MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#113226 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 08:24

#113223: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 I kdyby jsi reagoval ještě i o kilometr delším příspěvkem, tvrzení o tom, že by Zeman ukradl 14miliard, což se svým příspěvkem snažíž vnutit, je pořád pouze spekulativní, jako je spekulativní tvůj výrok, že nechal Zeman zavřít Svobodu, který se privatizaci MUS nejspíš vzpíral.  Tedy je to stále to stejné, jako tvrzení nadace proti korupci o tom, že Kalousek, Bakala, Sobotka, Schwarzenberg rozkradli stovky miliard.

Věcný argoment pořád žádný nemáš. I kdyby jsi zkopíroval z počítače všechny své příspěvky a naskládal je do kilometr dlouhého příspěvku, pořád žádný věcný argument nemáš a nikdy ho mít ani nebudeš!!!!!

Já si alespoň nehraji na to, že by tvrzení nadace proti korupci byla nějakými věcnými argumenty, jsi to ty kdo zde nejvíce operuje s pojmem "argument". Žádný hodnověrný si nepředložil.

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#113227 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 08:35

#113225: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Sám máš ubohé myšlení, byť se zde projefuje jakousi strojovou fasádou. Pořád se utápíš v bludné představě o síle svých argumentů.  Žádné nemáš!!!

 

 

 

Evropan

#113228 Re: Re: Re: Většina obyvatel ČR si přeje zůstat v EU

2017-08-19 08:36

#113202: - Re: Re: Většina obyvatel ČR si přeje zůstat v EU 

Zase ty vaše žvásty inspirované agenty z russké ambasády :

1) Lidé při hlasování o vstupu do EU poměrně jasně věděli, kam chtějí. Vždyť dostatek negativních informací o tehdejší EHS nám za komunistů tloukli do hlavy russáčtí, resp. tehdy ssovětští agitátoři. A po revoluci dostali lidé opačné informace, tehdy ovšem už o Evropské unii. Navíc po zrušení víz si mohl každý otestovat, jak život v EU vypadá. Tato praxe je lepší než veškerá propaganda.

2) Žádnou čtvrtou říši neživíme. Kdysi jsme dodávali pod cenou výrobky do zemí RVHP, ale bohužel naše výrobky měly často kvalitu odpovídající nízkým cenám. Že by malá Česká republika živila Německo, to je směšné a musí to být jasné i vám, hloupému propagandistovi. Naopak díky Německu máme daleko lepší šanci uplatnit se v zahraničním obchodě. To, jak málo jsou u nás dělníci placeni, za to ať poděkují bývalému premiérovi Zemanovi, který upřednostnil levnou výrobu v halách oproti sofistikované a dobře placené práci. A dělňasové ho za to zvolili prezidentem, takže jsou asi se svými nízkými platy spokojeni. No né snad?

3) Do obchodů v ČR je dodáváno zboží v mizerné kvalitě? No a proč ho kupuješ a ty šmejdy podporuješ? Vždyť tobě stačí leták, kde uvádí slevy až x% a už letíš za nákupem aniž by ti došlo, že ještě před 14 dny to zboží mělo stejnou cenu, a přitom nebylo v akci. Vykašli se na supermarkety a nakupuj u českých obchodníků. Jsou ve městech i na vesnicích (a ani nezkoušej psát, že ne). Mají o něco vyšší ceny, ale prodávají kvalitu.

4) Direktivy EU že dosláhly či překročily direktivy bývalého RVHP? No tak proč teď brečíme, že je u nás špatná kvalita potravin a utíkáme k Evropské komisi, ať vymyslí novou direktivu? A proč jsme chtěli rušit roaming? Vždyť před vydáním těchto direktiv se nám žilo tak blaze, že?

5) NATO má ke zločinnému paktu dost daleko, a když tady brojíš proti náletům na Srbsko, tak co ti říkají názvy Vukovar, Brčko, Sarajevo, Srebrenica a další? Na straně Chorvatů a Bosňáků zemřelo více než 38.000 lidí. Kdo měl toto vraždění zastavit se můžeme dohadovat, ale zásah NATO to dokázal.

6) Jak jsme komromitování přítomností cizích vojsk v Afghánistánu? Myslíš tím invazi Sovětského svazu do Afghánistánu v roce 1979, kdy jsme tam pod dohledem rusských vojáků dodávali nepříliš kvalitní trolejbusy?


Nepřihlášený uživatel

#113229 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 08:53

#113226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Věcnými argumenty, že má Zeman podíl na největší hotovostní zlodějině Světa (bylo ukradeno 14 mld.) jsou tyto:

  • Veřejná dehonestace předsedy fondu národního majetku Zemanem právě při zveřejnění, že FNM usiluje o výkup akcií MUS od obcí, které je získaly v kupónové privatizaci aniž by měl v té době jakoukoliv exekutivní moc. 
  • Rozhodnutí vlády ČR z dne 28.7.1999 jím podepsané, kdy on nesl odpovědnost za celou vládu, premiér vždy signuje za vládu a bylo provedeno rok po sestavení vlády. 
  • Jeho nestoudné lhaní o tom, že privatizaci realizovala Tošovského vláda, přitom jí podepsal až rok po sestavení jeho vlády a měl tedy dostatek času získat majoritu zpět libovolným způsobem, nebyli jsem členy EU.

Argumenty, které podporují Zemanův podíl na této zlodějině jsou tyto:

  • Výměna ministra těsně před privatizací (přesně 7 dní) v době parlamentních prázdnin dnes by se populárně řeklo ÚČELOVKA
  • Kriminalizace Ivo Svobody a jeho velmi překvapivě tvrdá reakce a odvolání těsně před podpisem privatizace
  • Jmenování tehdy velmi nezkušeného Metrlíka (38 let, bez zkušeností) do pozice ministra financí
  • Jmenování opravdu šíleného mašinfíry Grosse do pozice ministra vnitra, Grossovi bylo v době jmenování 29 let a neměl žádné formální vzdělání a žádnou zkušenost s vedením obrovského množství lidí.  
  • Masivní zadlužování státu, které nemá v historii země obdoby, nárůst dluhu byl 100 % za čtyři roky a byl dokonce provázen zvýšením nezaměstnanosti až na úroveň 9 %. 
  • Rozsudek nejvyššího správní soudu vol. 59/2013, který naprosto jasně a bez jakéhokoliv podmiňovacího způsobu konstatuje, že je Miloš Zeman lhářem a také přesně konstatuje, která ustanovení Volebního zákona Zeman záměrně porušil. Totéž konstatuje i o jeho týmu. 

 

Ty nepředkládáš pro své tvrzení o tom, že by Kalousek kradl miliardy, argument věcný ani logický žádný.

Dokonce já předkládám argument logický, že Kalousek nekradl a to v podobě snižování nákladů na dluhovou službu, zvyšující se raiting ČR v době vlády Nečase i Topolánka a dokonce relativně větší výběr daní s vyšší efektivitou, než které realizoval Babiš a realizuje Pilný. Příčemž by stačilo jediné veřejné vystoupení Kalouska a vše by bylo jinak, země by mohla ztratit rating, pohl by se kurz a radikálně by se zvýšili náklady na dluhovou službu. 

Ani ty ani Babiš jste za 4 roky nedokázali potvrdit nic z pamfletu, který na Kalouska napsal tzv. "protikorupční" fond (asi Babišův), o kterém dnes není vidu ani slechu.

Babiš žádný argument nikdy nepředložil a to i přesto, že má přístup ke všemu, co kdy Kalousek v politice podepsal, ke všem jeho daňovým přiznáním a ke všemu co kdy řekl ve Sněmovně a to i na výborech, což občané k dispozici nemají a dokonce má přístup i ke všem číslům jeho účtů, kdekoliv v demokratíckém světě a teoreticky i objemu prostředků na nich, pokud využije onu podivnou "daňovou kobru", která vlastně nikdy za čtyři roky neodhalila jediný karusel či velký daňový podvod, což dále zvyšuje nedůvěryhodnost Babiše neboť se mělo projevit, že karusely nebudou okrádat stát ve zvýšení výběru daní ve stovkách miliard ročně, což jak uznáš i ty, se nestalo.

Tedy buď kobra karusely neodhaluje a nebo tu nikdy nebyly v míře validní, problematické pro stát a kterou Babiš doslova vylhal a dostal se díky tomu do Sněmovny. Případně je tu ještě možnost, že je tu jediný velký karusel a tím je Agrofert, vyber si, jak si to vysvětlíš. 

 

 

Tímto ty a především Babiš děláte z Kalouska neotřesitelnou morální i odbornou autoritu a Kalousek tedy prokázal, že je skvělým politikem, neboť vás přinutil, abyste se sami usvědčili ze lhaní. 

 


Nepřihlášený uživatel

#113230 Re: Re: Re: Re: Většina obyvatel ČR si přeje zůstat v EU

2017-08-19 08:59

#113228: Evropan - Re: Re: Re: Většina obyvatel ČR si přeje zůstat v EU 

 Soudruh Vám ovšem dnes bude v klidu tvrdit, že tehdejší komouši přece o EHS lhali :-) a doplní to větou, že to "přece všichni víme" :-) a tak jsme volil vstup :-), ale teď je všechno jinak, všechno se změnilo - a já dodám možná naším vstupem, ačkoliv si nemyslím, že je EU tak hrozná, jak předkládá většina českých politiků, protože je to populární a oni to tím také populární dělají.  Neplatí to naštěstí o všech, typicky tak nečiní TOP a snad i doposud i STAN.    

Někteří voliči Zemana to je opravdu něco šíleného. 


Nepřihlášený uživatel

#113231 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 09:50

#113207: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Nikoliv, vím naprosto přesně:

  • že dluh Ruska byl více jak 100 mld. korun a byl Ruskem uznán
  • vím naprosto přesně, že jej Miloš Zeman kamsi "prodal" a není známo za kolik a není známo komu, snad do bývalého CCCP a kam také jinam. 
  • je jistota z příjmů rozpočtů - to dohledat lze, že výnos z prodeje nebyl 100 mld., tedy stát zaručeně privazací přišel o miliardy a skutečně ztráta dosud nebyla vyčíslena, ale není tak problém pro kteroukoliv vládu učinit a možná lze toto dohledat i ve veřejných zdrojích - z jednotlivých příjmů rozpočtů za jednolivé roky, některých plateb bylo publikováno, že přišly od ČR. 
  • že rozhodnutí vlády o této věci, které Zeman musel podespat je dodnes utajováno
  • vzhledem k tomu, že je známé číslo rozhodnutí vlády, je možné určit přesné datum, kdy jej Zeman podepsal, bylo to těsně před koncem mandátu a je možné, že to bylo dokonce až potom, co bylo známo datum voleb, číslo rozhodnutí vlády jsem dohledal a je v této disku publikováno. 

Tedy jediné, co se přesně neví, jak velká ztráta z této konkrétní zlodějiny Zemana vznikla, jestli je 80 mld. nebo o něco méně. Veřejné zdroje uvádějí rozmezí 70-80 mld. ztráty z této "privatizace", tedy příjem státu mezi 20-30 mld. korun. 

Mimochodem tento způsob prodeje dluhů Rusáky vytvořenými u státní investiční pojišťovny a státní investiční banky (záruční) se ještě do nedávna běžně za socanů provozoval. Česká firma dodala, Rusák nezaplatil, česká firma dostala zaplaceno z důvodu pojištění projektu u státu, banka i pojišťovna cosi vymáhaly, aby to následně dopadlo tak, že za deseti dluh jiným a mnohdy i stejným rusákům odprodala a ztrátu zaplatili občané této země. 

Zeman takový jeden 5 mld. dluh jel řešit se soudruhy Nejedlým, Mynářem a Ovčáčkem za KGBákem Putinem. Rusák nezaplatil za dodané technologie pro tepelné elekrárny za 5 mld. dosud ani korunu natož stokorunu a už to je opravdu drahnou dobu, co tam Zeman předvedl svojí jazykovou znalost, kdy začal jako v ruštině, přešel do angličtiny a zakončil to úderným bavorským "ja". Byla to opravdu velká legrace - abych připomenul - otěplenije (topení :-)) - smokers corner - "ja". 


Nepřihlášený uživatel

#113232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 09:59

#113226: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Privatizace OKD se sktuečně vyvíjela podobně jako Zemanova zlodějina MUS. Tehdy novináři velmi přesně pospali co se děje a cena za privatizaci se několikrát navýšila. 

Tedy i přesto, že i já věc považuji za velmi podivnou a jsem přesvědčen, že byl opakován model Zemanovy zlodějiny MUS, musím říci, že cena v mnohonásobcích privatizace MUS, tedy cca z hlavy tuším 4,2 mld. korun, již jasně neukazuje, že se jedná o přímou zlodějinu a to přesto, že je v privatizaci zahrnuto velké množství bytů, není totiž zřejmé, jaké závazky doly měly a jaká vůbec byla výnosnost dolů. Náklady na hlubinnou těžbu a povrchovou jsou velmi rozdílné.  

U privatizace MUS je 650 mil. za 46 % nezadlužené firmy s jistým odbytem na desítky let, majetkem hmotným v spíše v desítkách miliard a především s hotovosti na účtu v objemu 14 mld. opravdu naprosto jasnou zlodějinou. O tom skutečně není ani těch nejmenších pochybností.

Že není tato zlodějina dosud v ČR potrestána je věc jiná, že za ní nebude trestán Zeman, je bohužel i tvoje zásluha, jeho volbou si z něj udělal osobu beztrestnou. 

 


Nepřihlášený uživatel

#113233

2017-08-19 10:22

Jen žasnu jak jistá tzv. "pražská kavárna" skrytě či otevřeně přeje panu prezidentovi nemoc! Jen aby ho vyřadila z politiky! Přej a bude Ti přáno!!!


Nepřihlášený uživatel

#113234 Re:

2017-08-19 10:28

#113233: -  

 Miloš Zeman je nemocný nejen fyzicky, ale především duševně. Každý slušný člověk mu tedy přeje, aby nabyl alespoň zdraví duševního, neb pak by byla naděje, že nazře, jakým zločincem sám je a jakými zločinci se obklopil. 

Nelze si představit duševně zdravého člověka, který by o svém vlastním mlácení zjevně deviantní matkou v sedmdesáti letech prohlašoval, že si na to živě pamatuje, doporučoval takový deviantní způsob zacházení s dětmi do školství a považoval jej za kladnou věc v jeho životě. 

Takový člověk buď skutečně nemocný duševně je, jeho deviantní matka mu duševní nemoc i mlácením přivodila, nebo je zločinec, který si to vše vymýšlí, aby získal pozornost. I v takovém případě se jedná o duševní nemoc v horším případě o odpornou vlastnost, která takového člověka diskvalifikuje z výkonu ústavní pozice. 


Nepřihlášený uživatel

#113235 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 10:46

#113210: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Debil Pauk v tu dobu bude bručet.


Nepřihlášený uživatel

#113236 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 11:20

#113235: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vůbec netuším kdo to je, tedy z mého pohledu je možné naprosto cokoliv, byť se mi daleko pravděpodobnější jeví, že tě zažaluje pro vyhrožování smrtí  či dokonce vraždou a jestli on sám bude v kriminále nebo nebude je naprosto lhostejno, dokonce pokud tam bude, udělá to jisto jistě jen proto, aby se pobavil. 


Nepřihlášený uživatel

#113237 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2017-08-19 12:14

#113227: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jaký argument bys požadoval proti takovéto - 

"Producíroval se s lesbami, buznami, transexuály, mezi nimi bylo jistě i mnoho ovcomrdů a kozomrdů jejichž životní styl a názory jsou vychýlením od normálu, a to mnohdy mnohdy i extrémním. "

 - ubohosti? 

Předveď mi tvůj způsob argumentace, jak bys takovému nejspíše psychicky narušenému jedinci vysvětlil, že je oplzlým ubožákem jako Miloš Zeman. To si opravdu rád přečtu. 

Já bych řekl, že tady se dá udělat jediné, zdůraznit, že se ubožák - autor oněch naprostých nesmyslů a oplzlostí - sám hlásí k tomu, že je voličem Miloše Zemana a zdůraznit, že Miloš Zeman sám je oplzlý, vulgární a přátelí se sexuálním extrémistou Jindříškem Forejtem, který si na Hrad nechával dle spolupracovníků Zemana, které si sám vybral, posílát hošany na obveselení a požíval tvrdých drog a to je skutečně řádný sexuální extrém, na tom se vklidu jistě shodneme. 

Z toho mi plyne, že Zemanovi dokonce velmi vyhovují takoví uchylní lidé, jako autor onoho citátu a jako je Jindříšek Forejt. Mohu samozřejmě dále spekulovat jak je to potom s Ovčáčekem či dokonce se Zemanem samotným, neb je jistou úchylkou usilovat o 20 let mladší ženu a je jistou úchylkou (vybočením z průměru) takovému usilování vyhovět. To je bohužel holý fakt a to odhlížím plně od toho, co bylo publikováno o dceři Miloše Zemana a co sice dementoval, leč publikované je natolik průkazné, že si dovedu představit, by sw na rozpoznávání obličeje přesně Kačenku identifikoval. Ale každý máme na světě hned několi dvojníků, to je také holý fakt. 


Nepřihlášený uživatel

#113238 Tak to by měl tatíčkovi vysvětlit, aby velmi rychle dementoval.....

2017-08-19 12:29

Stropnický: Táta má čistý štít, ale ANO je klam a podvod

Není příjemné soupeřit ve volbách s otcem, který je v čele pražské kandidátky ANO, řekl v rozhovoru pro Právo lídr zelených a pražský zastupitel Matěj Stropnický.

.....že žádost o vydání Babiše a Faltýnka je "ÚČELOVKA", jak se ráčil osobně vyjádřit. 

Měl by tatíček veřejně vystoupit a od Babiše s Faltýnkem se distancovat.

ANO je skutečně klam a podvod a jestli to něco opravdu je, tak ANO StB. 

Žádné slitování s vlastizrádnou havloidní verbeží!
Nepřihlášený uživatel

#113239 Havloidi na uran!

2017-08-19 12:56

Kvůli pražské kavárně budeme muset obnovit těžbu uranu.

Vítače imigrantských teroristů Drahoše nevolíme!!!

#113240

2017-08-19 13:03

Drahoš je jako korouhvička.


Nepřihlášený uživatel

#113241 Re:

2017-08-19 13:24

#113240: Vítače imigrantských teroristů Drahoše nevolíme!!! -  

 Proč vlastně ty tvoje bláboly nepíšeš do diskuse pod peticí na podporu Zemana? 

Tato petice i diskuse je o ubohosti Miloše Zemana, tedy pokud sem chceš něco napsat na jeho obhajobu, je to jistě možné a dokonce i prospěšné.  Ovšem to co jsi do diskuse vložil jsou jen bláboly. 


Nepřihlášený uživatel

#113242 To jsou Zemanovci s nácky 17.11.2016 na společném tažení Prahou?

2017-08-19 13:26

Ku-klux-klan je staromódní. Ultrapravice v USA nosí džíny a trička. A Trumpa vidí jako svůj megafon

Vlastně ne, to jsou si jen podobní jako vejce vejci a Zemana vidí jako svůj megafon. 


Nepřihlášený uživatel

#113243 A tady je soudruh Nejedlý, který je tedy opravdu hodně nejedlý, stále ve své kanceláři na Hradě ....

2017-08-19 13:33

Trump se zbavuje kritizovaného stratéga. Steve Bannon opustí Bílý dům ještě dnes

  • Trumpův tým opustí jeho hlavní stratég Steve Bannon.
  • Prezident byl za výběr kontroverzního poradce s krajně pravicovými názory často kritizován.
  • Bannon měl údajně podat výpověď už 7. srpna. Kvůli nepokojům ve Virginii bylo rozhodnutí odloženo.

Dnes je zřejmé, že demokratické pojistky v USA fungují, jak jsem bezprostředně po inaguraci Trumpety předpovídal v této diskusi.  Trumpeta má dokonce i novou Ovčacici a dnes je již i velmi pravděpodobné, že i přes určité jeho "zkulturnění" se odvolání spíše nevyhne. 

Je smutné, že zde demokratické pojistky proti porušování Ústavy Milošem Zemanem nefungují, nejsou učinné. 


Nepřihlášený uživatel

#113244 Existuje snad nějaký rozdíl mezi Zemanem a Klausem nebo jsou z jedné zlodějské bandy?

2017-08-19 13:39

Mířily tajné policejní informace do Puppu? V kauze uvízl Klausův známý z advokacie

 


Nepřihlášený uživatel

#113245 Někdy trvá dlouho, než se věci v dobré obrátí.....

2017-08-19 13:46

Parádní úspěch Kolocové s Kvapilovou. Český pár si zahraje na mistrovství Evropy o medaile

Voliči ANO StB snad budou daleko rychlejší prozřou, že ANO StB možné volit není, neboť rozdílu mezi volit komunisty, ANO StB a Miloše Zemana není žádného. 

Ukradená Bechcerovka

#113246

2017-08-19 14:44

Existuje nějaký rozdíl mezi Schwarzenbergem a Bakalou, nebo jsou z jedné zlodějské bandy?


Nepřihlášený uživatel

#113247 Re: Re:

2017-08-19 14:47

#113241: - Re:  

Tato "petice" byla převzata vlastenci a stal se z ní seznam vlastizrádců. Takže odsud vysmahni, ty hajzle, než si pro tebe přijdem!


Nepřihlášený uživatel

#113248 Re:

2017-08-19 14:57

#113246: Ukradená Bechcerovka -  

 Obrovský ani na druhý pohled není např. na privatizaci OKD patrné, že je to zlodějina, neboť za ní Bakala zaplatil penězi vlastními či půjčenými 4,2 mld korun a nikoliv jako Zeman s jeho bandou za MUS 650 mil. z peněz MUS. Tedy rozdíl je obrovský, není na první pohled zřejmé, že by se vůbec jednalo o zloděje či zlodějskou bandu. 


Nepřihlášený uživatel

#113249 Re: Re: Re:

2017-08-19 14:58

#113247: - Re: Re:  

To je moc pěkný příspěvek, stojí za zkopírování. Zastav se s ním rovnou na státním zastupitelství. 


Nepřihlášený uživatel

#113247 Re: Re:

2017-08-19 14:47

#113241: - Re:  

Tato "petice" byla převzata vlastenci a stal se z ní seznam vlastizrádců. Takže odsud vysmahni, ty hajzle, než si pro tebe přijdem!


Nepřihlášený uživatel

#113250

2017-08-19 15:32

Takových útoků bude neustále přibývat kvůli imigrační politice Evropské unie, která je dnes pod vlivem lidí jako jsou Merkelová či Macron. Dokud si národní státy nebudou řešit tento problém samy podle svých potřeb a možností a dle svého vlastního uvážení, tak takovýchto útoků bude přibývat. Dávám to i do kontextu s agresivní politikou paktu NATO.