Nechceme, aby příštím ministrem školství byl komunista!

Nová ministryně školství a ministr vnitra.

/ #84 Nová ministryně školství.

2012-12-01 23:33

http://cs-cz.facebook.com/pages/Styd%C3%ADm-se-za-vl%C3%A1du-%C4%8CR-a-chci-jej%C3%AD-demisi/114805421936180

http://vtipy.netroof.eu/item/9294/schwarzenbergova-reklama-na-rohypnol/

Stydím se za vládu ČR a chci její demisi
čtvrtek
"Karolína Peake – rodina její matky, Radky Kvačkové, rozené Šebkové, obdržela darem od maltézských rytířů Velkopřevorský mlýn na Čertovce (Praha – Malá Strana), kde dosud bydlí. Za co??? Karolína Peake má potřebu dostat se k moci v politice. Byla členkou ODS, ale nemohla se protlačit na přední místa (jo, naši modří kmotři tam jen tak někoho nepustí, jen své vyvolené a posichrované, Karolína zosobňuje totiž cizí elitářské zájmy), takže tudy cesta nevedla, musela odejít, nechtě
la být řadovou členkou. A kdopak ji v tom přímo podporuje?
Její vlastní manžel. A kdopak to je? Charles Peake. Narodil se v Sydney hongkongskému Číňanovi a české matce, jejíž rodiče v roce 1948 do Austrálie emigrovali. Anglické příjmení si nechal po adoptivním otci, který byl Američan. Peake v USA získal titul MBA na The Garvin School of International Management, kde pracoval pro renomovanou investiční společnost ErnstYoung, Goldman Sachs. Pak se v roce 1995 objevil „náhodou“ v Praze.Kde měl zabezpečené místo? V Citybank, dál následovala Commerzbank (netřeba dodávat, že tyto 2 banky spolu ještě s dalšími třemi, včetně Goldman Sachs a americkým FEDem prioritně hrají se světem špinavou a chamtivou hru a přivedly svět na pokraj obrovské krize) a coby předseda představenstva také vedl firmu Czech On Line, která provozovala webový portál Volny.cz. Pak následovala spousta dalších společností, mezi nimi i vedení Unipetrolu, odkud byl panáček Peake vyhozen, neboť pro Francouze vedl zkorumpované výběrové řízení, ale nevydařilo se, přišlo se na to. Měl by být za mřížemi, ale pánové ve vedení se dohodli, že budou obě strany mlčet, ale on musel opustit post. Nyní se sice oficiálně věnuje obchodu s realitami. Je to americký grázl, stejný jako všichni lumpové v bankách, co manipulují a okrádají celý svět!!! Karel Gott řekl, že světu vládnou lóže a elity, má bohužel pravdu. Karolína – maltézští rytíři (proto si rozumí se Schwarzenbergem a jeho Bilderbergem), její manžel – investiční zloděj velkého kalibru, přímo ze zdroje – z Ameriky z bandy kolem Goldman Sachs!!! Tak tady máme zase další plevel, mělo by se s tím něco udělat".
Je to arogance nejhrubšího zrna. Názorná demokracie občanské strany. Byla tato "hvězda" VeVerek volena voliči? Byla. Měla by se těchto voličů ptát, jestli jí dají mandát přepřahat za jízdy do dalšího chléva. Jim to ani nepřipadá. Jak se dostanou ke korytu, neví kdy přestat mlaskat. Pan Baťa měl pravdu – „Není ekonomická krize, jen a jen morální krize."
Fotka: "Karolína Peake – rodina její matky, Radky Kvačkové, rozené Šebkové, obdržela darem od maltézských rytířů Velkopřevorský mlýn na Čertovce (Praha – Malá Strana), kde dosud bydlí. Za co??? Karolína Peake má potřebu dostat se k moci v politice. Byla členkou ODS, ale nemohla se protlačit na přední místa (jo, naši modří kmotři tam jen tak někoho nepustí, jen své vyvolené a posichrované, Karolína zosobňuje totiž cizí elitářské zájmy), takže tudy cesta nevedla, musela odejít, nechtěla být řadovou členkou. A kdopak ji v tom přímo podporuje? Její vlastní manžel. A kdopak to je? Charles Peake. Narodil se v Sydney hongkongskému Číňanovi a české matce, jejíž rodiče v roce 1948 do Austrálie emigrovali. Anglické příjmení si nechal po adoptivním otci, který byl Američan. Peake v USA získal titul MBA na The Garvin School of International Management, kde pracoval pro renomovanou investiční společnost ErnstYoung, Goldman Sachs. Pak se v roce 1995 objevil „náhodou“ v Praze.Kde měl zabezpečené místo? V Citybank, dál následovala Commerzbank (netřeba dodávat, že tyto 2 banky spolu ještě s dalšími třemi, včetně Goldman Sachs a americkým FEDem prioritně hrají se světem špinavou a chamtivou hru a přivedly svět na pokraj obrovské krize) a coby předseda představenstva také vedl firmu Czech On Line, která provozovala webový portál Volny.cz. Pak následovala spousta dalších společností, mezi nimi i vedení Unipetrolu, odkud byl panáček Peake vyhozen, neboť pro Francouze vedl zkorumpované výběrové řízení, ale nevydařilo se, přišlo se na to. Měl by být za mřížemi, ale pánové ve vedení se dohodli, že budou obě strany mlčet, ale on musel opustit post. Nyní se sice oficiálně věnuje obchodu s realitami. Je to americký grázl, stejný jako všichni lumpové v bankách, co manipulují a okrádají celý svět!!! Karel Gott řekl, že světu vládnou lóže a elity, má bohužel pravdu. Karolína – maltézští rytíři (proto si rozumí se Schwarzenbergem a jeho Bilderbergem), její manžel – investiční zloděj velkého kalibru, přímo ze zdroje – z Ameriky z bandy kolem Goldman Sachs!!! Tak tady máme zase další plevel, mělo by se s tím něco udělat". Je to arogance nejhrubšího zrna. Názorná demokracie občanské strany. Byla tato "hvězda" VeVerek volena voliči? Byla. Měla by se těchto voličů ptát, jestli jí dají mandát přepřahat za jízdy do dalšího chléva. Jim to ani nepřipadá. Jak se dostanou ke korytu, neví kdy přestat mlaskat. Pan Baťa měl pravdu – „Není ekonomická krize, jen a jen morální krize."