Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

kantor

#743 Re: Re: S PLNÝM BŘICHEM

2012-11-28 15:07

#742: Amnabe - Re: S PLNÝM BŘICHEM

A jaký to má význam, že petici podepsalo 10 000? Volby nějak dopadly a každý demokrat je respektuje. Taková petice se celkem snadno rozšiřuje - mezi studenty ve škole, prostřednictvím kamarádů atd.

Pokud jste alespoň trochu soudná, měla byste vědět, že dav se dá velmi snadno zmanipulovat. Podívejte se na příspěvky výše a podívejte se i na Parlamentní listy, jaké jsou reakce většiny občanů na to, co studenti dělají.

http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpravy/-Lync-komunisticke-radni-Baborove-nebere-konce-Zvazuje-rezignaci-255090/diskuse

Odpovědi

Amnabe

#758 Re: Re: Re: S PLNÝM BŘICHEM

2012-11-28 23:51:08

#743: kantor - Re: Re: S PLNÝM BŘICHEM 

 Podle mne to docela význam má. Například většina mých známých, kteří už studenti opravdu nejsou, ji podepsala a podepsala by i papírovou formu, ale to by ńebylo tak rychlé. I když už papírová forma petice také existuje.

A komentáře na Vámi zmiňovaných stránkách já vůbec komentovat nebudu. Jsou to pořád ti stejní lidé, kteří tam vkládají pořád stejné příspěky. Lživé a nesmyslné. To pro mne není většina občanů. Já osobně neznám snad nikoho, kdo by s peticí nesouhlasil.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...