Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #1678 Re: Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

2013-01-01 18:52

#1669: - Proč jenom ten MIP musí stále dokazovat své totalitní způsoby?

Komunističtí sprosťáci, zameťte si nejprve před svým sprostým bolševickým prahem, prahem svého sprostého a krvavého bolševického chlíva. Vyjměte nejprve kládu bolševické sprostoty ze svého oka, pak se starejte o oči bližních.

Sprostota soudružka Veroniky, nikdynebylkomunisty "demo" a podobných se u vás samozřejmě za sprostotu nepočítá, tam vám vychází ve "statistice" nula. Bagatelizace komunistických zločinů , sprosté nadávání a zesměšňování jejich obětí ("demo" o bratrech Mašínech, Veronika o těch, co nesměli studovat), urážky podporovatelů protibaborovské petice ("studentíků", autora petice....) a naopak vychvalování a podpora pachatelů (komunista Sloup) či přinejmenším spolupachtelů těchto zločinů (Baborová) svědčí o nenapravitelnosti stoupenců této zločinné (a sprosté) ideologie, o nutnosti s ní stále bojovat.

Volají tu "slušní" komunisté a nikdynebylkomunisté po slušné diskusi: většinou formou co tu máte, vy co nesouhlasíte, vůbec co dělat, táhněte pryč. Zkrátka diskuse po bolševicku - až bude Baborová a podobní zase pevně v sedle, potáhnou takoví rovnou do kriminálů - jako minule.

V jednom máš, ty statistiku, ale svatou pravdu: "thread" je skutečně vždy přerušen. Bolševickému sprosťákovi došly totiž argumenty, nemá co by řekl na svou "baborovskou" obhajobu. Tak začne o něčem jiném. Jak to bolševici v "diskusích" dělali celá léta: když už není na jejich obhajobu co dodat, řeknou "....a v Americe stejně mlátí černochy" a je hotovo. Počítám, že "thread" bude zase přerušen.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...