Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1669 Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

2013-01-01 15:24

A proč to MIP dělá tak hulvátským způsobem? Proč se chová jako odpad lidské společnosti?

Udělal jsem si tabulku se dvěma řádky a dvěma sloupci. První řádek "podpora paná B.", druhý řádek "proti paní B." první sloupec "slušný příspěvek", druhý sloupec "vulgární nebo velmi agresivní příspěvek". Prošel jsem si příspěvky od strany 60 do současné strany 67 seznamuu komentářů k této petici. Vynechal jsem spamy. Vulgární příspěvky (druhý sloupec) jsou silně korelované s druhým řádkem (proti paní Baborové). Slušné příspěvky jsou silně korelované s podporou paní Baborové. Tato korelace je statisticky velmi významná. O čem to vypovídá?

Taky jsem si všimnul, že slušné příspěvky méně reagují na ty vulgární (thread je přerušedný, diskuse nepokračuje), zatímco ty vulgární vztekle štěkají na ty slušné (pokus o nový thread diskuse).

Odpovědi

Veronika

#1672 Re: Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

2013-01-01 17:00:30

#1669: - Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

Také jsem se dívala. Asi je fakt lepší na ty jejich kecy nereagovat. Nemusím s každým souhlasit, můžu mít jiný názor, ale to přece neznamená, že ho budu urážet a vyhrožovat mu.

MIP

#1678 Re: Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

2013-01-01 18:52:52

#1669: - Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

Komunističtí sprosťáci, zameťte si nejprve před svým sprostým bolševickým prahem, prahem svého sprostého a krvavého bolševického chlíva. Vyjměte nejprve kládu bolševické sprostoty ze svého oka, pak se starejte o oči bližních.

Sprostota soudružka Veroniky, nikdynebylkomunisty "demo" a podobných se u vás samozřejmě za sprostotu nepočítá, tam vám vychází ve "statistice" nula. Bagatelizace komunistických zločinů , sprosté nadávání a zesměšňování jejich obětí ("demo" o bratrech Mašínech, Veronika o těch, co nesměli studovat), urážky podporovatelů protibaborovské petice ("studentíků", autora petice....) a naopak vychvalování a podpora pachatelů (komunista Sloup) či přinejmenším spolupachtelů těchto zločinů (Baborová) svědčí o nenapravitelnosti stoupenců této zločinné (a sprosté) ideologie, o nutnosti s ní stále bojovat.

Volají tu "slušní" komunisté a nikdynebylkomunisté po slušné diskusi: většinou formou co tu máte, vy co nesouhlasíte, vůbec co dělat, táhněte pryč. Zkrátka diskuse po bolševicku - až bude Baborová a podobní zase pevně v sedle, potáhnou takoví rovnou do kriminálů - jako minule.

V jednom máš, ty statistiku, ale svatou pravdu: "thread" je skutečně vždy přerušen. Bolševickému sprosťákovi došly totiž argumenty, nemá co by řekl na svou "baborovskou" obhajobu. Tak začne o něčem jiném. Jak to bolševici v "diskusích" dělali celá léta: když už není na jejich obhajobu co dodat, řeknou "....a v Americe stejně mlátí černochy" a je hotovo. Počítám, že "thread" bude zase přerušen.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...