Vítězslav Lavička musí zůstat trenérem ACS

Věra Bečvářov

2014-12-13 18:52

Nemám ráda přehnané reakce, kde hrají nejdůležitější roli emoce a ne skutečnost. A to přesně se odehrává po prohraném boji Sparty v Bernu. A to jak ze strany fanoušků, novinářů, tak i některých funkcionářů. Přitom stačilo tak málo a emoce se převážily na opačnou stranu. Najednou je vše jinak a o čem se začne mluvit? Vyměňme trenéra. Tak typické pro Čechy. Kdo je u nás lepším trenérem pro Spartu, než Vítězslav Lavička? To je pro mě základní otázka. Nebudu nikoho jmenovat, ale je až na pováženou, jak se stále dokola u klubů mění jen několik trenérů, a ať mi prominou, toho výjimečného jsme stále nenašli. Koučování je dlouhodobý proces mezi trenérem a hráčem, který podněcuje hráčovo myšlení a inspiruje ho k jeho výkonu. Jsem přesvědčena, že se to ve Spartě už dlouho nikomu tak dobře nedařilo. Nechme ho tedy dál pracovat a nenechme se ovládat emocemi!

Karel Ulčák

2014-12-13 21:00

S nápadem souhlasím za předpokladu, že se přejmenuje z Vítězslav na Prohraslav. Za rok Djurgården, za dva Örebrö, za tři Kalmar.. Souhlas, Víťo zůstaň a rozdávej dál radost celému národu.

Nepřihlášený uživatel

2014-12-15 09:57

ja bych teda jako dilci neuspech nenazval to, ze se jiz po nekolikate (a to nejen tuhle sezonu) v dulezitem zapase hralo totalni hovno a ano za to muze i trener, kazdopadne souhlasim, ze ted odvolavat nema smysl, ale jeste vic nema smysl ho pomalu omlouvat za to, ze nezvlada svou roli