Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#626

2015-09-30 13:36

EU má sloužit jenom NWO , ne lidem a NATO je soukromou armádou amerických vrahů , diktátorů , imperialistů a satanistů ! My potřebujeme pracovat na VLASTNÍ OBRANĚ a ne umírat pro zájmy USA ZLA !

Nepřihlášený uživatel

#627

2015-09-30 17:32

Oficiální mluvčí MZV RF Marie Zacharovová vyvrátila „informační provokace“ v západních masmédiích o údajných obětech ruské letecké operace v Sýrii.

 

„Rusko nestačilo ještě zahájit operaci pro odpor ISIL, která, jak už bylo nejednou řečeno, se provádí na žádost oficiálního Damašku, a nezazněla ještě ani první slova Sergeje Lavrova v RB OSN, a už se objevily v masmédiích četné zprávy o tom, že v průběhu ruské operace hynou pokojní obyvatelé, a že je zaměřena proti demokratickým silám země", cituje RIA Novosti její slova.

„To všechno je informační útok, válka, o níž jsme tolik slyšeli", řekla Zacharovová.

Ministerstvo obrany Ruska vyhlásilo dnes zahájení vojensko-letecké operace v Sýrii s bodovými útoky na pozice IS. Podle údajů syrských médií, v důsledku leteckých útoků syrských a ruských VLS utrpěli bojovníci IS v Sýrii těžké ztráty.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150930/1269467.html#ixzz3nFBEOGfZ


Nepřihlášený uživatel

#628

2015-09-30 18:34

Chci pryč z EU, kde jsem občanem druhé kategorie, kde je na můj národ soustavně pliváno a můj názor je přehlížen !! Nechci být členem tohoto orwellovského spolku, který nás podrazí kdykoliv se mu zachce !!!


Nepřihlášený uživatel

#629 SROVNÁNÍ LŽI A FAKTA

2015-09-30 19:27

FAKTA!!!

Letadla provedla útok na čtvrť Hamá. Internetové video ukazuje první letecké údery na pozice Islámského státu v Sýrii. Celá akce začala na letecké základně v Latakii. Ruské Suchoj Su-24 udeřily v Hamá, které se nachází 213 kilometrů severně od Damašku.

VICE-Video: Rusko zahájilo nálety na IS

 

LŽI MEDIALNÍ MASÁŽ

VICE-LŽI NOVINKY.CZ


Nepřihlášený uživatel

#630

2015-10-01 08:21

V projektu číslo 16. se jedná o ODSTRAŇOVÁNÍ PROTEKTORÁTNÍ EU SYMBOLIKY

Tento PROJEKT by měl být NÁRODNÍ.
Tedy, je otevřený všem lidem kteří se nebojí aktivně věci měnit.

Oč přesně jde.
Úkolem tohoto PROJEKTU je likvidace veškeré EU symboliky na našem území.
Naše země je tímto PROTEKTORÁTNÍM svinstvem úplně zaplavená.
Není tedy jen v našich silách toto efektivně „likvidovat“, musíme na tomto pracovat všichni.

Jelikož nabádání k nezákonné činnosti je trestné, tak samozřejmě upozorňujme,
že vše musí být v mezích zákona.
Ovšem i náš národ má ve svém středu mnoho hrdinů kteří našeho upozornění nebudou dbáti, s tím nic neuděláme.

Tento PROJEKT je v souladu s LISTINOU ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD

Čl. 23
Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval
demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže
činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.

Jako největší zlo vnímáme vlajky EU. Jejich odstraňování je zásadní.
(každý pravý Čech je jistě rád sám odevzdá a kolaborantů se ptát nikdo nemusí)

Dále tu je spousta dalších EU symbolů které se nám snaží cpát kam jen přijdeme.
Všechny ideálně něčím přelepit, přetřít. Není žádoucí je likvidovat tak, aby došlo ke škodě na majetku.
Stačí natolik, aby bylo případně možné je uvést do původního stavu, jen to dalo práci.

Vše je důležité zdokumentovat a zaslat nám to na adresu info@proti-vsem.cz

Po zpracování budeme tyto fotografie zveřejňovat aby to bylo inspirací pro ostatní.

DOBA JE NATOLIK ZLÁ, ŽE KAŽDÝ KDO PODPORUJE EU MÁ BÝT POVAŽOVÁN ZA KOLABORANTA, PŘESNĚ JAKO V DUCHU LET 39-45 ZA PROTEKTORÁTU!

A KAŽDÝ KDO SE NĚJAK AKTIVNĚ EU NEPOSTAVÍ, NENÍ HODEN BÝT ČECHEM!


Nepřihlášený uživatel

#631

2015-10-01 16:54

Projev Vladimira Putina na 70. zasedání Valného shromáždění OSN (28-09-2015) s českými titulky

Vzhledem k tomu, že česká mainstreamová média v čele s Českou televizí zcela ignorovala projev Vladimira Putina na Valném shromáždění OSN, přináší redakce AE News našim čtenářům video záznam s českými titulky, o které se postarala Irena Aneri, která překládá i videa Valerije Pjakina. Za překlad tohoto Putinova projevu jí velice děkujeme!

VICE-Projev Vladimira Putina na 70. zasedání Valného shromáždění OSN (28-09-2015) s českými titulky


Nepřihlášený uživatel

#632

2015-10-01 16:59

Obchodní centra v USA jsou v tichosti přestavována na detenční tábory. Příprava na ekonomický kolaps země nebo násilnou implementaci NWO v USA?

Ačkoliv se zdá, že největší problém pro naše okolí je přistěhovalecká vlna, stále se snažíme sledovat některé zvláštnosti v USA a hledáme mezi nimi možné souvislosti. V minulém pozorování jsme se věnovali novému urbanistickému plánu America 2050 [1], který má za cíl vybudování obrovských aglomerací, a tím de facto přesun obyvatel z amerického venkova do měst, a opírají se  o fakta ze společnosti Deagel, která předpovídá snížení obyvatel z 316 miliónů na 69 miliónů, tedy o více než 70%. Tato předpověď je samozřejmě děsivá a nakolik tomuto údaji lze věřit nebo ne, je na každém z nás. Na druhou stranu to vypadá, že Deagel své předpovědi vydává ze solidního titulu. Deagel totiž spadá pod CIA a je světovým dealerem zbraní a vojenské inteligence. A kromě toho vydává světové odhady vývoje populace v jednotlivých státech pro následující dekády. Je to zajímavé a trochu děsivé spojení.

VICE TU-Obchodní centra v USA jsou v tichosti přestavována na detenční tábory. Příprava na ekonomický kolaps země nebo násilnou implementaci NWO v USA?


Nepřihlášený uživatel

#633

2015-10-02 14:52

Putin: „Informace o civilních obětech v Sýrii vznikly před ruskými nálety.“ Ruské MO podrobně vysvětluje útok – video. Mrtvých civilistů už je přes 65 – jak se vyrábějí falešná videa

Okamžitě po zahájení ruských leteckých útoků v Sýrii se objevily informace, že Rusko neútočí na základny ISIL, ale na místa, kde žijí civilisté. Okamžitě po zahájení přišla informace o přesném počtu obětí – mrtvých je 26 a jsou mezi nimi i děti. Nevídané, jak ve válkou zmítané zemi, kde už se neví, kdo bojuje s kým, kde na vlastní pěst provádějí letecké útoky Spojené státy a Francie a kde je umírání běžnou záležitostí, se najednou přesně vědělo, že ruský útok způsobil smrt 26-ti civilistů.

Rusko bylo a dosud je touto informací šokováno a nic na tom nemění ani skutečnost, že OSN důvěryhodnost této informace okamžitě vyloučila sdělením, že jejím zdrojem jsou pouze média a nevládní organizace. Vzápětí i Pentagon potvrdil, že informace je nepravdivá.

VICE-Putin: „Informace o civilních obětech v Sýrii vznikly před ruskými nálety.“ Ruské MO podrobně vysvětluje útok – video. Mrtvých civilistů už je přes 65 – jak se vyrábějí falešná videa


Nepřihlášený uživatel

#634

2015-10-02 14:56

iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada a zdiskreditoval ruskou intervenci v Sýrii! Ale jednání Johna McCaina s dnešními předáky Islámského státu mainstreamu nevadí?

Nestává se příliš často, aby se Babišův server iDnes.cz pouštěl na tenký led průhledných dezinformací a hoaxů na vlastní pěst, protože tuto práci přenechává obvykle zpravodajským agenturám Velké trojky (AP, AFP a Reuters), které ty hoaxy napíší samy a mnohem lépe. Nelze si ale nevšimnout obrovské paniky, která zavládla v mainstreamových západních médiích poté, co Rusko začalo dělat v Sýrii pořádek a rozhodlo se bombardovat základny amerických poradců v Sýrii. Operace Islámského státu a konkurenční organizace Al-Nusrá (křídlo Al-Kajdy) jsou totiž koordinovány americkými poradci přímo na místě samotném.

Jde o americké občany arabského původu, kteří se narodili v USA a byli naverbování americkou zpravodajskou službou CIA pro koordinaci a kontakt s „assety“ přímo na území Sýrie. Tito koordinátoři pod krytím ovlivňují vojenské operace teroristických skupin a zajišťují jejich bezpečné přesuny před plánovanými americkými nálety. Rusko však tomuto učinilo přítrž svým vstupem do konfliktu a američtí operátoři již nejsou v Sýrii v bezpečí. CIA rovněž poskytuje syrským teroristům výcvik , a to v Kataru a v Saúdské Arábii. Rusko totiž nerozlišuje, na rozdíl od západu a USA, mezi Islámským státem a tzv. umírněnou opozicí, do které USA počítají už dokonce i frontu Al-Nusrá, která před 10 lety, ještě pod vedením Al-Kajdy v Iráku, podřezávala americké vojáky a civilní kontraktory.

 VICE-iDnes.cz šíří podvržené fotografie, aby očernil syrskou vládu Bašára Assada a zdiskreditoval ruskou intervenci v Sýrii! Ale jednání Johna McCaina s dnešními předáky Islámského státu mainstreamu nevadí?


Nepřihlášený uživatel

#635

2015-10-02 15:00

Válka proti teroru a strach o Al Kajdu

Kdo jiný by mohl podat fundovanější komentář k současnému dění v Sýrii, než Tereza Spencerová. Ve svém posledním článku, který vkládám, nevynechala ani postavu našeho premiéra Sobotky a jeho prohlášení, že „nevíme, koho Rusko v Sýrii vlastně bombarduje“ , tedy jeho výrok, ze kterého se mi udělalo ještě hůř než z jeho čerstvého prohlášení, že uprchlické kvóty prostě přijmeme.

Spojené státy chtějí o situaci v Sýrii jednat jen s Ruskem, Íránem a svými regionálními „klienty“, protože nevěří v loajálnost Evropy.

Už je to tady zase. Bývá dobrým zvykem, že alespoň americká strana po každém diplomatickém jednání vypouští do médií „anonymní úniky“, ale stejně jako dodnes nikdo nezúčastněný netuší, co že to John Kerryv květnu dojednal se Sergejem Lavrovem a Vladimirem Putinem v Soči, ticho provází i nynější Obamovu schůzku s Putinem v New Yorku. Nezbývá než spekulovat na základě toho, co se po těchto jednáních začalo dít. Po „Soči“ se postupně vyjasnilo, že USA (a tedy i NATO či EU) do války s Ruskem – přinejmenším kvůli Ukrajině – jít nechtějí, a celá krize tak začala „uvadat“, a to na úkor Kyjeva a evropských daňových poplatníků, kteří drží Ukrajinu nad vodou; kdo se ale v tomto procesu zorientoval nejdřív, vyhrál.

VICE-Válka proti teroru a strach o Al Kajdu

United

#636

2015-10-04 06:20

Zkurvené státy americké-ŘÍŠE ZLA!!!


Nepřihlášený uživatel

#637

2015-10-04 07:42

DULEŽITÉÉÉÉÉÉ

Ruský generální štáb varuje Evropu: „Radikálové IS se v panice vzdávají, dezertují a míří do Evropy“

„V Sýrii provedlo ruské letectvo více než 60 misí a zničilo více než 50 objektů teroristických infrastruktur Islámského státu,“- řekl zástupce generálního štábu ruských ozbrojených sil, generálníh Andrei Kartapolov.

Dle Kartapolova se za tři dny podařilo zničit materiální základny teroristů a výrazně snížit jejich akceschopnost.  Poznamenal, že podle zpravodajských zpráv, radikálové opouštějí území pod ruskou kontrolou a utíkají ze Sýrie.

„V řadách IS začala po ruském bombardování panika a dezerce. Asi 600 žoldnéřů opustilo své pozice a snaží se dostat do Evropy,.“ – řekl náčelník hlavního operačního ředitelství generálního štábu ruských ozbrojených sil, generál Andrej Kartapolov, s odvoláním na zpravodajské informace. zdroj zde,

VICE-Ruský generální štáb varuje Evropu: „Radikálové IS se v panice vzdávají, dezertují a míří do Evropy“


Nepřihlášený uživatel

#638

2015-10-04 08:27

Ruská letecká skupina z letecké základny Chmejmim v Sýrii zasazuje i nadále velmi účinné bodové údery po objektech teroristického uskupení ISIL, prohlásil v sobotu oficiální mluvčí Ministerstva obrany RF Igor Konašenkov.

 

„V uplynulých 24 hodinách uskutečnila letadla Su-34 a Su-24M ruské letecké skupiny v Sýrii více než 20 letů na 9 objektů teroristického uskupení ISIL", oznámil Konašenkov na briefingu na MO RF.



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151003/1291475.html#ixzz3naLpCGAe


Nepřihlášený uživatel

#639

2015-10-05 12:16

Obama vs. Putin, Západ vs. Rusko, chytrost vs. moudrost. A slepota západních politiků

Probírá se Západ ze slepoty?

Především pod náporem uprchlické krize začal nejeden západní politik volat po řešení její příčiny a nejeden ruské akce v Sýrii vítá. Což v souhrnu znamená příklon k politice Ruska a konečně i otevírání očí pokud jde o politiku USA. Nezvládám sledovat, jak je kritika USA najednou povolena a jak jí dávají prostor i média (pokud jde o Česko, žasnu nad projevy v Poslanecké sněmovně, tvrdě se obouvající do USA a pokud jde o Českou televizi, zírám nad hosty, které zve do svých pořadů, z posledních doporučuji historie.cs). A jak je najednou i spoustě amifilů jasné, že to byly USA, kdo celý rozvrat na Blízkém východě způsobil (nemluvě o tom, jak je najednou i spoustě eurofilů jasné, o čem je EU – v tomto směru snad prozřela i soudružka Němcová a je škoda, že její návrh neprošel, možná by čtení nezávislých webů bylo k užitku).

A jak dochází na slova prezidenta Zemana (a Klause) a všech  tzv. „rusofilů“ a „putinofilů“, ukazuje se, že stačil obyčejný selský rozum, aby bylo zjevné, že politika USA vede svět do záhuby a že kdyby byla zastavena dříve(Jugoslávie a Kosovo, Irák, Libye a další, ve kterých NATO pod velením USA provádělo „humanitární“ akce)nemusel by svět dnes být tam, kde je. A katastrofu, způsobenou USA a celým Západem, by opět nemuselo zachraňovat Rusko, které se na ní navíc vůbec nijak nepodílelo!

Ano, Rusko hájí svůj zájem, kterým je podpora Assada, protože ten je „hlídačem“, aby se blízkovýchodní energetické zdroje nedostaly do Evropy a nenahradily tak ruské, po jejichž odstavení USA tolik touží, že k tomu pod rouškou vnášení demokracie a tzv. Arabským jarem rozbombardovaly celý Blízký východ, aby pro udržení své hegemonie donutily Evropu kupovat ropu pouze za dolary (plán Sedm zemí do pěti let). Je tohle snad čestné a fér, zatímco ruský zájem je nečestný?

Za vším hledej „trubky“ – přes Ukrajinu ruské zavřít, přes Turecko (Kurdistán) a Sýrii otevřít blízkovýchodní

A když pomineme Rusko – je snad čestné a fér, že Sýrie je další zemí, která má doplatit na americké energetické zájmy a že se v ní jako přes kopírák opakuje stejný scénář, jako v předešlých zemích, americkými slovy „odstranění diktátora“? Kde je respekt, že národ si „diktátora“ přeje? Kde zůstal ten „demokratický“ respekt například k největší demonstraci na podporu nějakého vůdce, jakou svět zažil a která se konala na podporu Kaddáfiho v Libyi?

Je snad čestné a fér, že každý blízkovýchodní vůdce, který nechtěl obchodovat ropu za dolary a který chtěl zdroje své země použít pro blaho svého lidu, musel padnout a že z lidí, kteří se měli tak, jak se mnoha Evropanům ani nezdá, jsou dnes běženci napříč Evropou?

Jugoslávií počínaje, Gruzií, Čečenskem, Blízkým východem a Ukrajinou a dalšími zeměmi pokračujíc, tam všude jde o onu „čestnou a fér demokracii“ podle představ (=egoistických zájmů) Spojených států, a to za vydatné podpory západních politiků. Mnozí z americké zádele (náš premiér Sobotka už tam asi je včetně bot) nevylezli ani poté, co už je do očí bijící, k čemu tato politika svět dovedla a kdy Evropě hrozí doslova zánik.

VICE-Obama vs. Putin, Západ vs. Rusko, chytrost vs. moudrost. A slepota západních politiků


Nepřihlášený uživatel

#640

2015-10-05 15:09

Přes tři tisíce bojovníků ze skupin Islámský stát, Džabhat an-Nusra a Džejš al- Jarmuk uprchly ze Sýrie do Jordánska v obavě před rozsáhlým útokem syrské armády, oznámil RIA Novosti vojenský zdroj.

 

„Nejméně tři tisíce bojovníkům z IS, Nusry a Džejš al-Jarmuk uprchly do Jordánska. Mají strach z aktivizace armády na všech frontách a z leteckých úderů ruských letadel", řekl zdroj agentury.



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20151005/1300155.html#ixzz3nhrMuGxk


Nepřihlášený uživatel

#641

2015-10-06 13:16

Když tolerance, tak všem stejnou měrou!

Přeneseno na naše domácí podmínky, mohli bychom muslimským, potažmo islámským imigrantům (pokud ovšem budou chtít v ČR zůstat) rovněž vyjít vstříc s tím, že jim umožníme jejich pobyt, ale za jistých podmínek. Ty by např. byly, že budou předem (písemně) deklarovat, že v rámci nám (některými lidmi) vytýkané netolerantnosti a xenofobii, jim umožníme nejen trvalý pobyt (azyl) v ČR, ale budeme tolerovat praktikování islámského náboženství a všech muslimských praktik a zvyklostí (případně povolíme i ty mešity). Imigranti, resp. islamisté) na oplátku budou tolerovat, to jest respektovat, všechna práva, zákony, zvyklosti a náboženské rituály české společnosti a jejich občanů.

     Myslím, že je to (jen v jiné formě) projev stejné tolerantnosti, jakou navrhuje Jiggs McDolnald v Ontariu. Ostatně, uplatnění či realizaci jím navrhovaných forem tolerantnosti nemusí být vyloučeno. Závisí to od toho, jak se k nabízené „tolerantnosti“ sami imigranti postaví. Pokud by snad na dohodu o vzájemné tolerantnosti nepřistoupili, pak bez pardonu, tolerance-netolerance, je obratem poslat tam, odkud přišli! To už totiž nejde jen o toleranci, ale i o práva, zákony a zájmy občanů ČR!

Pozn. redakce: Teze o nečistém vepřovém mase jsou nejen v Koránu, ale i v Bibli. Problém je především ve výkladu těchto knih. Zatímco Bible prošla za dva tisíce let úpravami a vývojem věrouky, Korán je dodnes muslimy považován za rigidní text, který se musí vykládat tak, jak byl sepsán, bez úprav a ohýbání. Bohužel, toto je používáno muslimy jako důkaz o pokřivení křesťanství, kdy podle muslimů se křesťané přestali písmem Bible řídit. Velmi nebezpečně toho potom využívají islámští imámové ve svých proslovech a jsou velmi obratní ve výkladu, kdy se snaží ukázat, že Bible a Korán mají mnoho společného, jako např. ve videu.Eating of Pork is ‘Haraam’ in Islam & Christianity | Answers by Dr Zakir Naik

VICE-Když tolerance, tak všem stejnou měrou!


Nepřihlášený uživatel

#642

2015-10-07 13:31

Teroristé IS přišli na způsob, kam skrýt zbraně i sebe – stěhují se do obytných oblastí a mešit, protože vědí, že tam ruské nálety mířit nebudou

Na druhou stranu – stačí, aby nějakou mešitu vyhodili do vzduchu a na světě bude další obvinění, že Rusko útočí na civilisty. Navíc ruské Ministerstvo nevylučuje, že IS chystá provokaci.

A v rámci informační války se hodí cokoliv. Od začátku útoků jí Rusko ve velkém čelí, mluvčí MZV Maria Zacharová vyvrací nepravdivé zprávy ,stejně jako MO, denně, dnes na to téma uskutečnila hodinový brífink. Česká televize z něj odvysílala cca 20.ti vteřinový šot, zatímco odvysílala celý projev šéfa NATO Stoltenberga a opakovaně tu část, kde hovořil, že nebyla náhoda, že Rusko se dvakrát ocitlo v tureckém vzdušném prostoru na hranicích se Sýrií. Na což i turecký prezident Erdogan reagoval tak, že hrozí znepřátelení vztahů Ruska a Turecka a že Rusko by si mělo uvědomit, že Turecko je členem NATO. A Erdogan dnes v Bruselu informoval, že kvůli Rusku přijdou do Evropy další tři miliony uprchlíků.

VICE-Teroristé IS přišli na způsob, kam skrýt zbraně i sebe – stěhují se do obytných oblastí a mešit, protože vědí, že tam ruské nálety mířit nebudou


Nepřihlášený uživatel

#643

2015-10-07 19:01

Hlasoval jsem pro vstup do EU, protože jsem myslel, že se tím zlepší politická kultura, ale postupně zjišťuji, že se stírá rozdíl mezi organizacemi jako RVHP a Varšavskou smlouvou. Je to jen další nástroj diktatury. Místo imigrantů se řečí pomazánkové máslo a začíná převládat diktatura havlismu a multikulkturalismu, moralismu a podobných zrůdností!!!

Nepřihlášený uživatel

#644

2015-10-08 04:10

DULEŽITÉ

Rusko odpálilo z Kaspického moře 26 střel s plochou dráhou letu. V Sýrii zasáhly cíle Islámského státu. USA chtějí Assada i Putina žalovat před mezinárodním tribunálem. Brzezinsky navrhuje odzbrojit Rusy v Sýrii!

Kaspická flotila ruského námořnictva odpálila z raketových křižníků celkem 26 střel s plochou dráhou letu proti pozicím Islámského státu v Sýrii [1]. K útoku byly použity přesné naváděné střely „Kalibr NK“, které jsou ekvivalentem amerických střel Tomahawk. Křižující střely, které během letu mění trajektorii letu, proletěly nad severním územím Iráku a zasáhly pozice IS v Sýrii. Rusko se tak rozhodlo nezůstávat jen u leteckého přímého bombardování pozic v Sýrii, ale zapojit do operace právě i střely s plochou dráhou letu

Pentagon zuří, střely s plochou dráhou letu narušily jejich operační prostor v severní části Iráku a zdá se, že Rusko začíná velmi vadit. Jak jinak si vysvětlit poslední výkřik [2] Stephena Rappa (bývalého zmocněnce amerického ministerstva zahraničí pro vyšetřování válečných zločinů) v pořadu známé moderátorky Christiane Amanpourové, který pro CNN uvedl, že Bašár Assad a společně i Rusko (tzn. Putin?) by mohli čelit, a to se podržte, obviněním z válečných zločinů před mezinárodním soudem! Rusko prý bombarduje „umírněnou opozici“ vycvičenou CIA, a to je prý genocida civilistů, ne radikálů.

Den předtím uvedl Obamův poradce (a bývalý poradce prezidenta Jimmyho Cartera) Zbigniew Brzezinski, že USA by se měly pokusit „odzbrojit“ Rusy v Sýrii, protože bombardují „assety“ vycvičené CIA [3]. Toto šílené prohlášení, které, pokud by bylo realizováno, by znamenalo rozpoutání III. sv. války mezi USA a Ruskem, pouze dokresluje zoufalou a bezvýchodnou situaci, v jaké se USA nacházejí. V Sýrii operují jejich „assety“, které koordinují a řídí Islámský stát. Pokud by se některý z nich dostal do ruských rukou, celý svět by se dozvěděl, kdo stojí za vznikem, řízením a financováním Islámského státu.

VICE-Rusko odpálilo z Kaspického moře 26 střel s plochou dráhou letu.


Nepřihlášený uživatel

#645

2015-10-09 03:56

Video: Washington je v šoku z ruských raket

Reakce Pentagonu na ruské rakety vyslané z lodí přišla až o den později. Americký ministr obrany Ashton Carter dnes útok označil za „neprofesionální akci“ ruské armády, zcela bez varování. Ale Kongres řešil ještě jiný problém. V souladu se zvláštními službami USA zahájil vyšetřování, aby zjistil, proč nejdražší rozvědka světa  nemá čas na Moskvu.

Když kurdští opoziční bojovníci slyšeli hluk něčeho neznámého, nejasného, ale velmi rychlého a silného, začali objekty snímat mobilními telefony. A byly to ruské řízené střely „Kalibr“, letící ve směru pozic bojovníků. Oficiální video střel z Kaspického moře  rozšířilo ruské MO, ale mluvčí ministerstva zahraničí, admirál John Kirby nemohl uvěřit svým očím.

– Nemohu potvrdit, že tohle Rusové udělali.
– Moskva ale tvrdí, že jo.
– Hele, díval jsem se na video. A nejlepší je, že Moskva říká, co dělá její armáda. To, co nás teď více zajímá, je možnost útoků i na skupiny, které nepatří k IS nebo k al-Káidě.
– A skutečnost, že ruské bomby IS bombardují nejen ze vzduchu, ale i z moře, Vás netrápí?
– snažili se novináři dopátrat odpovědi od mluvčího ministerstva zahraničí, ten je ale odkázal do Pentagonu, kde na ten den žádný briefing nebyl plánován.

VICE-Video: Washington je v šoku z ruských raket


Nepřihlášený uživatel

#646

2015-10-09 03:56

Washington nepotvrdil informaci o dopadu čtyř ruských raket na íránské území, Írán ji vyvrátil

WASHINGTON, 8. října. / korespondent Tass Kirsanov /. Vláda USA nepotvrzuje informaci o údajném dopadu čtyř ruských řízených střel na území Íránu.

„Nejsem v pozici,  abych v této fázi mohl informaci potvrdit,“ – řekl šéf tiskové služby Ministerstva zahraničních věcí USA, John Kirby v reakci na požadavek, aby se vyjádřil k obvinění Ruska z dopadu jeho řízených střel na území Íránu.

Írán: „USA vedou proti Rusku psychologickou válku“

Íránská strana nemá žádnou informaci, že by ruské střely dopadly na území Íránu, informuje RIA Novosti s odkazem na Ministerstvo obrany Íránu.

Podle íránského zdroje se USA snaží vyvíjet na Rusko tlak a dokonce rozpoutat psychologickou válku, takže v příštích dnech lze očekávat řadu dalších podobných falešných zpráv.

Zdroj z Ministerstva obrany uvedl, že informace jsou všechny připravovány podle stejné šablony, která pouze ukazuje selhání Američanů, kteří nedokázali zadržet Rusko před operací v Sýrii.

Kdyby Spojené státy nějaký důkaz měly, s velikou radostí by jej zveřejnily a šířily. Očividně šlo jen o další dehonestaci Ruska. A ruské zbraně, nad kterou USA „nevěří svým očím

VICE-Washington nepotvrdil informaci o dopadu čtyř ruských raket na íránské území, Írán ji vyvrátil


Nepřihlášený uživatel

#647

2015-10-10 18:07

Akce Ruska v Sýrii nejsou v rozporu s mezinárodním právem a jsou mnohem upřímnější a efektivnější, než operace mezinárodní koalice, prohlásil náměstek syrského ministra zahraničních věcí Faisal Mekdad v interview pro televizní kanál RT Arabic.

 „Máme za to, že naši ruští přátelé jsou upřímní a to jak pokud jde o slova, tak i skutky, jejichž legitimnost se zakládá na mezinárodním humanitárním právu, mezinárodním právu a chartě OSN. Zatímco západní země realizovaly od samého začátku svou operaci neupřímně a nedosáhly ničeho i přes to, že už uplynul celý rok. A Rusko za několik dní udělalo to, čeho nedokázala dosáhnout americká koalice za více než jeden rok", řekl Mekdad.


Více: MZV SYRIE-RUSKO JEDNÁ UPŘIMĚJI EFEKTIVĚJI NEŽ USA

Nyní USA ukázalo svojí vojenskou převahu za celý rok boje proti ISIL trefili pouze nemocnici v Afganistánu a to je dříve museli informovat kde se nachází.Jako další je že jim několikrát z letadla samozřejmě omylem spadli zbraně jednotkám ISIL.A při vší smůle vojáky takzvané umírněné opozice,které vycvičili a vyzbrojili utekli k ISIL.Mě to připadá dosti prapodivné až podežřelé k tomu že ISIL je součástí jejich armády.


Nepřihlášený uživatel

#648

2015-10-11 05:52

Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

V evropské uprchlické krizi se ztrácejí jiná témata, která rovněž souvisí se zotročením Evropy a jedním z nich je Transatlantická dohoda TTIP, která má být podepsána do konce roku. Bylo udivující (?) , že volání po urychlení podpisu bylo hlavním tématem projevu kancléřky Merkelové na VS OSN koncem srpna – jinak řečeno, kancléřka Merkelová ani pod nezvladatelným náporem uprchlíků neztrácí ze zřetele splnění všech globalizačních cílů, ke kterým se zavázala.

Merkelová volá po urychleném přijetí dohody TTIP

„Naším cílem je dosáhnout obrys dohody do konce roku, pokud je to možné,“ řekla i na shromáždění organizovaném její Křesťanskodemokratickou stranou.

„Musíme urychlit naše jednání. Jsem přesvědčena, že možnosti převažují nad riziky,“ uvedla Merkelová na adresu kritiků dohody s tím, že dohoda by neměla oslabit ochranu pracovníků nebo oslabit normy pro potraviny. Uvítala nedávný návrh obchodního šéfa Evropské unie na nový evropský soudní systém pro řešení obchodních sporů, návrh, jehož cílem je odblokování jednání s Washingtonem. Podle ní je dohoda řešením, jak čelit čínské hospodářské síle. (zdroj)

Největší demonstrace v historii Německa

Německo je v poslední době samá demonstrace a zdá se, že Německo prozřelo nejen v otázce přistěhovalecké politiky, ale Německo si začalo uvědomovat i další evropskou hrozbu, kterou je Transatlantická dohoda. A v čase, kdy má být podepsána dohoda TPP (což je totéž, jen zde jde o americké zotročení jiných zemí viz níže), proběhla v Berlíně největší demonstrace v historii Německa – zúčastnit se mělo 250.000 lidí.

VICE-Největší demonstrace v historii Německa (video). TTIP-Wikilieks nabízí 100.000 eur

CO NÁM ZAS V TV H..... NAUKAZOU!!!ŽE BYLA DEMONSTRACE PROTI TTIP V NĚMECKU!!!K... TV. 

Miroslav

#649 Evropská unie zradila naši důvěru

2015-10-11 11:44

Migrační kvóty jsou nesmyslné, neřeší problém migrační krize. Je to jen přenášení problémů některých zemí do dalších států Evropské unie. Občané České republiky byli neustále ujišťováni, že se nás migrační krize netýká, že se nic neděje. Ono se ale děje, a všichni to vidíme. Evropská unie neváhala k prosazení migračních kvót použít hrozby a nátlakové prostředky. Takovéto silové řešení v oblasti, která se bytostně týká bezpečnosti a suverenity naší země, je nepřijatelné. Rozhodnutí Rady EU je v rozporu s pravidly, na základě kterých jsme do EU vstupovali. Evropská unie tímto krokem popírá také zásady ochrany občanských a lidských práv a ještě více zvyšuje nedůvěru, kterou v ní občané mají. Po onom ostudném přehlasování východních států kvalifikovanou většinou a plivnutí jim do tváře již nikdy nebude náž vztah k Bruselu jako dřív. Tohle je konec demokracie, začátek konce EU.


Nepřihlášený uživatel

#650

2015-10-11 15:33

Velvyslanectví Ruska požádalo MZV Velké Británie o vysvětlení ohledně zpráv masmédií o tom, že britské vedení učinilo rozhodnutí povolit pilotům královských VLS, kteří se účastní koaliční operace proti IS, útočit na ruská letadla, prohlásil agentuře RIA Novosti velvyslanec Alexandr Jakovenko.

Britský tabloid Daily Star s odvoláním na nejmenované vojenské zdroje oznámil, že britským pilotům bylo povoleno útočit na ruská letadla ve vzdušném prostoru Iráku.


Více: Velvyslanectví Ruska požádalo MZV Velké Británie o vysvětlení ohledně zpráv masmédií o tom

Ruský prezident Vladimir Putin komentoval akce Ruska v Sýrii a zahraniční politiku země vcelku v interview pro televizní kanál Rossija 1.

Prezident prohlásil, že Rusko vůbec nechce obrodit říši.

„Nemáme žádné přání obrodit říši, obrodit Sovětský svaz, musíme však uhájit svou nezávislost a svrchovanost, a to jsme samozřejmě dělali a budeme dělat", řekl Putin. V okamžiku, kdy zahájilo Rusko svou operaci v Sýrii, už 11 zemí se zúčastnilo útoků na syrské území, podotkl ruský lídr.

Prohlásil rovněž, že není jasné, proč odmítly USA poskytovat RF údaje o cílech ISIL v Sýrii.

Více: Ruský prezident Vladimir Putin komentoval akce Ruska v Sýrii a zahraniční politiku země vcelku v interview pro televizní kanál Rossija 1.