Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #1718 Re: Kam se poděla slušnost?

2013-01-03 10:26

#1709: Veronika - Kam se poděla slušnost?

Komsomolka Veronika (za to oslovení "komunistická babo" se fakt omlouvám.Uznávám, že si ho ještě nezasloužíš, že se budeš muset ještě pár let snažit jako v diskusi zde, abys měla nárok na stejné oslovení, jako třeba Baborová. Ještě jednou se tedy omlouvám) zase spekuluje, tentokrát ne co jsem zač, ale koho jsem asi volil. Nenávidí ODS a mne nemá ráda také, logicky jsem tedy musel volit ODS. Samozřejmě tě vůbec nenapadlo, že bych mohl být sociální DEMOKRAT, který prostě zásadně odmítá to, co s "výsledkem voleb" provedl hlupák Zimola. Píši-li "hlupák", nejde zase o nějakou neslušnost, slušná komsomolko, cituji pouze V.I.Lenina: "Hlupák není ten, kdo udělal chybu, hlupák je ten, kdo tutéž chybu udělá dvakrát". Kdybys byla, milá komsomolko, stejně dobře jako v pravopise vzdělaná v historii, tak bys věděla, že narážím na "spolupráci levicových stran" v létech 1945-1948, která se sociálním demokratům opravdu vyplatila. A Zimola není než malý (tedy na krajské úrovni) Fierlinger. Však se mu to už začíná vyplácet, ta jeho politika blbosti, se kterou z "výsledku voleb" vyvodil, že komunistická baba Baborová je ta pravá do jeho vlády "levicových stran". Baba se mu už prvním činem odvděčila: objednala audit a Zimolu veřejně obvinila z napojení na "kmotra" z Hluboké a podílu na rozkrádání ("odklánění") financí ve školství.... Že takto proradně se komunisté zachovají i k té "demokracii", na kterou se momentálně stále odvolávají pokud jde o "výsledek voleb", nemusíš milá komsomolko VŮBEC pochybovat.

Ptáš se, kam se poděla "slušnost". A mne káráš pro "neslušnost". Samozřejmě, jsem neslušný, protože jsem proti komunistické babě Baborové. Co ale říkáš "příspěvkům" jako je tento: (číslo 1682)

"MIP si vystačí sám, je zvyklej, sám si honí ptáka, tak tady může i sám diskutovat. Hezký nový rok."

Jde bezpochyby o odpověď na tvoji výzvu se mnou nediskutovat (proplakal jsem celý večer). To je slušnost, co? A ta inteligence, v těch pár slovech obsažená. Kupodivu tvoje reakce, jako ochánkyně slušnosti zde, byla tentokrát nulová. Není se co divit. Vždyť to promluvil, neobyčejně inteligentně, STOUPENEC SOUDRUŽKY BABOROVÉ. A lepší stoupence soudružka stejně nemá, takže o sprostotě a debilitě radši pomlčet, že komsomolko?




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...