Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Quoted post

MIP

#4021 Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 15:24

#4017: - Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Jméno raději si nedáváš, jsi bezejmenný komunistický šmejd (no name je většinou synonymum šmejdu). Možná že o pár řádků výše v jiném no name příspěvku si stěžuješ na sprostotu druhých. Kde se V TOBĚ bere sprostota urážet studnty z Třeboně, dokonce paušálně. A co řekneš na to, že tu petici V NAPROSTÉ VĚTŠINĚ podepsali lidé, kteří nejsou z Třeboně a jsou většinou už dávno ze školních lavic? Ty jsou, ty komunistický hulváte také "ovce", když svobodně projevili názor? Je jich mnohem víc, než má Třeboň obyvatel, je jich tolik, že by to vydalo za slušné okresní město. Bude mít fušku komunistický vrahoun, až " vláda pravice naštěstí brzy skončí (jak již dávno ukazují všechny seriózní průzkumy), a až to tu levice vezme do ruky příště, tak vás podle podpisů v téhle "opravdu chytré a přínosné petici" alespoň lehce a rychleji najdou..." (viz "slušný" - podle komunistických pravidel - příspěvek trochu výše).

Právě proto, aby komunistická bestie s takovýmito spády už NIKDY nedostala příležitost to slušní lidé podepisují. A jestli k tomu dal podnět statečný pan Rosocha a někteří přemýšliví a na svůj věk potěšitelně zralí a dospělí studenti, slouží jim to k veliké cti, ale kdyby to neudělali oni, udělal by to někdo jiný. Komunistický blbečku,smiř se s tím, že doby, kdy se na každé komunistické svinstvo odpovídalo pouze dlouhotrvajícím potleskem a voláním "Ať žije KSČ!!!" jsou v nenávratnu.... aneb jak řekl doslova velikán komunismu Stalin ve slabé chvilce:  "odkaz velikého Lenina jsme prosrali..."

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4022 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 15:40:21

#4021: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Já je neurážím! Já je jenom nezaměstnám, protože nechci riskovat, že zaměstnám ovci. Zaměstnej je ty!

Vím, že na to možná doplatí pár normálních, ale s tím já nemůžu jic dělat.

Mimochodem, MIP je tvoje křestní, nebo příjmení? Tatínek byl MIP? Nebo tě měla za svobodna paní MIPová? Nepochybuji, že MIP je tvoje jméno, nejsi přece bezejmenný.


Nepřihlášený uživatel

#4028 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 16:39:46

#4021: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

MIPe, pochopil jsem tě. Tebe platí Vojtěch Filip, abys mu nadháněl nerozhodnuté voliče. Když si někdo přečte to, co zde delší dobu píšeš, tak je jasné, že cílem je odpudit lidi  od ostatních stran a přitáhnout je k KSČM, jako protestní hlas. Je od Filipa chytré, že tě angažoval, ale myslím, že už to mnoho lidí prokouklo. Nebo že by to byl Štěpán? Ten má myslím taky nějakou komunistickou stranu. Který z nich to je?