Rozhodni se sám za sebe!

Quoted post

Milan Honusek

#73 Re: Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů

2013-01-24 20:21

#70: - Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů 

 Dobrý den,

děkuji za příspěvek. Tituly se nechlubím a užívám je jen zřídka. Zde jsem je použil úmyslně, abych blokoval názor, že všichni vědci podporují Petici vědců... Vážím si každé profese, zejména řemeslníků a techniků, bez nichž by byl současný experiment v jaderné fyzice nemožný.  Navíc se mezi nimi cítím dobře (ještě připmínám sekretářky, pracovníky THS atd.).   To je jen delší odpověď na vaše dobré rýpnutí.    

Je mi 65 let, pracuji na 10 % úvazek, jnak jsem důchodce a cítím jejich problémy.  Budu volit M.Zemana, i když mám k němu řadu výhrad. (Volil jsem J.Dientsbiera).  V současnosti je třeba Zemana maximálně podpořit.  V článku jsem se zaměřil jen na kritiku blbnutí kolem tzv. "knížete".   Nechtěl jsem, aby to někdo spojoval s propagací MZ a tím odbyl můj příspěvek.

Ke starším.  Např. podpora rozsudku nad M.Horákovou z různých organizací, závodů atd.  Občas jsou zveřejňovány filmové materiály z té doby.  Podpora prohlášení proti Chartě 77, (já to nepodepsal).  Mj. dlouhou dobu jsem si myslel, že bláznivá podpora Hitlera byla německou národní specifikou.  Vím, že analogie se současností není úplná, ale to není na krátkou odpověď.  

     Zdraví

            Milan Honusek

  

Odpovědi

pinda

#74 Re: Re: Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů

2013-01-25 13:39:56

#73: Milan Honusek - Re: Re: Volba prezidenta je volbou samostatně uvažujících občanů

Zvedá se spousta různých hlasů (záměrně nepíšu slovo hysterických jak je ted modni) i proti petici - a i ten nejslušnější z nich používá analogie se sympatizanty hitlera nebo kalouska na hrad.    JESTLI bych měl za něco agitovat - TAK ku**a, buďme slušní a respektujme se navzájem. :). Buď se svými spoluobčany budete žít v míru a porozumění, nebo je ZASE budete muset zavřít do kriminálu za nějaký ten názor nebo petici, zavřít hranice aby neutekli a odebírat pomeranče z kuby.