Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#1615 Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 13:47

#1607: Veronika - Re: Re: Re:

Zase vedle, soudružko! (Jako správná komunistka, ti na co sáhli, byli vedle vždy.) Mně ve studiu kupodivu bráněno nebylo (bylo mi až následně "bráněno" ve vykonávání povolání, na které jsem měl kvalifikaci). Můj třídní původ nebyl sice valný - "úřednický" (no, úřednický, táta byl pošťák, ale nějaké bolševické hovado, komunistický nefachčenko, který mne (nás) kádroval asi tušil, že pošťák nepotřebuje k práci lopatu, takže je vlastně inteligent), ale na blahosklonné stranické povolení studia to stačilo. Takže jsem vystudoval, soudružko. Že se strana sakra sekla, že mne vystudovat "nechala" je druhá věc. Tu nezaměstnanost, kterou mi ve své tupé bolševické zlobě tak přeješ, jsem poznal už za socialismu, kdy jsem byl z politických důvodů nezaměstnatelný - moje povolání mi samozřejmě strana nemohla jako mstu za mé názory povolit, mezi dělníky se mne ale zase bála pustit, neboť, jak se vyjádřil jeden soudruh, agitoval bych mezi nimi a kazil jejich "třídní uvědomění".

Ztráty práce se nebojím. Jednak proto, že něco umím a mohu si dokonce i vybírat. Nejsem komunistický lempl, jako ty i s celou famílií, abych si potřeboval existenci zajišťovat placením starnických příspěvků, straně, jejímž nejvyšším cílem je okrást všechny schopné a pracovité. Jednak proto, že "ztráta práce" není žádná tragédie. Když by nebyla práce zde, musel bych se pohlédnout jinde, nic víc. CO JE ALE PODSTATNÉ, bolševická zrůdo: nešel by za mnou žádný telefonát komunistického kádrováka: "toho do práce nepřijímejte!".

Toto je pro mne to podstatné, soudružko:

že dnes mne už nikdo nenutí klanět se bůžkovi debilního Lenina, Gottwalda či jak se všichni ti zločinci jmenovali, zdobit okna, šaškovat s mávátkem v průvodu ke slavnému výročí, odebírat stranický tisk, uzavírat hodnotné závazky k sjezdu "naší" strany, jít po práci "dobrovolně" na brigádu, lézt jak blbec po schůzích, být členem organizací, které mi nařídí. Lézt do zadku svému "desítkáři" na pracovišti a domovní důvěrnici doma. Číst a dívat se v televizi jen na to, co strana laskavě "povolila", poslouchat zprávy ze světa, aniž mi do ucha řve rušička. Když ráno mám chuť a mám čas, odjet kdy chci a kam chci za hranice, aniž mne nějaký Sloup nechá odprásknout jako "narušitele". Nad tím se můžete bavit o Silvestu i jindy ve vaší stranické muňce, soudruzi. A můžete, včetně tebe, komunistická babo, i puknout smíchy nebo třeba vzteky.

P.S. Nenakradl jsem si "po revoluci" (a už vůbec ne před ní). Přesto stačilo pár let bez vlády "nejlepších z nejlepších" a "zbohaltl" jsem. Zloděj ovšem nejsem - kdybych byl, jsem u komunistů jako tvoje rodinka. Takoví musí se dát do spolku zločinců a zlodějů, kteří chtějí okrást všechny. Protože sami se svými schopnostmi by měli leda tu žebráckou hůl......

Odpovědi

Veronika

#1617 Re: Re: Re: Re: Re:

2012-12-31 14:18:13

#1615: MIP - Re: Re: Re: Re:

Vážený pane MIpe, neberte si do své nevymáchané tlamy ani mne, ani mojí rodinu . Děkuji.

Jinak jste opět nezklamal, Váš příspěvek se hemží nadávkami, ony Vás snad vzrušují, že Vy tam u toho psaní onanujete? :-)

Bábo mi ani říkat nemusíte, jsem ročník 1975.  Dokázal jste, že jste ubohý hulvát, ale přesto buďte tak laskav a netykejte mi, nemám to ráda.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...