Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

#12051 Mohl by George Soros být zatčen za zločiny proti Evropě?

2016-11-29 13:58


Nepřihlášený uživatel

#12052 Po tomto článku přestane používat mikrovlnnou troubu…

2016-11-29 17:27

Po tomto článku přestane používat mikrovlnnou troubu…

Zvýšený výskyt rakoviny žaludku a střev:bylo pozorováno statisticky vyšší procento rakovinových růstů v těchto orgánech, plus všeobecné zhroucení periferní buněčné tkáně a postupná degenerace zažívacích a vylučovacích funkcí.

VICE-Po tomto článku přestane používat mikrovlnnou troubu…

VICE-Mobilné telefóny - mikrovlnného žiarenia

VICE-V mikrovlnnej rúre - Rakovina Pre väčšie pohodlie ?

POZOR POZOR VYSKIT GMO POTRAVIN V TESCU

#12053 POZOR POZOR VYSKYT GMO POTRAVIN V TESCU A V DALŠICH OBCHODECH

2016-11-29 18:33

Všechna rajčata z Maroka mizí z
obchodů. Řetězce nechtějí riskovat porušují zdraví člověka obchod Tesco!!!!!

POZOR POZOR VYSKYT GMO POTRAVIN

V TESCU A V DALŠICH OBCHODECH V ČR A POZOR NA RAJČATA S MAROKA A POTRAVINY VYHRADNĚ ZELENINA!!! S CIZICH ZEMÍ DULEŽITÉ!!!! 

VICE -Medical_Human_Experimentation

VICE-Modifikované potraviny GMO

WikiLeaks press

#12054 AMERICKÁ VLÁDA PLÁNOVALA UBLÍŽIT ZEMÍM, KTERÉ ODMÍTAJÍ GMO

2016-11-29 18:56

WikiLeaks press

#12055 NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy

2016-11-29 19:04

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy

Některé z průsečíky jsou klasifikovány přísně tajné COMINT-gamma a jsou nejvíce přísně tajné dokumenty, někdy zveřejněné organizací médií.

WikiLeaks editor Julian Assange řekl: "Dnes jsme prokázali uzavřená setkání s generální tajemník OSN Ban Ki-moon se nad tím, jak zachránit planetu před klimatické změny byly odposlouchávány o záměru zemí týkajících se ochrany svých největších ropných společností. Již v roce 2010 jsme zjistili, že tehdejší americký ministryně zahraničí Hillary Clinton nařídil své diplomaty ukrást biometrických údajů vedením OSN a další informace. Americká vláda podepsala dohody s OSN, že se nezapojí do takového jednání. bude zajímavé sledovat reakci OSN, protože pokud generální tajemník Organizace spojených národů, jehož komunikace a člověk mít právní nedotknutelnost, může být opakovaně napaden, aniž by důsledkem pak každý je v ohrožení. "

VICE-NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy


Nepřihlášený uživatel

#12056

2016-11-29 20:30

H ZVÁNE NOVINKY Postup armády v Aleppu připravil o domov až 16 000 lidí  zase podle BBC jde vidět odkud bere ty h.... ty novinky hloupé dalši uprchlici co jim nic nehrozi ale dotuje to G.Soros do Evropy

Postup syrských vládních sil proti pozicím povstalců ve východním Aleppu vyhnal od víkendu z domovů až 16 000 lidí. V úterý to oznámil ředitel humanitární pomoci OSN v zemi Stephen O'Brien. Varoval, že uprchlíků bude s tažením proti dalším čtvrtím v nastávajících dnech přibývat.NA LŽI A PROPAGANDU NENI TŘEBA ODKAZ

Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané 

VICE-Jak vidí bombardování Sýrie samotní Syřané si můžete prohlédnout v krátkém dvouminutovém dokumentu britské televize BBC

2016-President Bashar al-Assad visits the Great Mosque of Aleppo


Nepřihlášený uživatel

#12057 Prezident Bašár al-Assad navštíví Citadela Aleppo

2016-11-29 20:36

PROČ VÁM UKAZUJÍ MEDIA POZICE KDE VLADNE IS V ALEPPU A ZAROVEN POD VEDENIM USA A AL-NUSRA PARODIU NA UPRCHLIČKY JAK SMICHU TO JE

Lidé v Aleppo milují prezidenta zde dukaze co vám media neřeknou-Prezident Bašár al-Assad navštíví Citadela Aleppo

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-11-30 10:42



Nepřihlášený uživatel

#12059

2016-11-30 10:52

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Datum2006

KlasifikaceTOP SECRET // // COMINT NOFORN

WikiLeaks Synopse
NSA zpráva o zachycených japonských diplomatických rozhovorů odhaluje podrobnosti o USA a účast EU na japonskou ekonomiku, a závazek EU, aby se zabránilo "pod-tabulky se" společností s USA

(TS // // SI NF) EU, Japonsko Studijní způsobů reakce na amerických taktiku kola jednání z Dohá Talks Původní NSA text:

(TS // // SI NF) EU a Japonsko byli zapojeni již počátkem prosince ve strategických setkání zaměřených na společném manipulaci politika vypořádat se s potenciálními americkými pohybuje v jednání z Dohá. Došlo k přesvědčení, jak v Bruselu a Tokia se podle japonského hlášení, že velká péče musí být přijata, aby se zabránilo podlehne hýbe, jejichž cílem je vynutit ústupky prostřednictvím přehnaných počátečních požadavků. Co se týče USA domácích podpor v oblasti zemědělství, například japonský ministr zemědělství, lesnictví a rybolov v Toshikatsu Matsuoka a EU komisařka pro zemědělství Marianne Fischer-Boelová nedávno uvažoval, zda se má nastartovat jednání tím, že žádá USA pro konkrétní dolar postavě sníženými podpěr , Problémem pro EU, bylo konstatováno, je, zda je či není navrhovaný $ 17 miliard značka je přijatelný místem, protože US podporuje na této úrovni jsou posuzovány být v žádném případě srovnatelné s šíři přístupu na trh, že Brusel kladen na tabulka loni v červenci. Postava 14 miliard $ 15 $ by bylo více v souladu s myšlením EU, Fischer-Boelová je uvedeno. Evropská unie rovněž měla obavy, že Washington může být na cestě k zúčtování s rozvojovými zeměmi přes speciální výrobky. Co se týče citlivých výrobků, Fischer-Boelové zástupce chef de cabinet, Klaus-Dieter Borchardt, narážel na Japonce, že EU může být ochoten jít nižší, než je aktuální oficiální hranicí 8 procent, možná tak nízké, jak 4-5 procent;však, že by bylo těžké pro Japonsko přijmout. Borchardt také pokusil zmírnit japonské obavy, že EU by mohl pokusit znovu uzavřít dvoustranné, pod-stůl dohodu s USA (jak se stalo v Cancúnu v roce 2003) s tím, že v Bruselu se poučila s ohledem na takový zpět -door akcí.
 
Netradiční
japonský vedení
Z-3 / OO / 33343-06, 291712Z
Glosář

TOPI „Target Úřad primární zájem“ je jednotka v rámci NSA za úkol zpracovat získané odposlechy.
Volič Komunikační identifikátor, v tomto případě telefonních čísel, který se používá pro výběr komunikace pro zadržení.
Subscriber_ID Jedná se o identifikátor popisující majitel poskytované telefonní číslo.
Information_Need „Informace Needs“ (IN) jsou požadavky na odběr vytvořen jako součást požadavku procesu národního SIGINT a zpravidla vyrábějí analytiky v širokém formátu (např porozumění francouzské ekonomické záměry) a použity k výrobě reakce na požadavky tvůrců politiky USA. INS zřídka vyprší, takže navzdory tomu, že původní datum vytvoření zahrnuty v identifikátoru (například „2002-388 *“), jsou obnovené a udržovat v průběhu času.
TOPI_Add_Date Datum značkování zápisu s odpovědným Topi.
Přednost prioritou sběr, že čím nižší je číslo, tím vyšší je priorita.
IN_Explainer Toto je krátký a obecně široká popis příslušné IN.


Nepřihlášený uživatel

#12060 Je zde i velmi významná souhra se systémem EET. Špehování občanů

2016-11-30 11:19

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Data o českých občanech budou zpracovávat technologie NSA

Je třeba si uvědomit, že vojáci pochopitelně nemají sami o sobě kapacity na uchovávání a zpracovávání Big Data. Nepřekvapuje nás proto, že v celé věci se bude angažovat Oracle a podle všeho i IBM. Jenže to znamená, že data s největší pravděpodobností opustí Českou republiku a v rámci cloudových analýz a metadatových operací budou data českých občanů rotovat mezi americkými a zahraničními servery. Je zde i velmi významná souhra se systémem EET. Špehování občanů rozvědkou a sběr soukromých dat bez souhlasu soudu je v rozporu s právními principy republiky na ochranu soukromí. Sběr dat by podle novely se měl týkat veškerých uživatelských dat, takže nejenom emailů a SMS zpráv, ale i webových stránek a v neposlední řadě diskusí a diskusních příspěvků. Tato povinnost sběru by přímo vyplývala z novely zákona.


Nepřihlášený uživatel

#12061 Re: Soros a jeho Maidan na Ukrajině.co ČT hovna vám neřeknou a budou tvrdit opak

2016-11-30 12:13

#12046: - Soros a jeho Maidan na Ukrajině.co ČT hovna vám neřeknou a budou tvrdit opak 

 Těším se na den, kdy bude Soros souzen za zločiny protio lidskosti trestem smrti, jak já bych chtěl být jeho katem, ukončit život toho obludného prasete a osvobodit tak svět jednou pro vždy od téhle nelidské zrůdy.


Nepřihlášený uživatel

#12062 Radek Banga bavič a vladni ovce proti vlasti

2016-11-30 12:40

Radek Banga bavič a vladni ovce proti vlasti
šak umělci sou pezpateřní zaprodanci kdybys věděl co je zač hudebni prumysl tak pak ani nekupuješ CD on si řika Vlastenec a přitom špiní ty co tu nechcou Islam uprchliky o všech Čechách řekl před tou k……. v TV že jsme Nackové,Xenofobové atd a přitom jsme Vlastenci já mam kamoše co pracuje v prumyslu hudebnim a řekl mě co vše chcou aby nahraval atd že nesmi nijak ceknou proti systemu nebo že ho zničí!!!!to je ten prumyslem SS iluminatama ovladanej panu Bangu nadavali provokateři najati Vladou ale Banga vubec nema šajn co je skryté!!!
Skutečné pozadí hudebního průmyslu…[CZ Titulky] #2
HUDEBNI PRUMYSSL ZLOČINCI A SEKTY
Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách
Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách tv
Po pískání na Ortel mě posílají do plynu, říká pan Banga
Po pískání na Ortel mě posílají do plynu, říká pan BangaTV


Nepřihlášený uživatel

#12063 pro Radka Banga komu tu nadáváš!!!!!!

2016-11-30 12:48

pro Radka Banga zde dukaz že nejsem Xenofobové,a dalši verbeš jak nás Fašisté ve Vládě nazyvají njn nejdem podle notiček tyranu a vrahu se západu

VICE-Krátké momentky z Prahy dne 28.10.2016, které v televizi neuvidíte

Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách
Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách tv


Nepřihlášený uživatel

#12064 EET-NSA PODVOD NA OBČANY

2016-11-30 17:36

PODVOD NA LIDI A SOUKROMI Před zavedením EET zavírá v Česku přes tisíc hospod

Více než tisíc hospod a restaurací se v Česku rozhodlo zavřít ještě před čtvrtečním zavedením elektronické evidence tržeb (EET). Vyplývá to z informací pivovarů, kterým zákazníci hlásí ukončení odběru piva. Končí především menší a venkovské restaurace. Některé zmiňují jako důvod právě EET, jiné končí kvůli konkurenci, což se dělo i v předchozích letech.NA H..... NETŘEBA ODKAZ 

NSA Cíle světových vůdců na US geopolitické zájmy: Evropská unie

VICE-Z České republiky se má stát totalitní stát, který bude špehovat soukromí svých občanů. Vláda potají pracuje na drakonickém systému masivního sběru dat. Inspiraci hledala u americké NSA!

VICE-Wikileaks NSA info

VICE-Tisková zpráva s NSA 

Data o českých občanech budou zpracovávat technologie NSA

Je třeba si uvědomit, že vojáci pochopitelně nemají sami o sobě kapacity na uchovávání a zpracovávání Big Data. Nepřekvapuje nás proto, že v celé věci se bude angažovat Oracle a podle všeho i IBM. Jenže to znamená, že data s největší pravděpodobností opustí Českou republiku a v rámci cloudových analýz a metadatových operací budou data českých občanů rotovat mezi americkými a zahraničními servery. Je zde i velmi významná souhra se systémem EET. Špehování občanů rozvědkou a sběr soukromých dat bez souhlasu soudu je v rozporu s právními principy republiky na ochranu soukromí. Sběr dat by podle novely se měl týkat veškerých uživatelských dat, takže nejenom emailů a SMS zpráv, ale i webových stránek a v neposlední řadě diskusí a diskusních příspěvků. Tato povinnost sběru by přímo vyplývala z novely zákona.


Nepřihlášený uživatel

#12065 ZASTANCI PREZIDENTA SUPER ale TY CO JEDOU PODLE BRUSELU CO TO DOTUJE FUJ

2016-12-02 09:49

ČT H........ HNUJ A PROPAGANDA MAISTRIEM 

Vězení či peněžitý trest za hanobení prezidenta? Tváří v tvář problému. Živě s M. Jílkovou. Dále připravili: J. Vondráček, K. Dušková, E. Potužníková a R. Kudrnáček

VICE-Vězení či peněžitý trest za hanobení prezidenta? Tváří v tvář problému. Živě s M. Jílkovou. Dále připravili: J. Vondráček, K. Dušková, E. Potužníková a R. Kudrnáček

VICE-ČT potvrdila nespokojenému divákovi, že jsou povinni nám vymývat mozky

VICE-Hysterická kampaň proti Zemanovi pochází z dílny amerického velvyslanectví, na konci má být Babiš pr


Nepřihlášený uživatel

#12066 ČT H...... FURT BUDOU LHAT

2016-12-02 10:16

ČT H...... FURT BUDOU LHAT

V Anthroposu je k vidění světový unikát. Výlitek mozkovny neandrtálce

Jeden ze svých nejvzácnějších předmětů, výlitek mozkovny neandrtálce, výjimečně půjčilo pražské Národní muzeum do Brna. Artefakt přicestoval za přísných bezpečnostních opatření do pavilonu Anthropos. Moravské zemské muzeum ho zájemcům představí od 2. prosince na výstavě Vítejte u neandrtálců.NA H..... A LŽI NETŘEBA ODKAZ 

EVOLUCE JE PODVOD S OPICE K ČLOVĚKU

To nese ohromující podobnost s Gen 1: 1:

"Na počátku stvořil Bůh nebe a zemi."

Gene Bmp3 má sekvenci retrotransposon, který překládá do známého 1K 6:19,

"Copak nevíte, že vaše tělo je chrámem Ducha svatého, který je ve vás, kterého máte od Boha? Nejste sami."[Vi]

VICE-JUNK DNA

VICE-EVOLUCE HUMAN

DUKAZ-3 videá Tisulska princezna Divka v sarkofagu je nejmene 800 milionu let stara


Nepřihlášený uživatel

#12067 Ortel odhalil pokrytectví mainstreamu

2016-12-02 10:41

Mainstream tvrdě zakročil proti bloggerům, kteří si dovolili vyjádřit podporu skupině Ortel. Proč moderátorka CNN vyzývá Američany k nošení hidžábu? Smrt mainstreamu v přímém přenosu!

Ortel odhalil pokrytectví mainstreamu

Určitě jste mnozí z vás sledovali udělování cen hudebních Slavíků minulý víkend. Pokleslá estráda, která by jinak nestála za pozornost, přinesla i zajímavý moment, kdy stříbrné místo si odnesla kapela Ortel. Ta skládá a hraje písničky s národními a vlasteneckými motivy. Jenže dnes, když řeknete slovo vlastenec, nebo když zazpíváte píseň s národními motivy, začne v globalistických českých médiích řev. A nejen tam. Jako první se ozval jistý Radek Banga, nechvalně známá cikánská postavička, která má texty vlastních písní na tak odporné úrovni, že je tady nebudu ani publikovat. Parlamentní listy na to žaludek měly, na ukázky textů pana Bangy se můžete vyzvracet zde. Porovnejte texty Ortelu a pana Bangy. A takovýto člověk začal na předávání Slavíků pískat na protest proti tomu, že Ortel dostal cenu.

VICE-Mainstream tvrdě zakročil proti bloggerům, kteří si dovolili vyjádřit podporu skupině Ortel. Proč moderátorka CNN vyzývá Američany k nošení hidžábu? Smrt mainstreamu v přímém přenosu!

Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách
VICE-Tomáš Ortel vs. Radek Banga ve Zprávách tv

 


Nepřihlášený uživatel

#12068 Manažer americké firmy vyhazuje dělníky z práce Když to slyšel Trump, začaly se dít věci!

2016-12-02 10:49

VIDEO: Manažer americké firmy vyhazuje dělníky z práce a drze jim říká, že jejich továrna se stěhuje do Mexika. Když to slyšel Trump, začaly se dít věci! [CZ Titulky]

Donald Trump zase šokoval americkou veřejnost. A to v tom nejlepším slova smyslu. Začátkem tohoto roku došlo v americké továrně Carrier AC na výrobu klimatizačních jednotek ke scéně, kterou přináší výše uvedené video s titulky. Drzý manažer v kravatě právě dělníkům přišel oznámit, že jejich pracovní místa a celá fabrika se stěhuje do Monterrey v Mexiku. V té době to nebylo nic zvláštního. Hillary Clinton si chválila, že Mexičané jsou pracovití a slíbila otevřít hranice ještě více.

Mexická vláda vytvořila v Monterrey tzv. „zlatou zónu“. Zahraniční firmy, které tam přijdou, nemusí po dobu 10 let platit žádné daně. Za posledních několik let zmizelo do Mexika tolik továren z USA, že se nelze ani trochu divit, že Donald Trump roztrhal ve volbách Hillary Clinton v jejích vlastních státech, protože globalizace lidem v průmyslových státech USA vzala úplně všechno. Pokud zhlédnete celé video, pochopíte, v jaké otřesné situaci globalizačního útlaku je americký dělník. Je to memento, které se brzy začne odehrávat i v ČR, protože český dělník je už také příliš drahý. O odchodu uvažuje Mittal, mluví se odchodu Foxconnu a dalších firem.

VICE-VIDEO: Manažer americké firmy vyhazuje dělníky z práce a drze jim říká, že jejich továrna se stěhuje do Mexika. Když to slyšel Trump, začaly se dít věci! [CZ Titulky]


Nepřihlášený uživatel

#12069 Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

2016-12-02 12:46

Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

1.12.2016
Dnes, dne 1. prosince publikoval Wikileaks dokumenty o 90CZ, které poskytují informace o činnosti prvního vyšetřovacího výboru Spolkového sněmu činností dozoru německé tajné služby BND a jeho spolupráce s americkou NSA a jeho soukromý-ekonomických dodavatelů. Tyto dokumenty jsou z různých federálních agentur, a to nejen BND a Federálního úřadu pro ochranu ústavy, a šel do vyšetřovací komise v minulém roce v souvislosti s žádostí od členů výboru ke službám pro.

V 2,420 soubory a písemné korespondence mezi spolkového kancléře, služeb a členů výboru, jakož i zprávy o pozadí z různých médií jsou zahrnuty kromě informací, které se jeví částečně sloužila jako impuls pro další šetření.

Tělo zahrnuje mimo jiné 125 dokumentů z BND, 33 z BfV a 72 ze Spolkového úřadu pro informační bezpečnost.

Tyto dokumenty ilustrují taktiku zpravodajských služeb v rámci parlamentní vyšetřování a poskytnout vhled do operací samotným výborem. Z dílčích reakcí a klauzule uvádějící, s nimiž se potýkají dotčené pracovní překážky poslanci.

Rovněž dokumenty poskytnout hrubý náčrt spolupráce mezi osvícenského přátelských zpravodajských služeb a popisů služeb k soukromým společnostem outsourcovaných činností, by rozumně navrhnout, jak zpravodajskou činnost.

VICE-Němečtí BND-NSA Poptávka Exponáty

VICE-Wikileaks NSA info

Glosář

TOPI „Target Úřad primární zájem“ je jednotka v rámci NSA za úkol zpracovat získané odposlechy.
Volič Komunikační identifikátor, v tomto případě telefonních čísel, který se používá pro výběr komunikace pro zadržení.
Subscriber_ID Jedná se o identifikátor popisující majitel poskytované telefonní číslo.
Information_Need „Informace Needs“ (IN) jsou požadavky na odběr vytvořen jako součást požadavku procesu národního SIGINT a zpravidla vyrábějí analytiky v širokém formátu (např porozumění francouzské ekonomické záměry) a použity k výrobě reakce na požadavky tvůrců politiky USA. INS zřídka vyprší, takže navzdory tomu, že původní datum vytvoření zahrnuty v identifikátoru (například „2002-388 *“), jsou obnovené a udržovat v průběhu času.
TOPI_Add_Date Datum značkování zápisu s odpovědným Topi.
Přednost prioritou sběr, že čím nižší je číslo, tím vyšší je priorita.
IN_Explainer Toto je krátký a obecně široká popis příslušné IN.


Nepřihlášený uživatel

#12070 U zubaře si připlatíme. Brusel jedná o zákazu obyčejné plomby, která je na pojišťovnu

2016-12-02 15:25

EU UŽ SE NÁM SERE DO ZDRAVOTNICTVÍ FAŠISTÉ 


U zubaře si připlatíme. Brusel jedná o zákazu obyčejné plomby, která je na pojišťovnu


VICE-U zubaře si připlatíme. Brusel jedná o zákazu obyčejné plomby, která je na pojišťovnu


Nepřihlášený uživatel

#12071 Geneticky modifikované potraviny a krmiva v ČR

2016-12-02 16:07

Geneticky modifikované potraviny a krmiva v ČR

 VICE-Geneticky modifikované potraviny a krmiva v ČR

VICE-ČR regiony s GMO kukuřicí,atd

VICE-GMO Povolení


Nepřihlášený uživatel

#12072 Monsanto čili časovaná bomba GMO

2016-12-02 16:30

GOM V ČR

Kečup, plínky, Coca-Cola, sýry, chipsy, sušenky…

…to vše se vyrábí z kukuřice. Pozor tedy na výrobky hlavně z USA či Asie, čtěte pečlivě etikety. Hlavním argumentem pro používání GM plodin byla nižší spotřeba pesticidů. Realita je přesně opačná.

Nejprodávanějším herbicidem na světě je Roundup od Monsanta, který ve větší koncentraci zabije všechno živé kromě GM plodiny a používá se běžně i u normálních rostlin. Obsahuje nebezpečný glyfosát, který ničí střevní bakterie, jež se podílejí na
trávení a imunitě. Glyfosát má podle průzkumu v 18 evropských zemích včetně ČR v moči 6 z 10 lidí.

vyrábí i aspartam, stabilizátory, aditiva a další přísady, proto je důležité jíst co nejvíc čerstvé, lokální a sezonní potraviny. Jen tak máte (téměř) jistotu.

VICE-Monsanto čili časovaná bomba GMO

VICE-WikiLeaks - New chargé d'Affaires Christopher Sandrolini lobboval Vatikánu Biotech Foods

VICE-Geneticky modifikované potraviny


Nepřihlášený uživatel

#12073 Globální válka proti terorismu je výmysl a lež.

2016-12-02 17:00

A americký lid musí podporovat USA opraváři a ženy, kteří odmítají bojovat proti nelegálním válce.

  • Obama je válečný zločinec.

     

  • Ten podporuje teroristy, kteří jsou jeho placení zabijáci.

     

  • Rozsáhle zdokumentována Syrské rebelové byli vyškoleni v použití chemických zbraní a byly použity chemické zbraně proti nevinným civilistům.
     

  • Globální válka proti terorismu je výmysl a lež.
     

  • Válka je nelegální podnik.
     

  • Podle judikatury Norimberk, konečný válečný zločin spočívá v zahájení války.

Obama a jeho evropské protějšky, včetně Davida Camerona a François Hollande jsou zodpovědné za nejvyšší trestný čin:

"Zločin proti míru."

Tato válka je nelegální nezávisle na rozhodnutí Rady bezpečnosti OSN k zasahování do vnitřních záležitostí suverénního státu:

"Všichni členové se vystříhají ve svých mezinárodních vztazích hrozby silou nebo použití síly proti územní celistvosti nebo politické nezávislosti kteréhokoli státu, nebo jakýmkoli jiným způsobem neslučitelným s cíli Spojených národů ...

Nic obsažené v této Chartě povolí spojených národů zasahovat do záležitostí, které jsou v podstatě v domácím jurisdikci jakéhokoli státu nebo musí členům stanoví povinnost předkládat tyto záležitosti vypořádání podle této charty ".

VICE-Co se stalo s "globální války proti terorismu "? - Spojené státy jsou "bojuje za Al-Káidy" v Sýrii

To jsou lži vlády USA. Jsou to manipulace a podvody co vás mají přimět, aby jste se vzdali své svobody, peněz a života a svých dětí k falešným "VICE-války proti teroru ".

LEŽ NOVINKY Až 5000 migrantů může do konce roku zemřít

#12074 LEŽ NOVINKY Až 5000 migrantů může do konce roku zemřít při plavbě do Evropy, tvrdí OSN

2016-12-02 18:25

LŽI NOVINKY PŘECE TO PLATÍ G.SOROS O NĚ JE DOBŘE POSTARANÉ

Až 5000 migrantů může do konce roku zemřít při plavbě do Evropy, tvrdí OSN

Až pět tisíc migrantů by podle vysokého komisaře OSN pro uprchlíky mohlo do konce letošního roku přijít o život během plavby do Evropy. Filippo Grandi to řekl v pátek v Římě během fóra, které bylo věnované takzvanému středomořskému dialogu, píše agentura ANSA.NA LŽI NETŘEBA ODKAZ H.....

FAKTA

DUKAZE ZDE-HECK UNIK G.SOROS EVROPA MIGRATION+UKRAJINA ROZVRAT

Unikly soubory z miliardář globalist George Soros ' Open Society Foundations (OSF) před dvěma dny odhalily několikpřekvapivých machinace kolem organizace - včetně systémů zjevného manipulovat média ovlivňují mezinárodní imigrační politiku a hotovosti určené pro iniciativ v oblasti sociální spravedlnosti.Soros byl dříve vyloučen pro tahání politických řetězců na Ukrajině , ale jako jedna poznámka odhalený v masivních DCLeaks mezipaměti je patrné, že globalistická rovněž usilovat o přímou manipulaci západních médií sladit s tímto politické agendy.S názvem " Ukrajina Media Projekt ," autoři Memorandum má přiznat, že"To není správné nezávislé žurnalistiky a my se mohou poškodit naši důvěryhodnost s novináři," ale že "novináři mohou vznikat příběhy, které nemají význam pro vyprávění se snažíme informovat nebo příběhy, které jsou kontraproduktivní (prosazování příběhy fašismu, atd.) "VICE-Soros Hack vystavuje - Plot Za uprchlickou krizí jeho Media Control, v hotovosti za "sociální spravedlnost "

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce


Nepřihlášený uživatel

#12075

2016-12-02 20:09

ZASE H..... STÁTNÍ TEROR NA CO SI HRAJI SS

Ozbrojený muž drží v Paříži rukojmí

Ozbrojený muž drží v jedné z pařížských cestovních kanceláří sedm rukojmích. S odkazem na policejní zdroje o tom informovala agentura AFP. Policie zatím nepředpokládá, že jde o terorismus.NA H.... NETŘEBA ODKAZ

FAKTA

VICE-Teroristický podvrh vo Francúzsku

VICE-Gladio B, Paříž Terror a ISIS Fakery připustil - obhájila

Francie pomáhala trénovat Al-Káidu-spojené povstalce spolu s americkými a britskými silami v Jordánsku , je dlouholetý loutkový stát CIA .  

Zbraně a písek piráti jsou ve stabilním zdrojem pro západní zpravodajské služby potřebují rozptýlení nebo toužit rozjet na teror / bezpečnostní divadlo.

Francie byla také zapojen do neúspěšného března 2014 tureckého pokusu o falešné vlajky zaměřené na kterou se vinu opět Sýrii a Asada, a potažmo i další zasahovala do Ruska. "