Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

MIP

#4001 Re: Re: Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-02-16 13:38

#3992: - Re: Re: Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Zdá se, že někteří "diskutující" nejsou schopni pochopit ani to, že zde se diskutuje na téma zabránění komunistům v přístupu k moci.... Přesto snaživě "diskutují" a pletou si tyto stránky s dopisy tetě Miluši. Ještě se zde svěří se svými sexuálními problémy. Ale nešť, když už tento chytrák, "nepřihlášený uživatel" začal na toto téma (nevím s kterým "nepřihlášeným" vlastně diskutuji, ale to nevadí), něco mu odpovím.

Předně nevím, kde jsi vzal, že jsem důchodce. Dále kde jsi vzal, že když tu pro drzého komunistického blbce, vychvalujícího minulý svinský režim napíši pár poznámek k blahu vlády KSČ, že tím chválím KAŽDOU americkou firmu,která přišla podnikat do Čech. Jsem v obraze asi víc než ty, chudáčku. Jsi asi velice schopný pracovník, víš DOKONCE, co to znamená "etika", "sorry" a "audit" (!!!), což svědčí o  vysokém vzdělání a nadprůměrné inteligenci, v tom případě ovšem nechápu, proč u takové firmy zůstáváš o jedinou minutu déle, než je nutné. Já na tvém místě bych OKAMŽITĚ odešel,  ať si tam pracují za těchto podmínek Američani sami. A proti době zločinecké vlády komunistů bych měl jistotu, že za mnou nepůjde (telefonem jednoho kádrováka druhému, na papír to soudruzi jaksi nechtěli raději dávat): "toho neberte, má protikapitalistické a protiamerické (za komunistů ovšem protisocialistické případně, jak jsme tak byli sovětskou kolonií, protisovětské) názory".

Jinak máš pravdu v tom, že tato otázka může být aktuální, ale to je pro zcela jinou diskusi! Jestli si myslíš, že tyto tvé problémy s jednou americkou firmou vyřeší volení komunistických zločinců, tak jsi ještě mnohem větší blbec, než si lze vůbec představit. Že takové, podle těch Američanů "moderní" metody personální práce mohou někde zavádět, věřím. I já pracoval léta pro mezinárodní firmu, ovšem z německé oblasti. Něco podobného u nás také chtěli zavádět. Budeš se divit, ale v těch "pohovorech" jsem jim hned zkraje otevřeně a jasně řekl, že takové metody považuji vzhledem k tomu, co jsme tu prožili a o čem oni nemají ani tušení za blbost, za něco, co možná někde u nich je "moderní"a funguje, u nás to ale bude naprosto kontraproduktivní a lidi demotivující. Budeš se divit - protože o mne stáli, nejen, že mne nevyhodili, nijak (platově) nepostihli, ale udělali jsme si jeden víkend (ano, ve volném čase, to připouštím, ale byli jsme přece dobře placení vedoucí pracovníci) v jednom hotýlku za hranicemi malou konferenci, na které jsme jim, my Češi, řekli něco víc o naší české mentalitě, neštěstí ve formě komunismu, které tuto zemi potkalo (o tom oni vědí prakticky velice málo) a o následcích, které asi ještě nějakou dobu potrvají. Nakonec všechno uznali, svoji personální a "vzdělávací" politiku všech těch "team-buildingů" a pdobně zrevidovali a byla spokojenost na obou stranách. Že je u vás nějaké číslo, na kterém se může (MŮŽE !) hlásit něčí neetické jednání (dovedu si představit třeba korupční jednání - vždyť takové linky, milý blbe, existují i v tomto státě a lid si je dokonce žádá !) je možné, že by byla POVINNOST někoho jednou denně (týdně, měsíčně) prásknout ti, lháři, nevěřím. To jen český halama, udávající kdysi Němcům, později práskající estébákům (myslím samozřejmě ne konkrétní odsobu, ale typ v Čechách bohužel početný) to může takto chápat.

Že ty "hrůzy" amerického podniku  NIJAK NEOMLOUVAJÍ ANI NEVYVRACÍ KOMUNISTICKÁ ZVĚRSTVA A KOMUNISTICKÉ SVINSTVO je snad jasné každému, kromě nějakého blbého komunistického propagandisty.


Nepřihlášený uživatel

#4002 Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-16 14:43

#3994: - Výsledky celé akce?

Chtěl jsi asi napsat, že bys chtěl vidět kádrováka (toho komunistického), který by si dnes....atd. Tak ti už nejsou, blbečku, leda v nějakém podniku vlastněném komunistou (i takové dnes mohou být). Personalista, tedy toho pravého smyslu, si samostatně myslící studenty (absolventy), kteří jsou schopni se informovat o věcech, které nezažili, udělat si na ně názor a kteří jsou ochotni projevit svou občanskou angažovanost, bude naopak vybírat, protože mu dávají záruku čestných a myslících lidí, kteří jsou zapotřebí vždy. I když nějaký komunistický hajzl si sugeruje opak.


Nepřihlášený uživatel

#4003 Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-16 16:33

#4002: - Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

To máte pravdu, že se o ně budou někteří zaměstnavatelé prát. Potřebují totiž tupé nemyslící stádečko, kterému lze nabulíkovat cokoli, stačí použít pár laciných triků manipulace a oni ti absolventi už budou dělat, co se po nich bude chtít. Ty, kteří jsou nejvíce výmluvní a dokáží v délce několika minut valit šrouby do hlavy, aniž by se nějak zajímali o obsah, tak ty budeme potkávat jako obtěžující prodejce pojištění nebo budou lanařit k přestupu k jinému dodavateli energie. Dobře vypadající absolventky se znalostí jazyků si rozdělí agentury, které zajišťují společnost movitým lázeňským hostům ve večerních/nočních hodinách. A obyčejný plebs se s nima bude setkávat v některém z třeboňských marketů. A málem bych zapomněla, ti jednoocí králové mezi slepými absolventy, tedy ti jen blbí a ne třeskutě blbí, budou po prolezení pajdáku učit další generaci na elitním třeboňském gymnáziu.


Nepřihlášený uživatel

#4004 Jak je správné strašit komunistama

2013-02-16 16:41

Ano byla to neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl
vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu za to dají
podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například
jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, tak budu mít práci třeba až
do penze, lidi neskutečně deptala.Neskutečné násilí bylo pácháno na
nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté ještě v
lékárně včetně tučného doplatku, jako v každé správné demok ratické
společnosti, za léky, tehdy odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel
zaplatit jen jednu korunu a za léky už nic, no hrůza!A co teprve vnucování
sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský
si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí
již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát marně snilo o tom, aby mohli dělat o 10
- 15 let déle!Po operacích se dělo lidem také hrozné bezpráví. Zpravidla 6
týdnů se člověk musel zotavovat v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo
dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce ihned nepropustí,
jak se to konečně děje dneska. A co teprve když Vás do půl roku po operaci
poslali povinně do lázní. A ti komun ističtí tyrani nám nedali vůbec žádnou
možnost finanční spoluúčasti. Ne ne přátelé, nedali nám dokonce ani možnost
zaplatit si alespoň třetinu.Bylo to opravdu děsivé a devastující období
našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se teď konečně stala ta správná, bezcitná
zvěř. Za komunistů mladší sami vstávali v autobuse, jen si to představte,
aby pustili sednout ty starší! Dnešní mladí však již znají svá práva v
demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.Již nikdy nechci zažít
takové sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.

Nepřihlášený uživatel

#4005 Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-16 17:24

#4004: - Jak je správné strašit komunistama

Hele, nenamastils to sem už nedávno??? Při kopírování, dodrž alespoň déku řádku. Abys nebyl za blbečka, alespoň zde... Jinak, za léky jistě nebylo nutné připlácet, vždyť žádné ani nebyly. Takže, s tou korunou jsi byl v lékárně akorát za trotla ty... No a zbytek tvého výronu, je naprosto luxusní, neboť perpetum mobile nebyli schopní udržet, ani tebou zbožštění komouši... Prostě: Léky nebyly, hajzlpapír nebyl, ale mohl ses jít válet do důchodu, aniž by sis na něj vydělal, celkem v pohodě... Neboj, makám jako ďas, abyses tady mohl realizovat...


Nepřihlášený uživatel

#4006 Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-16 19:56

#4005: - Re: Jak je správné strašit komunistama

Léky nebyly? No, můj táta měl za komunistů rakovinu plic (hodně kouřil). Díky perfektní péči v pražském IKEMu (a pracoval jen obyčejný řidič náklaďáku ze západních Čech) je tady dodnes - ale prosí, abychom ho v případě nutnosti nechali umřít doma, do dnešní nemocnice by prý nešel. Podmínky jsou tam otřesné a lidé tam umírají bez péče a bez léků jako zvířata.

Hajzlpapír nebyl? Ale byl, když už ho tedy považuješ za rozhodující kritérium civilizace. Pouze poté, co vyhořela jihočeská papírna ve Větřním, která zásobovala část tehdejší ČSSR, SRN a Rakouska, vypadly na tři měsíce dodávky toaletního papíru v ČSSR, v Bavorsku a v Horních Rakousích až k Vídni - ale už za necelé 2 týdny si mohli Bavoráci, Jihočeši a Rakušáci utírat zadnice papírem dovezeným ze Slovenska, za tři měsíce už zase jela továrna naplno. To byl celý ten slavný "nedostatek toaletního papíru v ČSSR".

Příště nelži.

Nick

#4007 kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-16 22:36

Přestože tento senochrup miluje brambor, nepohrdne ani kedlubnem. Celé diskusní fórum pojal jaksi za své teritorium a tak si jej občůrává dokola kol. No, a aby to vypadalo, že není v kotci sám, vystupuje tuhle u krmelce jako anonym a támhle u koryta jako MIP.
Ale rozumím.
Stydí se za své názory, neboť mu dochází, že kromě urážek nenabízí vůbec nic... proto je trousí jen po diskusích. Také ví, že kapitalismus a jeho tzv. demokracie se obé rozpadá a spolu tak vytváří dokonalý obraz senkruvny a ohromné hromady hnoje. V případě MIPa se domnívám, že jde schizofréního živočicha stiženého navíc nevyléčitelnou patologickou paranoiou. Je proto naprostou ztrátou jakákoliv investice do jeho kultivace, protože tak primitivní spojnici mezi socialismem a komunistou může udělat právě jenom hlupák jako je on. Nevěřím, že jeho hulvátskoargumentační slovní zásoba může slušného člověka přivést do jakéhosi nerovnovážného stavu. Je však dobré znovu připomenout, že socialismus je zatím jedinou poznanou alternativou budoucnosti. Studujte jej bez přívlastků...

Nepřihlášený uživatel

#4008 Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 00:48

#4002: - Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Možná, že se mýlíte. Pracuji v zahraničí a občas si najímám české studenty nebo čerstvé absolventy vysokých škol. Momentálně beru zejména studenty z Brna, protože jsou lepší. Lépe vzdělaní a samostatní. Politické přesvědčení mě nezajímá, ale schopnost samostatně myslet ano. Studenta z Třeboně bych rozhodně nebral, protože ovce nepotřebuji. Vím, že na to může někdo šikovný doplatit, že nejsou všichni jako to stádečko zmanipulované panem Rosochou, ale nemohu riskovat. Hlupák nejen že neudělá práci, ale zdržuje ostatní do té doby, než se ho zbavím. Takže Třeboňáci u mě máte smůlu, ale nevěšte hlavu, jistě se někde jinde uplatníte.


Nepřihlášený uživatel

#4009 Re:

2013-02-17 09:56

#11: RNDr. Jan Květ CSc. - Vážený pane. Dnes již asi chápete, proč jsou ty protesty. Učitel kandidoval za Lidovce, občané však o jeho služby neměli zájem a zvolen nebyl. Je to všude, kde poražený neunese výsledky voleb, protože si naivně myslí, že jsou všichni po jeho zvolení celí říční. Tak, jak nezačaly protesty proti Zemanovi, když vyšlo najevo, že již jsou vyčleněny miliony pro studenty, aby začali protestovat, tak se odrovnali určitě i ti vaši slavní hladovkáři, když se ukázalo, že tím jeho přesvědčením byla jeho volebí porážka. Určitě jste si všiml. že místo obdivu byli jen pro posměch.

 


Nepřihlášený uživatel

#4010 Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 10:50

#4007: Nick - kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Ano, komunistické bučící hovado, tu zatím jedinou poznanou alternativu vidíme například na Kubě a v severní Koreji. O našich vlastních zkušenostech s "výdobytky socialismu" pod vládou komunistů nemluvě.Pravdu máš v každém případě: alternativou života může být i komunistická šibenice. Jen se nám ty své zkurvené alternativy nesnaž vnutit. Vyžer si je sám.

MIP

#4011 Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 10:58

#4007: Nick - kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Co kdybys místo zhovadilého komunistického bučení vyvrátil jediný fakt, který jsem napsal? To od komunistické kreatury nelze ovšem čekat. Pro jinak smýšlející, pro ty, kteří blaho "socialismu" považují za nejhnusnější podvod a zločin XX.století a komunisty právem za sprosté zločince a vrahouny, má po komunisticku připravenu v rámci "lidové demokracie" psychiatrickou léčebnu nebo, kdyby se zase dostali k moci, koncentrák a šibenici.


Nepřihlášený uživatel

#4012 Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 11:05

#4011: MIP - Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Ty ale žádná fakta nepíšeš. Ty jenom sprostě nadáváš. Píšeš jako  komunisti v 50. letech.  Současné době a zejména demokracii nemáš co říci.

TD

#4013 Re: Re:

2013-02-17 11:39

#4009: - Re:

Souhlasím. Studenti z Třeboně jsou většině lidí v ČR pro posměch. Neví, co je demokracie? Ne nadarmo se říká "Je blbej jak student z Třeboně."

Ovšem to, že psychicky utýrali schopnou a slušnou paní Baborovou, to věru k smíchu není.


Nepřihlášený uživatel

#4014 Re: Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

2013-02-17 14:02

#4012: - Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Píše fakta. Máte problém s pochopením psaného slova? Nebo jenom nemáte argumenty, ale chcete mít poslední výkřik do tmy?


Nepřihlášený uživatel

#4015 Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 14:10

#4008: - Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Soudruzi, soudruzi... Máte pocit, že vám na takovouhle blbinu skočí alespoň někdo? Vy máte vážně stále stejný uvažování, přihlouplých, omezených aparátčiků. To se halt asi nikdy nezmění.


Nepřihlášený uživatel

#4016 Re: Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-17 14:39

#4006: - Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

Nepleťte si IKEM se SANOPSem. Neš sem začnete tapetovat ty svoje ideologický kecy, radši si něco nejdříve zjistěte,. No a hajzlpapír, mám jako celkem potřebnou a hlavně základní věc, ve společnosti, která se má snahu nazývat vyspělá... Bohužel, jak je vidět, né všichni byli vychováni alespoň k základním hygienickým pravidlům. Čím jste si prosím, vytíral prdel vy? Jo a vaše představa, že v Rakousku a NSR, museli lopuchem, když ve Větřní nevyráběli, je směšná asi stejně, jako když zde nějakej pomatenec napsal, jak nám na západě záviděli technologickou vyspělost...


Nepřihlášený uživatel

#4017 Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 14:45

#4015: - Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Škoda, že se zde nezobrazuje IP číslo. Mohl byste se přesvědčit odkud píšu a třeba byste si byl schopen i zjistit, zda to co píšu je "blbina", nebo pravda. Takto se můžete ale utěšovat, což taky děláte. Znáte tu bajku o lišce a hroznech? Takže závěrem: studenta z Třeboně bych nepozval ani na interview. Sorry, nejsem, nebyl jsem a nebudu "soudruh". Politika mě nezajímá, stejně jako mě nezajímají ovce.

MIP

#4018 O "sprostém" nadávání aneb jak mluvit s komunistou

2013-02-17 15:06

#4012: - Re: Re: kolem MIPova kotce zásadně jen s otepí sena

Příslušníci zločineckého gangu vrahů, zvaného KSČ, si stěžují, že je někdo nazve vrahy a zločinci a tím jim "sprostě nadává"..... Ti MAJÍ co říci současné době a demokracii! Například, že už NIKDY nesmí tento zločinný lidský odpad dostat šanci.

Jen tak pro osvěžení paměti dva citáty z knih (autoři zřejmě také jen sprostě nadávají...):

z knihy V Evropě (vyšla v loňském roce i u nás) kde říká holandská KOMUNISTKA, bojovnice proti "fašismu" (přesněji tomu hnědému), která po válce skončila v NDR jako manželka také "antifašisty" a na konci života "zmoudřela" neboli prohlédla: "Ďábel nás udělal obojí "(pro tupé komunisty: rudé i hnědé fašisty, pozn.MIP) "ze STEJNÉHO materiálu. A ještě k tomu použil odpad".

A Alja Rachmanovová ( vl.jménem Galina Džuraginová)ve své knize vzpomínak "Studenti, láska, Čeka a smrt":

"Jsou komunisti ještě vůbec lidmi?Ne,ne, nejsou ani zvířaty.Pro nejkrutější,nejkrvalačnější, nejzáludnější a nejzbabělejší zvíře by bylo urážkou,aby ho porovnávali s bolševiky".

To jsou "výsledky" VAŠÍ činnosti, nikoho jiného. Chovali (a chováte se) jako sběř, někdo vás tedy sběří může nazývat.

Ostatně ty sám, komunistický grázle beze jména, máš o komunistech "v 50.letech" asi také nevalné mínění. Nevím kde se ovšem v tobě bere sprostota a drzost, tvrdit tu, že dnes jde o něco jiného. Jiného? Práskač Falmer-Filip,rudá bestie Semelová, péesácký nepolepšitelný vrahoun Sloup ........ až po tu "zničenou" hodnou Baborovou, dobrovolnou a aktivní služku zločinecké organizace KSČ(M)....


Nepřihlášený uživatel

#4019 Re: Re: Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

2013-02-17 15:18

#4016: - Re: Re: Re: Jak je správné strašit komunistama

IKEM byl výborný i za komunistů. Prof. Jan Pirk dělal v IKEMu od začátku, před ním tam byli prof. Pavel Firt, a prof. Jaroslav Hejnal a další. SANOPZ (nikoliv SANOPS ... původně Sanatorium poštovních zaměstnanců, odtud ta zkratka) byl výborně vybavený, ale dělali tam lékaři, jejichž hlavní kvalifikací byla stranická příslušnost a nikoliv odbornost. Takže jako lékaři nic moc, často si zvali externisty. Mimochodem, jak správně píšete "Neš sem začnete tapetovat ty svoje ideologický kecy, radši si něco nejdříve zjistěte,."

Je pozoruhodné, že v Třeboni se to opakuje. Paní Baborovou diskvalifikuje stranická příslušnost, nikoliv odbornost. Kouzlo nechtěného, že?


Nepřihlášený uživatel

#4020 Re: O "sprostém" nadávání aneb jak mluvit s komunistou

2013-02-17 15:22

#4018: MIP - O "sprostém" nadávání aneb jak mluvit s komunistou

Z tebe by měl Gottwald radost. Jste z jednoho vrhu, jen ty jsi nasměrovaný trochu jinám. Jsi opravdu jako z 50. let. Vidí to zde více lidí, ale ty na to nikdy nepřijdeš. Slánský a Vaš taky věřili až do své smrti, že mají pravdu. Jak jsi jim podobný!

MIP

#4021 Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 15:24

#4017: - Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Jméno raději si nedáváš, jsi bezejmenný komunistický šmejd (no name je většinou synonymum šmejdu). Možná že o pár řádků výše v jiném no name příspěvku si stěžuješ na sprostotu druhých. Kde se V TOBĚ bere sprostota urážet studnty z Třeboně, dokonce paušálně. A co řekneš na to, že tu petici V NAPROSTÉ VĚTŠINĚ podepsali lidé, kteří nejsou z Třeboně a jsou většinou už dávno ze školních lavic? Ty jsou, ty komunistický hulváte také "ovce", když svobodně projevili názor? Je jich mnohem víc, než má Třeboň obyvatel, je jich tolik, že by to vydalo za slušné okresní město. Bude mít fušku komunistický vrahoun, až " vláda pravice naštěstí brzy skončí (jak již dávno ukazují všechny seriózní průzkumy), a až to tu levice vezme do ruky příště, tak vás podle podpisů v téhle "opravdu chytré a přínosné petici" alespoň lehce a rychleji najdou..." (viz "slušný" - podle komunistických pravidel - příspěvek trochu výše).

Právě proto, aby komunistická bestie s takovýmito spády už NIKDY nedostala příležitost to slušní lidé podepisují. A jestli k tomu dal podnět statečný pan Rosocha a někteří přemýšliví a na svůj věk potěšitelně zralí a dospělí studenti, slouží jim to k veliké cti, ale kdyby to neudělali oni, udělal by to někdo jiný. Komunistický blbečku,smiř se s tím, že doby, kdy se na každé komunistické svinstvo odpovídalo pouze dlouhotrvajícím potleskem a voláním "Ať žije KSČ!!!" jsou v nenávratnu.... aneb jak řekl doslova velikán komunismu Stalin ve slabé chvilce:  "odkaz velikého Lenina jsme prosrali..."


Nepřihlášený uživatel

#4022 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

2013-02-17 15:40

#4021: MIP - Re: Re: Re: Re: Re: Výsledky celé akce? Pro komouše tristní

Já je neurážím! Já je jenom nezaměstnám, protože nechci riskovat, že zaměstnám ovci. Zaměstnej je ty!

Vím, že na to možná doplatí pár normálních, ale s tím já nemůžu jic dělat.

Mimochodem, MIP je tvoje křestní, nebo příjmení? Tatínek byl MIP? Nebo tě měla za svobodna paní MIPová? Nepochybuji, že MIP je tvoje jméno, nejsi přece bezejmenný.


Nepřihlášený uživatel

#4023 Za svatořečení komunistické mučednice!

2013-02-17 15:42

#4013: TD - Re: Re:

Navrhuji utýranou soudružku Baborovou prohlásit za komunistickou svatou, mučednici za víru marxismu-leninismu-stalinismu. Mohla by být například ochránkyní všech učitelů, kteří bez morálky, slušnosti a jakékoliv mravnosti mají odvahu působit na mládež v duchu marxismu-lenin ismu. A měla by se jí vystavět kaple, spojená s agitačním střediskem a rudým koutkem slavných komunistických tradic! Její svaté komunistické ostatky by se mohly přidělovat stranickým muňkám, které zvítězí v nějaké komunistické soutěži.

vážně se tu dost bavím...

#4024 Ještě doplním...

2013-02-17 15:42

Ano byla to neskutečná hrůza! Každej musel do práce a to si ještě mohl
vybírat, zda přijme práci, kde se upíše třeba na 10 let a oni mu za to dají
podnikový byt nebo nenávratnou půjčku na stavbu rodinného domku. Například
jistota, že pokud budu makat a neudělám průser, tak budu mít práci třeba až
do penze, lidi neskutečně deptala.Neskutečné násilí bylo pácháno na
nemocných. Místo, aby byl vybírán regulační poplatek u lékaře a poté ještě v
lékárně včetně tučného doplatku, jako v každé správné demokratické
společnosti, za léky, tehdy odbyli pacienta tím, že za jeden recept musel
zaplatit jen jednu korunu a za léky už nic, no hrůza!A co teprve vnucování
sociálních jistot, že po odpracování 40 let má člověk právo na penzi. Ženský
si vybrečely oči do krvava, když odcházely do důchodu po porození dvou dětí
již v 55. letech. Kolik lidí tenkrát marně snilo o tom, aby mohli dělat o 10
- 15 let déle!Po operacích se dělo lidem také hrozné bezpráví. Zpravidla 6
týdnů se člověk musel zotavovat v nemocnici a poté doma. Vůbec mu nebylo
dopřáno sladkého pocitu hrůzy, zda ho po návratu do práce ihned nepropustí,
jak se to konečně děje dneska. A co teprve když Vás do půl roku po operaci
poslali povinně do lázní. A ti komun ističtí tyrani nám nedali vůbec žádnou
možnost finanční spoluúčasti. Ne ne přátelé, nedali nám dokonce ani možnost
zaplatit si alespoň třetinu.Bylo to opravdu děsivé a devastující období
našich dějin. Z lidí a hlavně dětí se teď konečně stala ta správná, bezcitná
zvěř. Za komunistů mladší sami vstávali v autobuse, jen si to představte,
aby pustili sednout ty starší! Dnešní mladí však již znají svá práva v
demokratické společnosti a pěkně zůstanou sedět.Již nikdy nechci zažít
takové sociální jistoty ani morální zhoubu, která tenkrát panovala.

PS: ...a dokonce i v Třeboni. Skoro by si dnes člověk myslel, že "sametovou revoluci" v 89 vymysleli právě v Třeboni. Svatej Václav by nakonec mohl být taky z Třeboně, a Váczlavák zrovna tak. A že o vás, vy slavní pravicoví Třeboňácí nebylo před 89 vůbec slyšet? Kde jste celých těch 40 let byli? (tak sem zvědav, jaká "moudra" na to zase odpovíte.)

Nepřihlášený uživatel

#4025 Re: Za svatořečení komunistické mučednice!

2013-02-17 15:45

#4023: - Za svatořečení komunistické mučednice!

Myslím, že se vám nepoaří implantovat vaše černoprdelnické metody do komunistického prostředí.