Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.

Quoted post

Lu.

#164 Re: Re: Re:

2013-02-21 19:16

#159: - Re: Re:

Nechápu, proč by mi měly tvoje děti vysvětlovat, proč jste na tom špatně... A také nechápu, proč, když jste neměli dostatečné příjmy, přišlo další těhotenství. Prostě sorry, ale fakt mi toto uniká. Na druhou stranu: pokud já bych byl v situaci, že nedokážu dosatečně zabezpečit svou rodinu jedním zaměstnáním, dělal bych vše proto, abych měl zaměstnání dvě nebo klidně tři - a řeknu tajemství: vedle zaměstnání dělám i na ŽL (a ani bych nemusel, ale protože chci domek, tak makám, co to jde, protože vím, že brečením ani hulákáním, že ten stát mi hází klacky pod nohy, se ten domek nepostaví). To samé bych dělal, pokud by měla moje rodina strádat. Na soc. pojištění měsíčně odvádím několikanásobek tvého rod. příspěvku - a brečím, že mě stát obírá nebo že kvůli takovým odvodů živím i jiné? Nikoliv. Takže jak jsem psal výše: každý svého "štěstí", nebo spíš osudu, strůjcem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#165 Re: Re: Re: Re:

2013-02-21 19:36:23

#164: Lu. - Re: Re: Re:

Milý zlatý,jednou ty příspěvky jsou, tak se mají normálně vyplácet. Budu se opakovat, co mají dělat maminky, co téměř dva měsíce peníze nedostaly?? K mým dětem, víš o tom že existují dvojčata? Nebo trojčata??? K odvodům - no tak to moc nemakáš, když já měla odvody 14 let vyšší, než co pobírám od státu teď. Také ti řeknu tajemství - jsem OSVČ, musím. Studuji, abych buď změnila ještě něco já, nebo výchovou mé děti.Vůbec nechápu, co tu děláš, pokud nesouhlasíš s peticí, tak jí nepodepisuj a nahoře v pravo máš takové červené X

K mému muži, dokáže se postarat o svou rodinu,výborně. Mě štve, že mateřskou jsem si předplatila a chci ji v řádném termínu. Moc snad toho nechci. Moje děti ti budou platit důchod, nebuď proto tak skoupý.