Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #11039 VATIKAN A JEZUITÉ

2016-09-11 07:57

 

"Samotné slovo tajemství je odporné ve svobodné a otevřené společnosti. Jsme totiž, jak lidi, neodmyslitelně a historicky rozdíl od tajných společností, tajným řízení a tajné přísahy" ...

 

"Za jsme proti po celém světě monolitické a bezohlednou konspiraci, která spoléhá především na tajné prostředky pro rozšiřování sféry svého vlivu - na infiltraci namísto invaze, o podvracení namísto voleb, na zastrašování namísto svobodné volby, na partyzány v noci namísto armád ve dne.

 

Je to systém, který je povolán obrovské lidské a materiální zdroje do budovy těsně k sobě přiléhajícími, vysoce efektivní stroj, který spojuje vojenské, diplomatické, zpravodajské, ekonomické, vědecké a politické operace. Jeho přípravky jsou skryté, nejsou publikovány. Její chyby jsou pohřbeny není hlavní hvězdou.

 

 Jeho odpůrci jsou umlčeni, ne chválil. Žádný výdaj je zpochybňována, žádná fáma je vytištěna, žádná tajemství je odhaleno. "

 

- John F. Kennedy

 

Řeč tajná společnost dne 27. dubna 1961

 

(Zavražděný 22. listopadu 1963).

 

Úvod

VICE-Jezuitský řád je téměř 500 let staré tajné operace, geo-politický, mužské jedinou organizací, strukturován jako tajné vojenské operace:
náročné tajné přísahy a kompletní poslušnost k sobě přímého nadřízeného, ​​který je v konečném důsledku generální představený (často přezdívaný jako Černého papeže , protože se obléká do černé a "stojí ve stínu" bílého papeže).

Dále jen "Tovaryšstvo Ježíšovo" - jak jsou oficiálně známý - byla původně používána Vatikánem zvrátit různé činnosti reformace v Evropě, na které se Vatikán ztratily mnoho ze své náboženské a politické moci.

Absolutní-temporální-vládnoucí síla byla vždy hlavním cílem vatikánského instituce. Jezuitský řád je od roku 1814 v kompletní kontrole - obscénně bohatých - VICE-Vatikán instituce (a jeho katolický duchovní hierarchie) a v současné době také řídí různými dalšími organizacemi společně s VICE-Military Maltézský řád , jako například:

 

  • OSN

  • NATO

  • Evropská komise

  • Council on Foreign Relations

  • Různé centrální banky

  • velké korporace

  • tajné služby

  • četné spolky a kulty , jako je zednářství (dále jen "Bratrstva") a Opus Dei