Petice za změnu na pozici náměstka hejtmana pro oblast školství

Quoted post

Jiří Holý

#12 Re: Pro třísky nevidíte les

2012-12-15 17:05

#9: Jirka - Pro třísky nevidíte les

Vážený pane, můžu Vás ujistit, že takových lidí nejsou "stovky", ale mnohem více. A rozhodně to není jen specifikum pravičáků. Dělník si z práce ukradne rukavice, kuchař pár obědů, řidič zase naftu, tak nevím proč by to u "těch u moci" mělo být jiné. Vždyť jsou jen vzorkem naší populace.
Bohužel když většina národa nějakých 20 let (po r. 68) žije podle hesla, že kdo neokrádá stát, okrádá rodinu, tak se to stane tak trochu normou.

Nicméně věřím, že i mezi komunisty po roce 68 byli slušní lidé, kteří do strany vstoupili jen proto, aby se mohli věnovat práci, ve které byli dobří. Nepřijde mi ale, že by to byl případ zrovna pana doktora Sloupa, který měl z pozice politruka PS na starosti politickou přípravu pohraničníků. De facto by se dalo jeho jednání vyložit jako navádění k trestnému činu vraždy, protože jeho prací bylo motivovat pohraničníky k vyšší bdělosti při ochraně režimu. Což znamenalo mimojiné zabránit tisícům lidí, znechuceným režimem, opustit republiku.
Navíc svými současnými výroky nebo protesty proti vztyčení pomníku obětem železné opony ukázal, že si není schopen připustit chyby a zločiny komunistického režimu. Takový člověk by měl být zodpovědný za vzdělání dětí v našem kraji?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#110 Re: Re: Pro třísky nevidíte les

2013-01-12 08:16:37

#12: Jiří Holý - Re: Pro třísky nevidíte les 

KECÁŠ NESMYSLY A HLAVNĚ SI OTEVŘI OČI - ROZOUMKU !

Nepřihlášený uživatel

#132 Re: Re: Pro třísky nevidíte les

2013-04-02 11:15:10