Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Veronika

#1709 Kam se poděla slušnost?

2013-01-02 22:28

Pročetla jsem si pár příspěvků tady pod peticí. Obyčejná slušnost mezi lidmi se nám někam ztratila. Snad se časem zase objeví a lidé se k sobě začnout chovat slušně. Některé pisatele nemá cenu rozebírat, neumí se chovat. Kdyby jim rodiče od malička vštěpovali úctu k druhým lidem, nemohly by se tady objevovat příspěvky od MIP nebo Moniky. Můžou tady psát ty svoje nesmysly, můžou tady na ostatní útočit, ale nic tím nezmění. Volby( naštěstí) dopadly, tak jak dopadly a tím,že tady nadále budou psát svoje hlouposti, budou jen ukazovat svoji hloupost. Oba určitě volili ODS a já jim jejich názor neberu, ani nevymlouvám, nepřesvědčuji je, že měli volit jinak, jen mě zaráží, že oni berou ostatním lidem právo na jejich názor. Jasně, jsou zklamaní, že jejich strana volby projela, ale to přece není chyba těch, co volili jinak. Pokud lidé ODS nedali hlasy, tak k tomu měli nějaký důvod. Nebo nás MIP bude přesvědčovat, že ČSSD nutila, uplácela voliče, aby volili jí? To snad ne ! ODSáci mi připomínají malé vzteklé děti,které dostanou hysterický záchvat v oddělení hraček, když jim maminka nechce koupit hračku. Malé dítě dostane na zadek, aby se uklidnilo, ale dospělé lidi přece nikdo bít nebude, i když někteří pisálkové tady by si zasloužili dostat pár..... ( víte kam), aby se vzpamatovali a začali se chovat jako lidé.

Odpovědi

MIP

#1718 Re: Kam se poděla slušnost?

2013-01-03 10:26:15

#1709: Veronika - Kam se poděla slušnost?

Komsomolka Veronika (za to oslovení "komunistická babo" se fakt omlouvám.Uznávám, že si ho ještě nezasloužíš, že se budeš muset ještě pár let snažit jako v diskusi zde, abys měla nárok na stejné oslovení, jako třeba Baborová. Ještě jednou se tedy omlouvám) zase spekuluje, tentokrát ne co jsem zač, ale koho jsem asi volil. Nenávidí ODS a mne nemá ráda také, logicky jsem tedy musel volit ODS. Samozřejmě tě vůbec nenapadlo, že bych mohl být sociální DEMOKRAT, který prostě zásadně odmítá to, co s "výsledkem voleb" provedl hlupák Zimola. Píši-li "hlupák", nejde zase o nějakou neslušnost, slušná komsomolko, cituji pouze V.I.Lenina: "Hlupák není ten, kdo udělal chybu, hlupák je ten, kdo tutéž chybu udělá dvakrát". Kdybys byla, milá komsomolko, stejně dobře jako v pravopise vzdělaná v historii, tak bys věděla, že narážím na "spolupráci levicových stran" v létech 1945-1948, která se sociálním demokratům opravdu vyplatila. A Zimola není než malý (tedy na krajské úrovni) Fierlinger. Však se mu to už začíná vyplácet, ta jeho politika blbosti, se kterou z "výsledku voleb" vyvodil, že komunistická baba Baborová je ta pravá do jeho vlády "levicových stran". Baba se mu už prvním činem odvděčila: objednala audit a Zimolu veřejně obvinila z napojení na "kmotra" z Hluboké a podílu na rozkrádání ("odklánění") financí ve školství.... Že takto proradně se komunisté zachovají i k té "demokracii", na kterou se momentálně stále odvolávají pokud jde o "výsledek voleb", nemusíš milá komsomolko VŮBEC pochybovat.

Ptáš se, kam se poděla "slušnost". A mne káráš pro "neslušnost". Samozřejmě, jsem neslušný, protože jsem proti komunistické babě Baborové. Co ale říkáš "příspěvkům" jako je tento: (číslo 1682)

"MIP si vystačí sám, je zvyklej, sám si honí ptáka, tak tady může i sám diskutovat. Hezký nový rok."

Jde bezpochyby o odpověď na tvoji výzvu se mnou nediskutovat (proplakal jsem celý večer). To je slušnost, co? A ta inteligence, v těch pár slovech obsažená. Kupodivu tvoje reakce, jako ochánkyně slušnosti zde, byla tentokrát nulová. Není se co divit. Vždyť to promluvil, neobyčejně inteligentně, STOUPENEC SOUDRUŽKY BABOROVÉ. A lepší stoupence soudružka stejně nemá, takže o sprostotě a debilitě radši pomlčet, že komsomolko?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...