý svět!!! Karel Gott řekl, že světu vládnou lóže a elity, má bohužel pravdu. Karolína – maltézští rytíři (proto si rozumí se Schwarzenbergem a jeho Bilderbergem), její manžel – investiční zloděj velkého kalibru, přímo ze zdroje – z Ameriky z bandy kolem Goldman Sachs!!! Tak tady máme zase další plevel, mělo by se s tím něco udělat". Je to arogance nejhrubšího zrna. Názorná demokracie občanské strany. Byla tato "hvězda" VeVerek volena voliči? Byla. Měla by se těchto voličů ptát, jestli jí dají mandát přepřahat za jízdy do dalšího chléva. Jim to ani nepřipadá. Jak se dostanou ke korytu, neví kdy přestat mlaskat. Pan Baťa měl pravdu – „Není ekonomická krize, jen a jen morální krize."
Svatý Josef

#85 Nová vláda v čele s Sašou Vondrou

2012-12-01 23:37

Kinotéka na faře

#86 http://filmy.heureka.cz/zbav-nas-vseho-zleho/ -

2012-12-02 00:00

Pouze za 89 Kč možno zakoupit film "Zbav nás všeho zlého " .
-----------------------------------------------------------
694473_papez_benedikt16.jpg
Lidé mají vypasených flandáků plné zuby!


Podívejte se na film Zbav nás všeho zlého / Deliver Us from Evil 1 2 3 4 5 Zbav nás všeho zlého / Deliver Us from Evil
Katolický farář Oliver O´Grady znásilnil stovku dětí. V sedmdesátých letech byl překládán v severní Kalifornii z jedné farnosti do druhé, přičemž všude si rychle získal důvěru a respekt věřících a otevřel si tím dveře ke svým špinavým praktikám. Církevní hierarchie dobře o jeho pedofilních zálibách věděla a více než 30 let toto jeho jednání před úřady i veřejností kryla. Byl-li někde odhalen, hodnostáři jej jen přeložili o několik desítek kilometrů dále, kde mohl nerušeně pokračovat. Filmař Amy Berg předkládá příběhy některých z O´Gradyho obětí a jeho hluboce znepokojující zpověď, odhalujíc hlubokou zkaženost katolické církve. Ukazuje zde, že se zdaleka nejedná o ojedinělého delikventa, ale spíše o systémové pravidlo vycházející z hluboké podstaty.
Deliver Us from Evil - USA, 2006, 103 min - anglické znění s českými titulky
Kinotéka na gymzáziu v Třeboni.

#87 Nechceme, aby příštím ministrem školství byl Komunista, ale katolický farář

2012-12-02 00:05

Katolický farář Oliver O´Grady znásilnil stovku dětí. Jeho zpověď umožňuje nahlédnout do korupční hierarchie církve, jejíž představitelé mu poskytovali ochranu, ačkoliv o jeho jednání věděli. Skandály, otřásající dnes katolickou církví nejen v USA, zahrnují mimo jiné i širokou škálu sexuálních skutků, z nichž nejznámější jsou pedofilie a znásilnění. Ale pod povrchem se skrývají další prohřešky, které jsou mnohem horší: zneužití důvěry duchovenstvem, zakrývání stop a klamání, kterého se dopouští biskupové a kardinálové. Zpráva, ukazující, že katoličtí biskupové dostali příkaz přímo z Vatikánu, aby zatajovali sexuální zneužívání pod pohrůžkou exkomunikace, zpochybňuje tvrzení církve, že s problémem bojuje. Dokument nese pečeť Jana XXIII, jednoho z nejpopulárnějších papežů moderní doby a vyžaduje nejpřísnější utajení při potírání pedofilie uvnitř církve. Tento oficiální dokument, napsaný latinsky a potvrzený Vatikánem, dával biskupům po celém světě zcela přesné pokyny. 69stránkový dokument nese papežův podpis a nade vší pochybnost dokazuje, že katolická církev systematicky zatajuje případy sexuálního zneužívání svými duchovními. Datum - 1962 - indikuje, že takové zneužívání není věcí současnosti, jak se snaží tvrdit církevní vedení. Mlčenlivost se může v takto delikátních případech zdát být povinností, ale právní zástupci obětí argumentují tím, že církev používá mlčení k zatajování kriminálních činů, které má společnost nezpochybnitelné právo vyšetřit.
pamětnice

#88 Re: Re: Re: ne komunistům

2012-12-02 07:57

#10: - Re: Re: ne komunistům

Vážený pisateli,

stíháno nás bylo hodně, sociální demokracii se divím. Můj tchán byl zavřený komunisty za to, že nechtěl, aby se po roce 1948 sloučila sociální demokracie s komunisty (působil ve vedení sociální demokracie v okrese). jenže ona dnešní socdem už nenavazuje na demokratické předválečné ideály, jejich nositele už vypudila.

Kdo pocházel z rodin, kterým komunisté zabavili majetek, ti  ani po třech generacích neměli přístup k SŠ nebo VŠ vzdělání. Dokonce ani do toho blbého Pionýra nesměli. Učitelka, která šla vlastní mamince na pohřeb do kostela, byla odsunuta mimo obor. To chceme znovu?????

pamětnice

#89 Re: Re: neznámému anonymu

2012-12-02 08:02

#51: Jarda - Re: neznámému anonymu

Ano, vlastní stát doporučují, ale daleko za hranicemi ČR

Lipanová

#90 Re: Nechci komunisty ve vládě

2012-12-02 08:08

#63: Tomas - Nechci komunisty ve vládě

Pokud zvolíte ČSSD, tak jak vidíte, zvolíte do čela komunisty. Moji důvěru tato strana ztratila, protože zcela úmyslně a ve většině případů bezdůvodně (nabízely se jiné vhodné varianty uspořádání) nechala "zrudnout politickou scénu" v ČR. Pokud její výsledek bude tak silný, jak říkáte, tak jsme zpátky v minulých dobách. Když komunisty nechcete, vyberte si jinou stranu. Já  jim nikdy hlas nedám.

Lipanová

#91 Re:

2012-12-02 08:21

#9: -

Lidé zapomínají zřejmě rychle, teď pláčí, co vše si nemohou koupit, jaká je krize. Stačí si stoupnout u kasy v Kauflandu a uvidíte tu bídu!!!! Když to srovnám s tím, jak jsem před Mikulášem stála hodinové fronty na banány a pomeranče pro děti /a často zbytečně - došly), totéž bylo s frontama na kosti u řezníka (varianta levného oběda, když platy nestály za nic), pod stromeček se kupovaly běžně nedostupné "spoďáry" a jiné luxusní dárky. Jak jsem důchodce, tak bych se styděla si stěžovat, když si vzpomenu, jak jsme to s třema dětma protloukali. Ale i tak jsme uměli být šťastní. Děti se do škol dostaly až po roce 1989 (znárodnili jim totiž v 50-tých letech pradědečka). Paní komunistka má pocit šikany, ale v "jejím" režimu to bylo jinak? Ne každý směl být SOUDRUH učitel. A co nám museli vykládat za lži - a to i v mateřských školkách. Děti měly namalovat  říjnovou revoluci!! (dotaz doma: maminko, čo je to ta žínová levoluce, papá še to????)

Nedejte se studenti, roste ve vás svobodná, vzdělaná generace, kterou tento stát potřebuje. Díky ředitelům a rektorům, kteří Vás podporují. Jak jste to na sobě nepoznali, umíte minulý režim zhodnotit - zatímco někteří pamětníci ufňukánci naříkají nad plným košem jídla na krizi - ve svých pracech někdy zkuste srovnat jídelníček rodiny před rokem 1980 a dnes. Úplně to bude stačit.

Na auto byl pořadník na 10 let - a to stálo 50 hrubých platů (a nebylo luxusní)!!!!!!!!!!! (dnes i při platu 15 000 hrubého by to bylo 750 000 Kč).

Pochybuji o tom, že by Havel souhlasil, aby školství ovládala strana, která ho za demokratické názory věznila. Havlovo nejsme jako oni znamenalo, že je nebudeme zbavovat majetku ani životů, jako to dělali oni nám (a popravovali i vlastní lidi - viz. Horáková, když měli svůj vlastní názor). Určitě by nesouhlasil s tím, že nám budou dál vládnout.

Jinak Vám mládeži doporučuji, volby jsou svobodné (zatím), choďte k nim!!!!!!!! KSČ byla zvyklá chodit povinně a bude to dělat stále - pokud budou její přiznivci tvořit více než polovinu z 20 % voličů, kteří přijdou k volbám (což zvládnou snadno), čeká vás možná "náš život". Pak upřímnou soustrast. Totalitní komunistický režim "vypudil z republiky tzv. "mozky" - udělá to znovu. Stádu volů se vládne líp.


Nepřihlášený uživatel

#92

2012-12-03 18:35

Bijte komunisty na věčné časy a nikdy jinak
Lipanová

#93 Lipanová - Nechci komunisty ve vládě ale raději vyžrané preláty.

2012-12-03 23:12

Hustota: 1 'Lipanová' na 629444 obyvatel ČR
viz-http://www.kdejsme.cz/prijmeni/Lipanov%C3%A1/hustota/


Na "levičáka" Masaryka za hanobení církve podali na 300 žalob!

Tomáš Garrigue Masaryk se katolické církve nebál. Kritizoval její "neomylnost", zatuchlá dogmata i její činnost ve společnosti.

V době, kdy vyučoval jako profesor na školách, musel dokonce čelit nařčením, že zločinně hanobí církev. Někteří fanatici šli ve své zášti k Masarykovi tak daleko, že na něj podali bezmála 300 žalob. Ale on se jich nezalekl a všechny žaloby vyhrál. Už tehdy kritizoval církev z podobných pozic jako mistr Jan Hus, kterého církev za jeho názory zaživa upálila. Už moje babička říkala, že panu Bohu věří, ale těm vyžraným prelátům ne. Mít víru v Boha je naprosto něco jiného, než věřit církvi a jejím dnešním představitelům.

Několikrát jsem četl šílené výroky některých tzv. pravicových "myslitelů", že Jan Žižka byl levičák a někteří šli ve své "neomylné pravicovosti" tak daleko, že Karla Havlíčka Borovského dokonce prohlásili za komunistu. Tak tedy pár epigramů tohoto nebezpečného "komunisty".

Bůh, náš otec, pro chování

deset nám dal přikázání,

ale církev, naše mať,

zkrátila je v jedno: "Plať!"



Farář dělá z chleba a vína

pro duše selské

tělo a krev:

sedlák dělá tělem a krví

pro tělo kněžské

víno a chléb.


Samozřejmě, že tento "komunistický trockista" toho o církvi napsal více, ale snad příště.

Dnešní (naštěstí jich není zas tolik) vládní slouhové, přicmrndávači a jiná pochybná cháska, kteří si hrají na tu "nejopravdovější pravičáckou elitu", jdou ve svém stupidním uvažování tak daleko, že nazývají nespokojený český lid nesouhlasící s dalším vládním útokem na jejich vybrakované peněženky za méně chytrou levičáckou lůzu. Jak hodně mi připomínají ty zrádcovské moskevské slouhy z roku 1968, kteří se zvacím dopisem v ruce radostně vítali okupační armády a také ostatní nespokojené občany nazývali pravičáckou lůzou. Teprve historie ukázala, že to nebyla žádná myslící elita, ale pouze obyčejná skupinka zrádců, kteří bez vědomí národa nechali tuto zem okupovat cizími vojsky. Podle průzkumů je 86% až 90% obyvatel kategoricky proti tzv. církevním restitucím ve stávající podobě a tak si našla církev spojence u dnešních vládnoucích politiků.

Výzva: Křesťané proti zákonu o církevním majetku

,,Jako křesťané různých církví, kterým leží na srdci osud našich církví a jejich dobré jméno, vyslovujeme zásadní nesouhlas s navrhovanou podobou zákona o nápravě některých majetkových křivd ..... Církve, namísto aby hledaly nejprve Boží králoství s nadějí, že vše ostatní jim bude přidáno, začínají od majetku, od snahy zajistit se v tomto světě. Jako následníci Ježíše Krista máme nést kříž, třeba snášet i křivdu, a ne se domáhat starých privilegií."

Podepsáni: Jana Šilerová, biskupka olomoucké diecéze, Tomáš Trusina, farář, Jana Wienerová, farářka, Aleš Jaluška, farář, Jiří Hoblík, farář, Jiří Silný, ředitel Ekumenické akademie a mnoho dalších farářů, teologů, historiků a věřících se podepsalo pod tuto výzvu, ze které jsem vyňal několik vět. Tito duchovní a věřící odmítli zpupnost, hamižnost a agresivitu - dnešní obrázek církve. Pan Duka by měl už konečně pochopit, že doba největší církevní slávy a moci nad lidmi už dávno v českých zemích pominula. A proto říkám: nestrašte, nevyhrožujte, nelžete, nevydírejte a hlavně nemluvte za mě, ani za jiné, hovořte za sebe.

Jeden z hlavních propagátorů církevního zákona je nám dobře známý JUDr. Marek Benda (ODS), absolvent "rychlokurzu" na plzeňských právech. Nejdříve nedokončil Matematickou - fyzikální fakultu, tak začal studovat na Filozofické fakultě, aby ji opět nedokončil, až na plzeňských právech se mu konečně "zadařilo". Dnes je tento "doktor práv" předsedou ústavněprávního výboru a kromě "náhubkového" zákona se proslavil i tímto církevním paskvilem, proti kterému vystupují i sami biskupové, faráři i věřící. Hodně lidí věří, že je církev poctivá instituce, bohužel tomu tak v drtivé většině není. Proč například ekonom pražské arcidiecéze má už dnes připravených pět realitek? Odpovězte si sam
Kamila

#94 Lipanová - Nechci komunisty ve vládě

2012-12-03 23:52

Těžké strádání disidentů.

http://vtipy.netroof.eu/item/6408/kamila/
Lipanová

#95 Sochy našich zasloužilých disidentů vytesala nadějná sochařka z Plzně

2012-12-03 23:53

Monika Lipanová

#96 PF 2012 od Kalouska

2012-12-03 23:55

Monika Lipanová

#97 Poslední pravicový politik, který přežil reformy ODS/TOOP09/LIDEM

2012-12-03 23:56

Monika Lipanová

#98 http://vtipy.netroof.eu/item/8984/kardinal-duka-poskytl-ministru-financi-andela-strazneho-pro-statni

2012-12-03 23:59

Běla

#99 http://vtipy.netroof.eu/item/9236/kalousek-vyzdimat-z-lidi-co-nejvic-penez-a-odklonit-je-do-cerne-di

2012-12-04 00:05


Nepřihlášený uživatel

#100 Už má ta zasraná lůza práci

2012-12-04 00:09