Nechceme, aby příštím ministrem školství byl komunista!

Jarda

#51 Re: neznámému anonymu

2012-11-27 00:46

#43: -

Zapomněl jste na pár drobností:

Velká část lidí v práci se flákala, další makala v pracovní době na melouchu, a kdo mohl bral si domů ze společného. To, že to komunisté umožnili(nebo šli příkladem) vedlo k devastaci morálky společnosti, a ta se nyní projevuje v chování našich politiků v celém průřezu politických stran. Jsou to totiž odchovanci komunismu s pokřivenou komunistickou výchovou. Už vůbec se tu nechci zmiňovat o kvalitě odvedené práce, kterou asi zná každý kdo rekonstruoval panelákový byt, stavěl z radonových tvárnic atd. Ani o nedostatkovém podpultovém zboží. Pokud vám tak moc chybí socialismus či komunismus, zkuste si založit vlastní stát a dokažte nám, že je to nejlepší politické zřízení. A pokud se chcete jen vést, tak jsou na světě ještě země, které vás rády coby politického emigranta přijmou.

Obhajujete tu totiž něco, co není obhajitelné a bylo vždy manipulováno a přikrášlováno.

Problém tohoto státu je jinde, každý dokáže kecat, ale s kůží na trh jde málokdo. Možná proto se zde objevuje tolik anonymů. Stydíte se za svůj názor? Pak jste srab a nemáte do této diskuse vstupovat.

Jaroslav Fořt

lukas

#52

2012-11-27 18:04

Dávám panu řediteli zcela za pravdu. Komunismus je poznané zlo, proti kterému je nutné nejen se bránit, ale proti němuž je nutné neustále bojovat. Dnešní komunisti o sobě říkají, že jsou moderní levicovou stranou. Nejsou. Jejich čelní představitelé chodí pokládat kytky k hrobu Gotwalda, který bez mrknutí oka podepsal všechny popravy nevinných českých lidí v padesátých letech. Politickým procesům, plným komunistickým koncentrákům a ostnatým drátem obehnané zemi říkají - určité přehmaty -, což každý soudný, slušný a rozumně uvažující člověk pokládá za nebetyčnou komunistickou drzost. Pokud nedojde k absolutní debolševizaci naší země, nikdy se morálně ani ekonomicky nehneme z místa.
Pepa

#53 Re: Co pravičák, to zloděj?

2012-11-27 22:00

#25: karci -

Tak se podívejte kolem sebe.

tralalá

#54 Re:

2012-11-27 22:02

#52: lukas -

Cha cha cha,  se podívejte na ty ubožáky pod mosty, na ty zbídačené exekutory. Zlatí komunisti a smrt zlodějské pravičácké asociální mafii.

Konec pravicových zlodějů v Čechách

#55 Aktivita kmotra ODS Dlouhého?

2012-11-27 22:04

Moc těch podpisů nemáte, bando zlodějská.

Nepřihlášený uživatel

#56 Re:

2012-11-28 20:45

#43: -

Máte ve všem pravdu,taky tu dobu pamatuji. Moji rodiče nežili ve stresu jestli nepřijdou o práci, žili v klidu a v pohodě. Nemohli sice do Bibione, to je pravda, ale bez potíží jsme byli v Jugoslávii, Bulharsku na krásných dovolených. Učebnice zdarma, zubní ošetření zařízené školou zdarma, to byla skutečná svoboda.Dnešní demokrati nás nenávidí protože si to pamatujeme a nemůžou nám to vypláchnout z mozku, nejraději by nás postříleli.


Nepřihlášený uživatel

#58 Re: Re:

2012-11-29 12:08

#56: - Re:

Ano, postřílet bolševiky je dobrý nápad.

Palous

#59 STOP KSČM a jejím stoupencům

2012-11-29 12:16

Nynější stav v politické scéně je absolutní urážka slušných lidí pouze pod záminkou demokracie,která bohužel je zase zneužívána k prospěchu politické strany,která měla být zrušena a její propagace i stoupenci v minulosti potrestáni.Bohužel se tento fakt nestal a krajské zastupitelstva jsou důsledek. Komunista ve školství v JČ je další urážka inteligence,vzdělání a rozvoji.Stydím se za stav ,který naní je v celé ČR a snad inteligence nedovolí diktát proletariátu .
Pták

#60 Ne komunistům

2012-11-29 18:50

Komunisté nejsou demokratická strana. To si lide nepamatují a nevidí co tady komunisté za 40 let provedli. Dnešní problémy mají základ právě v oněch 40 letech vlády komunistů. Komunisté totálně zničili prosperující společnost, zpřetrhali dlouhodobě budované a fungující rodinné podniky. Vykořenili u lidí vztah k rodovému majetku, odnaučili lidi pracovat a provedli totální devastaci morálky. Nynější problémy kdy je stát okrádán o miliardy, totální devastace politiky a tím pramenící nespokojenost většiny národa je právě důsledkem předchozí komunistické totality. Kdyby vývoj společnosti nebyl přerušen 40 lety komunismu nebylo by těchto problémů. Stačí se podívat do vedlejšího Rakouska jak bychom se měli bez komunistů. Za nynější problémy nesou plnou odpovědnost. Toto si však mnoho lidí neuvědomuje. Jsem pro zákaz KSČM.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-29 19:02


Jana Čermáková

#62 Komunisti ve Zlíně

2012-11-29 19:27

U nás ve Zlínském kraji máme také komunisty v krajské radě, ačkoliv mohla ČSSD utvořit koalici s lidovci a starosty. Bohužel, na naši petici ČSSD, která komunistům místo v koalici nabídla, zvysoka kašle. Přesto si myslím, že podobné akce mají smysl. Podporuji Vaši petici a držím palce! Jana Čermáková, Zlín
Tomas

#63 Nechci komunisty ve vládě

2012-11-29 22:30

Nechci komunisty ve vládě, proto budu volit sociální demokracii. Pouze pokud bude výsledek ČSSD ve volbách tak silný, aby nemusela žádat o podporu ksčm, nemusíme se komunistů bát. Volba pravicových stran je v současné situaci to nejlepší, co člověk může udělat PRO KSČM!!
antikomunista

#64 Komunisti

2012-11-29 22:30

měli být hned po revoluci zakázáni a hlášení se k nim trestné, stejně jako k nacismu a jiným nebezpečným ideologiím.
František

#65

2012-11-30 09:28

Nejde o žádnou plíživou revoluci, ale o otevřenou socialisticko-komunistickou revoluci nejen u nás, ale v celé Evropě a bohužel i v USA. Pokud se nevzpamatujeme tak skončí celá naše západní civilizace velice rychle na smetišti dějin.
S pozdravem F. Vogel

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-30 13:01


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2012-11-30 13:03


Smrt fašistům

#68 ODS = NSDAP

2012-11-30 13:04

Podobný nátlak používali na začátku 30. let proti komunistům SA a SS na Hitlerův příkaz.
včera rudý, modrý dnes

#69 Re: Komunisti

2012-11-30 13:06

#64: antikomunista - Komunisti

To už byli nalezlí v Občanském Fóru.

Co pravičák, to zrádce národa

#70 Re: Re: Re:

2012-11-30 13:08

#58: - Re: Re:

To říkal Hitler také.

Zdravíme hlupáky

#71 Voliči pravice jsou hloupější než voliči levice

2012-11-30 13:39

Amnabe

#72 Za petiční výbor: Martin Rosocha, Dvorce 139, Třeboň Břilice, 379 01

2012-11-30 17:25


http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Komuniste-P-Sobotkovi-Hanite-nas-ale-byl-jste-nas-235286
Komunisté P. Sobotkovi: Haníte nás, ale byl jste náš

Okresní výbor Komunistické strany Čech a Moravy poslal senátorovi Přemyslu Sobotkovi (ODS) otevřený dopis, v kterém reagují na Sobotovo vyjádření o rezignaci na prezidenta v případě vlády komunistů. KSČM označuje senátora za multi-postojového politika a připomínají mu jeho minulost s nádechem komunismu.

V dopise komunisté Sobotkovi připomínají, že byl studentem Vysokého učení marxismu leninismu (VUML). V roce 1989 údajně dokončil jeho 2. ročník a vzhledem k převratu již třetí nestihl.

„Ano, stejně jako mnoho Vašich kolegů z ODS, kteří po Listopadu 1989 svou členskou legitimaci KSČ zahodili a změnili názor, i Vy jste se stal známým ,antikomunistou´,“ píše se v dopise. Prý se Sobotka v médiích obhajoval, že jako lékař VUML studovat musel. To však podle komunistů není pravda - před rokem 1989 podle nich nemuseli rentgenologové studovat VUML a dokonce ani členství rentgenologů v KSČ nebylo povinností.

„Uvědomte si, že KSČM je demokratická levicová parlamentní strana, která hájí zájmy milionů občanů, kteří pracují, podnikají a mnohých, co se zoufale snaží řešit následky reforem z dílny ODS,“ píšou dále.

Pokud se prý Sobotka zrovna chová tak, jak si žádá doba, má brát v potaz, že doba žádá politiky, kteří hájí zájmy občanů. „Vnímám vás jako poněkud „multi-postojového“ politika se selektivní pamětí. Pokud jste tedy tak zásadový, jak se v médiích prezentujete, očekávám, že zvážíte Vaše ambice stát se prezidentem České republiky, protože ,doba už je prostě taková´,“ dodává Dana Lysáková, v dopise podepsaná předsedkyně KSČM – Okresní výbor Liberec.
Amnabe

#73 Za petiční výbor: Martin Rosocha, Dvorce 139, Třeboň Břilice, 379 01

2012-11-30 20:28


A tak se na Gymnáziu v Třeboňi bavíme a učíme za penízky z Vašich daní - haha.

Příjemné chvíle, strávené nejen ve Světě peněz Vám přejí autoři projektu,
Milan Wölfl & Mgr. Martin Rosocha.

Můžete se podívat kdo je v redakci tohoto " úžasného " časopisu, který je placen z našich daní a co za moudra zde studentům přednáší redaktoři jako např.paní učitelka Anna Kohoutová viz například : http://www.casopisgym.cz/?cat=7 - přednáší.jenom ukázka :Co mi tykáš ??!!
Autor: Anna Kohoutová | 01.01.2010 22:41 | komentářů: 11

Je to zvláštní svět. Občas jsme velkorysí, až je nám z nás špatně, občas úzkoprsí, až se na nás naše okolí dívá skrz prsty. Třeba takové vykání – tykání. Co se tohoto týče, jsme docela konzervativní společnost. Mladší vykají starším, muži ženám, podřízení nadřízeným. Občas se role obrací, pokud to ti výše postavení dovolí. Nabízíme tykání – nikoliv vykání. Někdy by se mi chtělo o vykání i poprosit. Vykání je pro mě věcí cti (několika kolegyním smím dokonce říkat křestním jménem!). A je pro mě ctí i to, že můžu některým lidem tykat. Nevím, jestli je to výchovou. Spíš asi ne, protože můj táta (a není to socan ani komunista) tyká každému, kdo je mladší. I když je to lékař nebo učitel. Trochu se za to někdo stydím (ne za něj!!).
------------------------------------
14.01.2010 19:26 - Darkness napsal/a:

Mně přijde jednoduše divný, když učitelka na stránkách školního časopisu označuje voliče strany, která se jí nelíbí, jako “socany”. Je to úplně stejný označení jako “židáci” nebo “ťamani”. Nebo vy byste normálně řekli svýmu kamarádovi/sousedovi/kolegovi/nadřízenému “ani jsem nevěděla, že jste socan”?

http://www.casopisgym.cz/?page_id=47

http://www.casopisgym.cz/?page_id=45
gym č. 23 rozhovor s talentem Dominikem Hořejším
---------------------------------------------------
časopis - gym 18 - viz - dekahovor Milan Wölfl . Rozhovor ve školním časopise se společníkem učitele Rozsochy a kde pan učitel propaguje svou soukromou firmu "Svět peněz" . Asi je to Rozsochův " kámoš".
Milan Wölfl

#74 Za petiční výbor: Martin Rosocha, Dvorce 139, Třeboň Břilice, 379 01

2012-11-30 20:43


http://svetpenez.eu/
Naše zboží je každodenně revidováno.
Objednávka je Vám doručována pro nejvyšší bezpečí a pohodlí rychle, až
do domu.

● Realizujeme prodej mincí a bankovek od antiky až po současnou dobu.
● Zprostředkujeme prodej Vašich mincí a bankovek.
● Vlastníte staré mince nebo bankovky? A nevíte, jakou mají hodnotu? Vaše otázky rádi zodpovíme! Obraťte se na nás a využijte kvalitních služeb eNumismatika!


Příjemné chvíle, strávené nejen ve Světě peněz Vám přejí autoři projektu,
Milan Wölfl & Mgr. Martin Rosocha
Milan Wölfl

#75 Za petiční výbor: Martin Rosocha

2012-11-30 20:44


http://svetpenez.eu/
Naše zboží je každodenně revidováno.
Objednávka je Vám doručována pro nejvyšší bezpečí a pohodlí rychle, až
do domu.

● Realizujeme prodej mincí a bankovek od antiky až po současnou dobu.
● Zprostředkujeme prodej Vašich mincí a bankovek.
● Vlastníte staré mince nebo bankovky? A nevíte, jakou mají hodnotu? Vaše otázky rádi zodpovíme! Obraťte se na nás a využijte kvalitních služeb eNumismatika!


Příjemné chvíle, strávené nejen ve Světě peněz Vám přejí autoři projektu,
Milan Wölfl & Mgr. Martin Rosocha