Petice o propuštění mého přítele , je nevinný

Kontaktujte autora petice

Petice o propuštění mého přítele,je nevinný

2023-03-11 12:05:20

Dobrý den ,

píšu tuto petici , protože mého přítele odsoudili bez důkazu , řekli že je spolupachatel a přitom jen stál a koukal na konflikt a do ničeho se nepřipojoval , důkazy to také potvrdili , ale stejně ho Plzeňský soud odsoudil na 8,5 let a poté  Pražský soud na 6,5let. Ve vězení je teď 6 měsíců. Opravdu nechápu za jakým účelem soud takhle rozhodl , od první chvíle mi tam něco nesedělo.Hledali jsme pomoc všude , aby se dostalo spravedlnosti , ale nikoho to nezajímá, proto vytvářím svoji petici , aby se dostalo spravedlnosti . Můj přítel je úžasný muž a nezaslouzi si něco za co nemohl . Byli by jsme moc rádi , kdyby jste nám pomohli .

Přála bych si u pana prezidenta , aby mu udělil milost . Dopis jsme mu poslali tak budeme doufat .Přáli by jsme si , aby se to k panu prezidentovi dostalo a věděl o koho se jedná a pustil ho na svobodu , nebo kdokoliv kdo by nám mohl pomoct ,protože instituce v soudním řízení udělala chybu a nechce ji napravit .

Moc Vám děkujeme

Kristýna Jindrová

Pomozte této petici získat víc podpisů.

Jak petici propagovat?

• Sdílejte petici na své facebookové zdi a ve skupinách souvisejících s tématem vaší petice.
  • Spojte se s přáteli
    1. Napište zprávu s vysvětlením, proč jste tuto petici podepsali. Lidé ji totiž podepíší spíše, když budou chápat, o jak důležité téma se jedná.
    2. Zkopírujte adresu webových stránek této petice a vložte si ji do vlastní zprávy.
    3. Pošlete zprávu přes e-mail, SMS, Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram a LinkedIn.