Rozhodni se sám za sebe!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#70 Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů

2013-01-24 16:56

#69: Milan Honusek - Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů

Nějak nechápu... Volit K.S. sice nebudu, ale jak se rozhodnu u voleb, je jen moje věc. Ono jich je tam víc jak dva, nebo jak jste to myslel? Kalouska si sice necháváte od cesty, přesto ho však zmínit neopomenete. A ten dotaz ke starším by také zasloužilo trochu rozvést. Děkuji, čtenář se slabším úsudkem a ani zdaleka tolik vzdělán jako vy.

Odpovědi

Miloš Hlávka

#72 Re: Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů

2013-01-24 19:17:38

#70: - Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů 

 

Ten, Kdo Karla volit nebude, má pořád ještě dvě možnosti: - buď (lhostejno, zda se sebezapřením nebo naopak s nadšením) volit jeho soupeře, tj. Miloše, - nebo odevzdat úmyslně neplatný hlas (bílý lístek či něco podobného), případně nejít k volbám vůbec.
Milan Honusek

#73 Re: Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů

2013-01-24 20:21:40

#70: - Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů 

 Dobrý den,

děkuji za příspěvek. Tituly se nechlubím a užívám je jen zřídka. Zde jsem je použil úmyslně, abych blokoval názor, že všichni vědci podporují Petici vědců... Vážím si každé profese, zejména řemeslníků a techniků, bez nichž by byl současný experiment v jaderné fyzice nemožný.  Navíc se mezi nimi cítím dobře (ještě připmínám sekretářky, pracovníky THS atd.).   To je jen delší odpověď na vaše dobré rýpnutí.    

Je mi 65 let, pracuji na 10 % úvazek, jnak jsem důchodce a cítím jejich problémy.  Budu volit M.Zemana, i když mám k němu řadu výhrad. (Volil jsem J.Dientsbiera).  V současnosti je třeba Zemana maximálně podpořit.  V článku jsem se zaměřil jen na kritiku blbnutí kolem tzv. "knížete".   Nechtěl jsem, aby to někdo spojoval s propagací MZ a tím odbyl můj příspěvek.

Ke starším.  Např. podpora rozsudku nad M.Horákovou z různých organizací, závodů atd.  Občas jsou zveřejňovány filmové materiály z té doby.  Podpora prohlášení proti Chartě 77, (já to nepodepsal).  Mj. dlouhou dobu jsem si myslel, že bláznivá podpora Hitlera byla německou národní specifikou.  Vím, že analogie se současností není úplná, ale to není na krátkou odpověď.  

     Zdraví

            Milan Honusek