Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#551

2015-09-14 19:01

Místopředsedové německé Levicové strany (Die Linken) Sahra Wagenknechtová a Dietmar Bartsch označili Spojené státy za hlavního viníka migrační krize, s níž se potýká Evropa, píše německý týdeník Der Spiegel.

 

„Západní země destabilizovaly pod vedením USA celé regiony, v nichž kromě jiného umožnily vznik teroristických skupin, kterých využily k dosažení svých cílů", praví se v programovém dokumentu předloženém Wagenknechtovou a Bartschem.

Podle jejich slov některé země, které jsou spojenci Německa, nepřímo podpořily „bandu vrahů", mimo jiné i skupinu Islámský stát, a zcela nerušeně jim posílaly peníze a zbraně.



Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20150909/1098850.html#ixzz3lk09Zw4M


Nepřihlášený uživatel

#552

2015-09-15 11:05

Do EU jsme neměli vstupovat,jenže na to referendum nebylo ! Ale nikdy nebudu hlasovat za odvolání našeho pana prezidenta,nejsem Ukrajinka abych neviděla jak to tam bylo s řádně zvoleným prezidentem a co tam je teď. Tady na to čeká protektor Šapiró!

Nepřihlášený uživatel

#553

2015-09-15 11:24

Včera bylo pozdě.

Nepřihlášený uživatel

#554

2015-09-15 14:08

Toto ukažte politikům: Uprchlíci v Maďarsku vyhazují balené vody a potravinové balíčky do kolejiště!

Bizarní video maďarské policie zachycuje uprchlíky na budapešťském vlakovém nádraží, jakým způsobem se chovají k humanitární pomoci. Kopou do balíků s balenou vodou, hází balíky a jednotlivé lahve do kolejiště, to samé čeká i potravinové balíčky, které také létají z oken vlaku, nerozbalené a zahozené do kolejiště. Ano, to jsou ti zoufalí uprchlíci, kteří potřebují naší pomoc.

VICE TU-Toto ukažte politikům: Uprchlíci v Maďarsku vyhazují balené vody a potravinové balíčky do kolejiště!


Nepřihlášený uživatel

#555

2015-09-15 14:09

uské vojenské kosmické síly (VKS) značně zkrátily zaostávání za americkým letectvem, prohlásil velitel vojenského letectva (VL) Spojených států v Evropě, generál Frank Gorenc na shromáždění Air Force Association.

 

„Převaha, kterou jsme měli ze vzduchu, a říkám to naprosto otevřeně, se zmenšuje, přičemž se to netýká jen kvality letadel, které (Rusko) vyrábí. Spíš mě znepokojuje jejich schopnost blokovat přístup do určitých pásem", prohlásil Gorenc.

Kromě toho zdůraznil, že „možnosti ruského vojenského letectva byly značně rozšířeny, především ve srovnání s USA a NATO".



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150915/1138775.html#ixzz3lofyneLY


Nepřihlášený uživatel

#556

2015-09-15 15:05

Sputnik: Budou se Češi cítit klidnějšími, když místem dislokace amerických stíhaček bude vybráno jejich území?

Jan Miklas: Samozřejmě, klid takové „sousedství" Čechům nepřidá. Vždyť je to řešení, které znamená v podstatě nový krok na cestě k zostření situace v Evropě, pokusy vytvořit otevřenou konfrontaci s Ruskem. Osobně protestuji proti takovému rozhodnutí USA a myslím si, že přítomnost jejich vojenských sil na evropském kontinentu v současné době je skutečný anachronismus. A cíl, opakuji, je jasný: ještě více zhoršit situaci a fakticky učinit nátlak na Rusko. Samozřejmě my, protiváleční aktivisté, můžeme protestovat. Ale americká vojenská přítomnost očividně roste. Na podzim přes území Čech znova projede konvoj USA pod lyrickým názvem „Dunajská jízda". Prostě nás staví před hotový fakt ještě jedné demonstrace americké vojenské síly, která je nám, Čechům, absolutně k ničemu.



Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20150825/987835.html#ixzz3lotz8nEB

Adam

#557 Re:

2015-09-16 10:31

#1: -  

 

Vystoupení z EU by pro ČR znamenalo v podstatě ekonomickou sebevraždu. Kvůli zrušení bezcelní zóny a uvalení cla na české výrobky, by se výrazně snížila konkurenceschopnost čeckých firem na evropském trhu. Tyto firmy, by tedy dosta pravděpodobně snížily výrobu a prodávaly pouze na českém trhu. Což by vedlo k vyšším nákladům na jeden výrobek a tedy zvýšení cen. Snížení produkce by navíc přineslo hromadné propouštění, tedy více nezaměstnaných, tedy lidé by měli méně peněz a méně by utráceli za výrobky firem, což by vedlo k dalšímu poklesu produkce. Stát by se logicky snažil situaci zachránit, zvýšily by se sociální dávky, dávky v nezaměstnanosti atd. V celkovém důsledku by se naše ekonomika ocitla někde na úrovni rozvojových zemí. Spousta méně štastných lidí by byla bez práce, trpěla hladem a v zimě zimou. Pak by se asi začali podepisovat petice za vstup ČR do EU. Nejspíš papírové, protože minimum lidí by si mohlo dovolit počítač a internet.

Bez NATO by naše země s naší malou armádou úplně bezbranná. Vedlo by to k nutnosti vyšších výdajů na vlastní armádu, tím pádem vyšším daním, tím pádem by si zaplatil víc daní z toho mála co by si vydělal po vystoupení z EU a po krachu české ekonomiky.

Pokud by si mi s mojí teorií nevěřil doporučuji přečíst a nastudovat něco ekonomické teorie a fungování ekonomiky. Vřele doporučuji knihu Ekonomie I od prof. Krafta.
 

Další věc co mě zaráží je formální nesmyslnost této petice, když budu chtít můžu tam bez problémů a bez jejich souhlasu podepsat třeba deset lidí. Stačí mi k tomu založit deset mailových adres, což je práce nejvíc na hodinu. Petice je tedy absolutně nesmyslná ztárta času.

Jako poslední příklad uvedu jednu větu z tvé petice "Aneb nic z tohoto (myšleno EU a NATO) nám stejně nic kalého nepřináší..." No toto mohl napsat opravdu pouze člověk, který o dané tématice, nemá ani páru.
 

Nepřihlášený uživatel

#558 Re: Re:

2015-09-16 13:13

#557: Adam - Re:  

Nigel Farage: EU skutečně na nic nepotřebujeme

VICE TU-Nigel Farage: EU skutečně na nic nepotřebujeme


Nepřihlášený uživatel

#559

2015-09-17 10:34

Za 750 eur falešný syrský pas do Evropy

Zpráva je důkazem že získání takového dokumentu může být pro Syřany hračka. Možnost falešné identity může být hračkou pro každého, kdo se bude chtít dostat do Evropy tímto způsobem, a to včetně bojovníků IS, Al-Káidy nebo z jakékoliv jiné ozbrojené skupiny.

VICE TU-Za 750 eur falešný syrský pas do Evropy


Nepřihlášený uživatel

#560 Re: Re:

2015-09-17 10:58

#557: Adam - Re:  

 Jaké poboha vystoupení z bezcelní zóny? Neslyšel jsi copak nikdy o Evropském sdružení volného obchodu (EFTA), kam patří i země jako Švýcarsko, Norsko, Island či Lichtenštejnsko, které nejsou v EU? Je rozhodně lepší z EU vystoupit a vstoupit do EFTA, tenhle směr vidím do budoucna jako jediný možný. Volný obchod zboží a osob zajišťují separátní smlouvy a to Schengenská a smlouva o Evropském hospodářském prostoru. My jsme tyto smlouvy přijali zároveň se vstupem do EU, a proto si spousta lidí mylně myslí, že musíme být v EU, abychom využívali těchhle výhod. Ale zmíněná čtyřka tyto smlouvy využívá, ale členy EU nejsou. Díky členství v EU naši občané ročně přichází o nějakých 200 miliard. Je sice hezký, že nám nějaký drobný pošlou na projekty, které si rozkradou velkopodnikatelé, ale co si budeme nalhávat, všechno platí pracující Čech!


Nepřihlášený uživatel

#561

2015-09-17 16:10

Řeckem zadržená loď – stejná zpráva, různé fotografie

Kontejner s pomocí pro uprchlíky byl plný zbraní a střeliva aneb jak vytvořit HOAX“. Článek s uvedeným titulkem přinesl Security magazín poté, co se internetem začalo šířit video s nadpisem, že Řecko zadrželo loď se zbraněmi, určenými pro uprchlíky. Článkem deník vyvrací, že šlo skutečně o zbraně pro uprchlíky, protože původní video z 3.9. nic takového neříká. A protože video s nadpisem o uprchlících skutečně bylo na síť youtube umístěno až 9.9.2015, zmiňovaný článek tvrdí, že šlo o HOAX. K tomuto tématu se nebudu vyjadřovat a ani to není účelem mého článku – to je téma pro šéfredaktora VK a jeho článek. Mě zaujala jiná věc a ta se týká Řecka a článků, které k tématu zveřejnilo Řecko a v souvislosti s tím i odkaz na zdroj, který uvedl magazín Security. A k čemu jsem došla tím, že jsem se řídila upozorněním magazínu Security, cituji:

Poznámka redakce: doporučujeme čtenářům, aby se pokusili prověřovat informace, které následně sdílí na sociálních sítích. Nepravdivé informace mohou způsobit více škody než užitku, především v dnešní době, kdy existuje ve společnosti napjatá situace kolem uprchlické krize.

VICE TU-Řeckem zadržená loď – stejná zpráva, různé fotografie 


Nepřihlášený uživatel

#562

2015-09-17 16:10

V souladu se zákony naší republiky, odvraťme vlnu imigrantů!

I když nezaměstnanost v České republice mírně poklesla, existují pořád statisíce lidí, kteří jsou bez práce. A dnes se ze sdělovacích prostředků dozvídáme, že české firmy jsou ochotné okamžitě zaměstnat pět tisíc uprchlíků.

Mladý člověk po střední či vysoké škole na českém trhu těžko ihned najde uplatnění. A proto je podivné, že česká vláda, která má mít prioritní zájem o blaho všech svých občanů, s tím nic nedělá. Česká vláda raději dává přednost uprchlíkům před vlastními občany. Uprchlíkům, mezi nimiž je prý mnoho příslušníků Islámského státu. A to se teď odvolávám na legendární bojovnici a náčelnici kurdských ženských oddílů bojujících proti Islámskému státu Nesrin Abdullah, která nedávno varovala Evropu před přílivem imigrantů, mezi nimiž jsou podle ní i bojovníci Islámského státu.

VICE TU-V souladu se zákony naší republiky, odvraťme vlnu imigrantů!


Nepřihlášený uživatel

#563

2015-09-18 10:17

Musíme okamžitě vystoupit ze zločinecké fašistické diktátorské EU A NATO.

Nepřihlášený uživatel

#564

2015-09-18 19:21

Německo bude pro uprchlíky zabavovat soukromé nemovitosti

Včera jsem tuto zprávu zaregistrovala v televizi, dnes jsem k ní hledala podrobnější informace. Narazila jsem na článek, který vychází z německého zdroje a který vyšel na stránkách Svobodný svět. Článek vkládám.

Opakovaně píšu, že celá Evropská unie je plně socialistická, spíše ještě více doleva, ke stalinismu. Někde jsem poznamenal, že my jsme tím ultrasocialismem už prošli a „západní“ státy s ním nemají zkušenost a důvěřivě sedají na lep hlasatelům fabiánského socialismu, kteří, zdá se, Evropu plně opanovali. I uprchlická krize je vlastně soubojem socialistů a konzervativců. A bodem kardinálním a ústředním je respekt k soukromému vlastnictví.

VICE TU-Německo bude pro uprchlíky zabavovat soukromé nemovitosti


Nepřihlášený uživatel

#565 řízení uprchlické krize Spojenými státy

2015-09-18 19:22

Analýza V.V.Pjakina ze dne 14.9.2015, video

Ruský analytik v dalším pokračování hovoří o řízení uprchlické krize Spojenými státy, o Sýrii a boji proti IS, o nebezpečí cvičených bojovníků mezi uprchlíky pro Evropu a o dalších událostech.

VICE TU-Analýza V.V.Pjakina ze dne 14.9.2015, video


Nepřihlášený uživatel

#566

2015-09-18 20:49

Okamžitě vystoupit nenecháme si vyhrožovat

Nepřihlášený uživatel

#567

2015-09-18 21:27

Chtělo by to založit Středoevropskou unii jako protiváhu dementnímu Bruselu. Zdejší státy ještě nepozbyly zdravého rozumu na rozdíl od pošahaných eurokomoušů.


Nepřihlášený uživatel

#568

2015-09-19 08:08

Agentura OSN pro uprchlíky obvinila Maďarsko z použití násilí proti migrantům snažícím se dostat do severní Evropy, mezi nimiž byly i ženy a děti.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150917/1160580.html#ixzz3mAZDeCx7


Nepřihlášený uživatel

#569

2015-09-19 08:10

Současná migrační krize odhalila značné protiklady existující mezi zeměmi Evropské unie, to, že své akce nedokážou koordinovat, prohlásil v interview pro RIA Novosti vlivný politik Fodor Gábor, jeden ze zakladatelů vládnoucí strany Fidesz, nyní vůdce Liberální strany a poslanec parlamentu.

 

Včera večer přerušila SRN železniční spojení s Rakouskem kvůli přílivu migrantů, a v noci na 15. září vstoupí v Maďarsku v platnost balík zákonů o uprchlících a hranici, který byl schválen minulý týden. Nelegální přechod hranice bude podle něj zločinem trestaným vězením nebo deportací.



Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20150914/1131074.html#ixzz3mAbcHfNt


Nepřihlášený uživatel

#570

2015-09-19 09:47

Kazde takove seskupeni, jako je EU, v historii lidstva zanikla.Kazdy stat je jiny a proto se neda ridit cela Evropa z jednoho mista.Poroucet,prikazovat buzerovat.Uz toho bylo dost!!!!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel
Nepřihlášený uživatel

#571

2015-09-19 11:34

Dost bylo EU. Tenhle potrefený byrokratický multikulti kolos řítící se do záhuby není tím, do čeho jsme před lety s vervou vstupovali s nadějí na lepší zítřky. Účelem EU už není silná konkurenceschopná sebevědomá Evropa, ale přesný opak - její kulturu, její tradice, její obyvatele zničit a nahradit machometánskou chamradí !!


Nepřihlášený uživatel

#572

2015-09-19 13:27

V EU už nás nic dobrého nečeká!!!

Nepřihlášený uživatel

#573

2015-09-19 17:51

Jsem pro okamžité vystoupení jak z EU tak i z NATO !!!

Nepřihlášený uživatel

#574

2015-09-20 10:11

Obamova administrativa prohrává Rusku v řešení syrské otázky, píše americký list The Washington Post.

List podotýká, že prezident Obama a jeho zahraničněpolitický tým se dostali znovu do slepé uličky. Zatímco Putin ve svém projevu příští týden v OSN určitě navrhne, aby se Rusko stalo hlavním členem nové koalice v boji s Islámským státem, Potěmkinova válka Obamy (za účasti chimérických místních vojsk, na jejichž přípravu bylo vynaloženo 500 milionů USD, aby z toho bylo v konečném důsledku pět bojovníků, a s netečnou leteckou kampaní) nepřináší žádné výsledky, píše WP.

Putin jedná najisto a má cíl: podpořit důležitého a dávného arabského spojence Ruska. Kerrymu a Obamovi nezbývá nic než se tomu neustále divit, protože „nemohou pochopit ty rázné chlapy z Kremlu".


Více: http://cz.sputniknews.com/politika/20150919/1176297.html#ixzz3mGvvhjMX


Nepřihlášený uživatel

#575 Kolona vojenské techniky armády USA projela Slovenskem 2015

2015-09-20 11:12

Kolona vojenské techniky armády USA projela Slovenskem, odpor obyvatel k militarizaci nezlomila. Západ se však snaží vtáhnout Slovensko do vojenských příprav proti Rusku, říká v rozhovoru pro Sputnik Ján Čarnogurský, předseda Slovensko-ruskej spoločnosti, bývalý premiér SR a účastník Valdajského klubu Vladimira Putina.

Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20150920/1180323.html#ixzz3mHBduSpk