Petice za zachování útulku pro psy LOZ ČR Olomouc jako smluvního zařízení města Olomouce pro nalezené psy

My, níže podepsaní, prostřednictvím této petice žádáme zachování útulku pro psy LOZ ČR Olomouc jako smluvního zařízení města Olomouce pro nalezené psy.

Je v zájmu občanů Olomouce, aby byl útulek jako smluvní zařízení zachován v Olomouci, hlavně kvůli dostupnosti. Do útulku pro psy LOZ ČR Olomouc je možné se bez problémů dostat městskou hromadnou dopravou, což je vyhovující i pro starší občany, nemocné, matky s dětmi a podobně. Tím se město Olomouc vyhne mimo jiné situacím, kdy si majitel z důvodu nedostupnosti útulku psa vůbec nevyzvedne. Nejen občané se dostanou jednodušeji a dříve k nalezeným psům, ale i samotní psi urazí kratší vzdálenost z místa nalezení do útulku, navíc jejich převoz, či čekání na odvoz, nebude tolik zatěžovat městskou policii. LOZ ČR Olomouc jako jeden z mála psích útulků zveřejňuje nalezené psy ihned po příjmu na Facebookové stránce, čímž zvyšuje pravděpodobnost rychlého shledání psa s majitelem.
Děkujeme.
Tuto petici sestavil a podává František Churavý,Olomouc

utulek_kotce-001.jpgKKP_0322-001.jpg109831469_582126849169811_3496913261662073621_n.jpg108203932_1621299351371465_392734367625243487_n.jpg

František Churavý    Kontaktujte autora petice

Podepsáním povoluji František Churavý, aby předal/a můj podpis tomu, kdo v této věci pravomoci.