Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4017 Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 14:45

#4015: - Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Škoda, že se zde nezobrazuje IP číslo. Mohl byste se přesvědčit odkud píšu a třeba byste si byl schopen i zjistit, zda to co píšu je "blbina", nebo pravda. Takto se můžete ale utěšovat, což taky děláte. Znáte tu bajku o lišce a hroznech? Takže závěrem: studenta z Třeboně bych nepozval ani na interview. Sorry, nejsem, nebyl jsem a nebudu "soudruh". Politika mě nezajímá, stejně jako mě nezajímají ovce.

Odpovědi

MIP

#4021 Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 15:24:31

#4017: - Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Jméno raději si nedáváš, jsi bezejmenný komunistický šmejd (no name je většinou synonymum šmejdu). Možná že o pár řádků výše v jiném no name příspěvku si stěžuješ na sprostotu druhých. Kde se V TOBĚ bere sprostota urážet studnty z Třeboně, dokonce paušálně. A co řekneš na to, že tu petici V NAPROSTÉ VĚTŠINĚ podepsali lidé, kteří nejsou z Třeboně a jsou většinou už dávno ze školních lavic? Ty jsou, ty komunistický hulváte také "ovce", když svobodně projevili názor? Je jich mnohem víc, než má Třeboň obyvatel, je jich tolik, že by to vydalo za slušné okresní město. Bude mít fušku komunistický vrahoun, až " vláda pravice naštěstí brzy skončí (jak již dávno ukazují všechny seriózní průzkumy), a až to tu levice vezme do ruky příště, tak vás podle podpisů v téhle "opravdu chytré a přínosné petici" alespoň lehce a rychleji najdou..." (viz "slušný" - podle komunistických pravidel - příspěvek trochu výše).

Právě proto, aby komunistická bestie s takovýmito spády už NIKDY nedostala příležitost to slušní lidé podepisují. A jestli k tomu dal podnět statečný pan Rosocha a někteří přemýšliví a na svůj věk potěšitelně zralí a dospělí studenti, slouží jim to k veliké cti, ale kdyby to neudělali oni, udělal by to někdo jiný. Komunistický blbečku,smiř se s tím, že doby, kdy se na každé komunistické svinstvo odpovídalo pouze dlouhotrvajícím potleskem a voláním "Ať žije KSČ!!!" jsou v nenávratnu.... aneb jak řekl doslova velikán komunismu Stalin ve slabé chvilce:  "odkaz velikého Lenina jsme prosrali..."