MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113001 Jak vypadá "zemanův" dobrovolník, jako Jindříšek Forejt křížený s Ovčáčkem?

2017-08-17 09:25

Zeman má dostatek podpisů pro obhajobu mandátu. Ve sběru mu pomohli dobrovolníci i Strana práv občanů


Nepřihlášený uživatel

#113002 Co Andrej Bureš Babiš reálně opět na sebe nažvanil.....

2017-08-17 09:26

 

 

Babiš: Já ten projekt dělat nechtěl. Čapí hnízdo je Kubiceho zpráva 2, ale já se jich nebojím

  • projekt "ptačího hnízdečka" dodnes není rentabiní, loni vykázal ztrátu 50 mil. korun, tedy neplní požadavky z dotačního programu, neboť dotace se zásadne neposkytují na ztrátové projekty a jejich rentabilita se hodnotí už při přidělení dotace, tedy je naprosto zřejmé, že jeho děti v žádosti lhaly. 
  • zprostředkovaně sdělil, že jeho děti neumí podnikat - že on to přece dělat nechtěl, ale pak to "musel zachránit". Je to zvláštní, otec podniká se 100 mld. "majetkem" (cca 50 mld. vlastní jmění a cca 50 mld cizího kaputáu) a jak mu to panečku jde a děti nejsou schopny ukočírovat projekt za 100 mil. a musel tam nasypat miliardu? Malé a stední podnikání za miliardu s roční ztrátou 50 mil ? A to považte, že Andrej v "ptačím hnízdečku" platí nájem ze zdaněných za bydlení Agrofertu jak sám tvrdí :-).  Andrej je idiot nebo blázen? 
  • Kontroly získání dotace spočívají v kontrole formální - předložení faktura a kategorizace faktur k těm rozpočovým položkám projektu na které byla dotace přidělena a v kontrole "na místě" kde se zjištujě, jestli skutečně faktury odpovídají realitě. Po proplacení dotace se následně hodnotí ještě ukazatele, které si projekt stanovil - např. počet nově vzniklých pracovních míst a typicky rentabilita projektu. Vzhledem k tomu, že projekt není dokonce dodnes rentabilní, původní vlastníci - tedy ti kdo získali dotaci by jí měli vrátit, neboť v žádosti lhali už o objemu celé dotace, když tam Babiš dle jeho vlastních slov nasypal skoro miliardu. Mimochode 50 mil. je pořád 5 % z miliardy, kdo by nectěl mít plat o 5 procent vyšší, úrok v bance 5 % atd. 50 mil. není málo peněz, je to méně než Babiše stojí ročně provozovat ANO StB, ale je to více než o kolik praví stát ročně na daních z korunových dluhopisů, tam je "slabých" 30 mil. 

Co se dá namítat přímo

  • To, že získávaly dotace pro malé a střední firmy i firmy s anonymními vlastníky neznamená, že byly součástí koncernů s více jak 50 mld. vlastního kapitálu, které Andrej vykazuje. A pokud tomu tak bylo, je to stejně problematické jako "ptačí hnízdečko".  Pokud Babiš ví o nějakých dalších takových projektech, jeho povinnost jako ministra financí dokonce bylo vymáhat již vyplacené dotace na takové projekty - nic takového nikdy neudělal u žádného projektu (natož u toho svého :-), neb by jistě takový projekt s gustem sdělil, tedy je možné, že dokonce podobné podvody z pozice ministra financí kryl. 
  • Není to policie, kdo se pustila do podnikání s Babišem, byla to jeho povedené rodinka, tedy není problém policie, že bohužel musí s velkou pravděpodobností stíhat povedou rodinku Babiše, je to problém Babiše, který je do celé situace dostal. 

Je vlastně otázka, jestli se jedná o úniky ze spisů nebo únik z požadavku policie na vydávní Babiše a Faltýnka ze Sněmovny.

  • Tady je to problematické - skutečně by k žádným únikům nemělo docházet a policie i Sněmovna by měla jednat rychle. Sněmovna je ale jedna velká drbárna, to bych řekl potvrdí každý, kdo kdy mluvil s libovolným poslancem. 
  • Vše co zatím "jako uniklo" ale není nic, co by se nedalo vyvodit ze steno záznamů ve Sněmovně, tedy z toho, co na sebe Babiš sám při své bohorovnosti napráskal. 

 

Co je z rozhovoru v aktualne.cz naprosto zřejmé, že se Babišovi jeho prostor velmi zužuje a jeho nervozita graduje. Každé jeho vyjádření jen potvrzuje to, co o věci sám řekl ve Sněmovně a co bylo čitelné z rozporu tvrzení, že dětem "dal peníze na podnikání", ale ve sktuečnosti děti nedostaly jedinou zdaněnou korunu, ale "Imoba ručila za 100 mil. úvěr", přestože v době žádosti vykazovala stamilionové ztráty a navíc vlastně ručila úplně cizí firmě, která s Agrofertem neměla nic společného, alespň tak to Andrej tvrdí :-).

Dětem z agrofertu "vyčlenil" kus čehosi, co pobralo dotaci 50 mil., aby to následně dotáhl do finále, když do "malého a středního" podnikání dětiček a bratra jeho milenky nasypal miliardu :-). Tady se dá obtížně řící, že "všetko bolo podla zákona", "tak to sorry áko". 

Řekl bych, že je to typický projev celého Babišova "podnikání", které je postaveno jen a pouze na vysávání státních a zemědělských (evropských) dotací. Jeho "podnikání" navíc velmi připomíná balkánskou firmu před krachem Agrokor. 


Nepřihlášený uživatel

#113003 Re: Co Andrej Bureš Babiš reálně opět na sebe nažvanil.....

2017-08-17 09:27

#113002: - Co Andrej Bureš Babiš reálně opět na sebe nažvanil..... 

 

Podobnost s Agrofertem více než náhodná...... rusáci si s námi a Chorvaty pohrávají, to se dnes jeví velmi pravděpodobným. Správná cesta je Babiše nevolit a tvrdě překontrolovat vše, co v Agrofertu za pomocí "soudních znalců", kteří mu nepřetržitě virtuálně navyšájí hodnotu karuselu, provádí. 

Chorvatsku hrozí předčasné volby. Vládu potápějí potíže soukromé společnosti Agrokor, které hrozí bankrot

  • Chorvatský premiér Andrej Plenković, jenž se ujal moci teprve v polovině loňského října, bojuje o přežití své vlády.
  • Do vnitropolitické krize zemi stáhly potíže tamní největší soukromé společnosti Agrokor, které hrozí bankrot.
  • V jejím vedení působil i ministr financí Zdravko Marić. Opozice ho viní, že si byl vážných potíží v Agrokoru vědom, ale záměrně je zatajoval. Ten to ale odmítl. Opozice se ho bez úspěchu pokusila odvolat.

Nepřihlášený uživatel

#113004 Re: Co Andrej Bureš Babiš reálně opět na sebe nažvanil.....

2017-08-17 09:29

#113002: - Co Andrej Bureš Babiš reálně opět na sebe nažvanil..... 

 

 Je velmi zvláštní, že Pilný v pozici ministra financí a taktéž z pozice člena ANO StB dosud nevyzval Janečka (ředitele finanční správy), aby provedl kontrolu v hospodaření "ptačího hnízdečka" a ověřil např. jestli Andrej skutečně platí tržní nájemné v hnízdečku ze zdaněných, jak tvrdil :-).  

Jak podivně to vypadá v kontextu s kauzou na školství, kde ministryně okamžitě nařídila nejen veškeré kontroly, ale také okamžitě pozastavila toky dotací do doby, než bude věc vyšetřena policií. Pilný je v Babišově StBáckém "podnikání" dnes až po uši a smrdí mu to určitě již pekelně. Pilný v pozicí poslance má samozřejmě přístup k dokumentu, který žádá vydávní Babiše a Faltýnka k trestnímu postihu i to je potřeba připomenout. 

Pilný se vystavuje trestnímu postihu, neboť kryje velmi pravděpodobnu závažnou trestnou činnost. Dosud dokonce nevyzval ani k vrácení dotace.  Pilný zjevně vůbec netuší, jaké jsou jeho povinnosti v pozici vrcholného správce EU dotací v ČR.

Je také zvláštní, že jeho předchůdce hovoří o tom, že takové dotace byly vyplaceny i jiným (asi tedy podobným) anonymním vlastníkům, kteří byli zároveň také vlastníky velkých firem a pobrali dotaci neoprávněně a Pilný dosud nezahájil ani s jediným z nich žádné šetření o vrácení dotace.

Pilný si na důchod zadělal jeho ambicí být ministrem financí opravdu ošklivě na velmi nepěkný trestní postih. 


Nepřihlášený uživatel

#113005 Skutečně vypadá skvěle, skoro jako o roky starší a taky "hlava" Pilný z ANO StB..... :-)

2017-08-17 09:31

 

 

Zeman zhubl a těší se dobrému zdraví, oznámil Hrad

Zdravotní stav prezidenta Miloše Zemana byl před měsícem velmi dobrý. S odkazem na Martina Holcáta, který je šéfem Zemanova lékařského kolegia, to ve čtvrtek oznámil mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Holcát, to je ten "lékař", co tvrdil, že má Zeman cévy jako nemluvně? 


Nepřihlášený uživatel

#113006 Dnes se budou miliony s korunovými dluhopisy Jančurovi "hodit" :-/.

2017-08-17 09:32

 

....tedy tuto "válku" z velké části zaplatí stát - občané, neboť Jančura korunové dluhopisy nedaní podobně jako Andrej Bureš Babiš, tedy v desítkách milionů ročně. 

Válka mezi zelenými a žlutými autobusy začíná. RegioJet snižuje ceny na úroveň FlixBusu

Německý dopravce FlixBus ve čtvrtek zahájil provoz na českých vnitrostátních linkách. Jeho největší konkurent RegioJet Radima Jančury oznámil, že na konkurujících si linkách v reakci snižuje ceny na stejnou úroveň. Stejně jako FlixBus chce jezdit mezi Prahou a Brnem za 149 korun. Týká se to však jen dobíjecích, takzvaných kreditových jízdenek.


Nepřihlášený uživatel

#113007 V ČR je prezidentem rasista, xenofog a nacionální komunista a když pořádá na Hradě bál....

2017-08-17 09:33

 

 

....má "narváno", byť je dobré říci, že je to tam vždy jeden "pozitivní" deviant vedle druhého, kdy ANO StB a Zemeanovci podle vzoru Hitlerovci hrají "první housle". 

Podceňování rasismu dostává Trumpa do izolace. Každý od něho uteče, bojí se prezidentův poradce

  • Kvůli podceňování nebezpečí rasismu a neonacismu v USA se prezident Donald Trump dostává do izolace.
  • Kritizují ho vůdčí představitelé republikánské strany, z řad jeho poradců odcházejí význační manažeři.
  • Už v loňské prezidentské kampani Trumpa varovali, že shovívavost k rasismu je červenou čarou, kterou nesmí překročit.

Nepřihlášený uživatel

#113008 "Nakopnutý palec" je efemismus pro dnu, jak potvrdí každý lékař :-) u lidí nad šedesát let....

2017-08-17 09:40

Zeman upravil stravu a zhubl. Jeho zdravotní stav je dobrý, tvrdí Hrad. Léčil si jen nakopnutý palec

....Zeman se přežral vepřového, divočáka a jatýrek a jako obvykle se k tomu ožral jako prase. 


Nepřihlášený uživatel

#113009 Je skutečně poněkud nevkusné, když se veřejně známá osoba ukazuje dnes v "ptačím hnízdečku".....

2017-08-17 09:50

.....to je realita. Odhad Jaromíra Jágra je v této věci opravdu velmi špatný, řekl bych. 

Božský Jarda mě jako člověk zklamal, pustil se König do Jágra kvůli Čapímu hnízdu

Budoucnost může jistě přinést, že Babiš bude čistý jako lilium, ale nejeví se to pravděpodobné.

Janeček z "protikorupčního" Babišova fondu vyplodil pamflet o desítkách stran na Kalouska.

Babiš přesto, že má přístup ke všem daňovým přiznáním, které kdy Kaousek podal, má přístup ke všemu, co kdy Kalousek na ministerstvech podepsal (na financích i obraně), má přístup ke všem schůzkám a zápisům ze schůzek, které Kalousek na ministerstvech uskutečnil, má přístup ke všem steno záznamům Sněmovny i zápisům výborů (to občané nemají) a přitom nebyl schopen za čtyři roky potvrdit jedinou věc z onoho pamfletu.

Tímto Andrej Babiš udělal z Kalouska neotřesitelnou morální autoritu a je velmi pravděpodobné, že se tedy tato dnes nepochybná morální autorita bude bránit proti jeho výrokům, že je "zloděj miliard", byť tato obrana přijde pro Babiše jistě v ten nejnevhodnější okamžik, je jisté, že přijde. Je to politicky naprosto správné. 

Babiš se dnes jeví tak, že by neměl mít vliv na žádnou část veřejného prostoru. Je nedůvěryhodný, podobně jako je nedůvěryhodné jeho "podnikání". 

 


Nepřihlášený uživatel

#113011 Re: Re: Re:

2017-08-17 10:18

#112990: Vlastenec - Re: Re:  

 

No fuj, tak to samozřejmě ani náhodou, to tak leda Jindříšek Forejt a ty :-), od toho si vás Miloš na Hradě drží.  

Vlastenec

#112990 Re: Re:

2017-08-17 08:50

#112979: - Re:  

 Pana prezidenta Zemana a pana Ovčáčka si ty čůráku do huby brát nebudeš!!!


Nepřihlášený uživatel

#113012 Re: Re: Dobrá rada!

2017-08-17 11:50

#112989: - Re: Dobrá rada! 

 Telička je hlavně vlastizrádný zmrd, který hlasoval v europarlamentu proti ČR, tedy pro kvóty na čmoudy. Šibenice mu bude slušet.


Nepřihlášený uživatel

#113013 Re: Re: Re: Re:

2017-08-17 12:03

#113011: - Re: Re: Re:  

 Ty jsi ten, co si bere do huby čuráka Jakuba Jandu?


Nepřihlášený uživatel

#113014

2017-08-17 12:22

Jaktože není k dispozici žádný seznam bývalých členů KSČ? Protože by v něm musel být i Havel?


Nepřihlášený uživatel

#113015 Re: Jaktože Kalousek ještě nesedí???

2017-08-17 12:46

#113009: - Jaktože Kalousek ještě nesedí???

 Kalousek je nepochybně prolhané zlodějské prase a jako takové může být morální autoriou jen dalším prolhaným zlodějským prasatům.

http://www.nfpk.cz/kalousek

Evropan

#113016 Re: Morální úroveň pana Havla štve všechny vlezdoprdelky, zemanovce i babišovce

2017-08-17 12:51

#113014: -  

Komunisty vždycky štvalo, že pana Havla nezlomili a nedostali ho do KSČ ani ho nezískali jako spolupracovníka StB. Netušil jsem ale, že to vás, retrokomouše, bude štvát ještě čtvrtstoletí po vyhnání okupačních vojsk. 


Nepřihlášený uživatel

#113017 Re: Re: Re: Dobrá rada!

2017-08-17 12:53

#113012: - Re: Re: Dobrá rada! 

Pan Telička hlasoval podle většinové vůle svých voličů. Jestli si ho nevolil, proč by se měl řídit tvým názorem? A tys přece do Evropského parlamentu nevolil, protože chceš czexit.


Nepřihlášený uživatel

#113018

2017-08-17 13:01

Stále kráčíme ke světlým zítřkům?


Nepřihlášený uživatel

#113019

2017-08-17 13:04

Ještě. že není prezidentem Schwarzenberg, ten už je jenou nohou v hrobě, ta trostka už jenom spí, huhlá a mumlá. :-) Však už je mu také 80 a navíc je ještě zdegenerovaný. To Miloš Zeman je proti němu Jura! I na konci jeho dalšího funkčního období bude stále mladší, než je ten váš skopčáckej dědek dnes. :-)


Nepřihlášený uživatel

#113020 Re: Re: Je skutečně poněkud nevkusné, když se veřejně známá osoba ukazuje dnes v "ptačím hnízdečku".

2017-08-17 13:11

#113015: - Re: Jaktože Kalousek ještě nesedí??? 

 Přesně z tohoto pamfletu nedokázal Babiš potvrdiť ani pověstné "ň" přestože má přístup ke všem daňovým příznáním Kalouska, kde všemu co podepsal na ministerstvech, co řekl ve Sněmovně.... Nelze Kalouska nachytat u nějakého lhaní o věcech o kterých mluví.

Babiš si odporuje v každém projevu ve Sněmovně - např. prolási, "že dal dětem do podnikání 100 mil." nic takového se reálně nestalo, Imoba ručila za 100 úvěr jeho dětí a to přesto, že vykazovala stovky milionů ztrátu. 

Tedy to vypadá, že Kalousek prostě nelže a Babiš se bohužel (spíše naštěstí) ze lží usvědčuje den co den. 

Čtyři roky se Babiš snaží potvrdit alespoň něco a nepotvrdil vůbec nic, tím z Kalouska udělal neotřesitelnou morální autoritu. 

Tedy jednoznačně sdělil, že to co je v pamfletu napsáno je lež, nelze z toho prokázat vůbec nic a tudíž je to snůška blábolů a lží. Proto také dnes tzv. "protikorupční fond" je také velmi nedůvěryhodný a vlastně také už nic nedělá, nejspíše i proto, že jej Babiš přestal platit. 


Nepřihlášený uživatel

#113021 Re:

2017-08-17 13:14

#113019: -  

 Horolezec do dvou schodů trpící dnou, cukrovkou s prostatou panice a jůra? Nevypadá to, že bys měl mozek v hlavě. 

Postav vedle něj o roky staršího Pilného a pozná se kdo je "jůra", byť jsou na tom s oba se stařeckou demencí obdobně. 


Nepřihlášený uživatel

#113022

2017-08-17 13:35

Americké tanky jsou v důchodu. Nástupce se však teprve vyvíjí

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113023

2017-08-17 13:41

Trump je sice kokot, ale pořád je to zlatej kokot oproti té svini Hitlary.


Nepřihlášený uživatel

#113024 Re:

2017-08-17 13:42

#113022: -  

 Zkus přečíst celý text - zjistíš, že smysl vyvíjet nový tank je jen tehdy, když nový je skutečně nový a předčí dramaticky všechny inovace, který tank usa mimochodem jediný s turbínovým motorem. Potřebu nového tanku USA tedy mají velmi malou, žádná tank dosud stávající inovace původního abrams nepřekonal a ono také brát, musely by přijít radiálně jiné materiály, aby mělo smysl vyvíjet nový tank, tento se dá v klidu dopracovat do dronového použítí a tedy mu nic zatím nechybí. 


Nepřihlášený uživatel

#113025 Re: Re: Vzkaz pro sociopata

2017-08-17 13:44

#112998: Evropan - Re: Vzkaz pro sociopata 

 Kam zařadit pražskou kavárnu, která otevřeně přeje smrt panu prezidentovi? Zřejmě mezi hloupé teroristy.