Zachraňte kulturu 2013
Pro ty, kdo přeci jen občas používají onu věc ve své lbi: http://www.blisty.cz/art/67419.html
Ostatním tupým křiklounům není pomoci.
Re: Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...
#267: - Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...
"A proc takovou praci delate, za plat , co by uklizecka koste nevyndala..."
Svatá prostoto!
...
Re: děkuji za tuto petici
#1: pipi - děkuji za tuto petici
Správně, "Ende,dál to nende", opravdu to dál takhle nejde, na tuto chátru komediantskou, která se krásně projevila při volbě presidenta, jdou peníze z našich daní a nejsem sám, kterému se to nelíbí. Pokud opravdu budou dělat dobrou kultůru, tak si je lidé najdou a vydělaj si. Kdo podporuje malé živnosti,lidi v tísni, důchodce atd ? A pokud naši umělci neuměji dělat kutůru, tak ať se jdou živit jinak, jako ostatní lid !
Re: :)
Tak neuvěřitelně hulvátsky a sprostě napsaný příspěvek musel nutně napsat nějaký špičkový inteligent... Člen elity našeho národa, který si uvědomuje, jak vysoko převyšuje lůzu.
Gratuluji k vysokému sebevědomí, ty génie mysli!
Re: Re: Pravice a kultura
#21: Realista - Re: Pravice a kultura
Bože to je demagogie. Jistě pravičák Knižák rád pod jménem umění podporoval jako ředitel sám sebe. Pro ideje se funkce nevykonávají.
Re:
Jistě, jistě, Karel nic, Karel muzikant. Do čela TOP 09 se dostal jen nešťastnou náhodou a proti své vůli, s Kalouskem nemá nic společného, o Hanákové nikdy v životě neslyšel a za vládu Petra Nečase, kde sedí jako první místopředseda mj. i s tím Kalouskem a Hanákovou, nemá vůbec, ale vůbec co dočinění, natož aby za ni nesl nějakou spoluodpovědnost.:-)))
Tak nevím, jestli jste opravdu tak hloupý nebo jestli to jen úspěšně předstíráte.
Jo, blbečkové, i já tuhle petici podepíšu, protože já na rozdíl od vás konzistentní jsem.
Re: Přesně,ať si nasadí číra vytáhnou žlutý placky a běží za Kárlem do Čimelic.Klauni zkorumpovaný.
Když se dívám, kdo se tam podepsal, tak je mi trochu šoufl. Ti stejní, co před 2 týdny volali Karel na Hrad! jakoby zapomenuli, že ten člověk je spoluzodpovědný za stav kultury. Chodím do divadla, kina i knihovny, navštěvuji docela dost akcí, ale skupinu lidí, kteří se tváří jako nejmoudřejší a nevidí si ani na špičku nosu, podporovat nemohu. Miloň Čepelka, Adam Drda, Tomáš Halík, Vladimír Hanzel, Michal Horáček, Daniela Kolářová, Jiří Ornest, Jaroslav Rudiš, Olga Sommerová, Jiřina Šiklová, Jan Potměšil, Jiří Dědeček, Jan Burian, Jiří Králík, Pavel Liška,Jan Hřebejk, Kurt Gebauer, Daniel Fikejz, Jan Vodňanský, Jiří Hanák a další jsou nejspíš schizofrenici. Jak jinak by mohli včera podporovat předsedu vládní strany a dnes protestovat proti jeho politice? Nejde mi do hlavy, co vlastně tihle lidé chtějí. Jisté je jedno - peníze nejsou a nebudou ani na kulturu. To prostě nejde, že se budou zaměstnanci topit v chudobě a jejich daně půjdou na živobytí pijavic. Ti nejlepší z Vás umělců přežijí i bez dotací. Několik se k dotacím a sponzorů dostane a ten zbytek to holt musí dělat amatérsky. Pokud nepatříte mezi nejlepší, zařaďte se mezi socky a makejte jako my. Já vím, že se Vám nelíbí zařezávat v pravidelné pracovní době, ale takový je život. Za čas si zvyknete, že Vás nikdo nezve na ples v opeře, do baru nebo na raut a občas si zahrajete pro radost, zadarmo, s ochotníky. V televizi se podíváte na politiky a novináři se Vám velkým obloukem vyhnou. Takový je život bez dotací. A pokud nechcete, abychom dopadli jako Řecko (a to přece chcete!), nebudou Vám vládní škrty TOP 09 vadit a při příštích volbách to tam české pravici zase vhodíte. A budete to dělat tak dlouho, než se Vám v hlavách rozsvítí. Právě z toho důvodu, že jste se úplně odtrhli od národa a tváříte se jako nadřazená elita, Vám ty podpisy nějak nepřibývají. A nepodpořím Vás ani já.
PS: Pod číslem 2288 se Vám tam podepsal Karel Schwarzenberg, ale prachy nedá...
Pěkná drzost
Punk je jinde
Kultura v pravém smyslu toho slova je nanejvýš potřebná.
Kulturní fronta podporuje TOP09 a Trautenberga
Richard Pogoda
Re: "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...
#255: Božena Správcová - "Kanály ve veřejné službě" právě už léta zadarmo kopeme...
Volíte pravici? Volíte Schwarzenberga, tak pěkně zkrachujte, když na trhu neuspějete.
Re: Podporovatelé knížete Karla
#7: B. Zabinski - Podporovatelé knížete Karla
naprosto souhlasím
| This discussion has been closed. |
Re: :)
#252: - :)