MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113176 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 18:16

#113175: - Re: Re: Re: Re:  

 Ty vždy vytrhneš věci ze souvislostí, chvilku za komunistického zločince Husáka skutečně byl jistý populační růst, ale roky předtím to bylo děsivé. 

Představa, že politik zajistí úplnou a populačně zdatnou rodinu je hovadina hodná komouše či nácka. Je to na občanech, jakou rodinu chtějí mít, kolik chtějí mít dětí. Obecně platí, že je lidí opravdu neuvěřitelné mnoho, 7,5 mld. je číslo neuvěřitelné a stále stoupá. 

Je tedy otázka, jestli se západní demkracie nechovají odpovědně a občané v nich vemi odpovědně. 

Blábolení o zanedbání "pilíře" z úst nácka jako jsi ty je zábavné. 

Skutečně rusové školením tisíců lidí z Afriky a arabského světa v používání teroru k získávání politické moci vygenerovali odporný stav, to máš naprostou pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#113177 To je přece jasná účelovka, Faltýnkovi hrozí deset let kriminálu a on si prostě odjede na dovolenou.

2017-08-18 18:21

Celou záležitost komplikuje ještě oznámení Jaroslava Faltýnka, který sdělil, že je do 27. srpna na dovolené. Protože v dalších dvou dnech neměli čas někteří členové výboru, dohodli se na jednání právě 30. srpna. 

ANO StB je skutečně legrační partička, jen co je pravda. Na druhu stranu si Faltýnek jeden ještě před zatčením a vazbou porovnat finance do Švýcarska, jak je to u těchto soudruhů obvyklé :-). 


Nepřihlášený uživatel

#113178 Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 18:26

#113173: - Re: Re: Re:  

 Když se presentuješ jako autorita, jež je duševně způsobilá rozhodnout o odvolání prezidenta, tak by jsi mne měl přesvědčit Ty, že má cenu vaši aktivitu brát vážně. Jestliže tu ovšem předvádíš zmatený ideologický guláš o jakýchsi komunistickonacistických teroristech, tak to promiň. Jakákoli aktivita z vaší strany pak vyznívá nedůvěryhodně. Nelze podporovat aktivitu magorů, co míchají libovolně pojmy dohromady jen proto, aby předváděli jakousi svou duchaplnou kreativitu, když je odtržená od skutečnosti. I na těch nejobskurnějších servrech se používá jazyk srozumitelný.

 

 

 

Evropan

#113179 Re: Většina obyvatel ČR si přeje zůstat v EU

2017-08-18 18:31

#113145: -  

ad: Kalousek se dopustil svým výrokem zastrašování občanů, kteří žádají referendum za vystoupení z EU, které jim umožňuje Ústava ČR a Listina základních práv a svobod.

Nevím, proč opakuješ stále dokola okradmůrovské mantry o právu na referendu o výstupu z EU. Vždyť obyvatelé se většinově rozhodli o vstupu do EU a většina národa si i dnes přeje zůstat v EU. Jestli Kalousek něco prohlásil, to nevím. Ale není to vlastizrada. Je to spíš ochrana před zbytečným vyhazováním peněz. Zbytečné referendum je přesně to, o čem sám píšeš - zbytečné ožebračování státu okradmůrovskými hlupáky.


Nepřihlášený uživatel

#113180 Re: Re:

2017-08-18 18:36

#113142: - Re:  

 Přece ty a podobní vítačský kreténi!


Nepřihlášený uživatel

#113181 Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 18:37

#113172: - Re: Re: Re:  

 Frontex co vypomáhá převaděčům platí tedy podle tebe Rusové? Kdyby to tak bylo, lidská práva, nelidská práva, ameroevropské velení by tomu udělalo přítrž dávno, do Evropy by nedojel jediný člun s černochy a dokonce by se nikdo ani nedověděl, že se kdokoli do Evropy vydal. Jenže tohle podle žádných ruských not zjevně neprobíhá.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113182 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 18:40

#113178: - Re: Re: Re: Re:  

 

 Ty to vidíš s ruským trotlem Milošem Zeman a aktivizací vás extrémistů nácků a komoušů jinak? Neváhej a vysvětli např. vaši společnou demonstraci se Zemanovci loni 17.11., to si opravdu rád přečtu. 

Jestli si myslíš, že vyloučené lokality nejsou zrojem extrémismu, tak zkus jeho zdroj vysvětlit ale řekl bych, že máš s vyloučenou lokalitou panelákových králíkáren dostatečnou zkušenost jako extrémista a věřící v to, že Zemanovy lži jsou pravda. 

Čemu nerozumíš? 

Tomu, že je Miloš Zeman ruský trotl, který masivně kativizoval extrém v ČR? 

Nerozumíš tomu, že vyloučené lokality jsou zdrojem sociální problémů v tedy i extrémismu? 

Nerozumíš tomu, že celá řada panelákových králíkáren jsou vyloučené lokality? 

Nerozumíš tomu, že usuzuje, podle tvého způsobu vyjadřování, že jsi vyrostl v panelákové králíkárně? 

Ty nejsi schopen argumentovat, nikoliv já. Tedy problém v tom, že nejsi schopen uznat, že je Zeman zločincem, komunistickým náckem a ruským trotlem není na mé straně. Já jsem argumentů pro toto tvrzení přinesl více než dosta a Miloš Zeman každým svým veřejným projevem všechny mé argumenty dále podporuje. 

Není potřeba přesvědočvat 15 věřících ve zlaté tele svatého Miloše Zemana, kteří tvrdí, že jeho lhaní je pravda. To není možné a je zbytečné s tím trávit čas. Je daleko účelnější na vaší hlouposti ukázat, jakou odpornou pakáží jste či jak strašně hloupý jste v lepším případě. 


Nepřihlášený uživatel

#113183 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 18:44

#113181: - Re: Re: Re: Re:  

 Myslím si, že Rusové organizovali loňskou migrační vlnu na území států z kterých migranté pocházeli. Myslím si to např. proto, že to Rusákům vyhovovalo, myslím si to také proto, že Rusáci tento způsob zločinnosti používají již 100 let. a myslím si to proto, že Rusáci masivně školili teroristy z Afriky a arabského světa a tedy mají kontakty do tamních zločineckých struktur a myslím si to i proto, že KGBákům nedůvěřuji a považuji je za zločince, neboť je KGB objektivně zločinecká organizace a KGBák Putin je nejen z důvodu okupace Krymu objektivně zločinec. 

Myslím si to i proto, že Rusové vedou děsivou dezinformační kampaň na území EU a jsem dokonce přesvědčen, že češtinu používají jako pilotní jazyk pro jejich dezinformační nesmysly zde typicky v Parlamentních listech. Ověřil jsem si, že pouze hlavní evropské jazyky a čeština mají extrémní množství dezinformačních webů, které si navzájem automaticky kopírují ruskou propagandu a vytvářejí dojem pravdivosti ruské propagandy. 


Nepřihlášený uživatel

#113184 Re: Re: Re:

2017-08-18 18:47

#113180: - Re: Re:  

 Ty znáš nějaký můj přispěvek, který by vybízel k násili, schvaloval násili, vybízel k totalitním převratům či je snad i jen schvaloval? 

Pokud nikoliv, tak se ty nebetyčný debile omluv a nebo přesně uveď takový příspěvek. 


Nepřihlášený uživatel

#113185 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 19:09

#113182: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tvůj příspěvek vypovídá zřetelně maximálně to, že jsi člověk naprosto nezpůsobilý diskutovat na jakékoli vážné téma. Protože jsi zevně debil a tvé bláboly (rozhodně tedy  ta snůška žvástů na něž reaguji nyní) nikdy nebyly žádnými argumenty. Nic z toho co jsi teď napsal neodpovídá žádné realitě. A to vlastně absolutně nic. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113186 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 19:20

#113185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Miloš Zeman neaktivizoval extrém a extrémismus v ČR? A kdo to tedy udělal? Ruská propaganda v parlamentích listech, které má tak v oblibě a kde prokazatelně načepral celou řadu lží, které vydával za pravdu? 

Chybí ti argument? Ty neznáš rozsudek Nejvyššího správního soudu spisová značka vol. 59/2013 kde Nejvyšší správní soud naprosto jednoznačně konstatuje, že je Miloš Zeman lhářem a porušovatelem volebního zákona a stejně tak jeho volební tým? 

Jaký další argument o zločinnosti Miloše Zemana bys tedy chtěl? Že lhal o tom, kdo procesoval největší hotovostní zlodějinu v dějinách možná celé Evropy, neboť v MUS Miloš Zeman jak velmi dobře víš spolukradl 14 mld. hotovost, která byla určena původně na rekultivace a kterou dnes vlastní švýcarský stát? 

Žádný Zemanův projev není prost lží, prokázal jsem v této diskusi komentářem tří Zemanových projevů. 

Jaké další argumenty bys ještě chtěl o tom, že je Miloš Zeman zločincem a za normálních okolností by dávno seděl v kriminále?

Nikdo nikdy v žádné diskusi neuvedl jediný argument v souladu s Ústavou, proč volil Miloše Zemana a to opravdu nikdo. Zkus to udělat, když chceš věcně diskutovat, budeš zaručeně první a to sktuečně nejen v této diskusi.  

Já uvádím celou řadu argumentů, některé dokonce přímo sděluje Nejvyšší správní soud, proč bylo hanebné Zemana volit a proč to bylo v rozporu s Ústavou, tedy odpovědným jednáním k sobě i  k celku. 

Něco jsi nepochopil? 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113187

2017-08-18 19:33

††  RIH VAŠEK VEŠKRNA  ††


Nepřihlášený uživatel

#113188 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 20:27

#113186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na rozsudku nss není důležitý nějaký jeho z kontextu vytržený fragment, jímž zde manipuluješ ale výsledek šetření nss. A ten vyznívá tak že Miloš Zeman je prezidentem po právu: 

Z celkového počtu stížností jich 64 skončilo odmítnutím, zejména proto, že pisatelé nedodrželi zákonnou lhůtu pro zpochybnění výsledku voleb. Další skupinu návrhů soudci vyřešili pouze prostřednictvím korespondence, protože nesplňovaly různá formální kritéria nebo vůbec nebylo jasné, čeho se stěžovatelé domáhají. Věcně volební senát přezkoumal 24 podnětů. Přestože v některých případech zjistil nezákonnosti, volby nezrušil. Zjištěné problémy totiž podle soudu nemohly ovlivnit celkový výsledek. Zeman ve druhém kole porazil Karla Schwarzenberga rozdílem téměř 500.000 hlasů. 

Řada návrhů se týkala kampaně, v níž Zeman podle stěžovatelů uplatňoval nepravdivé, případně xenofobní a nacionalistické argumenty. Volební senát uznal, že některá Zemanova tvrzení se lidem mohla jevit jako nekorektní, demagogická či dokonce lživá. Nešlo však prý o tak závažné zásahy, aby si vynutily zrušení voleb. Podle NSS je v podmínkách demokracie obvyklé, že kandidáti a jejich stoupenci využívají pozitivní i negativní kampaň, v níž mají své místo i emocionální a vyostřené argumenty. Zneplatnění voleb připadá podle soudců v úvahu jen ve výjimečných případech, kdy jedna intenzivní protizákonnost, případně řada protizákonností slabších, mohla změnit celkový výsledek. 

Soud se z podnětu některých stížností zabýval také sporným inzerátem v deníku Blesk, kde se objevily ostré útoky na Schwarzenb Volební senát ale připomněl, že se nijak neprokázalo spojení zadavatele inzerátu se Zemanovým týmem.erga. Jako další problematické prvky kampaně soud jmenoval šíření nepravdivých informací o vystěhování Schwarzenbergovy známé ze zámeckého bytu v Čimelicích nebo pokusy spojovat jeho rodinu s fašistickým a nacistickým hnutím. 


"Soud shledal, že se v těchto případech opravdu jednalo o nepravdivá tvrzení i lži. Dospěl tak k závěru, že v průběhu volební kampaně došlo k nezákonnostem schopným ovlivnit volební výsledek, avšak nikoliv tak intenzivním způsobem, který by mohl konečný výsledek změnit," uvedla v pondělí mluvčí soudu Sylva Dostálová. Okolnostmi registrace jednotlivých kandidátů, předvolebním postupem ministerstva vnitra ani prováděcím zákonem k přímé volbě se už nyní NSS nechtěl zabývat. Ke všemu se prý vyjádřil už před volbami, když řešil devět stížností nezaregistrovaných kandidátů. 

 


Nepřihlášený uživatel

#113189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 20:31

#113186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Žvásty o MUS jsou neprůkazné, navíc zlodějny Bakaly, Schwarzenberga a Kalouska nedělaly náct miliard nýbrž stovky miliard, podrobnosti najdeš ve výsledcích šetření nadace proti korupci.

 


Nepřihlášený uživatel

#113190 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 20:32

#113186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Neuvádíš žádné věcné argumenty, ale manipulativní bláboly.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 20:37

#113186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

    Rozjitřené nálady a rozdělení společnosti nezpůsobil Miloš Zeman ale štvanice, jež organizovala US Embassy a bandy vypatlaných červenokaretníků. Nic dobrého do této atmosféry nepřidaly ani Bakalovy noviny, ani Kavčí Hory. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113192 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 20:39

#113186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Veškeré projevy Miloše Zemana jsou vždy důvěryhodnější, než vaše výblitky.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113193 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 21:09

#113186: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

†† RIP DEBIL PAUK   ††


Nepřihlášený uživatel

#113194 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 21:19

#113183: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Myslíš blbě.

 


Nepřihlášený uživatel

#113195

2017-08-18 23:31

Sýrie vyzvala Radu bezpečnosti OSN, aby rozpustila současnou mezinárodní koalici v čele s USA působící v zemi, a která se podílela na zločinech.

Uvádí se to v dopise stálého zástupce Sýrie generálnímu tajemníkovi OSN a Radě bezpečnosti. Damašek vyzývá členské státy koalice „aby se distancovaly od zločinů spáchaných touto koalicí jejich jménem, a okamžitě ji rozpustili“.

Podle velvyslance Bašára Jaafari koalice pomáhá svými akcemi militantům, kteří „rozpoutali proti syrskému lidu kampaň teroru a vražd“.

Připomněl, že koalice připustila odpovědnost za smrt a zranění tisíců syrských dětí, žen a starých lidí. Jaafari se rovněž odkázal na rezoluce Rady bezpečnosti o zákazu útoků na „civilisty, nemocnice, školy a dodávky zdravotnické a potravinové pomoci“.

Předtím Damašek obvinil Spojené státy a Velkou Británii ze zásobování teroristů toxickými chemickými látkami, které se nalezly v opuštěných skladech radikálů.

 

 

 


Koalice vede vojenské operace proti ozbrojencům IS od srpna 2014. Přičemž v Sýrii působí bez souhlasu a koordinace s Damaškem. Na počátku srpna koalice uznala, že od začátku operace proti skupině „Islámský stát“ v Sýrii a Iráku bylo údery spojenců zabito nejméně 624 civilistů. 

Nepřihlášený uživatel

#113196 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-18 23:33

#113183: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Myslím, že jsi úchylný rusofobní stupidní propagandou EU naprosto vymrdaný debil a tvými nesmyslnými paranoidními bláboly není třeba se zabývat.


Nepřihlášený uživatel

#113197

2017-08-19 00:04

Rusko má potenciál, aby se stalo vůdčí zemí planety, Rusové mohou změnit tento svět, domnívá se Dalajláma XIV.

„Rusko je velkým národem. A geograficky je Rusko mostem mezi východem a západem. A mimo jiné potenciál přírodních zdrojů," řekl Dalajláma, když mluvil k účastníkům Synergy Global Forum.

 „Geograficky má Rusko ohromný potenciál. Nové myšlenky, vážení si jeden druhého. Poznávat pocit radosti být člověkem. Myslím si, že Rusko může správně rozdělit možnosti. Rusko má potenciál, aby se stalo vůdčím národem světa," dodal.


Nepřihlášený uživatel

#113198 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 01:56

#113183: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Ty jseš zase sjetej jak hasičská tyč.

Evropan

#113199 Re:

2017-08-19 04:07

#113195: -  

Bodeť by se největší světový zajiják Al-Asád, který má za podpory Kremlu na svědomí více než 400.000 zabitých obyvatel Sýrie, a který navíc zřejmě některé své vojenské operace koordinoval s Daeš, neboli Islamským státem, neozval. Vždyť podle neoficiálního prohlášení představitelů OSM by měl být souzen a odsouzen, protože 21. století nezná jiného tak hrozného kata. Řadí po bok afrických zabijáků, kteří vybili milióny lidí ve Rwandě nebo Ugandě.

A Russákům tento rozvrat Sýrie nadmíru pomáhá v jejich snahách o rozvrat Evropské unie, protože to bylo právě Russko, kdo instruoval syrské utečence, aby se vydali do Německa, a kdo pomáhal organizovat jejich přejezd až k maďarským hranicím. Al-Asád i Putin jednou budou za své zločiny souzeni.


Nepřihlášený uživatel

#113200 Re: Kdo má v hlavě nas ...., tomu není pomoci

2017-08-19 04:12

#113197: -  

ad : Rusko má potenciál, aby se stalo vůdčí zemí planety, Rusové mohou změnit tento svět, domnívá se Dalajláma XIV.

Jo, tento HOAX bez uvedení zdroje zveřejnily v pátek proruské Parlamentní listy a ruský sputnik. Ty tedy čteš opravdu informační žumpu ... a mozek máš na sračky, jak vidím. Rusko má tak maximálně impotenciál a ve vedení dva buzíky.