Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

demo

#1655 Re: Re: Re: Také zajímavé

2013-01-01 08:43

#1643: Veronika - Re: Re: Také zajímavé

Dobrý den v novém roce, paní Veroniko. Patřím k té starší generaci a chápu, že dnešní mladí jsou jiní než jsme bývali my, je jiná doba. Ale ty příspěvky, které se tu v posledních hodinách objevily, nechápu. Asi si ti dotyční myslí, jak jsou vtipní. Opravdu nemá smysl si jich všímat. Paní Baborové přeji hodně zdraví, štěstí a sil. A rozhodně ať neustupuje omezencům.

A teď trochu s humorem. Nevím, co si ti "nebožáci", kteří nechápou demokracii, počnou po parlamentních volbách v příštím roce. Po tom všem, co nám předvedly vlády Mirka Topolánka a Petra Nečase, se všeobecně očekává výrazné vítězství levice.

 

Odpovědi

Veronika

#1656 Re: Re: Re: Re: Také zajímavé

2013-01-01 12:03:23

#1655: demo - Re: Re: Re: Také zajímavé

Dobrý den, přeju vše nejlepší, ať je 13 v datumu šťastná.

Včera včera jsem četla článek o paní Baborové, Hlubokou jsem neměla nikdy  ráda, ale Hluboká a Třeboň jsou propojeny pupeční šňůrou. Jak je to dávno,co se zjistilo, že rybářství Třeboň posílá miliony manželkce hlubockého kmotra a teď se ukáže, že do školství jde polovina peněz z rozpočtu. Já jsem si říkala hned, že tato hysterie není kvůli politice, je v tom strach. (sauna na gymplu?)

A k těm tydýtům, co sem psali po půlnoci....to se nedá komentovat, jsou to ubožáci s dutou hlavou. Jejich příspěvky už nečtu, vadí mi jejich sloh a ty hrubice.... a myslím, že kromě nadávek nic jiného nenapsali.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...