Zachraňte kulturu 2013

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#267 Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...

2013-02-07 15:34

#255: Božena Správcová - "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...

A proc takovou praci delate, za plat , co by uklizecka koste nevyndala...

Vzdyt zijete v uzasne dobe a uzasne zemi, kde pravice, pravda a laska zvitezila... Seknete s tim a bezte zbohatnout, jinde, treba ta uklizecka by vam mohla jit, kdyz ma o tolik lepsi plat, nebo podnikejte, vzdyt vydite jak se pan Chrenek vysvihnul.

Byt stastny a bohaty preci nejni zadny problem v teto nove dobe, kterou jste pomohla vybudovat, nelpete, zijte jak chcete a zaplatte cenu, ktera se zada...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#280 Re: Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...

2013-02-07 16:41:14

#267: - Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...

"A proc takovou praci delate, za plat , co by uklizecka koste nevyndala..."

Svatá prostoto!


Nepřihlášený uživatel

#336 Re: Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...

2013-02-08 22:46:48

#267: - Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...

Vy jste to moc nepochopil/a, že ne?

Paní Správcová o svém platu píše proto, aby uvedla na pravou míru situaci, ve které se většina lidí z oblasti kultury a umění nachází. Aby tu konečně přestaly padat argumenty typu, že my se máme nějak extra dobře. Nejde tady o majetek pana Chrenka ani o žádný jiný, protože tu nejde jen o vlastní prospěch. Jde o to, že pravá kultura opravdu zaniká a potřebuje nikoli nadbytek financí, ale potřebné finance k tomu, aby mohla nějak fungovat. Jinými slovy peníze, které by splnily svůj účel jako jeden z prostředků k udržování určitých hodnot ve společnosti. Nikoli peníze, které by chtěl někdo zbůhdarma hromadit. To Vy si myslíte "šťastný a bohatý". Proto jediné, co jste doopravdy postřehl/a v textu paní Správcové, byla zmínka o jejím platu. Kdybyste tyhle dva stavy tak důsledně nespojoval/a, možná byste se dočetl/a o mnohem hlubších hodnotách, které paní Správcová vyjadřuje.