Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#576

2015-09-20 12:16

ČR a Evropa pod Islámskou hrozbou! Uprchlíci a imigranti nesou zkázu!

VICE TU-ČR a Evropa pod Islámskou hrozbou! Uprchlíci a imigranti nesou zkázu

Goch

#577

2015-09-21 11:17

NATO není určeno k tomu aby zabránilo stěhování statisíců migrantů do Evropy ale jednotlivé státy NATO kliďánko můžo dělat operace které situaci nejen že nezlepšují ale ještě zesilují množství uprchlíků.Přitom Turecko zásobuje IS zbraněmi s tichým souhlasem USA a třeba zrovna dnes se objevila zpráva o náletu Tureckého letectva a zabití 47 kurdských bojovníků.

Buhužel je třeba si uvědomit že NATO je vlastně jen zástěrka pro trvalou přítomnost a vojenský vliv USA v Evropě a o nic lepší není ani OSN díky tomu že má hlavní sídlo v New Yorku a když nešlape brázdu hned je vyhrožováno snížením plateb za USA.Proto se taky pořád ozývá z OSN že Evropa musí přijmout uprchlíky a musí jim zajistit humánní zacházení.Kdo ale ten konflikt rozdmýchal a kdo ho přiživuje už celé slavné OSN neřeší a když náhodou ano tak si stejně USA udělají co chtějí.


Nepřihlášený uživatel

#578

2015-09-21 14:01

Nesnáším EU.Je to banda žvanilů a ničemů.

Nepřihlášený uživatel

#579

2015-09-21 14:34

Gabčíkovo – O nás bez nás

Táto správa je určená pre všetkých mierumilovných a zákon dodržujúcich občanov SR, ktorí našu vlasť nechcú zapredať záujmom lúzy vládnucej EÚ, lúzy v štátoch EÚ a jej platenými spolupracovníkmi v Slovenskej republike. Táto správa je tak isto určená aj občanom Českej republiky, ktorých tieto udalosti nedajbože ešte len čakajú.

V štvrtok k nám do Gabčíkova bolo dopravených prvých 24 utečencov (údajne zo Sýrie), ktorí tu vraj majú byť do času, pokiaľ im budú nevybavené doklady, aby sa mohli asimilovať buď v Rakúsku, resp. v nejakom inom štáte EÚ. Sú to muži vo veku od 20 do 45 rokov, odhadom. Žiadne ženy ani deti tu nie sú. Koľko ich ušlo z autobusu, ktorý dopravoval utečencov z Rakúska do Gabčíkova, o tom verejnoprávne médiá mlčia (bola ich asi polovica). Pozrite si youtube.com, tam je o tom podrobná správa. Dnes počúvame a vidíme, že ďalšia várka utečencov je na ceste [1].

VICE TU-Gabčíkovo – O nás bez nás


Nepřihlášený uživatel

#580

2015-09-21 16:00

MEDIA ZAS NAM NEUKAZALA ZAS NAM UTAJILA CO SE DEJE NA SLOVENKSU 

VICE TU-ĽS NAŠE SLOVENSKO - Gabčíkovo 19.9.2015


Nepřihlášený uživatel

#581

2015-09-22 13:36

NATO činí psychologický a politický nátlak na Slovensko, má v plánu zřízení nových regionálních velitelství na Slovensku a v Maďarsku a ohrožuje bezpečnost země, řekl v interview pro Sputnik Peter Nišponský, tajemník CHARTY 2015, občanského sdružení za Mír, proti nacionalismu, fašismu, nacismu a proti VÁLCE.

 

Severoatlantická aliance se chystá rozšířit svou vojenskou přítomnost o Slovensko a Maďarsko, kde plánuje vybudovat nová regionální velitelství. Zda zde skutečně vzniknou, bude jasné 8. října, po setkání ministrů obrany aliančních zemí. Jak to hodnotíte?

Tento politický a psychologický nátlak zo strany NATO voči Slovensku hodnotíme veľmi negatívne. Je bezprostredným ohrozením bezpečnosti Slovenska. Samotný fakt, že návrh prišiel priamo od generálov centrály NATO z Bruselu a nie od politikov zo Slovenska naznačuje, že už nie sme vnímaní ako suverénny štát, ale len ako teritórium, na ktorom si môžu tí, ktorí ho ovládajú robiť čo sa im zachce. Bez ohľadu na mienku našich občanov, bez ohľadu na medzinárodnopolitické a bezpečnostné dôsledky pre nás, občanov Slovenska.



Více: http://cz.sputniknews.com/nazory/20150922/1195393.html#ixzz3mTSwR5yc


Nepřihlášený uživatel

#582

2015-09-22 13:51

Vážné varování: nepřehánějme to s projevy soucitu, pochopení a solidarity s imigranty a uprchlíky na úkor možného zdravotního nebezpečí!

VICE TU-Vážné varování: nepřehánějme to s projevy soucitu, pochopení a solidarity s imigranty a uprchlíky na úkor možného zdravotního nebezpečí!


Nepřihlášený uživatel

#583 Útok na ruské velvyslanectví v Sýrii. A první setkání Ruska s radikály IS

2015-09-22 13:54

Útok na ruské velvyslanectví v Sýrii. A první setkání Ruska s radikály IS

Dne 20. září došlo k útoku na ruské velvyslanectví v Damašku. Podle agentury, která odkazuje na zdroj z ruského velvyslanectví, bomba na ambasádu spadla v 09.00 hodin místního času.

„Důrazně odsuzujeme bombardování ruského diplomatického zastoupení v Damašku,“ – zdůraznila ruská kancelář. „Očekáváme jasný postoj k tomuto teroristickému činu od všech členů mezinárodního společenství, včetně regionálních stran. A to si žádá nejen slova, ale i činy, “ – píše se v prohlášení ministerstva zahraničí.

Na druhou stranu, ruské ministerstvo zahraničí zároveň informovalo, že útok na ruské velvyslanectví byl zorganizován z oblasti Džobar, která je v držení protivládních bojovníků. „Ti se neidentifikují jako „Islámský stát „, ale jsou podporováni externími sponzory, kteří jsou odpovědní za jejich nezákonné vyzbrojování“ – shrnulo ruské ministerstvo zahraničí.

VICE TU-Útok na ruské velvyslanectví v Sýrii. A první setkání Ruska s radikály IS

Berter

#584

2015-09-22 15:22

Přesne tak NATO se od rozpadu SSSR rychle vrhla na nás a my jim teď budeme dělat otroky i tomu jejich fašistickému kapitalistickému systému !?

NIKDY NIKDY NIKDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#585 Re:

2015-09-22 17:22

#584: Berter -  

 Už jim je děláme a vzhledem k naší hlouposti a rozhádanosti  i nadálě dělat budeme. Česka fojak, tópra fojak. Jak se to říká ve Švejkovi. Ještě bych dodal Česka fojak, topra kanonenfutter.


Nepřihlášený uživatel

#586

2015-09-22 19:04

Čeští politici hořce pocítili důsledky podpisu Lisabonu. Česko bylo v EU přehlasováno, republika bude muset přijmout uprchlíky i proti své vůli!

Netrvalo dlouho a je to tady. To, před čím varoval Václav Klaus jako ex-prezident, za co mu čeští politici zleva i zprava nadávali, že s podpisem Lisabonské smlouvy otálí, za co mu hrozila dokonce ústavní žaloba pro vlastizradu, tak to všechno se teď jako bumerang obrátilo a dopadlo na hlavu všech těchto politiků. Je to tady, přišlo to náhle, ale kdo si myslel, že sluníčkové jednomyslné hlasování v EU bude fungovat věčně, ten teď vystřízlivěl.

Co se vlastně stalo? Ministři vnitra členských zemí EU hlasovali o kvótách, a ty byly schváleny [1]. Zároveň dnes asi došlo k rozpadu Višegrádu, protože nakonec proti přijetí kvót na uprchlíky hlasovaly jen 3 země, Česko, Slovensko a Maďarsko, protože Poláci na poslední chvíli obrátili a V4 skupinu podrazili a zradili. Polsko, jakožto největší post-komunistická země, má velký vliv a dopad na rozhodování uvnitř EU. Když Polsko zradilo, malými zeměmi V3 se už nikdo nezabýval.

VICE TU-Čeští politici hořce pocítili důsledky podpisu Lisabonu. Česko bylo v EU přehlasováno, republika bude muset přijmout uprchlíky i proti své vůli!


Nepřihlášený uživatel

#587

2015-09-23 01:31

NATO je agresivní útočný uskupení sloužící imperiální politice USSA
EUSA Byrokrat sloužící mamonu a UŠákům.
jarda

#588

2015-09-23 07:24

Do Nata i EU nás uvrtali bez referenda!! Jak nám po listopadu slibovali,že již nikdy nebudem v nějakém vojenské paktu! Lháři!  Kocáb,Havel a další a další Ono i rozdělení republiky bylo protiprávní..Pryč z Nata i z EU


Nepřihlášený uživatel

#589

2015-09-23 09:17

Propagandistické video z roku 2009 o Lisabonské smlouvě a nelegální migraci. To se zasmějete! Nebo zapláčete?

Zuzana Roithová je uvědomělá politička. Už v roce 2009, když se válčilo o podpis Lisabonské smlouvy, to měla v hlavě, tak nějak po bolševicku, pěkně srovnané. Natočila proto tehdy propagační, lépe řečeno propagandistické, video, které teď, šest let poté, nabývá děsivé pointy. Všechno, co ve videu tvrdí, je nejenom dnes zcela absurdní, ale ono je to přesně obráceně, než to, co ve videu tehdy o Lisabonu a EU tvrdila. Video ukazuje v celé nahotě, že kdyby ČR Lisabon nepodepsala, zachránila by dnes nejen sebe, ale i celou Evropu. Václav Klaus dnes musí být spokojený a cítí velké zadostiučinění. Došlo na jeho slova, a to tím nejtvrdším způsobem. Bohužel, je to jen malá náplast na skutečnost, že i v této chvíli je v Česku mnoho politiků, kteří imigranty vítají a vidí v nich zdroj „neziskového“ businessu.

Za tip na video děkujeme našemu čtenářovi s přezdívkou agent w4c.

VICE TU-Propagandistické video z roku 2009 o Lisabonské smlouvě a nelegální migraci. To se zasmějete! Nebo zapláčete?


Nepřihlášený uživatel

#590

2015-09-23 09:40

USA Apache attack helicopters against ISIS assault Air Base Action USA troops closer to co

VICE TU-USA STRILEJ PRAZDNE BUDOVY MISTO ISIS


Nepřihlášený uživatel

#591

2015-09-23 15:24

Muslimský šejk hovoří o uprchlících. Merkelová rozhoduje o osudu Evropy

USA v Německu umístí 20 nových jaderných bomb

USA plánují obnovit vojenský arzenál na území Německa a přivézt 20 jaderných bomb, kdy každá bude čtyřnásobně účinnější, než bomba svržena na Hirošimu. Nový typ jaderných zbraní V61-12 má být umístěn na letecké základně v Bundeswehru „Büchel“ ve spolkové zemi Porýní-Falc. Již od třetího čtvrtletí roku 2015 bude zbraň vybavena německými stíhacími bombardér Tornado.  Účelem umístění zbraní Pentagonem je obrana proti Rusku. Bývalý státní tajemník Spolkového sněmu, Willy Wimmer plán Pentagonu považuje za provokaci Ruska a na adresu Merkelové se vyjádřil, že „Merkelová natolik poslouchá Spojené státy, že místo politiky odzbrojování chce obnovovat jaderný arsenál na německé půdě.“ Upozorňuje, co americké bomby způsobily v Hirošimě a Nagasaki a kritizuje média za strašení Putinem a Ruskem. (zdroj).  Rusko už reagovalo, že připravuje odvetná opatření a plán Pentagonu nazývá novým konfliktem s Ruskem (zdroj).

VICE TU-Muslimský šejk hovoří o uprchlících. Merkelová rozhoduje o osudu Evropy


Nepřihlášený uživatel

#592

2015-09-23 15:53

Morris: Evropa má obrovský HDP a také obrovskou nezaměstnanost. Jak bere peníze, je otázkou. A nejlépe lze říct, že to kradou od chudých. Čína je více průmyslová.  Ekonomika světa prostě nedává smysl. Lidé zaměstnaní v Evropě a Americe jsou převážně ve službách nebo v bankovnictví. Opravdu nic nevyrábějí.

Sheikh Imran Hosein: Vlády jsou zaplaveny penězi, protože mohou dělat peníze z ničeho. Pokud prostě můžete tisknout papír a dělat peníze, budete bohatí. Není to tvrdá měna. Nemůžete vzít kufřík plný bangladéšské taky do Manhattanu a koupit šálek kávy. Takže je to nespravedlivý peněžní systém.

Jeden státník, který do systému viděl, a který řekl, že je to podvodné, nespravedlivé, byl prezident Charles de Gaule. Zemřel. A myslím, že to řekl v parlamentu v roce 1966. Ta řeč byla jeho koncem. Začali plánovat, jak ho odstranit. A to také nakonec udělali.

Dalším, kdo to řekl, byl premiér Malajsie Mohammed Malatir. Ten pořád žije. Taky mluvil o podvodném peněžním systému, který obohacuje část světa na úkor zbytku.

Ve světě Islámu máme dilema. Máme více akademiků než jsme kdy měli. Nazývají se olana, akademici islámu. Nemůžeme ale najít ani jednoho, který mluví souvisle a inteligentně a analyzuje finanční systém a nařídí jeho haram. Haram je zakázat. Svět islámského učení nejenže selhal, selhal mizerně. Nemáme žádnou výmluvu. Nemůžeme říct, že to nevíme, protože všichni máme přístup k internetu. A informace na internetu jsou. Já sám už o tom přednáším 20 let.  Nejenom o tomto podvodném systému, ze kterého se musíme dostat, je zde také něco, co se nazývá islámským bankovnictvím. To je stejný podvod, žádné takové není. Finanční systém je podvod a měli bychom se vrátit k dináru nebo ke zlatu. Studenti to ví, ale ne akademici, kteří podporují islámské bankovnictví.

Mou analýzou tedy je, že je to podvodný finanční systém a nespravedlivý bankovní systém, co zbídačuje zbytek světa. Následkem rostoucí chudoby a bídy pozorujeme, jak se zbytek světa stěhuje do části světa, která vydělává  na peněžním systému, hlavně Německo.


Nepřihlášený uživatel

#593

2015-09-23 16:17

Rozmístění nových jaderných zbraní v Německu poruší strategickou rovnováhu sil v Evropě a vyvolá napětí. Rusko bude nuceno učinit jako reakci na to protiopatření, aby byla parita obnovena, prohlásil ve středu tiskový mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 

Německý televizní kanál ZDF informoval s odvoláním na dokumenty amerického rozpočtového úřadu o přípravách k rozmístění nových amerických jaderných pum typu B61-12 na letecké základně Bundeswehru ve městě Büchelu ve spolkové zemi Porýní-Falc.



Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150923/1208032.html#ixzz3mZyBrO72


Nepřihlášený uživatel

#594 Re:

2015-09-23 19:09

#586: -  

 Poláci byli vždy největší podvraťáci evropy. Poláci byli oddaní spojenci Napoleona - Rakušáků - Hitlera - Stalina - Bandery - Brežněva - USSA - Jaceňuka .Polským podvraťáčkům se z těch veletočú musí točit hlava.Rovnou páteř má Orbán - Fico - Zeman,ale Amík už se chystá  "osvobození" okupaci těchto států.Rusové odešli po 30 letech .USSA odešla pouze z Vietnamu, kde vypálili napalmem 3 miliony lidí. ale dalších 800 základen ve 137 zemích si drží.Na Rusko uvalují sankce jakmile se hnou na vlastních hranicích.Řada bezmozků největšího agresora v historie lidstva ještě podporuje .Současná imigrace - okupace Evropy je také způsobena a řízena z USSA 


Nepřihlášený uživatel

#595

2015-09-23 20:37

Proč nám jako svrchovanému státu má někdo z vnějšku diktovat jak se má co dělat ?

Nepřihlášený uživatel

#596

2015-09-23 20:47

Už dost diktátu tzv. UNIE.

Nepřihlášený uživatel

#597

2015-09-24 11:03

EU je totalita, která naplní nerealizované touhy Hitlera.

Nepřihlášený uživatel

#598

2015-09-24 16:41

USA blokují návrh Ruska zařadit radikální skupinu Islámský stát do sankčního seznamu Rady bezpečnosti OSN jako samostatného figuranta, sdělil v interview pro RIA Novosti ředitel departamentu MZV RF pro otázky nových výzev a hrozeb Ilja Rogačov.

 „Pro nikoho není tajemstvím, že Islámský stát je samostatná struktura, do určité míry působící jako soupeř Al-Káidy. Přitom je na antiteroristickém sankčním seznamu Rady bezpečnosti OSN uvedena jako jeden z názvů Al-Káidy v Iráku. Už jsme navrhovali, aby byl Islámský stát zařazen do sankčního seznamu RB OSN jako samostatný figurant. Naše návrhy ale blokují západní členové Rady bezpečnosti, především USA, přičemž pod různými záminkami", řekl ruský diplomat.

Více: http://cz.sputniknews.com/svet/20150924/1219317.html#ixzz3mftgc56f


Nepřihlášený uživatel

#599

2015-09-24 18:13

Nelíbí se mi přístup EU k imigrantské krizi.

Nepřihlášený uživatel

#600 Re:

2015-09-24 20:50

#586: -  

 Ať byl Klaus jaký byl, ve věci Evropského svazu se ukázal být jasnozřivým prorokem! Je to velkohubý, ambiciózní spolek, který postupně cíleně ničí státy a národy v něm obsažené, ale přitom se ani nedokáže sám ubránit proti náporu přistěhovalců, zboží z Číny/Asie, poručníkování ze strany USA či vojensko-politickému (proti)tlaku Ruska. A díky Lisabonu jsme ztratili poslední zbytky suverenity.