Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11046 Bilderberg 2014 Actually Talks Nukes, Euro Nationalism and… Barack Obama

2016-09-11 10:05

Bilderberg 2014 Actually Talks Nukes, Euro Nationalism and… Barack  Obama

Říká, že získat skutečný program pro letošní setkání v Kodani. Zasvěcenou unikly seznam mluví body pro probíhající Bilderberg 2014 konference (v hotelu Marriott Copenhagen) do investigativního novináře minulý týden, řekl. Tento seznam má devět položek, z nichž sedm se sdíleným:

  1. Jaderná diplomacie a dohoda s Íránem v současné době ve výrobě

    Klub již dlouho si pozor na případné spojenectví mezi Ruskem, Čínou a Íránem. Dohoda, která by zvednout západní tlak ze strany Islámské republiky v průběhu svého jaderného programu by mohly ovlivnit tuto možnost. 

  2. Plynová dohoda mezi Ruskem a Čínou

    To přišlo uprostřed vážné politické krizi na Ukrajině, což ohrožuje dodávky ruského zemního plynu do evropských zemí. Moskva diverzifikovala svůj obchod plynu utěsněním dlouhodobou smlouvu s Pekingem.

    Potenciálně, Čína může nahradit EU jako nultý partnera energie obchodu pro Rusko, což je situace, která posiluje pozici Moskvy VICE-na Ukrajině od poddolování Washingtonu úsilí, aby Rusko izolovat a Kyjev se pákového efektu prostřednictvím kontroly tranzitních plynovodů.

  3. Vzestup nacionalistických nálad v Evropě

    Na programu byla vytvořena před posledními volbami do Evropského parlamentu, které vrhají světlo na trendu. Populistické euroskeptické strany získání srdcí Evropanů z Velké Británie do Řecka do Maďarska, které se zabývají ránu do jednoty Unie.

    Celonárodně řízený a rozdělené Evropy by se zdráhají přijmout globalizaci jako samozřejmost. 

  4. Předpisy soukromí na internetu EU

    VICE-Edward Snowden je expozice v rozsahu elektronického sledování ze strany amerického Národního bezpečnostního úřadu a jeho spojenci po celém světě vyvolala velký protest ochranu soukromí hledá lidi.

    Evropští politici nemohou ignorovat výzvy pro ochranu komunikace lidí z snooping, což potenciálně umožňuje sběr dat obtížnější. Alespoň ne hned, jak je uvedeno zdánlivou zmenšení německého vyšetřování údajného dohledem NSA. VICE-Bilderberg 2014 Actually Talks Nukes, Euro Nationalism and… Barack Obama