Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

kreja

#1708 Re: Re:

2013-01-02 22:16

#1687: Veronika - Re:

Klasika... Odpověď žádná a ještě jakási přiblblá výuka češtiny. Milá svazačko, mezerník používám cirka třikrát častěji jak vy... No a hovorově jsem, tak nějak myslel, že byste mohla dotaz pochopit snázeji. Takže k otázce. Kdy studovala ta vaše přítelkyně, s parstrýcem z Jůesej, na gymplu, pokud jste ročník výroby 75'? A ta druhá. Vysvětlete mi ty "Aktuality" pětadvacet let starý. Já je netočil, já se u nich jenom bavil, to vaši soudruzi... Nevypotíte konkrétního vůbec nic...

Odpovědi

Veronika

#1710 Re: Re: Re:

2013-01-02 22:39:59

#1708: kreja - Re: Re:

Milý pane, považuji Vás za velikého hlupáka,který navíc píše hrubice, ale fakt hrubice, které by nenapsal žák 4.ročníku základní školy  a  nemáte v sobě ani tolik síly, abyste přiznal : Ano, píšu hrubice typu aktuality se natáčelI. O takových lidech, co si myslí, že jsou neomylní, si myslím svoje a věřte mi, že nic hezkého to není.

Já se s Vámi opravdu bavit nemíním, pro mne jste zcela bezvýznamný prosťáček, který sem chodí jen provokovat, ale on Vás nikdo nebere vážně. Zesměšňujete jen sám sebe. Určitě jste ve věku mých rodičů, tak bych předpokládala, že se umíte chovat. A ejhle, neumíte.

Buďte tak laskav a běžte si psát ty svoje pitomosti pod jinou petici. Já vím, že na "vaší" petici už lidi kašlou, že tam už skoro nikdo nechodí, ale Vy si vystačíte sám, Vaše kraviny stejně nikdo nečte.

 

 

Veronika

#1711 Re: Re: Re:

2013-01-02 22:42:41

#1708: kreja - Re: Re:

A ještě k té češtině, Vy se skoro lepšíte, vidíte, pár měsíců tady a naučíte se gramatiku. Jen ještě upozorním, když někomu, konečně, vykáte, piště Vy. :-))))))))))))))))))))))))))))))))). Mne to to tak baví Vás opravovat:-)))




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...