Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice za vystoupení ČR z EU a NATO.


Nepřihlášený uživatel

#651 DULEŽITÉÉ

2015-10-11 16:44

Evropská unie neuvažuje o možnosti zavedení sankcí proti Rusku v souvislosti se situací v Sýrii, sdělil RIA Novosti v pátek vysoce postavený zástupce EU.

Již dříve některá média s odkazem na úředníka EU informovala, že v Evropské unii není vyloučeno zavedení nových sankcí proti RF v souvislosti s operací ruského vojenského letectva v Sýrii.„
Ne, to nepřipadá v úvahu, absolutně ne", řekl zástupce EU v odpovědi na otázku, jestli jsou možné sankce v souvislosti s akcemi Ruska v Sýrii.

Více: Evropská unie neuvažuje o možnosti zavedení sankcí proti Rusku

Ať už se to západním předákům líbí nebo ne, ale Rusko je třeba brát vážně, píše v článku pro Forbes Kenneth Rapoza.

Podle jeho slov, s Ruskem se začalo znovu počítat v září 2015, kdy se prezidentu Vladimiru Putinovi podařilo dosáhnout znatelných úspěchů v zahraniční politice. Podle názoru Kennetha Rapozy mohou tyto úspěchy mít za následek zrušení sankcí.

„Západ bude Rusku naslouchat, anebo Rusko ho bude ignorovat a dělat, co chce. Tak tomu bylo s ruskou operací v Sýrii", píše Rapoza

Více: RUSKO TŘEBA BRÁT VÁŽNĚ

AGRESE ZEMI NATO

AGRESE NATO-Úřady zemí NATO se vyzývají být připraveny na zpřísnění ekonomických sankcí proti Rusku, praví se ve zprávě na webových stránkách Parlamentního shromáždění NATO.

Země aliance mají být „připraveny zpřísnit sankce, nebude-li Rusko plnit závazky (z Minských dohod — red.), podotýká se v konceptu rezoluce, který schválil Výbor pro ekonomiku a bezpečnost PS NATO.

V dokumentu se zdůrazňuje, že úřady členských zemí bloku mají zajistit „všestrannou podporu" ukrajinské vládě a pokusit se oslabit ekonomický vliv RF cestou snížení závislosti Evropy na ruské ropě a plynu.

Více: NATO CHCE ZPRISNIT SANKCE PROTI RUSKU ABYCHOM NEBYLA EVROPA ZAVISLA NA PLYNU A ROPE RF


Nepřihlášený uživatel

#652

2015-10-12 13:38

CIA právě dodala syrským islamistům 500 protitankových střel! Saudská Arábie opět jako prostředník McCainovy americké stínové vlády. Rozkaz zněl jasně: „Rusové nesmí projít!“

Jestli ještě někdo pochybuje o pravých úmyslech rozpolcené americké vlády (která má v současné chvíli dvě mocenská centra, Bílý dům a Philadelphskou komisi „vnitřního prediktora“ s Johnem McCainem v čele), tak tato zpráva ho jednoznačně utvrdí v tom, že USA jsou v natolik zoufalé situaci, že už sahají ke všem prostředkům, jak zastavit ruské osvobozování Sýrie od teroristických skupin Al-Nusrá a Islámský stát.

CIA totiž v utajení a za pomoci Saúdské Arábie dodala tzv. „umírněným povstalcům“ z FSA celkem 500 supermoderních amerických protitankových střel Raytheon BGM-71 TOW [1], které mají ničit tanky nejen Asadovy armády, ale zřejmě i těch několik ruských, které slouží k obraně ruské letecké základny v syrské Latakíji. Je zcela zjevné,  že v Sýrii nejde Američanům o žádnou porážku Islámského státu, ale jedině a pouze o odstranění Bašára Asada od moci.

VICE-CIA právě dodala syrským islamistům 500 protitankových střel! Saudská Arábie opět jako prostředník McCainovy americké stínové vlády. Rozkaz zněl jasně: „Rusové nesmí projít!“


Nepřihlášený uživatel

#653

2015-10-12 15:51

Ruské stíhací bombardéry Su-34 zlikvidovaly výcvikový tábor bojovníků IS v syrské provincii Idlíb, oznámil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

 „Bombardéry Su-34 zaútočily na tábor bojovníků v okolí města Mastumu v provincii Idlíb. Podle údajů rozvědky používala tento tábor skupina ISIL jako sběrný tábor určený pro bojovníky přijíždějící z jiných zemí", řekl ruský generál.

Více: Ruské stíhací bombardéry Su-34 zlikvidovaly výcvikový tábor bojovníků IS

Stíhačky Su-30 byly zařazeny do ruské letecké skupiny na území Sýrie, sdělil oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany, generálmajor Igor Konašenkov.

„Prostředky ruské vzdušné a kosmické rozvědky nepřetržitě zjišťují nové objekty teroristické infrastruktury ISIL na území Syrské arabské republiky, aby se poté mohly stát terčem ruské letecké skupiny", řekl Konašenkov.

V Sýrii podnikají bojové lety, jejichž cílem jsou objekty teroristické skupiny Islámský stát v provinciích Homs, Hamá, Latákija a Idlíb, letadla SU-24M, Su-25SM a Su-34.

Více: Stíhačky Su-30 byly zařazeny do ruské letecké skupiny na území Sýrie

Rusko použilo vysocepřesné zbraně v Sýrii v boji s Islámským státem. Kaspická flotila odpálila rakety s plochou dráhou letu, jejich cílem byli teroristé.

„Tyto rakety byly do výzbroje zařazeny poměrně nedávno — v roce 2012. Mají dolet 1 500 km, jsou to samozřejmě vysocetechnologické, vysocepřesné moderní zbraně. Máme v plánu vybavit celou ruskou armádu nejen takovými raketami, ale i pozemní technikou a leteckou technikou této nejnovější generace. Jsou to složité komplexy a jak ukázala praxe jejich použití, jsou i velice efektivní", zdůraznil ruský prezident.

Více: RUSIA A JEJICH ŠPIČKOVÉ NOVÉ ZBRANĚ PROTI ISIS


Nepřihlášený uživatel

#654

2015-10-12 15:52

Více než 3 miliony amerických vojáků se podle údajů ministerstva obrany USA rozmísťují po celém světě.

Pět podle počtu obyvatel největších vojenských základen na světě patří USA. Co do rozlohy jsou srovnatelné s velkými městy.

Více: USA ARMY PO CELE EVROPE FAKTA

V posledních dnech podnikají teroristé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskou armádou munice a zbraní z provincie Rakka, sdělil v pondělí novinářům oficiální mluvčí ruského ministerstva, generálmajor Igor Konašenkov.

 „V posledních dnech podnikají teroristé zoufalé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskými ozbrojenými silami munice, zbraní, paliva a materiálně technického vybavení z provincie Rakka", zdůraznil ruský generál.

Více: IS teroristé pokusy o přesun k linii dotyku se syrskou armádou munice a zbraní z provincie Rakka

Po úspěších syrských ozbrojených sil odchází velké množství teroristů ze Sýrie a míří k turecké hranici, sdělil novinářům mluvčí ozbrojených sil Sýrie, generál Ali Maihub.

 „Úspěchy, kterých dosáhly naše ozbrojené síly od začátku operace, soustředěné údery ze vzduchu a také dělostřelecká palba na systém řízení a velení ozbrojených teroristů podlomují jejich ducha. Velice mnozí z nich odcházejí k turecké hranici", oznámil mluvčí syrských ozbrojených sil.

Více: ISIS PŘESUN K TURECKYM HRANICAM


Nepřihlášený uživatel

#655

2015-10-12 16:33

Skandálními výroky v pořadu „Střepiny“ na TV Nova se bude zabývat ruské ministerstvo zahraničí. Podnět podala redakce AE News!

Televize Nova však v pořadu označila události z roku 2008 za agresi, stejně prý jako v případě Krymu. Televize Nova zamlčuje, za jakých okolností se Krym od Ukrajiny, a nutno dodat, že zcela demokraticky, odtrhl. Televize Nova v pořadu uvedla doslova poplašné informace. Vladimir Putin prý potlačuje opozici a že prý nemůže odstoupit z funkce, protože by skončil ve vězení a má strach. TV Nova mluví asi o té ruské opozici, která je tvořena těmi pár desítkami pracovníků z ruských neziskovek, které sponzoruje západ a USA, protože v celém Rusku má Vladimir Putin podporu blízko k hranici 90% [4]. Z toho důvodu prý ale „vtrhl do Sýrie“. Televize Nova opět lže, protože o ruskou pomoc žádal Moskvu přímo Bašár Asad, legitimní představitel Sýrie a syrské vlády, a to již od počátku roku 2014, několikrát a opakovaně. Rusko je jedinou zemí, která na území Sýrie operuje s mandátem syrské vlády. Žádná jiná země, včetně USA, nemá mandát k vojenským operacím na území Sýrie.

V pořadu zazněla poplašná zpráva, že Rusko chystá válku s NATO. V pořadu zaznívá dokonce i plánovaný model, obsazení jedné vesnice v Pobaltí. V pořadu zaznívá poté informace, že velení NATO schválilo vybudovaní velitelských předsunutých center NATO na Slovensku a v Maďarsku, což v divákovi dokresluje iluzi, že se opravdu chystá válka. V podání televize Nova vyznívají informace jako příprava na válku s Ruskem, resp. příprava na chystanou ruskou agresi proti NATO. Na závěr pořadu je dokonce Vladimir Putin obviněn z vraždy opozičního politika Borise Němcova.

VICE-Skandálními výroky v pořadu „Střepiny“ na TV Nova se bude zabývat ruské ministerstvo zahraničí. Podnět podala redakce AE News!


Nepřihlášený uživatel

#656

2015-10-13 03:56

Brusel bude spolupracovat s Ruskem. Saudská Arábie bude spolupracovat s Ruskem. NATO nezaútočí proti Rusku. Velké Británii nevadí Assad a ten už nevadí ani EU!

Lucemburk, 12. října, 21:30 hod: Ministři zahraničních věcí, zastupující 28 členských států Evropské unie, kteří v Lucemburku jednají o Blízkém východě, právě došli k závěru, že země EU jsou připraveny zapojit se do politického urovnání situace v Sýrii. A v tomto procesu počítají se spoluprací na mezinárodní úrovni – a to včetně Ruska! A připouštějí udržení Bašara Assada u moci. V přímém vstupu ministra Zaorálka pro vysílání pořadu Horizont na čt24 koktal jak ministr, tak redaktor Kubal – první nevěděl, jak sdělit změnu postojů EU, druhý nevěděl, jak na to reagovat poté, co od Zaorálka očekával potvrzení antiruských postojů EU.

Šlo o to, že oběma jim nešlo přímo sdělit to, co na ruských stránkách už vyšlo:  „Toto bylo oznámeno po zasedání v Lucemburku, v němž ministři zahraničních věcí rovněž projednávají Libyi, dále zrušení sankcí vůči Bělorusku, stejně jako migrační krizi“: „Musím zdůraznit roli, kterou Rusko může sehrát v potlačení a zavedení režimu v Sýrii a význam jeho role v politickém procesu v Sýrii… My, jako Evropská unie, můžeme spolupracovat přímo s Ruskem, aby se zjistilo, zda byl zahájen politický proces a zároveň byla zajištěna účast všech zainteresovaných stran v rámci jednání „, – řekla zástupkyně EU pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Federica Mogheriniová.

Před časem prezident Zeman řekl:  „Evropská unie v budoucnu vstoupí do Ruska„. Tuto větu mohl pronést pouze proto, že na české i evropské politické scéně je tou vzácnou výjimkou, která není loutkou, ale je tím, kdo vidí věci z vyšší perspektivy a chvála mu, že je v tom pevný, ač napadán a osamělý! Jak však evropské dění uprchlickou krizí, ekonomickou krizí a voláním po podpisu TTIP pod vedením „amifilky“ Merkelové pokračuje, může se přihodit, že Evropa jednou bude o „vstup do Ruska“ prosit. Anebo děkovat za záchranu, jako už za Napoleona i Hitlera.

Když v 89. padal komunismus, mnozí tehdejší mocní nechápali, co se děje a proč museli uposlechnout příkaz vzdát se bez mrknutí oka. Mnozí dnešní mocní se budou divit úplně stejně, až přijde příkaz, že USA už nejsou těmi, kdo velí a že NATO čeká stejný osud, jako Varšavskou smlouvu… Rusko tuto hru globalizátorů prohlédlo, zatímco Evropa ji poslušně (přes finále v podobě uprchlíků) naplňuje. Rusko se stalo respektovaným protihráčem (Putin napravil to, co Gorbačov a Jelcin pokazili), zatímco Evropa je opět jen figurkou na šachovnici.

VICE-Brusel bude spolupracovat s Ruskem. Saudská Arábie bude spolupracovat s Ruskem


Nepřihlášený uživatel

#657

2015-10-13 15:02

DULEŽITÉÉ CO MEDIA TAJI

Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

V první výročí připojení Krymu k Rusku, tedy ve výročí tzv. anexe Krymu, proběhl na Krymu koncert u příležitosti Dne Ruska. Závěrečnou píseň (čas 8:20 videa) lze použít jako blahopřání tomu, který lidem vrátil pocit hrdosti a toho, co se jmenuje vlastenectví a co zpěvačka zpívá slovy: „Ja ľubľu etu zemliu“. Je mi jedno, že jde o Rusko a ruského vůdce, nad tím totiž vítězí fakt, že nějaký vůdce nějakého národa lidem dává jednu z nejzákladnějších lidských potřeb a tou je potřeba někam patřit – mít někde kořeny. Zcela pragmaticky se to jmenuje „vlastenectví“, což znamená tu velkou rodinu, ve které teprve může fungovat každá rodina, jak se zprofanovaně říká, „základ státu“.

Vlastenectví, o kterém se nás EU snaží přesvědčit, že je to zbytečnost a rozkladem národů, rodinných vztahů a přistěhovaleckou politikou na tom pracuje. Ale ať se každý zadívá do tváří těch lidí a pak ať si sám pro sebe zkusí odpovědět, jestli vlastenectví je jen prázdný pojem.

Putinovi dodatečně k narozeninám všechno nejlepší!

VICE-Putinovi k narozeninám: Pozdrav z „okupovaného“ Krymu

návštěvě „okupanta“ Putina na Krymu https://www.youtube.com/watch?v=9pM3n1ZWNjE

Nebo jsou snad Ukrajinci, demonstrující před velvyslanectvím USA, šťastnější?https://www.youtube.com/watch?v=xhADMky2euw


Nepřihlášený uživatel

#658 USA DODAVA ZBRANE ISIS HRAJE V TOM AJI TURECKO

2015-10-13 15:49

Velitelé bojových formací syrské opozice se obrátili na koalici v čele s USA pro boj proti IS s prosbou, aby jim byly poskytnuty protiletadlové komplexy pro boj s ruským letectvem v Sýrii, sdělil velitel 13. divize Svobodné syrské armády Achmad as-Saud v interview novinám New York Times.

Podle jeho slov prosba byla zaslána ještě před deseti dny hned po zahájení leteckých úderů bojových letadel na cíle bojovníků. Byla předána důstojníkům operativního střediska koalice v Turecku, které udržuje spojení s bojovníky.

„Řekli nám, že předají požadavek do svých zemí", poznamenal as-Saud. „Chápeme, že to, co se týče protiletadlových raket nebo bezletové zóny, není jednoduchá otázka, zvláště, když bereme v úvahu, že vzdušný prostor Sýrie je teď zaplněn letadly z různých zemí".

Přitom také řekl, že na začátku ruské vzdušné operace v Sýrii bojové formace opozice poprvé začaly dostávat velké zásilky zbraní, včetně amerických protitankových řízených raket.

„Dostáváme všechno, o co prosíme, během krátké doby", řekl as-Saud a uvedl, že jeho bojovníci za pouhé dva dny boje zlikvidovali sedm ozbrojených transportérů a tanků s použitím sedmi protitankových raket.

Více: ISIS ZBRANĚ OD USA POŽADUJE


Anonymous

#659

2015-10-13 16:12

Urychleně pryč z těchto spolků.

Nepřihlášený uživatel

#660

2015-10-13 16:36

MH17 UKRAJINSKA ERMY BUK M1 FAKTA MEDIA TAJI VINIK UKRAJINA

Kyjev junta a Obama, který ji podporuje, jsou zodpovědné za tragédii s Malaysia Airlines "Boeing-777

Infernal Machine Ukrajinská armáda, která by mohla svrhnout Malaysia Airlines "Boeing-777. Letadlo bylo v dosahu ukrajinské armády. 16. července Ukrajinská armáda v Doněcké oblasti přemístěna divize "Buk".

 Protiletadlový raketový systém "Buk-M1" byl přijat Army Air obrany v roce 1983 na Ukrajině SAM "Buk-M1" jsou součástí vojenského letectva.

Ukrainian Buk-M1 air defense system

 

Video, natočený v den tragické katastrofy Malaysian cestující jet MH17, předkládá důkazy, že BUK M1 raketa mobilní jednotka byl přepravován na ukrajinské armády přes Krasnoarmejsk, město v Doněcké oblasti pod kontrolou Kiev od 11. května 2014.
Nejvíce vzrušující detailem je, že launcher na videu chybí ONE rakety.
DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: video bylo široce používán v pro-ukrajinské propaganda falešně prohlašovat, že to byl natočen v Krasnodon, město regionu Lugansk pod kontrolou povstaleckých to, jako důkaz část jeho zapojení do incidentu, obvinění, která byla okamžitě vyvráceny odborníci obeznámení s místními památek.

BUK M1 protivzdušné obrany protiraketové mobilní jednotka si všiml v Krasnoarmejsk, na Ukrajině, 17. července, 2014


Nepřihlášený uživatel

#661

2015-10-13 17:46

Moskvě není jasné, co konkrétně dělají USA v Sýrii a proč výsledky této činnosti jsou tak minimální, řekl ministr zahraničních věcí RF Sergej Lavrov.

„Vidíme velmi málo konkrétních věcí, které by vysvětlily, co konkrétně dělají Američané v Sýrii a proč jsou minimální výsledky od takového počtu bojových náletů… Myslím, že za 25 tisíc náletů tam bylo možné celou Sýrii rozbít na třísky", řekl ministr v interview televiznímu kanálu NTV.

Podle slov Lavrova Rusko navrhovalo USA pomoc pro lepší koordinaci leteckých úderů proti Islámskému státu v Sýrii, ovšem Američané zatím na to nereagují.

Američané i nadále kritizují pozici Moskvy, přitom na všechny prosby ruské strany o poskytnutí údajů o „správných cílech" se USA vyhýbají odpovědi, dodal ministr.

Více: Moskvě není jasné, co konkrétně dělají USA v Sýrii a proč výsledky této činnosti jsou tak minimální

MINIMALNI SOU Z DUVODU ŽE POMAHAJ ISIS USA A TAK BOMBARDUJOU JINA MISTA JAKO KUNDUZU NEMOCNICI A SLEPE MISTA PROSTE DOTUJOU ISIS AJ ZBRANEMA BRZO NA TO RUSKO DOJDE A BUDE TOLIK DUKAZU CO V SYRII DELAJ USA K....

 

Prezident RF Vladimir Putin se obává, že zbraně, které dodávají USA Svobodné syrské armádě, se ocitnou v konečném důsledku v rukou teroristů.

 

„Budeme vytrvale pracovat na tom, aby úsilí v boji s mezinárodními teroristy byla společná, a aby byl jejich výsledek srozumitelný, očekávaný a zaměřený na boj s mezinárodním terorem", řekl Putin a podotkl, že operace mezinárodních sil v čele s USA trvá už více než rok.
 
„Jestliže prostě někam vykládají a shazují z letadel tuto munici, zbraně a výstroj, nedostává to zase, jak tomu už bylo v průběhu přípravy nového složení syrské armády, do rukou ISIL, a kde je záruka, že ne?", zdůraznil Putin ve svém projevu na fóru VTB Kapital „Rusko volá!".

 

„V samotných USA uznali, že akce ztroskotala, a teď prostě rozhazují munici a výzbroj. Komu? Není to řečnická otázka", řekl Putin.

Více: USA DODAVA ZBRANE ISIS DUVOD UZNALI ZE AKCE V SYRII KONČI

JAK VZNIKA PROPAGANDA PROTI RUSKU

POZOR NA NOVINKY.CZ ZACINAJ KOPIROVAT PAR FAKT Z JINYCH NEZYSKOVEK A DELAT Z TOHO HNUJ PROPAGANDU PROTI USA A S RUSKA ŠTVÁČE-JAK NOVINKY PREKRUCUJI FAKTA CO RUSKO DELA V SYRII

VŠEM JE JASNÉ ŽE USA DAVÁ ZBRANĚ ISIS ABY SVRHLA ((BAŠARA ASADA)) ALE TO SE JIM NEDAŘI TAK DELAJ Z RUSKA ŠPATNÉ 


Nepřihlášený uživatel

#662

2015-10-13 18:40

Už mám dost toho diktátu z Bruselu, Německa,Francie a jejich představitelů. Byl jsem proti vstupu,protože jsem to považoval za okleštění svobodného rozhodování našeho státu, ale všichni papaláši tvrdili, jaký to pro nás bude přínos po finanční stránce a jak bez našeho souhlasu nám EU, nebude nic diktovat! Pak to hned začalo a naši papláši jen ohýbají hřbet a nám tady furt mydlí oči, jakou že to máme svobodu! Je to totéž, jako nechvalně známí PROTEKTORÁT a tomu se musíme vzepřít!!!! O NATU, snad ani mluvit nemusím. Armádu jsme nechali zdevastovat tak, že vlastně žádnou nemáme stím, jak nám spojenci pomůžou v nouzi. Ti slavní spojenci, nás v minulosti vždy jen předhodili jako oběť a dnes by tomu nebylo jinak. Vašavská smlouva byla rozpuštěna a NATO se neustále rozrůstá tak, že už je u hranic ruska. Na co se to amíci chystají? Mají snad zájem na konfrontaci s ruskem? Nás pak použijou jako užitečné hlupáky!Nechci se dožít, že se naše země, náš stát, jednou stane bojištěm cizích zájmů!! Dle mého názoru je nejvyžší čas vypovědět tyto nesmyslné smlouvy, které znás dělají nevolníky v 21 století!!! Naučme se už konečně, být pány svého osudu!!!

Nepřihlášený uživatel

#663

2015-10-14 13:53

PROUKRAJINSKA PROPAGANDA MIŘENÁ NA RUSKO

TAK FAKTA UKAZUJI NA UKRAJINU STÁLE!!!!

VICE-Ukrajinský BUK 5.3.2014 v Horlivce 323,321,312,301,331,332

 

 

DUKAZ-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

 

VICE-Oznámení o nasazení BUK M1 Ukrajinskou armádou 26.6.2014

 

Dôkazy sa hromadia. Akékoľvek pochybnosti o tom, kto zostrelili MH17 miznú rýchlo. Teraz vieme, s 99% istotou, kto zostrelil MH17.

FAKTA-MH17 - We know with 99% certainty who shot down MH17 - Updated Aug 19

 


Nepřihlášený uživatel

#664

2015-10-14 15:34

PROČ MEDIA MLČÍ A NEUKÁŽÍ FAKTA O UKRAJINĚ

 

DEMONSTRACE 1.7.015-VICE-Mírumilovná demonstrace u americké ambasády v Kyjevě skončila útokem na aktivistku


Nepřihlášený uživatel

#665

2015-10-14 15:55

KYJEV BOMBARDOVANÍ VLASTI Žena z Luganska: Ukážu vám, kde se schováváme a kde pláčeme

Poté, co byl Phillip Graham zadržen u Doněckého letiště 22. července ukrajinskými silovými složkami, byl vyhoštěn s 3 letým zákazem vstupu na Ukrajinu. Po vyhoštění pobyl pár dní v hlavním městě Polska, kde jako skromný blogger - turista točil rozhovory s mladými Poláky. (Stojí za shlédnutí:-), je to velice zajímavé). Pak se vydal do Ruska, navštívil Rostovský region s uprchlíky a namířil si to do Lugansku, kde i přes problémy s elektrikou, mobilním spojením atd. podává zprávy o situaci v Lugansku. Jako jeden z mála.


Nepřihlášený uživatel

#666

2015-10-14 16:14

USA se znovu ocitly v těžké situaci, domnívá se předseda výboru kongresu USA pro ozbrojené síly, senátor za stát Arizona John McCain v článku pro CNN.

Podle jeho slov vojenský zásah Ruska v Sýrii ukazuje „poslední katastrofický obrat na Blízkém Východě za vlády Baracka Obamy, a také další neúspěch USA".

„Jen si představte: administrativa prezidenta upozornila Rusko, aby nevysílalo vojsko do Sýrie. Rusko to stejně udělalo. Potom se administrativa snažila uzavřít vzdušný koridor z Ruska do Sýrie. Nepodařilo se jí to", naříká politik.

Více: RUSKA ROLE V SYRII USA HO CHCE ZASTAVIT

 

USA prohlásily, že nemohou přijmout delegaci v čele s ruským premiérem Dmitrijem Medveděvem, který měl v plánu projednat koordinaci v boji s terorismem, prohlásil ruský ministr zahraničních věcí Sergej Lavrov.

 

„Dostali jsme (od Spojených států) odpověď, že poslat (americkou) delegaci do Moskvy nemohou a přijmout (ruskou) delegaci ve Washingtonu rovněž nemohou", řekl Lavrov ve svém vystoupení ve Státní dumě.

Více: USA prohlásily, že nemohou přijmout delegaci v čele s ruským premiérem Dmitrijem Medveděvem

 

Rusko se v Sýrii věnuje právě boji se skupinou Islámský stát (IS), prohlásila oficiální mluvčí Maria Zacharovová, když komentovala výzvu ministra zahraničí USA Johna Kerryho adresovanou Moskvě, aby se rozhodla, s kým vlastně bojuje v SAR.

 

 „Pokud jde o výzvu ministra zahraničí USA adresovanou Rusku, aby se rozhodlo, jestli bojuje s ISIL (původní název IS) nebo nebojuje, mohu říct jasně a jednoznačně: Rusko bojuje s ISIL. Je podivné, že o tom někdo vůbec pochybuje. O tom by neměly vznikat žádné pochybnosti", řekla Zacharovová.

Více: Rusko se v Sýrii věnuje právě boji se skupinou Islámský stát (IS),


Nepřihlášený uživatel

#667

2015-10-14 21:45

#2: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#668

2015-10-15 04:35

Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!

Ve Vyšních Lhotách se porvali uprchlíci. Celkem policie za poslední tři měsíce zasahovala v 56 případech, kdy uprchlíci vyvolali konflikt a to i s napadením pracovníka ochranky.

Obávám se, že až budou na území Česka přiděleni migranti na základě kvót, tak se ocitnou v bezprostředním ohrožení občané i naší republiky, neboť migranti přestanou být pod policejním dohledem. Možná nastal čas na to, aby Češi zahájili stejné masové demonstrace proti přijímání migrantů, jako v Německu.

Je nutné, aby tuzemská vláda viděla, že občané se nehodlají smířit s jejím stanoviskem a to i ohledně povinných kvót.

Také by bylo vhodné zdůraznit, že Vláda České republiky připravuje další pomoc Kurdům, kterým již dříve poslala zbraně a náboje. Ale položme si otázku, jak je možné, že Česká republika pomáhá Kurdům, ale z druhé strany jsou Kurdové bombardováni Tureckem, které je členem Severoatlantické aliance?  To nikomu nevadí? Co na to říkají představitelé Evropské unie a NATO? S největší pravděpodobností je to nezajímá.

V neposlední řadě mě velmi zaráží zpráva o České republice, kterou vydala  Evropská komise proti rasismu a netoleranci při Radě Evropy. Tato zpráva označuje pana prezidenta Zemana jako otevřeného nositele protiislámských názorů. Více zde o útoku z evropské instituce na Miloše Zemana [1].

VICE-Migranti přestanou být pod policejním dohledem a Češi se ocitnou v ohrožení. Brusel znovu zaútočil na prezidenta Zemana!


Nepřihlášený uživatel

#669

2015-10-15 04:43

USA odmítly přijmout ruskou delegaci a jednat o situaci v Sýrii. Sýrie, Írán a Rusko připravují velkou ofenzívu. Bude Rusko bombardovat americká letadla?

V úterý ruský prezident Vladimír Putin informoval o návrhu Ruska uspořádat mezinárodní schůzku věnovanou Sýrii a vyslat do Washingtonu ruskou delegaci v čele s premiérem Dmitrijem Medveděvem.

„Dostali jsme (od Spojených států) odpověď, že poslat (americkou) delegaci do Moskvy nemohou a přijmout ruskou delegaci ve Washingtonu rovněž nemohou“, řekl Lavrov ve svém vystoupení ve Státní dumě (více a video zde).

 
NATO SE DO BOJŮ NEZAPOJÍ
 
Pak zde máme NATO, které od začátku prohlašuje, že se do bojů v Sýrii nezapojí a máme zde EU, která – ač nejvíce odnáší americkou politiku na Blízkém východě a jeho rozvrat, kterého je uprchlická krize výsledkem – volá, aby Rusko přestalo bombardovat Al-Káidu a Jeb al Nusru a další odnože IS (a čerstvě EU označila prezidenta Zemana, který od začátku volá po spojenectví v boji proti islámským teroristům zaislamofoba). 
 
Celá současná situace vyznívá tak, že Rusko zůstalo ve svém boji proti radikálům IS zcela osamoceno (nepočítáme-li Sýrii, Írán a event. Čínu, která se netají případnou podporou Ruska, Sýrie a Íránu). A nejlépe postoj západního světa asi shrnul čečenský prezident Kadyrov, který řekl: „Zdá se, že celý svět by měl Rusku tleskat, ale Spojené státy a západní země se nejvíce obávají ztráty IS,“
 

Nepřihlášený uživatel

#670

2015-10-15 09:57

Jsem proti totalitnímu režimu ,který zavedla EU,jsem proti okupaci Evropy,kterou zavedla Hitler Merkelová,jsem proti teroru a násilí,který v Evropě zavedli islámisté a jsem pro to, aby všichni islámisté byli z Evropy vyhoštěni a nepřeji si, aby byli i u nás, v České republice.Přeji si, aby Česká republika byla svrchovaným státem a dosavadní vláda aby byla ihned sesazena a obžalovaná z vlastizrady !!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#671

2015-10-16 12:34

Evropská unie je projektem, který je nebezpečný a utopistický, který byl vnucen, a to bez našeho souhlasu a proti naší vůli, a změnil myšlenku evropské spolupráce v byrokratický zlý sen federalistického charakteru uprostřed globalizace, který je naprostým oponentem liberalismu. Musíme se přizpůsobit a rozptýlit v těle monstrózní kreatury, jakou je Evropská unie. Evropská unie je šílenstvím a skrývá se za praporem falešné demokracie, a činí tak státy nesamostatnými. Unii navíc vedou lidé, kteří ji nejsou schopní bránit před invazí afrických a muslimských darmožroutů, největším nebezpečím oddobdruhé světové války.


Nepřihlášený uživatel

#672

2015-10-19 10:57

USA o odmítnutí ruské delegace: „Rusko nebojuje s IS konstruktivně“. Ex-šéf izraelské tajné služby: „Vítězství Moskvy a Damašku bude ostudou Západu“. Exkluzivní video: Vladimír Putin o Sýrii a ruských zbraních. Turecko, IS a GYPL

Poté, co USA odmítly přijmout ruskou delegaci a jednat s ní o společném postupu v Sýrii, podal Bílý dům vysvětlení, že důvodem odmítnutí je „nekonstruktivní postup Ruska“. Uvedl to mluvčí Bílého domu Josh Ernest . „Jak řekl prezident Putin, účelem delegace měla být koordinace vojenské spolupráce mezi Spojenými státy a Ruskem. Řekli jsme, že nemáme o tuto zájem do té doby, dokud Rusko nezačne v boji proti IS postupovat konstruktivně „- řekl Ernest. Dále dodal, že volání Moskvy ke spolupráci nebylo vyslechnuto nejen v USA, ale ani u ostatních 65 členů mezinárodní koalice, bojující proti teroristickému IS. „Podle oficiálního zástupce prezidenta Spojených států, Rusko má ​​svůj vlastní plán jak čelit této extremistické organizaci. A v současnosti je Rusko s tímto programem osamoceno.“

Videokonference ruských akcí v Sýrii podle Ernesta „ukazují na „jednostranné akce Moskvy a potvrzují, jak izolováno Rusko je.“

Jedinými lidmi, s nimiž Rusko své akce koordinuje, jsou vláda syrského prezidenta Bašára al-Asada a Íránci, kteří se zapojovali do destabilizujících aktivit uvnitř Sýrie a stali se za to terčem amerických a mezinárodních sankcí,“ řekl mluvčí Bílého domu.  Tiskový mluvčí zopakoval, že Spojené státy „se tohoto nebudou účastnit“. „Uvítali bychom takový konstruktivní postoj Ruska, který by počítal se začleněním do mezinárodního úsilí v boji proti IS. Ale Rusko má jiné plány, „- řekl Ernest. (zdroj)

Bývalý šéf izraelské tajné služby „Nativ“ Jakov Kedmi: Vítězství Moskvy a Damašku bude ostudou Západu
Izraelský politik říká v rozhovoru pro Moskevskou pravdu jak se může změnit rovnováha sil na Blízkém východě a ve světě po operacích Ruska proti teroristům Islámského státu

MOSKVA jednou ranou zlomila plány Washingtonu

– Jakove Nifoviči,, Rusko nyní udělalo v Sýrii více, než Američané a Evropané za celý rok. Bombarduje teroristy. . Kde se na Západě bere taková nevraživost vůči Rusku?

Mýlíte se. Rusko vůbec nedělá to, co dělaly Spojené státy a Evropa. Rusko s IS skutečně bojuje, ale Západ jen předstíral, že bojuje. Co Američané pod záminkou boje proti IS předváděli, to byla schizofrenie.

Velmi ostře nyní situaci vnímají proto, že Rusko jednou ranou překazilo všechny plány Washingtonu a Rijádu. A kdyby se Rusku podařilo zcela eliminovat IS a další islámské teroristické skupiny, znamenalo by to úplnou porážku USA a jejich spojenců. Jejich pětiletý pokus svrhnout občanskou válkou syrského prezidenta Asada se nezdařil. Každému nyní bude zřejmé, že účinnost ruské armády je mnohem vyšší než akce Američanů. A co je nejdůležitější – Rusko se zavede na Blízkém východě se všemi z toho plynoucími důsledky. Získá základnu ve Středomoří, která bude hlavní základnou proti americké šesté flotile. A kromě toho, země Středního východu při pohledu na celé dění si udělají závěr: kdo ve světě je přítelem a kdo ne.

– A jak Izrael vidí ruské nálety v Sýrii?

Izrael oficiálně neprotestuje. A vůči akcím Ruska nevyjádřil žádnou nelibost. Řekli jsme, že  se nepřipojíme k těm, kteří se nějakým způsobem snaží obvinit Rusko z jeho aktivit v Sýrii. Návštěva předsedy vlády naší země Netanyahua do Moskvy byla o koordinaci ruského a izraelského vojenského letectva.

 

VICE-USA o odmítnutí ruské delegace: „Rusko nebojuje s IS konstruktivně“. Ex-šéf izraelské tajné služby: „Vítězství Moskvy a Damašku bude ostudou Západu“. Exkluzivní video: Vladimír Putin o Sýrii a ruských zbraních. Turecko, IS a GYPL


Nepřihlášený uživatel

#673

2015-10-19 11:10

Video: Neziskovky pod koněm, vlastenci u muzea! Pracovníci neziskovek pouštěli omylem rumunskou muziku místo arabské?

V sobotu 17. 10. 2015 proběhly v Praze na Václavském náměstí dvě demonstrace. Jedna z nich byla na podporu uprchlíků, za zvuků „moderní“ arabské hudby, která navodila atmosféru blízkovýchodního bazaru. Nadnárodní neziskový projekt „Refugees Welcome“, což je holandská neziskovka s pobočkami v celé Evropě, která je mimochodem jednou z tzv. „systémových neziskovek“ v EU napojených na evropské fondy z ESF, nemohla pochopitelně chybět. K vidění byly i anglicky psané transparenty, aby celé akci rozuměla i zahraniční média na západě, především reportéři Reuters.

O pár desítek metrů dál směrem k muzeu stál kordon policistů a mnohem početnější dav občanů poslouchal projev Tomia Okamury z ochozu Národního muzea. Neziskovky neunesly Okamurův projev a jeho vystoupení narušily pískáním. Atmosféru zachycuje výše uvedené video, které natočil jeden z našich čtenářů. Za tip na video moc děkujeme!

VICE-Video: Neziskovky pod koněm, vlastenci u muzea! Pracovníci neziskovek pouštěli omylem rumunskou muziku místo arabské?


Nepřihlášený uživatel

#674 NOVINKY VAM LZOU JA PODAVAM FAKTA

2015-10-19 14:33

Ozbrojené síly USA nemají dostatečné zásoby zařízení, aby mohly včas dodávat vojenskou techniku do Evropy, prohlásil velitel armády USA v Evropě, generálporučík Ben Hodges.

Jak informuje list New York Times, pociťuje na sobě v současné době Pentagon následky všestranného omezování rozpočtu. Dát dohromady vojska a shromáždit zařízení nezbytné pro misi v Evropě se může stát problémem, soudí Hodges. Početní stav vojenského kontingentu Spojených států na evropském kontinentě se od roku 2012 snížil o 35%, americké ozbrojené síly omezily počet automobilů, zbraní a pomocné techniky, nebo je přesunuly na jiné základny.

Více: USA TERORIS NEMA DOST DODAVEK DO EVROPY

Velitel pozemních vojsk USA v Evropě, generál Ben Hodges sdělil, že NATO respektuje dohodu s Ruskem o zákazu budování základen u jeho hranic – mluvil o tom v interview pro Defense News.

 „Aliance respektuje Základní listinu mezi Ruskem a NATO, ve které se říká, že žádné vojenské základny se nebudou budovat v zemích bývalé Varšavské smlouvy. Není to smlouva, ale byla to dohoda. Proto si myslím, aby se zachovala jednota Aliance, většina zemí nebude podporovat rozmísťování základen NATO blíže k hranicím Ruska", prohlásil Hodges.

Více: USA A NATO MAJ ZKAZ KE HRANICIM RUSIA

 

Bitevníky ruské letecké skupiny zlikvidovaly během čtyřiadvaceti hodin v Sýrii téměř padesát objektů teroristické infrastruktury Islámského státu, včetně velkého cvičného táboru teroristů, prohlásil v pondělí oficiální mluvčí ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov.

 Konašenkov rovněž oznámil, že se z letecké základny Hmeimim uskutečnilo 33 bojových letů.

„Dva ruské bitevníky Su-25 zasadily v okolí obce Duwayr al —Akrad v provincii Lázikija dva za sebou následující údery, během nichž shodily trhavé letecké pumy na velký cvičný tábor bojovníků ISIL (původní název IS), který objevily ruské výzvědné prostředky", řekl Konašenkov.

Více: RUSIA UTOKY NA ISIS V SYRII+VIDEA


Nepřihlášený uživatel

#675

2015-10-19 14:44

Shazování zbraní syrské opozici – „konstruktivní“ boj s teroristy á la USA. A jak se USA opět odkopaly

Před pár dny Spojené státy v rámci svého „konstruktivního“ boje proti IS shodily teroristům opozice 50 tun munice (Bin Ládin se směje se záhrobí, USA ho podporují).  Pentagon prohlásil, že část munice byla určena Kurdům, hned na to ale tuto informaci ústy svého oficiálního zástupce Petera Cooka popřel: „Nemáme žádné informace, že by zbraně padly do rukou někoho jiného, než je syrská opozice.“ – píše ruský zdroj.

Takže Kurdům, jediným, kteří spolu s Asadem bojují proti IS (a které podporuje i Česko) ze shozených amerických zbraní nepatřilo nic. Ke shozené americké munici se vyjádřil i bývalý důstojník CIA Larry Johnson, který shazování označil za „velmi podezřelé“: „“Nabízí se otázka: kdo dostane tyto zbraně? V případě, že Spojené státy uznávají, že vojáků, které v Sýrii vycvičily pro boj s IS, je méně než deset, kdo obdrží tyto zbraně … „, – řekl Johnson. 

VICE-Exkluzivní rozhovor V.V. Putina pro Solovjova - Titulky_CZ

ANO ANO USA A ČR ZBROJÍ ISIS NE KURDY