Imigranti ? Podpisem za Pravdu, která právě vítězí ...


Nepřihlášený uživatel

#26 DNY SE BLÍŽÍ NEHODLAM TU PSAT RAČI HLEDAL SEM TU DAL SEM ABYCH VAROVAL SEM

2015-10-28 18:34

Otřesná Ohavnost  je nám varováním

Matouš 24,15-22 - „Až uvidíte na svatém místě stát ‚otřesnou ohavnost‘, o níž mluvil prorok Daniel (kdo čte, rozuměj), tehdy ať ti, kdo jsou v Judsku, utečou do hor. Kdo bude na střeše, ať nesestupuje, aby si z domu něco vzal, a kdo na poli, ať se nevrací zpátky ani pro plášť. Běda bude v těch dnech těhotným a kojícím. Modlete se, abyste nemuseli utíkat v zimě nebo v sobotní den. Tehdy totiž nastane velké soužení, jaké do té doby nebylo od počátku světa a jaké už nikdy nebude. Kdyby ty dny nebyly zkráceny, nezachránil by se vůbec nikdo. Kvůli vyvoleným však ty dny budou zkráceny.“

K těmto veršům E.Whiteová uvádí: „Není daleko doba, v níž budeme nuceni uprchnout na odlehlá a opuštěná místa, jako kdysi učinili učedníci. Podobně jako obležení Jeruzaléma římskými vojsky bylo signálem pro židovské křesťany, tak i uchopení moci nad částí našeho národa (Spojených států) vydáním dekretu, kterým se bude vynucovat papežský den odpočinku neděle, bude pro nás varováním. Tehdy nastane čas opustit velká města a bude přípravou pro opuštění i menších měst do odlehlých domovů na osamocených místech v horách “ (5T 464,465)

Jinými slovy, až bude v USA vydán zákon o tom, že je povinné dodržovat den odpočinku v neděli, je to pro nás znamením k odchodu z měst a další přípravě.

Bůh ve své nekonečné moudrosti povolá některé k odpočinku ještě před pronásledováním, aby nemuseli pronásledování prožívat. Mnozí budou uloženi do hrobu dříve, než obávaná zkouška v době utrpení dolehne na svět. Proto by jsme měli vždy ve své modlitbě vyslovovat prosbu: „Ne má vůle se staň (Lukáš 22,42). (Counsels on Health 375)

Myslíte, že nás budou pronásledovat nevěřící lidé a kriminálníci? Bible ale předpověděla, že k nejkrutějšímu pronásledování dojde od „křesťanů“, kteří se budou dokonce domnívat, že tím slouží Bohu.

Jan 16,1-4 - Toto jsem vám pověděl, abyste se nenechali svést. Vyobcují vás ze shromáždění. Ano, přichází doba, kdy každý, kdo vás bude zabíjet, si bude myslet, že tím slouží Bohu. Budou to dělat, protože nepoznali Otce ani mě. Předpověděl jsem vám to, abyste si v té době vzpomněli, že jsem vám to řekl.

Po několik staletí pronásledoval satan ranou církev prostřednictvím pohanství. Když se však církev pod záminkou služby Bohu dohodla na kompromisu s pohanstvím, stala se mnohem nebezpečnějším a krutějším nepřítelem. Římsko-katolická církev se domnívá, že jí Bůh dal právo kontrolovat svědomí, definovat, co je kacířství, a trestat ho. Toto je jeden z nejhlouběji zakořeněných papežských omylů. Jaké to bude v době konce? Citát: „Pronásledování protestantismu Římem, které téměř zničilo náboženství Ježíše Krista, bude ještě horší, až se spojí protestantismus s papežstvím.“ (Maranatha, 194)

Pronásledování předpovězené v Bibli a duchem prorockým je mnohem větší než jen stres a úzkost. V některých případech půjde o mučení a smrt. Citát: „Protože zastánci pravdy odmítnou uctívat neděli jako sobotu, budou mnozí z nich uvězněni, jiní vypovězeni ze země, další budou trpět jako otroci. Dnes nám něco takového připadá nemožné. Až bude však lidem odňat Boží Duch, který je chrání, a až budou ponecháni pod mocí satana, který nenávidí Boží přikázání, budou se dít neobvyklé věci. Lidské srdce umí být velice kruté, když se z něj vytratí Boží láska a úcta. (Velké Drama věků, 381, 382)

Někteří ztratí svůj majetek. Mnozí zakusí bídu po vyhlášení, že ten, kdo dodržuje Boží sobotu, nesmí kupovat ani prodávat. Ale ze všeho bude nejtěžší rozkol v rodině a odcizení nejdražších přátel.

Matouš 10,36-37- Člověk bude mít nepřátele ve vlastní rodině. Kdo má rád otce nebo matku více než mě, není mě hoden. Kdo má rád syna nebo dceru více než mě, není mě hoden.


Nepřihlášený uživatel

#27

2015-11-06 15:43

Kde se nacházíme v proudu času? Analýza konceptuálního řízení světa pohledem skrze Bibli

Je důležité vědět v jaké historické době dnes žijeme? Na tuto otázku se pokusím odpovědět v tomto pojednání. Dnes je 16.9.2015, když píši tento článek, den, kdy mnoho lidí v Evropě přemýšlí nad obrovskou vlnou uprchlíků, která se k nim valí ze všech stran Afriky, blízkého východu, Afghánistánu a podobně. Proč se to děje? Propaganda nám říká, že je to z důvodu válečného utrpení, které v oblastech domoviny uprchlíků probíhá. Je zde ale jedna zvláštnost. Proč tak neučinily tito lidé už před třemi čtyřmi lety, kdy u nich válečný konflikt vznikl? Je také zvláštní, jak je většina z nich oblečena, co mají v rukách, kolik mají finančních prostředků. Logika rozumu tedy předkládá pouze dvě možná vysvětlení.

Za prvé, čekali tito lidé na dobu, až nashromáždí dostatečné množství finančních prostředků v uprchlických táborech, kde se po celou dobu většinou skrývali, protože mohli v těchto uprchlických táborech čile obchodovat. A pak mohli vyrazit na cestu.  Za druhé, našel se nějaký velmi bohatý sponzor, který je na takovou cestu vybavil. První možnost je z mého pohledu nepravděpodobná, protože proč bych utíkal z místa, kde se mi tak dobře ekonomicky daří. U druhé možnosti mne musí napadnout, kdo a proč má takový zájem na přemístění tak velkého množství lidí na Evropský kontinent. Vím, že je na internetu mnoho komentátorů, které tyto události vysvětlují. Jejich pohled se také opírá o mnoho událostí, které nastaly daleko dříve, než k těmto migračním vlnám začalo docházet.

VICE-Kde se nacházíme v proudu času? Analýza konceptuálního řízení světa pohledem skrze Bibli


Nepřihlášený uživatel

#28

2015-11-08 08:22

Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí

Krátký film „Desátá mocnina“ vznikl v roce 1977 a dávno tomu jsem se o něm dozvěděla z předmluvy k jedné astrologické knížce člověka, který mě v životě nejvíce oslovil, dnes už nežijícího Dane Rudhyara. Předmluvu napsal kalifornský psycholog PhDR James Fadiman ze Standford University a k filmu uvádí: „Film divákům dává pocit kontextu, pocit skutečné proporce jejich místa ve Vesmíru. V jedné sekvenci spatříte postavu, v další se vznesete a hledíte na kus země, který je desetkrát větší, než postava, řekněme úsek pláže s lidmi. Potom vystoupíte ještě výš, do další zvětšeniny. Pozorujete nyní celou pláž, na jedné straně vlny, na druhé straně domy v ulicích. Po několika dalších obrázcích se díváte na Slunce a planety, které na širokém horizontu galaxie vypadají jako drobounké tečky. Když se pak krok za krokem vracíte zpátky na pláž, uvědomujete si svou bezvýznamnost, ale zároveň i svou osobní středovost v tom všem“.

Nejvyšším zikkuratem té doby byla Babylonská věž, podstatné ale je, že kružítko a úhelník se staly základními symboly globálního architekta – toho, který má kořeny v Sumeru, Babylonu a v Egyptě a který se po zkušenosti s Atlantidou rozhodl řídit svět pohledem „desáté mocniny“.

Globální prediktor je naprostý pragmatik a důsledně se drží architektury, kterou odkoukal od Boha, a to je řád planet, čísel a geometrických tvarů, vytvořený v Sumeru a Babylonu. GP není žádný žrec a vizionář, napojující se na božské vize, GP je suchý ziskuchtivý pragmatik, kolem kterého božské vize ani neprošly, natož aby z nich vycházel. GP je tím, který chce Boha přelstít, protože sám se na Boha pasoval a skutečných žreců a vizionářů (obzvláště ruských) se bojí.

Ale závěr je takový, že člověk míní, Bůh mění.  Stokrát může být GP zdatný ve věcech astrologie, numerologie a se svými pravítky, kružítky a pyramidami si hrát na architekta zeměkoule,  pro něj obzvláště platí, že „GP míní, Bůh mění“.

VICE-Video: Desátá mocnina. A o Globálním prediktorovi a o tom, čím se řídí


Nepřihlášený uživatel

#29

2015-11-08 11:16

Podívejme se nyní, co je o Božím soudu zapsáno v Bibli.

Kazatel 12,14 - Bůh bude soudit vše, co se děje, i to skryté, ať už to bylo dobré anebo zlé.

Juda 1,14-15 - V sedmé generaci od Adama o nich prorokoval Enoch, když řekl: „Hle, Pán přichází s nesčíslnými tisíci svých svatých, aby soudil všechny lidi a každého usvědčil ze všech jejich bezbožných skutků, které bezbožně páchali, a kvůli všem tvrdým slovům, která ti bezbožní hříšníci proti němu mluvili.“

Kazatel 11,9 - Raduj se, mladíku, ze svého mládí; ze srdce vesel se, dokud jsi mlád. Jdi, kam tě vede tvé vlastní srdce, za tím, co vidíš svýma očima. Buď si však vědom, že s tímto vším před Božím soudem budeš stát.

Římanům 2,3 - Myslíš si snad, člověče, že unikneš Božímu soudu, když soudíš druhé, ale sám děláš totéž?

Matouš 12,36-37 - Říkám vám ale, že z každého prázdného slova, které lidé řeknou, budou skládat účty v soudný den. Svými vlastními slovy budeš ospravedlněn, svými vlastními slovy budeš odsouzen.“

Jan 14,3 - Jdu, abych vám připravil místo. Až odejdu a připravím vám místo, zase přijdu a vezmu vás k sobě, abyste i vy byli tam, kde jsem já. Víte, kam jdu, a cestu znáte.“

Lidé budou souzeni za své jednání, slova i myšlenky. Boží soud bude absolutně objektivní a spravedlivý a bude lidi posuzovat podle neměnného Božího zákona.

Žalm 7,18 - Hospodina budu za jeho spravedlnost chválit, Hospodinovu jménu zahraji – on je Nejvyšší!

Jeremiáš 9,24 - „Hle, přicházejí dny, praví Hospodin, kdy zúčtuji se všemi, kdo jsou obřezáni na těle – s Egyptem, Judou, Edomem, s Amonci, Moábem a se všemi obyvateli pouště, kteří si vyholují skráně. Všechny ty národy jsou totiž neobřezané a všechen dům Izraele má neobřezané srdce.“

Jakub 2,11-12 -  Tentýž, kdo řekl: „Necizolož,“ řekl také: „Nezabíjej.“ Pokud tedy necizoložíš, ale zabíjíš, přestupuješ Zákon.

Boží soud definitivně a neodvolatelně rozhodne o věčném osudu lidí. Buď na něm budou ospravedlněni vírou v Ježíše Krista a získají život věčný, nebo bez přímluvce  budou odsouzeni k věčné záhubě.

VICE-ZNAMENÍČASU REALITA FAKTA


Nepřihlášený uživatel

#30

2015-11-22 18:09

Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!

Dostávám mnoho dotazů do redakce AE News, proč si myslím, že papež je kandidátem NWO a proč Vatikán je centrem antikrista a také centrem demolice křesťanství v Evropě. Podle ovoce poznáte je, říká se v  Bibli. A kdo se dobře dívá a pozoruje podivné sbližování se Vatikánu s Islámem, tak musí pochopit, že papež již dávno nechrání zájmy křesťanů, ale razí tvrdou agendu NWO s cílem demografického překreslení mapy Evropy islámem. Nyní se ukazuje, že nemusíme pro dříví chodit do lesa, protože nám křičí přímo před vlastním prahem.

Vláda ČR totiž tento pátek, ve světle teroristických útoků z Bartolomějské noci v Paříži minulý pátek, schválila poskytnutí 200 milionů korun [1], a to se podržte, římsko-katolické církvi skrze její neziskovou dceřinku Charita ČR[2], aby učila tisíce migrantů (které Německo chystá vrátit do ČR, mimochodem) tomu, co je to demokracie, aby jim zajistila byty a rekvalifikace. Kdyby bylo 1. Apríla, tak by si člověk řekl, že je to velmi nepovedený vtip, že by katolíci učili muslimy demokracii, což je dvojnásobný oxymoron. Jak by mohli muslimy učit jinověrci, které muslimové neuznávají jako výkladové autority, a už vůbec ne o demokracii, o které ani samotná římsko-katolická církev toho moc neví, viz. její skandální a nechutné církevní restituce na vrub českých daňových lopotníků, které prosadil právě Vatikán skrze svojí lobbistickou kliku v ČR známou pod krycím názvem „Česká biskupská konference“.

VICE-Vláda schválila 200 milionů korun pro římsko-katolickou církev, aby její charita učila v Česku muslimské uprchlíky tomu, co je to demokracie!


Nepřihlášený uživatel

#31

2015-11-23 16:55

Je Bible manuálem globálního prediktora na zotročení národů? Je kniha čistou předpovědí, anebo někdo jen řídí lidstvo podle jejího návodu?

Je bible knihou, která má stranit pouze a jedině jednomu národu? Knihou, která je návodem, jak zotročit ostatní národy? Proč v jejím textu nacházíme jen střípky Ježíšova dětství, ale i dospělosti, než začal kázat? Jaký námět je touto knihou protkán a proč byla vlastně napsána? Souvisí její správné pochopení nějak s tím, co se dnes kolem nás děje? Proč jsou mnozí astrologové přesvědčeni, že je to kniha, která předkládá jen částečné poznání? Toto jsou jen některé otázky, které jsem zaznamenal z diskuzí pod mými články.

V knize Zjevení se píše o současné technologii, podkožních RFID čipech, kterými dnes platíme bezkontaktně. V blízké době bude vhodné mít RFID čip místo na platební kartě rovnou pod kůží na ruce nebo i na čele… pozn. šéfredaktora.

               

VICE-Je Bible manuálem globálního prediktora na zotročení národů? Je kniha čistou předpovědí, anebo někdo jen řídí lidstvo podle jejího návodu?

ANTIADVENTISTA

#32 Re:

2015-12-01 01:16

#14: -  

 TO JE NĚJAKA ADVENTISTICKA SEKTA  CO SE V SOBOTU FLÁKAJ A MY NA NĚ MUSIME DŘÍT !!!!


Nepřihlášený uživatel

#33 RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!!!!

2015-12-01 09:36

(BLÍŽÍ SE MATOUŠ-24 KAPITOLA ISIS A MIGRACE)

Počátky porodních bolestí

1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby. 2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“
3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“
4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé. 6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. 8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.
9Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. 10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět 11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé. 12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn. 14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“

BRZY MĚ ČEKÁ KÁZÁNÍ V KOSTELE OTEVRENI OČI ZASLEPENICH OVECEK FALESNYCH KNEŽÍ A FARNYCH CO VĚŘÍ ŠELMĚ Z VATIKANU TY NARODE MAS TU MOC NAD TEMI CO VAM SLEPJE VLADNOU A NEPLNI TO CO STOJI VE SMLOUVE SE STVORITELEM  nezabijes porusili to budou potrestani trizneni!!!DELEJTE POKANI ALE NEMLUVTE JAK TO DELAJ BOHANE PAK NEJSOU VYSLYSENI BUH MEL V PLANU VYTRZENI LIDU ALE LID NEPLNIL CO MEL JDITE SE VYSPOVIDAT ZA SVE HRICHY OBRAT TE SE K BOHU A J.KRISTU KTERY ZA VAS UMREL A 3 DEN STAL VARUJTE SVE BLIZNE VARUJTE NARODY AT NEPODLEHAJI KLAMU SELMY RUSKO BYLO VEDENO ANDELEM KTERY SI PODAL RUKU SE SELMOU ABY OSVOBODIL LID ALE SELMA TO PORUSILA STALE POSILA DO EVROPY IS UPRCHLIKY ME BYLO UKAZANO TO CO VAM BYLO UTAJENO PRED 3 ROKY VAROVAL SEM RIKAL SEM A JE TO TU 6 LET ZPET RANA DO HLAVY NAVRACENI K ZIVOTU CTITE BIBLI HLAVNE MATOUSE TAM JE VSE O KRISTU A GENESIS O STVORENI SVETU A O SOBOTE VENUJTE CAS BIBLI A POKANI 

Jan 14,1-3 - „Nermuťte se v srdcích. Věříte v Boha, věřte i ve mne. V domě mého Otce je mnoho místa. Kdyby to tak nebylo, řekl bych vám to. Jdu, abych vám připravil místo. Až odejdu a připravím vám místo, zase přijdu a vezmu vás k sobě, abyste i vy byli tam, kde jsem já.

 

Juda 1,14-15 - "Hle, Pán přichází s nesčíslnými tisíci svých svatých,aby soudil všechny lidi a každého usvědčil ze všech jejich bezbožných skutků, které bezbožně páchali, a kvůli všem tvrdým slovům, která ti bezbožní hříšníci proti němu mluvili."

 

Jan 3,16-18 - Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jednorozeného Syna, aby žádný, kdo v něj věří, nezahynul, ale měl věčný život. Bůh neposlal svého Syna na svět, aby svět odsoudil, ale aby svět byl skrze něj spasen. Kdo v něho věří, nebude souzen, ale kdo nevěří, je už odsouzen, protože neuvěřil ve jméno jednorozeného Božího Syna.

1Jan 2,1-6- Moje dítky, toto vám píši, abyste nezhřešili; a jestliže by někdo zhřešil, máme u Otce Zastánce, Ježíše Krista, toho spravedlivého. On je smírčí obětí za naše hříchy, a nejen za naše, ale i za hříchy celého světa. A podle toho víme, že jsme jej poznali, jestliže zachováváme jeho přikázání. Kdo říká: ‚Znám ho,‘ a jeho přikázání nezachovává, je lhář a pravda v něm není. Kdo však zachovává jeho slovo, v tom se skutečně Boží láska stala dokonalou. Podle toho poznáváme, že jsme v něm. Kdo říká, že v něm zůstává, musí sám také žít tak, jak žil on.

 

Matouš 25,31-32 - „Až přijde Syn člověka ve své slávě a s ním všichni andělé, posadí se na trůnu své slávy. Všechny národy budou shromážděny před ním a on je oddělí jedny od druhých, jako pastýř odděluje ovce od kozlů. Ovce postaví po své pravici, ale kozly po levici.

 

Matouš 24,30-31 - Tehdy se na nebi objeví znamení Syna člověka a tehdy budou všechna pokolení země kvílet a spatří Syna člověka přicházet na nebeských oblacích s velikou slávou a mocí. A on pošle své anděly s hlasitou polnicí a ti shromáždí jeho vyvolené ze čtyř světových stran, od jednoho konce nebe až po druhý.

 

Římanům 2,6-11 - On „odplatí každému podle jeho skutků“ – těm, kdo vytrvale konají dobro a hledají slávu, čest a nesmrtelnost, věčným životem; těm, kdo ve svém sobectví odmítají pravdu a řídí se nepravostí, však odplatí zuřivým hněvem. Soužení a úzkost čeká duši každého člověka, který koná zlo, předně Žida, ale i Řeka. Každého, kdo koná dobro, předně Žida, ale i Řeka, pak čeká sláva, čest a pokoj. Bůh totiž nestraní nikomu.

Zjevení 1,17-18 - Když jsem ho spatřil, padl jsem mu k nohám jako mrtvý. Tu na mě položil svou pravici a řekl: „Neboj se. Já jsem Ten první i poslední, ten Živý. Byl jsem mrtvý, a hle, jsem živý na věky věků. Já mám klíče smrti i záhrobí.

1. Korintským 15,3-4 - Předal jsem vám to hlavní, co jsem sám přijal: Kristus zemřel za naše hříchy podle Písem, byl pohřben a třetí den byl vzkříšen podle Písem.

Jan 5,28-29 - Nedivte se tomu; přichází totiž chvíle, kdy všichni, kteří jsou v hrobech, uslyší jeho hlas a vyjdou – ti, kdo konali dobro, budou vzkříšeni k životu, ale ti, kdo konali zlo, budou vzkříšeni k soudu.

1. Tesalonickým 4,13-18 - Nechceme, bratři, abyste nevěděli o našich zesnulých. Nemusíte nad nimi truchlit jako jiní, kteří nemají naději. Ježíš, jak věříme, zemřel a vstal z mrtvých; právě tak věříme, že Bůh přivede s Ježíšem k životu i ty, kdo zesnuli  v něm. Máme pro vás slovo od Pána: My, kdo se dožijeme Pánova příchodu, nepředejdeme ty, kdo zesnuli. Ozve se burcující povel, hlas archanděla a Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe a tehdy jako první vstanou mrtví v Kristu. My živí budeme spolu s nimi uchváceni do oblak vstříc Pánu; potom už budeme s Pánem navždycky. Povzbuzujte se navzájem těmito slovy.

Zjevení Jana 22,12-13 - „Hle, přijdu brzy a má odplata se mnou, abych odplatil každému podle jeho skutků. Já jsem Alfa i Omega, počátek i konec, první i poslední.“

Matouš 16,27 - Syn člověka přijde ve slávě svého Otce se svými anděly a tehdy každému odplatí podle jeho skutků.

Židům 9,24  - Kristus přece nepřišel do svatyně udělané rukama (jež je pouhým zobrazením té pravé), ale do samotného nebe, aby se za nás postavil před Boží tvář.

1. Timoteova 2, 3-4 - Tak je to správné a milé našemu Spasiteli Bohu, který chce, aby všichni lidé byli spaseni a došli k poznání pravdy. Je přece jediný Bůh a jediný prostředník mezi Bohem a lidmi, člověk Kristus Ježíš, který dal sám sebe jako výkupné za všechny lidi.

Jan 1,12 - Ale těm, kteří ho přijali, dal právo být Božími dětmi – všem těm, kdo věří v jeho jméno.

Bůh stvořil vše dokonalé a krásné, ale hřích vše narušil. Ježíš ukončí tuto smutnou etapu dějin a zřídí své věčné království.

Zjevení Jana 21, 1-5 - Potom jsem uviděl nové nebe a novou zemi. Neboť první nebe a první země pominuly a moře již nebylo. Uviděl jsem svaté město, Nový Jeruzalém, jak sestupuje od Boha z nebe, připravený jako nevěsta okrášlená pro svého muže. Uslyšel jsem mocný hlas z trůnu: „Hle, Boží stánek s lidmi: bude bydlet s nimi a oni budou jeho lid; Bůh sám bude s nimi a bude jejich Bohem. On jim setře každou slzu z očí a smrt už nebude, ani nářek ani křik ani bolest už nikdy nebude; neboť minulé věci pominuly.“ Ten, který seděl na trůnu řekl: „Hle, činím všechno nové.“

2. Petrova 3, 13 - Nebesa se tehdy rozplynou ohněm a živly se roztaví žárem, my ale vyhlížíme nové nebe a novou zemi – domov spravedlnosti.

Daniel 2,44-45 - Za dnů těch králů však Bůh nebes nastolí království, které se nikdy nezhroutí, království, které si nepřivlastní žádný lid. To království rozdrtí a ukončí všechna ostatní království, samo pak potrvá navěky.

Daniel 7,13-14 - Hle, přichází s nebeskými oblaky synu člověka podobný. Před Odvěkého předstoupil, před jeho tvář ho přivedli. Byla mu dána vláda, sláva i království, aby jej ctili všichni lidé, národy i jazyky. Jeho vláda je věčná – nikdy neskončí, jeho království se nezhroutí!

Daniel 7, 26-27 - Potom však zasedne soud a zbaví jej moci, aby byl navždy zničen a zahuben. Království, moc i sláva všech království pod nebem pak bude odevzdána svatému lidu Nejvyššího. Jeho království potrvá věčně a všichni vládcové jej budou ctít a poslouchat.“

Jan 14,3 - Jdu, abych vám připravil místo. Až odejdu a připravím vám místo, zase přijdu a vezmu vás k sobě, abyste i vy byli tam, kde jsem já.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#34

2015-12-02 11:11

MODLIM SE ZA VSECKY NARODY V SRDCI STRADAM MODLIDBY EVANGELIUM MATOUŠE SE NAPLNUJE 24 KAPITOLA LID ME NENI LHOSTEJNY TAK JAK VIRA V SRDCI SILA,NEJSEM TEN CO PRED VAMA OCI ZAVIRA,


Nepřihlášený uživatel

#35 RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!!!!

2015-12-08 11:21

BRZY VAS ZACNU PRIPRAVOVAT NA PRICHOD J.KRISTA BRZY BUDU MIT KAZANI V KOSTELE OHLEDNE ŠELMY A MATOUŠE 24 KAPITOLE CIN TE POKANI A NEODVRACEJTE SE OD KRISTA ANI OD BOHA 


Nepřihlášený uživatel

#36

2015-12-09 20:54

Tak tady toho dne Hospodin, ten se tam teda, musím říct, vyskytuje častěji... A přitom hospodyně ani jedna, a nakonec tam neí ani ta hospoda.

Petr Přecechtěl
Autor této petice

#37 Re: Panu autorovi

2015-12-10 17:23

#19: - Panu autorovi 

Tatáž Babylonská věž se staví dnes, lži říkají pravda a zlu dobro, chtějí ve zlém takzvaný "nový světový řád", vyvraždit lidstvo a nad zbytkem panovat. Pomatení jazyků je úplně jiná věc než by to vypadalo na první pohled. Když za vámi někdo přijde s nějakým podvodem, neřeknete mu: "O čem to mluvíš?" nebo "vůbec ti nerozumím?" nebo třeba "ty mluvíš nějakým jiným jazykem? ...  ?  Podívejte se kolem sebe, hlavně ti, co už byli raněni prašivinou (Izaiáš 3) mluví zcela jiným jazykem, jeho slova zní "bla, bla, bla" , člověka nezajímá už ani co říkají, snad jenom o čem lžou a jak moc a koho ta prašivina už postihla, Soud totiž už probíhá a Spravedlnost je tady. Amen

Petr Přecechtěl
Autor této petice

#38 Re: Re:

2015-12-10 17:34

#32: ANTIADVENTISTA - Re:  

 Nebuďte "anti", já taky nejsem adventista, ale mezi nima taky může být skutečný dobrosrdečný člověk, co vám vždycky pomůže a má rád pravdu, co myslíte ? Jinak je to přece šaškárna, stejně to platí o všech sektách a "církvích", brzo je lidi poženou, všechny ty kupčíky s pravdou , nadlidi i čistá hovada, co jim jde jenom o majetky  ...

Petr Přecechtěl
Autor této petice

#39 Re: RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!!!!

2015-12-10 18:07

#35: - RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!!!! 

Podivej proroku, jistěže se nemame odvracet od dělání dobra a dobrosrdečnosti ve Jménu Ježíše Krista. Protože Spravedlnost už je tady, a my musíme utéct do Hor, čisté Pravdy z Bible a projevování Dobra. Znamení šelmy, totiž cejch na čelech a pravých rukách mají už třeba všichni kolaboranti,, kdo je na poli poznání to chápe  a nevrací se do domu, aby si něco vzal, o čem chceš kázat ? Víš jaké jsou ty klíče, co dostal Petr od Ježíše Krista? " Máš mě rád, máš mě rád, máš mě rád? " Žes to hlavní nepochopil?  Pomohls v životě někomu ? Já už vím že "sám" jsem nikomu nepomohl, a nejsem už ani věřící člověk. Vím totiž Kdo je Bůh, Ježíš Kristus je jeho Jméno, mluvil se mnou, a skutečně po nás chce abysme se měli skutečně rádi a projevovali to, za to dostaneme teprve víru a třeba i vědění, že Ježíš Kristus Je, a nikde nic jiného o sobě neexistuje. Jinak litera zabíjí, až Duch oživuje. Tak jim o tom v tom kostele řekni. většina lidí neví ani co to víra je, pletou si to se čtenářským klubem nebo uctíváním sebe navzájem. Amen

zvědavec

#40

2015-12-10 23:22

Dobrý den,

můžu se prosím zeptat, co tedy požadujete? Nějak tomu nerozumím. Vybral jste určité oddíly z Bible, ale co to jako znamená? Nějak jsem tam minula účel nebo nějaký požadavek na vládu...

Děkuji za vysvětlení.


Nepřihlášený uživatel

#41 JE TO TU (((MATOUŠ 24)))

2015-12-11 10:09

VIDEO: Američané volají o pomoc, žádají evropské spojence o vyslání pozemních jednotek do Sýrie a Iráku! [CZ Titulky]

A je to tady! Americké ministerstvo obrany začalo obvolávat 40 spojeneckých zemí po celém světě, aby poskytly větší pomoc v boji proti Islámskému státu. Do Sýrie a Iráku začínají mířit i americké pozemní jednotky, rozehrává se další mohutná pozemní operace. Povolávací rozkazy proto již brzy přijdou i českým vojákům. Zásadní obrat v zahraniční politice USA proběhl v posledních dnech, kdy Pentagon začal proti vůli Baracka Obamy vysílat tisíce vojáků do Iráku a podle všeho se zdá, že Barack Obama ztratil rozhodující slovo u kormidla americké zahraniční politiky.

VICE-VIDEO: Američané volají o pomoc, žádají evropské spojence o vyslání pozemních jednotek do Sýrie a Iráku! [CZ Titulky]

ixwe

#42 jste normalni?

2015-12-11 19:14

co to tu pisete vsichni za sracky? fanatici.. fakt.


Nepřihlášený uživatel

#43 Re:

2015-12-12 08:34

Totální

#11: Julca -  

 


Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Re: RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!

2015-12-12 10:33

#39: Petr Přecechtěl - Re: RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!!!! 

 TI TO REKNU TAKHLE JINI PRIJDOU A BUDOU ODKAZOVAT NA SVOJE SLOVA A BUDOU CHTIT ABY JSTE VERILI JE JIM SLOVUM NEBUDOU ODKAZOVAT NA BIBLU JAKO JA NA BOŽI SLOVO A NEBUDOU CHTIT ABY LID ČETL V BIBLI ONI BUDOU CHTIT ABY JSTE PODLEHALI JE JIM CINUM ABY JSTE ZATRATILI BIBLI A BOŽI SLOVO A VERILI CINY JICH ODRAZOVAT VAS BUDOU JA VAS SE SNAZIM PRIVECT K BOZIMU SLOVU CHAPES K BIBLI PROTO TU PISU VYTRZKY Z BIBLE CO SOU SPOJENE S KONCEM A VECMA NA ZEMI!!!!JA SE SNAZIM PROBUDIT LID A OTEVRIT OCI BOHANUM!!!MAM MALO CASU 


Nepřihlášený uživatel

#45

2015-12-12 20:16


Nepřihlášený uživatel

#46 V BIBLI MATE PRAVDU A VSE CTITE BIBLI A CTETE JI

2015-12-12 20:58

ČAS JE BLIZ NEZ SI MYSLITE-Čas Kristova druhého příchodu


PROTO NAS CHTEJI ZA BOZI SLOVO PSANE ZABIJET ABYCHOM PRESLY NA KORAN KTERY PRAKTIKUJE PADLY ANDEL-Bible je pravdivá


Nepřihlášený uživatel

#47 RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!

2015-12-14 09:25

EU se připravuje v nejbližší době zrušit oběh peněz v hotovosti, platit bude možné pouze platebními kartami. Prohlásil to na svém vystoupení na VŠE v Praze bývalý prezident ČR Václav Klaus.

O možnosti zrušení klasických peněz se uvažovalo už dávno, ještě v 80. letech, komentuje informaci pro Sputnik prezident společnosti odborných konzultací „NEOKON“, ekonom Michail Chazin.

Obyvatelstvu přitom vysvětlují, že bezhotovostní platba je pohodlnější, že existence bankovek a mincí prý umožňuje vyhýbat se placení daní, atd. Ve skutečnosti je všechno daleko složitější. Zrušení peněz v hotovosti umožní státu (Evropské unii) úplnou kontrolu jakékoliv ekonomické činnosti všech subjektů. To znamená, že se vytvoří mechanismus sledování lidí. Analogicky i návrh používat místo peněz v hotovosti speciální čip, který je možné umístit pod kůži, a podle něho sledovat všechny nákupy. To zní hrozně! Myslím, že v rámci současného vědomí, existující ekonomiky, je to prostě neuskutečnitelné. Ale pokusy se budou dělat. Pan Klaus bije na poplach, protože Evropská centrální banka se skutečně připravuje na zrušení hotovostních peněz a k přechodu na platební karty. Proces už je v" cílové rovince", řekl Chazin.

Více: EU CHCE RUSIT EURO V HOTOVOSTI A DAVAT LIDEM ČIPY POD KUŽI

TAK SE PLNI 

KAPITOLA 13 ZJEVENI JANOVO 

16Všem malým i velkým, bohatým i chudým, svobodným i otrokům nechá dát znamení na pravou ruku nebo na čelo, 17takže nikdo nebude moci kupovat ani prodávat, nebude-li mít to znamení – jméno šelmy nebo číslo jejího jména.
18Zde je zapotřebí moudrosti. Kdo tomu rozumí, ať spočte číslo té šelmy, neboť je to číslo člověka. To číslo je 666.

DO TOHO MATOUŠ 24

 

Počátky porodních bolestí

 

1Tehdy Ježíš odešel z chrámu. Cestou k němu přistoupili jeho učedníci, aby mu ukázali chrámové stavby. 2On jim ale řekl: „Vidíte to všechno? Amen, říkám vám, že tu nezůstane kámen na kameni. Všechno bude zbořeno.“
3Když se pak posadil na Olivetské hoře, přistoupili k němu učedníci o samotě. „Řekni nám, kdy to bude?“ ptali se. „Jaké bude znamení tvého příchodu a konce světa?“
4Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. 5Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé. 6Až uslyšíte válečný hluk a zprávy o válkách, hleďte, abyste se nestrachovali. Musí to přijít, ale to ještě nebude konec. 7Národ povstane proti národu a království proti království a na různých místech vypuknou hladomory a zemětřesení. 8To všechno jsou jen počátky porodních bolestí.
9Tehdy vás budou trápit a zabíjet a kvůli mému jménu vás budou nenávidět všechny národy. 10Tehdy mnozí odpadnou a budou se vzájemně zrazovat a nenávidět 11a povstane mnoho falešných proroků a svedou mnohé. 12A protože se rozšíří špatnost, láska mnohých vychladne. 13Kdo však vytrvá až do konce, bude zachráněn. 14Toto evangelium o Království bude kázáno po celém světě na svědectví všem národům. A potom přijde konec.“

BRZY NASTANE DOBA UTEKU A SOUŽENÍ JA VAS VAROVAL

 

Petr Přecechtěl
Autor této petice

#48 Re:

2015-12-14 11:20

#40: zvědavec -  

 Dobrý den, v podstatě "požaduju", aby se každý člověk zeptal sám sebe jako vy, co to vlastně znamená, jak to, že Bible popisuje úplně přesně dnešek, a pochopil, že jsme v čase Soudu, a co se týká kolaborantů ve vládě, aby to podepsali uvnitř sebe a přestali škodit, pokud už nejsou odsouzeni, totiž raněni prašivinou. Spravedlnost totiž už přichází. Přistupujeme tedy k soudu (Izaiáš 46). Kdo to na východě vzbudil vítěze a povolal ho ke službě ?  Amen


Nepřihlášený uživatel

#49 RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!

2015-12-14 12:47

ŘIKA SI MESIAŠ ALE MICHAELA PRIVOLAT NEUMI NECHOD TE TAM KDE SOU TY CO CHODI PO ZEMI PRAVY MESIAS NEBUDE NA ZEMI PRIJDE V NEBESACH-Video - Falešný Mesiáš z Ruska

Co nám říká Bible o takovýchto hnutích, mesiáších ?

Lukáš 17,23-24 - Když vám tehdy řeknou: ‚Je tu,‘ anebo: ‚Je tam,‘ nikam nechoďte a za nikým se nežeňte. Jako když blesk ozáří krajinu od jednoho konce oblohy až po druhý, tak se objeví Syn člověka ve svůj den.

Lukáš 21,8 - „Dávejte pozor, abyste se nenechali svést,“ odpověděl. „Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš!‘ a ‚Přišel čas!‘ Nechoďte za nimi.

Matouš 24,4-5 - Ježíš jim odpověděl: „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: ‚Já jsem Mesiáš‘ a svedou mnohé.

Matouš 24,23-28 - Kdyby vám tehdy někdo řekl: ‚Hle, Mesiáš je tu!‘ anebo: ‚Tady je!‘ nevěřte. Povstanou totiž falešní mesiášové a falešní proroci a budou dělat veliké divy a zázraky, takže by svedli (kdyby to bylo možné) i vyvolené. Hle, řekl jsem vám to předem. Řeknou-li vám: ‚Pohleďte, je na poušti!‘ nevycházejte; anebo: ‚Hle, je na tajném místě,‘ nevěřte.

Jak bude tedy vypadat opravdový příchod Pána Ježíše Krista?

Matouš 24,27 - Příchod Syna člověka nastane jako blesk – rozzáří oblohu od východu až na západ.

Matouš 24,30-31 - Tehdy se na nebi objeví znamení Syna člověka a tehdy budou všechna pokolení země kvílet a spatří Syna člověka přicházet na nebeských oblacích s velikou slávou a mocí. A on pošle své anděly s hlasitou polnicí a ti shromáždí jeho vyvolené ze čtyř světových stran, od jednoho konce nebe až po druhý.

Marek 13,26 - Tehdy spatří Syna člověka, jak přichází v oblacích s velikou mocí a slávou.

Lukáš  17,24 - Jako když blesk ozáří krajinu od jednoho konce oblohy až po druhý, tak se objeví Syn člověka ve svůj den.

1. Tesalonickým 4,16-18 - Ozve se burcující povel, hlas archanděla a Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe a tehdy jako první vstanou mrtví v Kristu. My živí budeme spolu s nimi uchváceni do oblak vstříc Pánu; potom už budeme s Pánem navždycky. Povzbuzujte se navzájem těmito slovy.

Zjevení 1,7 - Hle, přichází s oblaky a spatří ho každé oko, i ti, kdo jej probodli. Všechna pokolení země se pro něj rozpláčí. Ano, amen.

Petr Přecechtěl
Autor této petice

#50 Re: RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!!

2015-12-16 09:16

#49: - RIKEJ ME PROROK VAROVAL SEM FARNE NEBRALI ME SLOVA VAZNE varoval sem lid nebral to durazne!! 

Zkusím znovu v dobrém vysvětlit, že opravdový  příchod Pána Ježíše Krista už  začal. Děje se tak, že přichází jako Slovo Boží, totiž naplňováním posledních čárek a teček v Bibli. Ježíš Kristus je taky viditelně už přítomen ve  Svých lidech na zemi, co se mají navzájem rádi, mají rádi pravdu a pomáhají si v dobrém. Odhaduju to u nás na množství obyčejných Moraváků  nebo Čechů, o náboženských firmách nemluvím, to je většinou to falešné nebe, co má zaniknout, a z těch firem je třeba utíkat, a z Babylonu, kde říkají lži pravda a zlu dobro.

Boží Slovo je Pravda, a pod oblaky textu je ukryta nekonečná Pravda duchovní, vždyť Bůh je Duch  a On Je to Slovo.

Matouš24.17 tedy říká, že v čase Jeho příchodu  bude vše jasné, tedy skutečný význam Slov v Bibli pro rozlišení Pravdy od lži. Nebo jinak, lež na zemi, na "západě", bude naprosto nahá ve srovnání se Slovem, Východem.

Matouš24,30-31   říká prostě, že se budou naplňovat Slova Bible, a Jeho vyvolení budou shromážděni. To shromáždění už probíhá, lidem se Ježíš Kristus zjevuje, pokud On chce, a oni o to vědomě stojí. jenom to asi většina lidí určitě ještě neví, že Bůh je, a to, že jsou dobrosrdeční, mají od Něho. Každý se narodí do tmy.  Klepejte a bude vám otevřeno. Se mnou Ježíš Kristus mluvil a vím, že o sobě ani neexistuju, tak ze mě mluví On.

Marek13:26 tady opět říká, že Slovo se bude přesně naplňovat ke Slávě Ježíše Krista

Lukáš 17,24 ano, toto je opět o naplňování Slova a zjevení skutečné Pravdy

1. Tesalonickým 4,16-18 Kdo je to člověk mrtvý v Kristu? Dělá skutky Kristovy, a ještě to neví, tady na zemi je to jenom zkouška, Realita je Kristus.  Pravda a Dobro, Život o Sobě. Toto má každý člověk jako dar od Boha, pokud si v životě vybírá dobro, třeba i nevědomě, podle "svého svědomí". . No a co znamená být uchvácen do oblak? Jistě se situace bude vyvíjet podle Slov v Bibli. Na zemi zůstanou jenom živí v Kristu. Zdánlivě živí už tady nebudou. S Kristem zůstanou jenom živí lidé, ať už v těle fyzickém nebo v podobném, ale věčném, duchovním. A bude dobře.

Zjevení 1:7 Ano, dochází k naplňování textů Bible, dejte pozor, abyste Pána Ježíše Krista neprobodli, jako ten žoldnéř, přestaťe jednat zle, naučte se jednat dobře. Pravda je člověku jenom půjčena, když bude podle ní jednat, bude mu ponechána, dostal ji do krve, pokud ne, a nikdy nikomu nepomohl, nemá víru ale jenom zdání víry.

 

Amen