MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113626 Re: USA - vrah českého národa!!!

2017-08-26 05:11

#113609: - USA - vrah českého národa!!! 

 A to oni by Rusáci moc chtěli a navíc tam naši vojáci také byli, jen to nebylo samozřejmě medializováno. 


Nepřihlášený uživatel

#113627 Program Myloše na podzim a zimu....

2017-08-26 05:13

Miloš Zeman během pár měsíců makroamnestuje "svatého" Andreje Bureše Babiše z Maconu s celým jeho karuselem, preventivně bandu z Hradu a pak ze "zdravotních důvodů" abdikuje, tedy potáhne do karusele.

To je nejbližší budoucnost nacionální komouše a rusko-čínského trotla Miloše Zemana. 

Stejně jako komunista a ruský trotl Klaus i ruský trotl Miloš Zeman se bude chít vyhnout projednání makroamnestie u Ústavního soudu, proto přečasně "abdikuje ze zdravotních důvodů". V horším případě to ten zločinec bude chtít "doklepat" do konce tohoto volebního období se stejným scénářem, jen by se makroamnestie odehrála 2 měsíce před koncem volebního období, tedy někdy v lednu 2018, ale to bude už probíhat nová volba a pokud by to tedy učinil v tomto období a zároveň kandidoval, projednání u Ústavního soudu by se nevyhnul a nevyhnul by se ani odsouzení. 

Makroamenstovat bude tedy nacionální komouš všechny své zločince ještě do Vánoc, pak se zahájí první kolo volby a následně Zeman ze "zdravotních důvodů" abdikuje, půjde to ve velmi rychém sledu, tedy bude to těšně před první kolem prezidentské volby.

Jisté je, že si takový konec idiot Miloš Zeman opravdu nepředstavoval.  

Může se tedy také stát, že pes - Mynář mu následně shrne koberec, aby byla jistota, že se to opravdu u Ústavního soudu projednávat nebude, tedy ještě před druhým kolem či někdy těsně po něm bude státní funus, aby rusko-čínský trotl a nacionální komouš Zeman vypadal, že "se obětoval pro stát"  a zbytek jeho polodementních voličů měl možnost uronit slzu. 

Prvním milníkem scénáře bude "náhlé" :-) zhoršení zdravotního stavu někdy v listopadu "po náročném podzimním programu" pokud se výše uvedený scénář bude rozjíždět.  To bych řekl se ze současných zpráv už dá velmi dobře číst. 


Nepřihlášený uživatel

#113628 Jaká to náhoda, Zeman je taktéž duševně nemocný......

2017-08-26 05:18

 

 

Trumpův duševní stav vyvolává u některých demokratů znepokojení

Člen výboru pro zpravodajské služby americké Sněmovny reprezentantů Adam Schiff v neděli přiznal, že ho i jeho kolegy stále více znepokojuje duševní stav prezidenta Donalda Trumpa. Stanici CNN tento demokrat sdělil, že další pracovní tlak na prezidenta může situaci dále zhoršit. Na úvahu o prezidentově odvolání na základě jeho duševní nezpůsobilosti vykonávat úřad je podle Schiffa příliš brzy.

......

 Miloš Zeman je nemocný nejen fyzicky, ale především duševně. Každý slušný člověk mu tedy přeje, aby nabyl alespoň zdraví duševního, neb pak by byla naděje, že nazře, jakým zločincem sám je a jakými zločinci se obklopil. 

Nelze si představit duševně zdravého člověka, který by o svém vlastním mlácení zjevně deviantní matkou v sedmdesáti letech prohlašoval, že si na to živě pamatuje, doporučoval takový deviantní způsob zacházení s dětmi do školství a považoval jej za kladnou věc v jeho životě. 

Takový člověk buď skutečně nemocný duševně je, jeho deviantní matka mu duševní nemoc i mlácením přivodila, nebo je zločinec, který si to vše vymýšlí, aby získal pozornost. I v takovém případě se jedná o duševní nemoc v horším případě o odpornou vlastnost, která takového člověka diskvalifikuje z výkonu ústavní pozice. 


Nepřihlášený uživatel

#113629 S ANO StB je to vyložená záhada, jejich voliči je volili proto, že Andrej Bureš Babiš tvrdil......

2017-08-26 05:20

 

 

Sliby versus realita. Rozpočet na požadovaný růst platů nestačí, upozornil Pilný

Návrh státního rozpočtu na rok 2018 za současné situace není schopen pokrýt požadavky na zvyšování platů ve státní správě. Ministerstvo financí přitom díky dobrému vývoji ekonomiky a výběru daní navýšilo příjmy rozpočtu proti květnovému návrhu o deset miliard korun. Novinářům to v úterý řekl ministr financí Ivan Pilný (ANO).

....že se tu rozkrádají dokonce stovky miliard ročně a že jen karusely v pohonných hmotách okrádají stát o desítky miliard ročně. 

Celé čtyři roky vláda tvrdí, že vybírá více daní, ale ve skutečnosti jediný příjem nad rámec růstu HDP jsou dotace z EU, nic jiného, dokonce se dnes spíše potvrzuje, že efektivita výběru daní v době Topolánkovy a Nečasovy vlády byla ve skutečnosti vyšší, neboť současný nárůst výběru daní dokonce ani neodpovídá růstu HDP. 

Ale pořád stále chybí ještě ty stovky rozkradených miliard, které Bureše dostaly do Sněmovny. Kobra neodhalila jediný karusel, ve svém důsledku se nejspíše ani její práce nezaplatila a tedy to spíše vypadá, když neodhalila a rozpočet státu není o stovky miliard ročně vyšší, že tu žádné skutečné karusely v miliardách korun nebyly a jediného skutečného podvodníka dodala ještě analytcká skupina Kalouska.  

Taky to může být tak, že jediným karuselem v této zemi, který krade daně (neplatí daně) v miliardách je Agrofert. 

Pilný ovšem na to, že je stejně starý jako Zeman vypadá skvěle, to se musí nechat, byť to s tou stařeckou demencí a přebujelým egem je u nich obdobné. 


Nepřihlášený uživatel

#113630 Re: Re: Re:

2017-08-26 05:23

#113288: - Re: Re:  

 

 "svatým" dítětem z Maconu je Adrej Bureš Babiš, ten dokázal zázrak 15.12. požádat o dotaci 14 mega a 17.12. je mít na účtě a ještě se tvářit, že vše bylo dokonale prověřeno. :-)

Babiš, Faltýnek a čtenáři pamfletu na Kalouska z prokorupčního fondu z Kalouska učinili morální i odbornou autoritu, to je realita, neboť nejste schopni doložit jedinou věc, která se v pamfletu objevila, proto je to pamflet a ne soupis korupčních kauz a to má Bureš přístup ke všem účtům Kalouska, ke všemu co kdy v politice podepsal a nažvanil a to i v jednáních výborů. Má také všechna jeho daňová přiznání a nic, nula, za roky neprokázal nic, mává pamfletem jak StBácký idiot bolševickou bumáškou. 


Nepřihlášený uživatel

#113631 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-26 05:24

#113226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Věcnými argumenty, že má Zeman podíl na největší hotovostní zlodějině Světa (bylo ukradeno 14 mld.) jsou tyto:

  • Veřejná dehonestace předsedy fondu národního majetku Zemanem právě při zveřejnění, že FNM usiluje o výkup akcií MUS od obcí, které je získaly v kupónové privatizaci aniž by měl v té době jakoukoliv exekutivní moc. 
  • Rozhodnutí vlády ČR z dne 28.7.1999 jím podepsané, kdy on nesl odpovědnost za celou vládu, premiér vždy signuje za vládu a bylo provedeno rok po sestavení vlády. 
  • Jeho nestoudné lhaní o tom, že privatizaci realizovala Tošovského vláda, přitom jí podepsal až rok po sestavení jeho vlády a měl tedy dostatek času získat majoritu zpět libovolným způsobem, nebyli jsem členy EU.

Argumenty, které podporují Zemanův podíl na této zlodějině jsou tyto:

  • Výměna ministra těsně před privatizací (přesně 7 dní) v době parlamentních prázdnin dnes by se populárně řeklo ÚČELOVKA
  • Kriminalizace Ivo Svobody a jeho velmi překvapivě tvrdá reakce a odvolání těsně před podpisem privatizace
  • Jmenování tehdy velmi nezkušeného Metrlíka (38 let, bez zkušeností) do pozice ministra financí
  • Jmenování opravdu šíleného mašinfíry Grosse do pozice ministra vnitra, Grossovi bylo v době jmenování 29 let a neměl žádné formální vzdělání a žádnou zkušenost s vedením obrovského množství lidí.  
  • Masivní zadlužování státu, které nemá v historii země obdoby, nárůst dluhu byl 100 % za čtyři roky a byl dokonce provázen zvýšením nezaměstnanosti až na úroveň 9 %. 
  • Rozsudek nejvyššího správní soudu vol. 59/2013, který naprosto jasně a bez jakéhokoliv podmiňovacího způsobu konstatuje, že je Miloš Zeman lhářem a také přesně konstatuje, která ustanovení Volebního zákona Zeman záměrně porušil. Totéž konstatuje i o jeho týmu. 

 

Ty nepředkládáš pro své tvrzení o tom, že by Kalousek kradl miliardy, argument věcný ani logický žádný.

Dokonce já předkládám argument logický, že Kalousek nekradl a to v podobě snižování nákladů na dluhovou službu, zvyšující se raiting ČR v době vlády Nečase i Topolánka a dokonce relativně větší výběr daní s vyšší efektivitou, než které realizoval Babiš a realizuje Pilný. Příčemž by stačilo jediné veřejné vystoupení Kalouska a vše by bylo jinak, země by mohla ztratit rating, pohl by se kurz a radikálně by se zvýšili náklady na dluhovou službu. 

Ani ty ani Babiš jste za 4 roky nedokázali potvrdit nic z pamfletu, který na Kalouska napsal tzv. "protikorupční" fond (asi Babišův), o kterém dnes není vidu ani slechu.

Babiš žádný argument nikdy nepředložil a to i přesto, že má přístup ke všemu, co kdy Kalousek v politice podepsal, ke všem jeho daňovým přiznáním a ke všemu co kdy řekl ve Sněmovně a to i na výborech, což občané k dispozici nemají a dokonce má přístup i ke všem číslům jeho účtů, kdekoliv v demokratíckém světě a teoreticky i objemu prostředků na nich, pokud využije onu podivnou "daňovou kobru", která vlastně nikdy za čtyři roky neodhalila jediný karusel či velký daňový podvod, což dále zvyšuje nedůvěryhodnost Babiše neboť se mělo projevit, že karusely nebudou okrádat stát ve zvýšení výběru daní ve stovkách miliard ročně, což jak uznáš i ty, se nestalo.

Tedy buď kobra karusely neodhaluje a nebo tu nikdy nebyly v míře validní, problematické pro stát a kterou Babiš doslova vylhal a dostal se díky tomu do Sněmovny. Případně je tu ještě možnost, že je tu jediný velký karusel a tím je Agrofert, vyber si, jak si to vysvětlíš. 

 

 

Tímto ty a především Babiš děláte z Kalouska neotřesitelnou morální i odbornou autoritu a Kalousek tedy prokázal, že je skvělým politikem, neboť vás přinutil, abyste se sami usvědčili ze lhaní. 


Nepřihlášený uživatel

#113632 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-26 05:26

#113226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Privatizace OKD se sktuečně vyvíjela podobně jako Zemanova zlodějina MUS. Tehdy novináři velmi přesně pospali co se děje a cena za privatizaci se několikrát navýšila. 

Tedy i přesto, že i já věc považuji za velmi podivnou a jsem přesvědčen, že byl opakován model Zemanovy zlodějiny MUS, musím říci, že cena v mnohonásobcích privatizace MUS, tedy cca z hlavy tuším 4,2 mld. korun, již jasně neukazuje, že se jedná o přímou zlodějinu a to přesto, že je v privatizaci zahrnuto velké množství bytů, není totiž zřejmé, jaké závazky doly měly a jaká vůbec byla výnosnost dolů. Náklady na hlubinnou těžbu a povrchovou jsou velmi rozdílné.  

U privatizace MUS je 650 mil. za 46 % nezadlužené firmy s jistým odbytem na desítky let, majetkem hmotným v spíše v desítkách miliard a především s hotovosti na účtu v objemu 14 mld. opravdu naprosto jasnou zlodějinou. O tom skutečně není ani těch nejmenších pochybností.

Že není tato zlodějina dosud v ČR potrestána je věc jiná, že za ní nebude trestán Zeman, je bohužel i tvoje zásluha, jeho volbou si z něj udělal osobu beztrestnou. 


Nepřihlášený uživatel

#113633 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-26 05:27

#113207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Nikoliv, vím naprosto přesně:

  • že dluh Ruska byl více jak 100 mld. korun a byl Ruskem uznán
  • vím naprosto přesně, že jej Miloš Zeman kamsi "prodal" a není známo za kolik a není známo komu, snad do bývalého CCCP a kam také jinam. 
  • je jistota z příjmů rozpočtů - to dohledat lze, že výnos z prodeje nebyl 100 mld., tedy stát zaručeně privazací přišel o miliardy a skutečně ztráta dosud nebyla vyčíslena, ale není tak problém pro kteroukoliv vládu učinit a možná lze toto dohledat i ve veřejných zdrojích - z jednotlivých příjmů rozpočtů za jednolivé roky, některých plateb bylo publikováno, že přišly od ČR. 
  • že rozhodnutí vlády o této věci, které Zeman musel podespat je dodnes utajováno
  • vzhledem k tomu, že je známé číslo rozhodnutí vlády, je možné určit přesné datum, kdy jej Zeman podepsal, bylo to těsně před koncem mandátu a je možné, že to bylo dokonce až potom, co bylo známo datum voleb, číslo rozhodnutí vlády jsem dohledal a je v této disku publikováno. 

Tedy jediné, co se přesně neví, jak velká ztráta z této konkrétní zlodějiny Zemana vznikla, jestli je 80 mld. nebo o něco méně. Veřejné zdroje uvádějí rozmezí 70-80 mld. ztráty z této "privatizace", tedy příjem státu mezi 20-30 mld. korun. 

Mimochodem tento způsob prodeje dluhů Rusáky vytvořenými u státní investiční pojišťovny a státní investiční banky (záruční) se ještě do nedávna běžně za socanů provozoval. Česká firma dodala, Rusák nezaplatil, česká firma dostala zaplaceno z důvodu pojištění projektu u státu, banka i pojišťovna cosi vymáhaly, aby to následně dopadlo tak, že za deseti dluh jiným a mnohdy i stejným rusákům odprodala a ztrátu zaplatili občané této země. 

Zeman takový jeden 5 mld. dluh jel řešit se soudruhy Nejedlým, Mynářem a Ovčáčkem za KGBákem Putinem. Rusák nezaplatil za dodané technologie pro tepelné elekrárny za 5 mld. dosud ani korunu natož stokorunu a už to je opravdu drahnou dobu, co tam Zeman předvedl svojí jazykovou znalost, kdy začal jako v ruštině, přešel do angličtiny a zakončil to úderným bavorským "ja". Byla to opravdu velká legrace - abych připomenul - otěplenije (topení :-)) - smokers corner - "ja". 


Nepřihlášený uživatel

#113634 Tak to by měl tatíčkovi vysvětlit, aby velmi rychle dementoval.....

2017-08-26 05:30

 

 

Stropnický: Táta má čistý štít, ale ANO je klam a podvod

Není příjemné soupeřit ve volbách s otcem, který je v čele pražské kandidátky ANO, řekl v rozhovoru pro Právo lídr zelených a pražský zastupitel Matěj Stropnický.

.....že žádost o vydání Babiše a Faltýnka je "ÚČELOVKA", jak se ráčil osobně vyjádřit. 

Měl by tatíček veřejně vystoupit a od Babiše s Faltýnkem se distancovat.

ANO je skutečně klam a podvod a jestli to něco opravdu je, tak ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#113635 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-26 05:31

#113188: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Nikoliv, rozsudek konstatuje naprosto jasně a bez jakéhokoliv obalu, že Miloš Zeman lhal a prorušoval volební zákon, totéž jeho tým. 

Pak skutečně bez toho, aniž by NSS uvedl jak k tomu dospěl, tedy jak to spočítal, NSS tvrdí, že toto porušování zákona neovlnivnilo dostatečný počet voličů, aby mohl vyhrát jeho oponent. Problém je, jak jsem již uvedl, že NSS neučil ani pokus k tomu, aby takový svůj názor obhájil, pouze uvedl "že má za to". 

NSS je jediná autorita a pojistka demokracie, která řeší nedodržování jednoho ze základních zákonů demokracie - tedy zákona podle kterého se získává moc - tedy zákona volebního. Jeho rozsudky jsou vrcholně důležité právě o dodržování volebníh zákona. 


Nepřihlášený uživatel

#113636 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-26 05:32

#113190: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Chybí ti argument - tedy si přečti rozsudek Nejvyšší správního soudu. 

Přečti si usnesení vlády o privatizaci MUS, které proběhlo rok po sestavení oposmluvní zlodějské bandy Zemanem. 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády

Chybí ti argumenty o zlodějiny "privatizace" ruského dluhu v objemu více jak 100 mld. korun, ano mně také chybí, protože Zeman utajil usnesení vlády, kterým tuto zlodějinu realizoval. 


Nepřihlášený uživatel

#113637 Zábavná Babišova rodinka. Babiš svaté dítě z Maconu aneb "Bureš sorry ák - účelovka" :-)

2017-08-26 05:34

 

 

Zatím snad nejlegračnější věc: 15. 12. požádali o dotaci a 17. 12. měli na účtě 14 mega, chce se volat zázrak, svatý Bureš  dítě z Maconu :-) a to tvrdí, že projekt byl naprosto v pořádku. :-)

Rok 2009

Prosinec: Farma Čapí hnízdo žádá 15. prosince o další část z celkem 54milionové dotace a žádost podkládá třemi fakturami od stavební společnosti, uvádí server Neovlivní.cz. Podle vyjádření, zveřejněného týmž serverem, farma očekává, že dotaci obdrží v horizontu dvou měsíců. Žádost je podaná dříve, než Čapí hnízdo proplácí jednu z výše uvedených faktur, což odporuje dotačním pravidlům.

O dva dny později, 17. prosince, posílá dotační úřad Farmě Čapí hnízdo čtrnáctimilionovou dotaci. Informuje o tom příjemce

Rok 2010

Leden: Farma Čapí hnízdo hradí neuhrazenou fakturu. Činí tak zhruba tři dny poté, co dle svých slovzjistila, že před Vánocemidostala na účet dotaci.

 

"Září:Dotační úřad na základě auditu navrhl udělení pokuty 3,8 milionu korun, celá částka včetně penále činila šest milionů. Farma Čapí hnízdo obratem žádá o odpuštění pokuty. V žádosti připouští, že se nacházela v tíživé finanční situaci, když podávala žádost o dotaci."

Oni byli v "tíživé situaci" 13 mil. korun a Babiš se tváří, že tam musel nasypat miliardu, aby se to vůbec dodělalo :-). Zábavná je ta Babišova rodinka, jen co je pravda. 

 "Červen: Pražská vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová připustila, že délka dosavadního řízení možného dotačního podvodu je „jen hraničně akceptovatelná“. Nicméně dohled jejího úřadu neodhalil žádné významné pochybení v prošetřování. Řízení podle ní zdržuje „procesní neochota k součinnosti ze stran některých privátních subjektů“.

A to je přitom Lenka dnes už evidnetní členkou karuselu Agrofert. 


Nepřihlášený uživatel

#113638 Re:

2017-08-26 05:36

#113147: -  

 

V tomto kontextu je dobré zmínit rozdíly mezi totalitami.

Existují totality, které stanovují z pohledu jiných totalitní pravidla, ale patí pro všechny a předevší i pro stát, státní administravu a mnohdy i pro vládnoucí totalitní elitu. Takovým příkladem a Sudská Arabie, které dokonce nikoho nenutí, aby v ní žil, dokonce mu nebrání v odstěhování a dokonce i převodu jeho osobního majetku do zahraničí. Dokonce se navenek taková totalita může jevit jako stát důvěryhodný, dodržují mezinárodní zákony a pravidla, aktivně se účastnící práce v OSN a bez problémů kooperující na udržování či rozvíjení spolupráce mezi státy. 

Existují ovšem také totality, které mají jiná pravidla pro vládnoucí "elitu" (typicky komunistickou dnes komunistickou nacistickou pakáž) - spíše žádná pravidla, tedy nedodržování jakýchkoliv zákonů určitou privilegovanou skupinou, takovým příkladem je např. Rusko, Severní Korea, Bělorusko, Kuba. Mnohdy tyto totality dokonce brání svým občanům v možnosti emigrovat, Kuba, Severní Korea a v omezené míře Rusko i Bělorusko. Rusko např. vetovalo všechny již přijaté rezoluce RB OSN o Sýrii a to i ty, které byly přijaty dávno před vypuknutím násilností a měly jasný potenciál jim předejít. 

Z výše uvedeného je tedy zřejmé, že Saudsá Arábie je z pohledu Všeobecné deklarace lidských práv totalitou, ale zdaleka není totalitou ve smyslu totalit komunistických či nacistických, kdy např. ruská totalita povraždila miliony vlastních občanů a to především z řad své vlastní inteligence a i dnes se v Rusku vraždí političtí oponenti, novináři, byť masovost vřadění již nemá rozměry Stalinistů či Leninovců. 

Toto samozřejmě není obhajoba žádné totality, ale názor, s kým je možné kooperovat a mluvit s ním i možných změnách a s kým to možné není a je nutné jej tedy sankcionovat v různých úrovních sankcí. Dnes např. velmi efektivně znemožnit tamní zločinecké elitě přístup k finančním zdrojům. 


Nepřihlášený uživatel

#113639 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-26 05:37

#113185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

 Miloš Zeman neaktivizoval extrém a extrémismus v ČR? A kdo to tedy udělal? Ruská propaganda v parlamentích listech, které má tak v oblibě a kde prokazatelně načepral celou řadu lží, které vydával za pravdu? 

Chybí ti argument? Ty neznáš rozsudek Nejvyššího správního soudu spisová značka vol. 59/2013 kde Nejvyšší správní soud naprosto jednoznačně konstatuje, že je Miloš Zeman lhářem a porušovatelem volebního zákona a stejně tak jeho volební tým? 

Jaký další argument o zločinnosti Miloše Zemana bys tedy chtěl? Že lhal o tom, kdo procesoval největší hotovostní zlodějinu v dějinách možná celé Evropy, neboť v MUS Miloš Zeman jak velmi dobře víš spolukradl 14 mld. hotovost, která byla určena původně na rekultivace a kterou dnes vlastní švýcarský stát? 

Žádný Zemanův projev není prost lží, prokázal jsem v této diskusi komentářem tří Zemanových projevů. 

Jaké další argumenty bys ještě chtěl o tom, že je Miloš Zeman zločincem a za normálních okolností by dávno seděl v kriminále?

Nikdo nikdy v žádné diskusi neuvedl jediný argument v souladu s Ústavou, proč volil Miloše Zemana a to opravdu nikdo. Zkus to udělat, když chceš věcně diskutovat, budeš zaručeně první a to sktuečně nejen v této diskusi.  

Já uvádím celou řadu argumentů, některé dokonce přímo sděluje Nejvyšší správní soud, proč bylo hanebné Zemana volit a proč to bylo v rozporu s Ústavou, tedy odpovědným jednáním k sobě i  k celku. 

Něco jsi nepochopil? 


Nepřihlášený uživatel

#113640 Huml přece vypadá, že je z ANO StB, není to překlep, že je u socanů?

2017-08-26 05:40

Pod dozorem vyšetřovatele: prvním zvědavcem byl Huml

Možnost přečíst si policejní spis ke kauze Čapí hnízdo, v níž chce policie stíhat šéfa ANO Andreje Babiše a jeho prvního místopředsedu Jaroslava Faltýnka kvůli údajně podvodně získané evropské dotaci, zatím využil jediný člen sněmovního mandátového a imunitního výboru Stanislav Huml (ČSSD).

Zlatuška to je opravdu excelentní blb, lze v klidu prokázat ze steno záznamů ve Sněmovně, z reakcí když poslanec dokládal, jak si na něj Babiš vedl a jej na něj vytáhl na výboru Sněmovny, což doložilo několik poslanců. Idiot Zlatuška si stále vedl "svou" o svatém Babišovi a podvodníkovi poslanci. 


Nepřihlášený uživatel

#113642 Ruští trotlové Zeman a Klaus se skutečně od dítěte z Maconu Andreje Bureše Babiše .....

2017-08-26 06:37

.....neliší vůbec ničím. Němcové zřejmě konečně dospěla a konečně pochopila, že Klaus nebyl nic jiného než ubohý komouš střižený náckem ve službách KGB. To je velmi dobrá zpráva. 

Vláda ODS a ANO nepřipadá v úvahu. Babiš je hrozba, která by mohla spojit i nesourodé strany, říká Němcová

  • Poslankyně a jedna z nejvýraznějších tváří ODS Miroslava Němcová odmítla nabídku bojovat o post hlavy státu.
  • Nyní pomáhá hledat osobnost, která se stane prezidentským kandidátem občanských demokratů a která porazí Miloše Zemana.
  • Zkušená politička v rozhovoru pro redakci také nevyloučila, že se strany po volbách pokusí vytvořit koalici proti hnutí ANO. "Babiš je pro mě nepochopitelně pořád braný částí veřejnosti jako člověk s naprosto čestnými úmysly, jako rytíř na bílém koni, který vymetá Augiášův chlév. A to není vůbec žádná pravda," říká poslankyně.

Nepřihlášený uživatel

#113643 Jako by jim nestačila idiocie Babiše, který se do Sněmovny dostal na blábol......

2017-08-26 06:41

Nové protikorupční zákony by Česku ušetřily 100 miliard, říkají Piráti a rozjeli petici

.....že se tu rozkrádají stovky miliard ročně a přitom nenašel jedinou ukradenou stokorunu ze státního rozpčotu či z nezaplacených dan a to k tomu měl po více jak tři roky celé Ministerstvo financí a celou partičku spolupachatelů - ministrů za ANO StB. 


Nepřihlášený uživatel

#113644 Idiocie této vlády nekonečná, bez rychlé infrastruktury internetu dnes prakticky nejde podnikat.....

2017-08-26 07:17

Konec jednoho snu. Miliardy na rychlý internet propadnou zpět Bruselu

Ví to zjevně všichni, EK. EP, Evropská rada, Rady ministrů, jen tady byl ministrerem obchodu a průmyslu nejspíš dokonce StB (prognosťák) Mládek 


Nepřihlášený uživatel

#113645 Vždyť se také ruští trotlové Zeman s Klausem ničím neliší.....

2017-08-26 09:10

25 let od dohody o rozdělení ČSFR. Máme mimořádně skvělé vztahy, míní Zeman

 


Nepřihlášený uživatel

#113646 Re: Jaká to náhoda, Zeman je taktéž duševně nemocný......

2017-08-26 10:09

#113628: - Jaká to náhoda, Zeman je taktéž duševně nemocný...... 

 Kandidát na presidenta Z.  schvaluje mlácení dětí. Výslovně to doporučuje. 

Zvláštní.  Možná se vracel z debaty na nějaké škole. Výrostci ho měli nejspíš plné zuby. A bránili se. Zuby nehty.


Nepřihlášený uživatel

#113647

2017-08-26 15:48

Přijdeme do Říma, vyhrožuje Islámský stát ve videu papeži Františkovi

Tak to je jistě soudruh papež rád přívítá a olízá jim nohy. 


Nepřihlášený uživatel

#113648

2017-08-26 18:30

No to je neuvěřitelné, Rusko provokuje, cvičí na vlastním území. Spojené státy šíří mír, pořádají manévry tisíce kilometrů od domova, u ruských hranic.

 

Nepřihlášený uživatel

#113649

2017-08-26 20:16

Vysmažená liberální levičácká sluníčková vlastizrádná pakáž, placená ze zahraničí Sorosem a spol., by si měla uvědomit, že jí nikdo nevolí a nikdo jí tu nechce.


Nepřihlášený uživatel

#113650

2017-08-26 22:26

Už jste se konečně semkli, havlohulibrci?